Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz llacee #71900 üzenetére
Nézd az a hivatalos hogy 22 €, kb 25,6-26 $ van áfa és vámeljárás, így célszerű ezt rászámolni. Ha véletlenül trehányul végzik a munkát és nem kell fizetned örülsz neki.
Viszont nem értem a hogy az ár és a szállítás ár fel van tüntetve fizetés előtt mindig többet mutat a rendszer.
Amit én forintban kiírva látok ár, szállítási költség, ahhoz viszonyítva a bankom pár forint eltéréssel szedi le.
Nem kevered azzal, hogy azon dolgok esetén ahol van GSP vagy eleve számolják az Import charges-t az a kosárba rakáskor, fizetéskor adódik hozzá?
Mondjuk inkább csak GSP és licitált termék (ahol előre nem elehet tudni a végösszeget) Import charges-nél van ez. Mert az import költséget is kiírják a fixárasoknál.
Viszont nem ajánlom ezt tesztet mert ha a Buy it Now kötelező fizetés opciója be van jelölve az adott terméknél az eladó által, akkor meg kell venned.
A sok vásárlás törlést meg nem tolerálják neked megfelelő módon az eBay-n.[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Egyébként így néz ki a dolog:
Subtotal
HUF 11,085.86
Shipping
HUF 7,287.88
Import charges
HUF 3,434.34Tegnap 40$+10$ szállítás után 98$ kellett volna fizetnem a végén ugyan ezen termékért másik eladónál, azért nem értettem... kezdő vagyok, sorry. Egyébként valahol be lehet állítani, hogy kérdezzen rá fizetéskor még1x vagy legyek figyelmesebb.
-
llacee
őstag
Köszönöm az infókat!
-
arn
félisten
leirom, hogy jartam ma:
* egy erositot vettem volna nemetorszagbol, az uj aranak a feleert. buy it now opcio volt beallitva.
* az elado 8000+ pozitiv visszajelzessel rendelkezett, tobb mint 15 eve regisztralt
* csak atutalassal lehetett fizetni
* leutottem a termeket, de mivel dolgoznom is kellett kozben, nem tudtam azonnal a penzt kuldeni, pedig altalaban megteszem
* egy nemet bankszamlara kellett volna a penzt utalni, vmi balkani nevunek
* masfel (!) ora mulva kaptam az ebayol egy uzenetet, hogy a termeket toroltek, semmifele indoklast nem kaptam, csak annyit, ha esetleg kifizettem, lehet (!) az ebay visszateriti
* irtam a helpdesknek, akik tovabbra sem voltak hajlandoak semmifele infot adni, hogy miert toroltek a termeket, de a tranzakciot sem tudtak torolni a fiokombol, ott van az "unpaid" listaban is. annyi igeretet kaptam, hogy harom napon belul megprobaljak eltuntetni.
* jobban megneztem az elado accountjat - nem is nemetorszagi, amerikai, es az osszes korabbi cuccot is ott adta elkonkluzio: ez volt az utolso alkalom, hogy vasarlas utan fizettem volna, es csakis a paypal. gyanitom az illeto fiokjat feltortek, es ezt budos lett volna nekik bevallani.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
tbalint3
tag
Nincs mit, csak pont a múlt hónapban változtattam én is email címet (ebay-en és PP-nél is), és nálam ezeket nem írta át érdekes módon. Egyébként elég nagy probléma is lehet belőle ha valaki nem veszi észre: [link]
Firefox 57-est használok W10 alatt, viszont szerintem azért különbözik a tiédtől, mert én nem használom az ebay shipping és payment policy-eit hanem mindig saját magam írom be az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
nem tudod lehideolni (nincs semmi opcio a legorduloben, ahol lenni szokott) - az admin se tudta kifizetni meg lett volna masfel oram... engem azert erdekelt volna, hogy min buktam majdnem 1000+ eurot. gyakorlatilag a vak szerencsenek koszonhetem, hogy nem szivattak meg.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
daara
aktív tag
Sziasztok
[Órát] szeretnék rendelni,innen rendelve mire számítsak plusz költségekre esetleg?
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
ha ezt a terméket megrendelem, akkor erre még jönni fog VÁM és ügyintézési járulék meg ilyenek?
Üdv,
Attila[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Minden a magyar jogszabályok szerinti fogyasztóvédelmi szabály a rendelkezésedre áll, ezzel kezdik: Garantáljuk az eredetiséget! A Citizen BI1055-52E Férfi Karóra a gyártó által kiállított összes dokumentummal és eredeti dobozzal küldjük ki.
