Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71201) V/ válasza t.kristof (#71199) üzenetére


V/
Topikgazda

Tényleg csak elvileg az a dátum, egy statisztikai adat a várható érkezésre, nem fix.
Írhatsz neki, legfeljebb felhívja a német postát, hogy miért van még náluk.

(#71202) V/ válasza draco31 (#71200) üzenetére


V/
Topikgazda

Lásd ezt a 12.10-i hsz-t és annyival kiegészítve, hogy eBay, PayPal sütik és böngésző gyorsító tár törlése, felugró ablak engedélyezve a böngészőben, addblocker kikapcsolva, VPN és anonim böngészés kikapcsolva

(#71203) V/


V/
Topikgazda

Az Összefoglaló bővült ezzel a témával: 14. Ha az eBay-n történő fizetéskor nem megy végig a PayPal fizetés

(#71204) mitoman


mitoman
tag

Sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban, hogy az ebay szállítási címhez oda kell-e írni a megyét?
Visszakerestem az ilyen hsz-eket, mindenki másképp csinálja, van aki igen van aki nem van aki karaktert ír, mi a legjobb megoldás?
Köszi

* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *

(#71205) V/ válasza mitoman (#71204) üzenetére


V/
Topikgazda

Szerinted a magyar posta a küldeménynek továbbítása esetén hasznát veszi-e ennek az információnak?
Egyáltalán mint személyünkkel kapcsolatos információ hivatalosan hol kerül elő?
A state szó eredeti értelmezése állam.
Nincs értelme beírni a megyét, felesleges helyet foglalna el a küldemény címkén értelmes funkció nélkül.
Elég 1 db .
Volt akinek emiatt lemaradt a házszám egy olyan utcán ami 3 kézbesítő körzethez tartozik, nem tudták eldönteni hogy ki vigye ki a csomagot, címzett nem azonosítható okkal visszaküldték.

[ Szerkesztve ]

(#71206) molnarpeter válasza mitoman (#71204) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Ha kötelező megadni, én csak annyit szoktam beírni, hogy HU, az nem kavar be sehol.

(#71207) sloja


sloja
tag

Sziasztok.
Vásároltam az eBay-en egy Car Jump Starter Power Bank Emergency Charger Booster Battery -t.
Tegnap jött a hír, hogy feladták a terméket. Erre ma kapok egy üzenetet az eladótól:
"Dear customer,
Thanks for your order from our store.
We just got the news from our suppliers that the item with battery couldn't go through the customs, we don't have other shipping way for it.
We're so sorry about it.
Your time is much valuable, we will refund you first, is that ok?
Or please kindly let us know your idea, we will do our best to satisfied you.
Thanks a lot for your understanding.
waiting for your news and have a nice day!"
Nagyon jó áron sikerült megcsípnem a terméket és jó lenne ha megkapnám.
Szerintetek mit tegyek?

(#71208) V/ válasza sloja (#71207) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem igazán tudsz mit tenni, ha neki azt mondták a szállítócégénél hogy ezt nem veszik át szállításra akkor nem tudja elküldeni.
Az ok valójában nem igaz, mert powerbankot folyamatosan szállítanak légi úton ide.
Küldje vissza a pénzed és keressél másikat.
Mennyi volt ez a jó ár?
Itt is van egy meg itt is van több

(#71209) sloja válasza V/ (#71208) üzenetére


sloja
tag

2287 Ft :) . Persze azóta emelt árat. Szerintem simán nem akarja elküldeni ennyiért.

[ Szerkesztve ]

(#71210) V/ válasza sloja (#71209) üzenetére


V/
Topikgazda

A reális ára egy 20000-nek 30 $ körül van ezeknél, ha van hozzá kábel, táska stb . A 10 $ körüli ár legfeljebb licitesnél lenne jó (de annyiért nem biztos hogy ide is adja, az hogy nem szállítják egy ok lehet), egyébként meg kamu.

[ Szerkesztve ]

(#71211) Chosen


Chosen
addikt

Sziasztok!

