Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71997) Steve(AMD) válasza somnia (#71989) üzenetére


Steve(AMD)
tag

Elnézést kérek, ha nem voltam elég egyértelmű! Két teljesen különböző aukcióról beszélek. Ezért is szedtem külön pontokba őket...

1. Teljesen jó szándékkal kérdeztem az eladót a személyes átvételről. ~24e Ft-os tételről beszélünk és abban a városban van, ahol lakom.
Nem értem miért mondod, h. kierőszakolok bármit is??? Itt pedig a kérdésem ez volt: "Van erre valami megoldás, h hivatalosan átvehessem személyesen?"

Szóval nem "anyagilag is csőbe akarod húzni", hanem megspórolni az utat a Postára, (de csak másnap, mert a postás csak este adja le), mert engem nem talál itthon, dolgozom. Akkor már inkább elhozom az eladótól személyesen, amikor neki megfelel!?

2. Ez egy másik aukció, (jóval drágább tétel). Amire megtettem a max. licitemet, mondván - úgyis magasan rám fognak licitálni - de nem ez történt, megnyertem. (kb. £200-al a bolti ár alatt) De a lényeget már leírtam...

"a helyébe én is törölnélek a listából, sőt még tiltólistára is tennélek...Isten óvjon mindenkit az ilyen vevőktől!..."

Milyen listáról törölnél engem, etc? A nyertes licitet távolította el, és gyorsan törölte az aukciót. Mert szerintem magasabb licitre számított... De akkor miért nem adott meg minimál árat, h ez ne fordulhasson elő??
Vagy, ha nincs termék miért licitálunk? Biztos nem akkor vette észre, mikor kapta az üzenetet a nyertes bid-ről... Költői kérdés: Nem kellene eltávolítani a terméket, még az aukció lezárulta előtt?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.