Hol lehet olvasni a Watchsale-ről rosszakat? -
KrAt
veterán
Értem, tehát akkor ha minden jól megy, akkor kifizetem PP-lal ezt az árat, ami itt van, és mindenki heppi?
szerk: kosárba raktam, a következőképp néz ki:
Subtotal (1 item): US $48.81
Shipping to 1123: US $33.69
Import charges: US $14.86
Total: US $97.36Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
-
anorche1
őstag
Megrendeltem ezt: [link]
És az ebay, úgy jelzi, hogy 2 csomagban lett feladva. Ez normális?Mindenesetre így 3 db TN -em van (egy-egy Global tracking (UPAAA000000263037678 és UPAAB000000259871686), és az egyikhez egy Domestic tracking: KK907356595GB)
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Topikgazda
válasz SilverToM #71929 üzenetére
Az a jó, ha feljön és azt választod, mert így mindenképp belépsz a PayPal-re és jön a belépést engedélyező ablak.
Ha automatára teszed a fizetést, akkor nem jön az sms kérő ablak és az eBay fiókodba belépve bárki tudna fizetni. (Persze, ha van a fizetőeszközödön pénz).
Én azt javaslom hogy legyen aktiválva mind az eBay-n, mind a PayPal-n az sms belépési védelem és fizetéskor a Maybe later legyen választva. Így nem fog meglepetés érni. -
2ndaccount2
csendes tag
Üdv.
Nos olyan problémám akadt ,hogy véletlenül rákattintottam a megvételre ( böngésző fagyás közben), a koskárba belekerült az adott dolog és sehogyan sem tudom eltávolítani.(habár van ott egy save to later funkció de hiába megyek rá, igaz eltűnik az adott tárgy de egy frissítés után ismét ott lesz) Még emailt is kaptam róla ,hogy köszönjük a vásárlást kérjük lépjen tovább a fizetéshez... ilyenkor mi a teendő?
Válaszaitokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
Nálam ma ismét simán működött a .com-on a vásárlás, mindenféle kiegészítő telepítése, vagy bármiféle állítgatás nélkül. Talán javították a hibát, és nem csak a véletlen műve.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Topikgazda
válasz 2ndaccount2 #71932 üzenetére
Kérd a vásárlás törlését, remélem még 1 órán belül vagy.
Sajnos van olyan eladó, hogy azonnali fizetésre állítja a Buy it now gombot és nem lehet törölni ha rányom valaki, nemrég merült ez fel a topikban is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz 2ndaccount2 #71936 üzenetére
Írj az eladónak, hogy technikai hiba volt legyen szíves törölni, ő még meg tudja tenni.
Egyébként meg ez lenne a folyamat:
48 órán belül kell kifizetni, mivel az eBay már előjegyezte az eladó jutalékát, kénytelen egy nem fizetett a vevő case-t indítani. Ekkor kapsz egy levelet hogy van 4 napod kifizetni. Ha ez nem történik meg, akkor neked ezt feljegyzik (10 ilyenig nincs különösebb gond, viszont azután korlátozhatnak) és az eladónak törlik a jutalékát és újból meghirdetheti a terméket.
Nem számolnak fel semmi költséget.
Mivel nálad technikai hiba volt, erre hivatkozva kérheted, hogy ezt a feljegyzést töröljék, általában megteszik, ha valaki nem sűrűn csinál ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Nekem is működik már! Ez biztosan központi javítás lesz, mert én nem eszközöltem azóta semmit az ügy megoldása érdekében.
Ha fizetéskor a "Remember me"-re nyomok akkor megjegyzi a jelszavamat? De hol? Csak az ebay-en, csak ezen a gépen? Vagy minden oldalra érvényesen a paypal jegyzi meg ezen a gépen?
-
Topikgazda
válasz Soma01 #71939 üzenetére
Ne jegyeztesd meg. Az PayPal jelszót belépést jegyzi meg és direkt fog belépni a Paypal-re amikor a eBay-n a fizetést választod, rögtön szedi le a pénzt.
Ha nem véded az eBay belépésedet és az ottani adataidat valaki megszerzi akadálytalanul tud fizetni.
Arról nem is beszélve, hogy amit ír az eBay a visszaállításhoz az nem működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy rendeltem egy terméket USA-ból, GSP-vel jött, így kifizettem ugye rá előre az import költségeket. Ezzel nem is lenne baj, de sajnos úgy tűnik, hogy hibás, és valamilyen megoldást kellene találjak a problémára.