Ebay-en vannak olyan kínai eladók, akitől gyorsan (1 hét alatt kb) megérkezik termék? iPad tokot vennék, de most a szokásos 3-4 hét sok lenne.

(#71212) Tsebacsi válasza Chosen (#71211) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Jelenleg szerintem a postai viszonyokat nézve csoda lenne, ha kínából 1 hét alatt megjönne a cucc :U Sőt akár a szomszéd kerületből... Karácsony van. Plusz a posta is olyan, amilyen...

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#71213) molnarpeter válasza Chosen (#71211) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Keress EU-n belül, úgy is necces.

(#71214) darvinya válasza Chosen (#71211) üzenetére


darvinya
titán

Futárcég kihozza, de annak költsége min. $30 szokott lenni.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71215) Chosen


Chosen
addikt

Köszi a gyors válaszokat!

(#71216) Riccsiz_h


Riccsiz_h
aktív tag

sziasztok !

Egy összetettebb problémám lenne sajnos.

Van egy eladó akitől rendszeresen szoktam rendelni elektronikai kütyüket. Általában ugyanazt. Az elmúlt néhány hónapban volt 3 rendelésem is, mindhárom alkalommal 2db-ot kérek ezek ilyenkor 1 csomagban jönnek. Rendeltem: szeptember 20-án, október 8-án és november 10-én. Az október 8-as rendelés ért ide leghamarabb, sajnos írni kellett az eladónak hogy az egyik darab nem működik és ha megnézi láthatja hogy rendszeresen rendelek tőle nem átverni akarom. Visszakaptam 1 darabnak az árát (amit az adott rendelés 50%-a). Nagyon örültem stb.

Közben a november 10-es rendelés is megjött, de a szeptember 20-i még minding sehol (onnan tudom hogy melyik jött meg és melyik nem, hogy van a csomagkon egy tracker szerűség, amivel követni ugyan nem lehet de tudom azonosítani mikor adták fel és ezt a számot eBayen is mutatja, jellemzően CN és LVS kezdetűek).

Írtam az eladónak újfent hogy rendszeres vevője vagyok, de egy régebbi rendelés nem jött meg mit tegyünk ? (estimated delivery nov 20-ig szólt, de mire írtam már 65 nap eltelt a feladás óta). Nem akart válaszolni nagyon így sajnos kénytelen voltam nyitni egy eBay Caset. Ott sem volt túl segítőkész, kérte hogy várjak még 1-2 hetet. Türelmes voltam vártam 12 napot de továbbra sem jött meg. Írtam neki de megint nem reagált napoig, és már 16 napja nyitva volt a case, szóval rányomtam hogy akkor jöjjön az eBay Customer Support tegyen rendet (nem szeretem mikor ez van, mert tudom az eladónak sem jó).

Na itt jön az érdekes része, megkaptam az értesítést hogy az én javamra döntöttek és a teljes összeget visszautalták. De én csak az összeg felét kaptam vissza.
Aztán rájöttem a trükkre, mikor az október 8-i hibás termék miatt írtam az eladónak úgy adta vissza a PayPalon a pénzt hogy a szeptember 20-i rendeléshez van bejegyezve, pedig most vissza is néztem a helyes (október 8-i) rendelés szám alatt írtam neki direkt hogy ne legyen félreértés (+ én is dokumentálok mindent magamnak)

Ami külön érdekes hogy eddig az összes rendelés amit ettől az eladótól kértem kapott valamilyen az előbbiekben említett trackert, de a szeptember 20-i csomag nem. Előfordulhat hogy az eladó már előre tudta a szeptember 20-i csomag nem fog soha megjönni (esetleg fel sem adta) és ezért előre gondolkozva mikor az október 8-i rendelésért reklamáltam mert hibás volt a termék, előre megfontolásból a régebbi rendeléshez "könyvelte" a refundot trükkösen hogy mikor azt kéne visszaadni akkor elég legyen csak a felét ?
Ugyanis most az eBay azt jelzi hogy a teljes össze vissza lett adva, igaz a fele már majdnem 1 hónapja ugye szóval nincs mit reklamálnom

Mit tudok ilyenkor tenni ? Írjak az eBaynek ? Érek vele valamit ? Írjak az eladónak ? Vajon az eladó szándékosan csinálta mert ennyire előre gondolkozott, vagy az egész egy nagy véletlen ? (így viszont sok mást kérdést is felvet). Tudom én is elkövettem az a hibát nem néztem rá akkor a PayPalra, de azért nem tettem mert ilyesmivel még sosem volt probléma, mindig mindenki helyesen refundolt.

Előre is köszönöm a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#71217) t.kristof válasza V/ (#71201) üzenetére


t.kristof
senior tag

Írtam neki, jött is válasz: Seller's message to you:
"DHL ist schon überfordert. Bei viele unsere Kunde Lieferung ankam 5-7 Tage später, als Lieferdaten das Portal gegenüber unseren Kunden angibt. " várok még, gondolom az ünnepek előtt kicsit sok a csomag, hátha tényleg csak késik. Köszönöm a segítséget!

Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...

(#71218) V/ válasza t.kristof (#71217) üzenetére


V/
Topikgazda

Ennyire nem túlterhelt, tényleg készültek, de maximum 3 nap csúszásról szól a hírek. Nem egészen támasztja alá az eladó állítását, nálunk is csak azt vettem észre, hogy nem 24 óra, hanem 48 óra lett a kézbesítés és így 8 nap alatt kaptam meg az ugyanilyen csomagot, december 2 volt a feladás napja, december 5-én nem volt túlterhelve, szerintem sántít a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#71219) t.kristof válasza V/ (#71218) üzenetére


t.kristof
senior tag

Jövőhét keddet megvárom, akkor jár le a +1 hét az estimatedhez képest, ha akkor sincs semmi akkor írok neki megint hogy kérem vissza a pénzt.

Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...

(#71220) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Vissza jött a webkártyára a pénz ami foglalva volt. Holnap szólok a banknak hogy tárgytalan a kérelmem. Köszi a segítséget! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#71221) Head88 válasza V/ (#71194) üzenetére


Head88
addikt

Szia V/ !

Egy kis kavarás még van a történetben. Kiderült, hogy a feladó a levél label-jén az értéknyilvánításhoz be bökött egy 70USD-t. Állítása szerint azért, hogy rendesen biztosítva legyen a levél. A 3db kártya a becket magazin árazása szerint összesen 26,5USD értékű. Nem lesz probléma abból, hogy a nyomtatványban amit küldök a postának kisebb érték lesz írva mint ami szerepel a label-en?

(#71222) V/ válasza Head88 (#71221) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor ezért értéknyilvánításhoz be bökött egy 70USD van a probléma. Ő szerinte ennyi az értéke és ez sajnos "hivatalos" értékmeghatározásnak tekinthető, mert elvesztés esetén ennyi pénzt kap érte.
Erre nem igazán tudok megoldást, te leírod, azt hogy ingyen kaptad, az értéknyilvánítást az feladó kérte rá, de szerinted ez túlzó mértékű, ha ezt nem fogadnák el, akkor lesz nekik a értékbecsléshez egy kiinduló adatuk. 70 $

(#71223) Head88 válasza V/ (#71222) üzenetére


Head88
addikt

Köszi :)

(#71224) Head88 válasza V/ (#71222) üzenetére


Head88
addikt

Elküldtem a postának a papírokat. Majd kiderül, hogy mi lesz. Remélem nem fognak áfát+vámot fizettetni indokolatlanul. A feladót sem értem, hogy mi oka volt ilyen értéket feltűntetni a cimkén. A csere tárgyát már megkapta és egyébként sem érnek annyit mint amennyit ráírt. Nekem úgy jön le, hogy ha elveszett volna a postán a levél akkor nyerészkedett volna a biztosítás összegével. Természetesen azt meg nem vette figyelembe, hogy így engem szivat meg.

[ Szerkesztve ]

(#71225) access_denied válasza Head88 (#71224) üzenetére


access_denied
senior tag

Ha elveszik a csomag és 0$ van feltüntetve, akkor pont ennyit is kapna vissza és neked is ennyit tudna adni. Gondolom ez se lenne kedvező számodra. A vám és áfa a csomag értékére + szállítási költségre (ez finoman szólva sem korrekt) ugrik rá.

(#71226) Head88 válasza access_denied (#71225) üzenetére


Head88
addikt

Nyilván nem lenne korrekt számomra ha 0-t kapnék vissza ha elveszik a csomag. De a problem az, hogy a cucc értéke 30USD (én egy fillért nem fizettem érte mert csere volt) de a tag 70USD-t írt rá a csomagra.
Az sem lenne korrekt ha nekem ezek után még fizetni kellene.

[ Szerkesztve ]

(#71227) Krogoth válasza Head88 (#71226) üzenetére


Krogoth
senior tag

Elméletileg évek óta nem nézik mi van a csomagra írva.
Ha úgy gondolják bekérik a vásárlást igazoló papírokat, akkor le tudod írni, bizonyítani, hogy csere volt és nem fizettél érte.

(#71228) Head88 válasza Krogoth (#71227) üzenetére


Head88
addikt

Azon már túl vagyunk. Kaptam levelet a postától, hogy küldjek vámnyilatkozatot és csatoljak számlát.
Mivel számlával nem rendelkezek ezért egy levelet csatoltam a nyomtatvány mellé, hogy saját bevallás szerint nem fizettem a cuccért. Mást nem tudok tenni. Ha elhiszik akkor ok, ha nem akkor fizethetek.
Most a várakozás megy, hogy mi lesz a posta döntése.

[ Szerkesztve ]

(#71229) Osz24


Osz24
tag

Sziasztok.
Angliabol rendeltem es GSP on keresztul.Mar a kozpontba van a csomag es irta a nemet DHL hogy vamkezelestol fuggoen valtozhat a kiszallitas.
Itt mar ugye nem kell fizetnem meg pluszba ha kihozzak.

Koszonom elore is.
:R

(#71230) Osz24


Osz24
tag

Koszonom.

[ Szerkesztve ]

(#71231) Head88 válasza Osz24 (#71229) üzenetére


Head88
addikt

Angliából jön a cucc, ami még EU. Szóval nem lesz egyéb fizetnivalód.

(#71232) apszi


apszi
őstag

SZiasztok!

Gyors kérdés. Ha van egy ebay-es rendelésem aminek elvileg rendes tracker száma is van (két betű - számsor - két betű), de semmilyen tracker követő nem találja akkor az mit jelenthet? Kamu tracker szám, és simán csak nem lett feladva a csomag?
Válaszokat köszönöm! :R

(#71233) V/ válasza apszi (#71232) üzenetére


V/
Topikgazda

Beírod és azt írja hogy nincs találat? Nyugodtan megadhatod ilyen kérdésnél magát a számot is.
Többre mész hogyha rákérdezel az eladóra, mi itt csak találgathatunk, lehet hogy elírta az azonosítót.
Mikor lett egyébként feladva?

[ Szerkesztve ]

(#71234) apszi válasza V/ (#71233) üzenetére


apszi
őstag

Szia, köszi a választ.
A szám: RG967928940BE
A visszajelzés szerint 10-én fel lett adva. Akkor kaptam a számot is.
Konkrétan annyi, hogy semmilyen esemény nincs az adott track szám alatt. TrackChecker-el szoktam megnézni. Ha az összefoglalóban lévő online kereső valamelyikébe írom be, akkor ott nem is találja.
Ha jövőhétig nem történik semmi akkor megzargatom a sellert. :)
De lehet, hogy csak én vagyok türelmetlenebb a kelleténél? :B

(#71235) V/ válasza apszi (#71234) üzenetére


V/
Topikgazda

Nyomkövetési szám leigényelve (Belgium, Bpost International), kell azért több nap mire úgymond feléled. Pl az ALiExpress eleve írja hogy 10-12 nap is lehet.
Még csak 2 nap telt el mert 13.-án lett ez igényelve.

A 17track.net és a global.cainiao.com is mutatja.

[ Szerkesztve ]

(#71236) apszi válasza V/ (#71235) üzenetére


apszi
őstag

Esküszöm neked, amikor írtam az előző hozzászólásom, akkor ellenőriztem a 17track.net-en, és nem volt találat. Már én is látom...lehet olvasták a problémámat :D
Mindenesetre nagyon köszönöm! :R :R :R

(#71237) V/ válasza apszi (#71236) üzenetére


V/
Topikgazda

Elhiszem :) , ezek a számokhoz inkább akkor lesznek láthatóak az információk, ha Belgiumba ér a küldemény.
Tényleg jártam már úgy, hogy elírták az egyik számot és hiába vártam azon,mikor tisztáztam az eladóval, 2 nap múlva megérkezett, a 9-es az 3-as volt.

(#71238) apszi válasza V/ (#71237) üzenetére


apszi
őstag

Köszi az infókat! :R

(#71239) coolrob


coolrob
aktív tag

Helló!
Kis tanács kéne, hogy mik a lehetőségeim.

1. Egy magáneladótól vásároltam egy médialejátszót kedden. Angliában él, shippinget is kifizettem
2. Addig minden rendben volt, minden kérdésre rögtön válaszolt, de utána jöttek a gondok
3, kiderül gyenge az angolja és nem érti hogy kell feladni a csomagot ebay központba, ahonnan nekem továbbítanák
4. Vagy 5x elkérte a címem, próbáltam neki segíteni képekkel, leírással what's up-on és ebayen egyaránt.
5. Sajnos rosszabb a helyzet mint gondoltam hiába vezettem le neki, hogy kell feladnia a csomagot, irta hogy ok, meg yes, aztán a végén mindig a címem kérte hogy az neki jobb (szerintem borzalom az angolja, lengyel a csóka)
6. végül feladtam a dolgot megadtam a címem neki és mondta megy a postára szerdán délután és ír majd
7. nem jött tőle üzenet, majd ráírtam másnap délben, és annyit mondott meló után ír
8. Azóta viszont sehol nem reagál se ebay-en se what's up-on, pedig látom hogy kb mindig fent van
9. Nem olcsó cucc, mert 170 ezerbe került postával együtt a dolog, és most még választ se kapok

Mi ilyenkor a teendő? Cancel már nem opció, azt írja az ebay ahhoz késő már. Várnom kell hogy leteljen a delivery date (dec 27) és utána ebayen vagy paypalon reklamálni hogy nem kaptam meg?

Előre is köszi.
Nagyon sokszor vásároltam már ebayen és sose volt gond, de ez a csóka most vmi rémálom.

üdv: Robi

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#71240) darvinya


darvinya
titán

Üdv

Hány napig várjak, hogy feladja az eladó az árut?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71241) V/ válasza darvinya (#71240) üzenetére


V/
Topikgazda

Annyit amennyit ír a hirdetésben és munkanapot. Shipping and payments fül és a Domestic handling time

(#71242) V/ válasza coolrob (#71239) üzenetére


V/
Topikgazda

Úgy ahogy írtad, csak egy kicsit máshogy fogalmazva.
Várnom kell hogy leteljen a delivery date (dec 27) és utána ebayen reklamálni hogy még nem kaptam meg.
Ha addig nem érkezne meg.
Bár ha még nem adta fel igenis lehet kérni a vásárlás törlését. Lásd ebben a hsz-ben a lehetőségeket.

De ilyen nincs: nem érti hogy kell feladni a csomagot ebay központba,
Az eBay központja ilyennel nem foglalkozik.

[ Szerkesztve ]

(#71243) coolrob válasza V/ (#71242) üzenetére


coolrob
aktív tag

Nem értette, és ezért kérte a címem, hogy nem látja hova kellene feladnia, stb.
Elég sok rossz végződésű hasonló ügyről lehet olvasni a neten sajna.
Mekkora egyébként a kockázatom, van rá esély hogy valahogy megszívasson, és elbukjam a pénzem?

[ Szerkesztve ]

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#71244) coolrob válasza V/ (#71242) üzenetére


coolrob
aktív tag

Központ alatt azt értem, hogy ha pl. Angliából ide postáz, az nem közvetlenül megy, hanem el kell küldenie a kinyomtatott cetlivel az Ebay shipping center-be, és onnan küldik nekem tovább.

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#71245) V/ válasza coolrob (#71244) üzenetére


V/
Topikgazda

A szállításnál volt GSP-re utalás? Ha nem, akkor Royal Mail, az angol posta felvevőhelyre kell menni, a GSP esetén meg mennek érte. A kinyomtatott címke sem mindig áll rendelkezésre.
De nincs eBay shipping center, én sem érteném ha ilyenre utalnál és nem is kötelező az eladóknak a GSP-t használni.
Van a GSP-s logisztikai cég a Pitney Bowes és ők üzemeltetik UK Shipping Centre-t, meg a USA SC-t.
eBay is not providing or responsible for any of the Services, and Pitney Bowes is neither owned by, nor affiliated with, eBay.
Az eBay nem nyújt szállítási szolgáltatásokat, és nem felelős a rendelkezésre álló szolgáltatások bármelyikéért, a Pitney Bowes nem az eBay tulajdonában van és nem is kapcsolódik az eBay-hez.

Ha nem érkezne meg, akkor az eBay-től pénzed visszakapod, akár ő a hibás, akár a szállító.

[ Szerkesztve ]

(#71246) coolrob válasza V/ (#71245) üzenetére


coolrob
aktív tag

Rosszul fogalmaztam akkor. (Volt már ilyen vételem, mikor közölte az eladó hogy ő egy angol címre küldte a csomagom, amit akkor nem értettem, de mint később kiderült ez volt a shipping center, és ők továbbították nekem)

Erről a hírdetésről van most szó

GBP 53.03 (approx. 18,998.52 HUF) Expedited Shipping to Hungary | See details
Item location:
Liverpool, United Kingdom
Ships to:
United Kingdom and many other countries | See details

Egyébként jól mondod, mert pont rákerestem mikor utaltam, hogy miért ment egy része a Piney Bowes-nak. csak én azt hittem ők az Ebayhez tartoznak.

A csóka amúgy annyira nem volt képben, hogy ezt ragasztotta a csomagra, mikor mutatta: [link]

[ Szerkesztve ]

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#71247) darvinya válasza V/ (#71241) üzenetére


darvinya
titán

48h belül feldolgozza.
Hétvége van Kínában feladás téren?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71248) cidalain


cidalain
veterán

Gyors kerdes
Leave feedback oldalon van e lehetoseg kitorolni tranzakciot?
Sajna nem tudok parat mar feedbackelni, mert az elado idokozben kilepett/ torolte magat az ebayrol. Viszont a tranzakciok meg ott foglaljak a "helyet". Hiaba zarom be x-szel, a legkozelebbi Leave feedback oldal ujratolteskor ismet ott van.

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#71249) Spancho válasza V/ (#71082) üzenetére


Spancho
őstag

Hello.

A pénz még nem jött meg ,és most kaptam egy levelet az Ebay-től.

Az eladó ,meg ugye azt mondta anno ,hogy neki valami gondja van az accountjával ,és nem tud semmit intézni stb...

Megnyitottam a 'didn't receive' menüt ,ott meg ezt írja :

Várjak akkor megint december végéig ?

[ Szerkesztve ]

A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?

(#71250) V/ válasza cidalain (#71248) üzenetére


V/
Topikgazda

Majd eltűnik, lényegtelen.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.