Ilyenkor ha refundot kérek, akkor az csak a termék árára vonatkozik, és a GSP díja az elszállt? Illetve van-e mód rá, hogy a teljes összeget visszatérítsék adott esetben (PayPal vásárlói védelem, vagy valami keretén belül)?
-
Topikgazda
válasz #16820480 #71941 üzenetére
Nem, a teljes összeget visszakapod, de ahogy 2 tételben fizettél, ez is két részletben jön vissza.
Persze indítanod kell az eBay-n a dolgokat.
Ennyi előnye van a GSP-nek hogy ennek keretében kifizetett import költséget (áfá-t) azt visszakapod, nem úgy mint amikor te fizeted direkt.[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
Sőt - egy apró kiegészítés - én a télen egy szerencsétlen eset miatt (a szállítás közben buggyant meg az elem az érkező cuccban; ízidőtájt írtam is ide) partial refund-ot kértem, és a szállítási költség egy részét is vissza kaptam.
Két presenter jött USA-ból, 90 USD a kettő, meg olyan 46 USD volt a szállítás + import charges.Az eladó jóvá írt 50 USD-t, az eBay meg (külön kérés nélkül, tehát az eladóval NEM vontuk be a kommunikációba) olyan 25 USD-t pluszban visszautalt.
Tehát - ügy tűnik - partial refund esetén is adnak vissza részleges szállítási költséget is.
-
tlac
nagyúr
hát ez nagy segítség:
Greetings!
Thank you for taking the time in contacting eBay Customer Service about your payment difficulties. I am sorry to hear that you could not successfully make a payment for the item you’re eyeing on using your PayPal account. This is definitely the least thing that we would like you to experience because we surely know how inconvenient this must be. Worry no more, I’d be glad to help. By the way, my name is Anthony, at your service.
First off, I have checked your PayPal account and I am not seeing any issue with it that would result to payment errors.
In addition, there is also no recorded/documented site issue similar to what you’re experiencing.
That being said, what you’re experiencing right now must be just an intermittent issue.
To get this rectified, please simply follow the options below that would allow you to successfully pay.
1. First, please make sure that you are using an up to date browser that’s one of the supported browsers on the site. Please see the list through the link I have prepared for you below:
http://pages.ebay.com/help/account/browser.html
2. Second, please try paying the item while logged in your account in incognito mode and that you are allowing pop ups.
3. Third, please remove your saved checkout payment method. Here’s how:
a) Please access this link by pasting it into a new browser: https://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&CurrentPage=MyeBayPersonalInfo&gbh=1&ssPageName=STRK:ME:LNLK
b) Scroll down and go to the Financial Information portion.
c) In the Checkout saved payment methods, beside PayPal, click the Remove link.
4. Fourth, please feel free to use an alternate site to purchase and pay for the item such as www.ebay.ca or www.ebay.ie, etc.
5. Fifth, please also feel free to try to directly use the “Buy it Now” button instead of going through the shopping cart.
6. Lastly, please feel free to use the mobile app will also be helpful.
And just a heads up, if you will still encounter the same issue despite following the steps, please send us the screenshot of the error so that we can forward this to our technical team.
I trust that the above options will surely help you in successfully paying for the item. It is my pleasure to assist you today.
I wish you all the best and please do have a great day! You truly deserve it.
Thank you for choosing eBay. We value your business.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Üdv!
Van egy kisértékű megrendelésem, ami valószínűleg fennakadt a postán, és legkésőbb 15-én meg kellett volna érkeznie. Írtam requestet, és az eladó írt, hogy újraküldi. Refunddal nem akarok szórakozni, minél előbb kellene a termék.
Javasolta, hogy újraküldi. Elfogadjam? Ha igen, akkor mikor zárjam le a requestet, és honnan tudom meg, hogy tényleg feladta postán?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Topikgazda
válasz mekker #71949 üzenetére
Az a legkésőbb csak statisztika. Még be is futhat.
Ha küld egy nyomkövetési számot, vagy a postáján megengedik neki hogy az átvett csomagról csinálhasson képet akkor igazolva van, de ez természetesen nem garancia a megérkezésre.
Ha nem zárnád le, akkor 30 nap múlva automatikusan zárul.
De ha a PayPal fiókodon keresztül fizettél akkor nincs jelentősége, az ottani 180 nap vásárlói védelembe az újraküldés is belefér.
A mielőbb az szintén lehet 30-50 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest