Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #71400 üzenetére
Ezt igencsak nem az eBay-től kaptad. Kamu.
Esetleg nézd meg az ő javaslatukat a kamu e-mail-ekre itt.
Lépj be a és az üzenetek (Messages) közt nézd meg szerepel-e ez.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #71402 üzenetére
2012. 05. 11.-ig néztem végig az eBay levelezést, soha nem kaptam ilyet az 1300-ból.
Ha legközelebb kapsz továbbítsd erre a címre spoof@ebay.com, majd válaszolnak, hogy mit gondolnak róla.[ Szerkesztve ]
-
Vtibike496
csendes tag
Vettem németből egy órát aukcióval 35 juró + shipping, kértem végösszeget és 15 lett pluszba a shipping.
Írtam az eladónak hogy az kicsit too much mivel 9 euróért is van csomag 2kg min.
15 x 11 x 1 cm
max. L + B + H = 90 cm
(keine Seite länger als 60 cm)Ezt még tudja módosítani vagy hagyjam?
Ilyen az óra meg a doboza.Kép
-
somnia
őstag
válasz Vtibike496 #71405 üzenetére
...esetleg egy link?...
-
Topikgazda
válasz Vtibike496 #71405 üzenetére
Már nem tudja módosítani. Miért nem írtad meg neki a vásárlás előtt, hogy te csak a DHL Paket International Päckchen EU 8,79 € + 2,20 biztosítás össz 10,99 € vagy a Hermes paket XS-Paket 9,79 € vagy hajlandó kifizetni?
Bár a szállítási költség csak online rendeklés ennyi, viszont te nem kötelezheted arra az eladót, hogy a te kivánságodnak megfelelően küldej. Lehet hogy neki ennyi a szállítási költség mert beleteszi egy postai dobotzba az meg 3-5 €. Az még azért a szállítási költséghez tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Vtibike496
csendes tag
Hát az lehet nem az óra dobozát fogja csomagolgatni hanem belerakja vmi nagy dobozba kibéleli stb.
Na mind1 amúgy az volt kiírva hogy csak germany-ba szállít.
Legközelebb előtte megírom hogy kéne küldözgetni, nem mindenki keres csiliókat, bár némelyik arra nem képes hogy válaszoljon egy kérdésre. -
Topikgazda
válasz Vtibike496 #71408 üzenetére
Te kérted hogy szállítson ide, ő ennyit ír, ez van, ha szerinted sok akkor nem veszed meg, de nem utólag nem fogadjuk el.
Ilyen szituációban én megírom, hogy a DHL és Hermes ennyiért elhozza, erre az eladó válaszol hogy ő is így gondolja vagy nem. Ha nekem megfelel amit ír akkor veszem, meg és a fizetéskor az egyezségünkre hivatkozva megy a total request kérés. -
net91
senior tag
Sziasztok,
Az ebay-en szeretnék vásárolni de nem tudok PayPal-el fizetni.
Amikor fizetéskor odáig eljutok, hogy belépek a PayPal-os fiókomba a rendszer nem enged tovább, ezt a hibaüzenetet kapom:"Don't see the secure PayPal browser?
We'll help you re-launch the window to complete your purchhase."Ha a folytatásra kattintok nem történik semmi. Többször is megpróbáltam, eredménytelenül.
Mi lehet a probléma?Korábban volt itt egy leírás arról, hogy a fizetés során hogyan lehet beállítani a banki átváltást a PayPal helyett. Most sajnos nem találom és megnézni sem tudom, mert nem enged tovább a fizetés során.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
t.kristof
senior tag
Szia!
Ismerősöm a dhl-nél dolgozik, és megkértem hogy nézzen utána a csomagomnak. Azt mondta, hogy az eladó leadta a szállításra a rendelést, de a központba nem érkezett be a csomag, tehát még mindig az eladónál van. Úgy gondolom hogy ez a csomag nem is érkezik hozzám meg...most akkor az Ask us to step in and help jöhet ugye?
ui.: Kellemes ünnepeket!Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Topikgazda
válasz t.kristof #71413 üzenetére
Igen az jönne, főleg ha az a feladási határidőt amit vállalt, belefért volna a karácsony előtti feladásba. Volt aki "elfelejtette" az ünnep miatt feladni és a két ünnep közt küldte el.
Szerintem nem érdemes az utólagos karácsonyi csodára várni, mehet az eBay Ask us to step in and help -
asuspc96
őstag
Helló!
Elolvastam az összefoglalót, viszont 1 dolog nem világos:
"16. Vám ügyintézésről néhány gondolat
Egyszerűsítve vámeljárásnak, vámkezelésnek hívjuk a vásárolt termék vámjogi szabadforgalomba helyezést, amelynek keretében ha van vám, akkor annak a mértékének megállapítását és az adott termék után befizetendő áfának a kiszabását végzik el.
EU-n belüli vásárlás esetén se ÁFA, sem pedig vám nincs felszámítva utólag.
Minden nem EU-ból érkező új vagy használt, cégtől vagy magánszemélytől vásárolt dologra 22,1 €-tól fizetendő az ÁFA és ha van a vám.
Ha ajándékba kapjuk -nem adtunk érte pénzt és van ajándékozási nyilatkozat- akkor 45 €-ig ÁFA és vámmentes.
Az ÁFA és vám alap a vételár és szállítási költséggel együtt értendő.
A kereskedelmi vámtarifa az adott országra, az adott termékre vonatkozó a TARIC szerinti mérték, a vám mértéke kategóriánként változó, 0 - 15% mértékű. A legtöbb esetben, mivel végfelhasználók vagyunk 0 % a mértéke.
A 22-150 euró értékű küldemények esetén azonban a vámmentesség nem alkalmazható a következő termékkörökre:
- alkoholtartalmú termékek,
- parfümök és kölnivizek,
- dohány vagy dohánytermékek.Figyelem, a szolgáltató pénzt kér a vámeljárásért. Magyar Posta 3000 Ft, futárcégek 6000 Ft körül!
A termék ára akkor így alakul: vételár, a szállítási költséggel + ha van rá vám annak az összege + egyéb költségek (itt szerepelhet a futár cég vámeljárási díja) mindezeknek a 27%-ának megfelelő Áfa + a szolgáltató vámeljárási díja, ha előzőleg nem lett beszámítva.
Minden, akár 0,5 $-os tétel EU-n kívülről vámeljárás után kerül be a vámjogi szabadforgalomba az országba, az értékhatár alattiak egyszerűsített eljárással, míg a feletti értékűekhez be kell nyújtani a vásárlási igazolásokat.""EU-n belüli vásárlás esetén se ÁFA, sem pedig vám nincs felszámítva utólag.
...
A kereskedelmi vámtarifa az adott országra, az adott termékre vonatkozó a TARIC szerinti mérték, a vám mértéke kategóriánként változó, 0 - 15% mértékű. A legtöbb esetben, mivel végfelhasználók vagyunk 0 % a mértéke."Ha én vásárolok 180-190k forint értékben számítástechnikai dolgot az ebay-ről, mondjuk a németektől, akkor mikor megkapom, ugyan ennyit kell fizetnem, vagy változik azért enyhén ?
Garancia ilyenkor hogy megy ?
Gondolok itt az érvényesítésre, ha esetleg kellene...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz asuspc96 #71415 üzenetére
Amit olvastál azt felesleges linkelni. Ha Németországból vásárolsz ezek a dolgok ott ilyenkor nincsenek, mint ha megvennéd az Extrem Digital-tól itthon. A vámolási téma csak az EU-n kívüli országokból érkező dolgokra vonatkoznak.
A vételár amit fizetsz nem változik.
Garancia meg attól függően hogy az eladó mit ír a hirdetésnél.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz t.kristof #71418 üzenetére
Bár most karácsony van, így lehet hogy több lesz, de általában 2 napon belül, és ha a bankkártyával fizettél akkor 3-5 banki munkanap alatt kerül arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Persze a reakció idő attól is függ ,hogy az eladó erre reagál-e valamit az eBay felé.[ Szerkesztve ]
-
Vtibike496
csendes tag
Na megírtam neki és ezt válaszolta rá tegnap.
Hi, the DHL-Päckchen has no Tracking-Number! Is this ok for you? Then we make it!
De én már 23.-án kifizettem, ugye akkor baszakodott a paypal így csak a ebay.ca oldalon tudtam kifizetni.
Mondom neki h én már tegnap kifizettem az 50.50 eurót és kell tracking, ne variáljunk már semmit. Küldje el jó becsomagolva.
Erre most ír egy ilyet:
Hi. OK as soon as the Money arrives :-)Nekem amikor küldtek pénzt paypalon mire beléptem már ott volt rajta lóvé.
Szóval a pénz már nála van , kicsit hülyének akar nézni emberünk? -
Topikgazda
válasz Vtibike496 #71422 üzenetére
Azonnal ott van a PayPal fiókjában, ami annak felel meg, hogy küldheti az árút. Ez 23-án megtörtént.
Persze holnapig sehol nem tudja feladni, csak megrendelheti a csomagszállítást online.
Ha gondolod írd meg neki, hogy vicces a hozzáállása, mert 12.23-án a pénzt megkapta ezen a tranzakció azonosítón:........ -írd meg neki a számot-
Egyébként van néhány hülye "eladó" aki elfelejti, hogy még kezdő, vagy nem éri el a minősített eladó kategóriát és ezért a PayPal egyenlegen lévő pénzhez 21 napig nem fér hozzá, mivel a PayPal a vásárlói védelem érdekében "lefoglalja" és akkor akarja elküldeni amikor a pénzt már el is költheti. Azért remélem a tied nem ez a fajta.[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Kedves V/
Szerettem volna megvenni egy terméket, és miután a Checkout oldalon minden rndben lévőnek tűnt, nyomtam a kék Confirm and pay gombot. Hibaüzenet fogadott. ekkor vettem észre, hogy nem a megszokott kártya van kijelölve PayPal fizetésre. Megpróbáltam lenyitva kiválasztani azt a kártyát, amelyik eleve ki kellett volna, hogy legyen jelölve, mivel azzal vásárolok mindig, de legnagyobb megdöbbenésemre nem volt a listában! Beléptem a PayPal oldalamra, ahol ott volt primarynak jelölve, tehát ott minden rendben lévőnek tűnt.
(Ettől függetlenül beléptem az Editbe, és nem volt kitöltva a CSC szám, beírtam mentettem. Majd visszaléptem, és ismét hiányzott, ez így normális?)
Ekkor az Ebay Checkout oldalon felvittem újra ezt a kártyát, és így próbáltam kifizetni a terméket, de ugyanaz a hibaüzenet fogadott:
,,Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option."
Ráadásul egy pár perc eltelte utáni újra próbálkozásomnál ismét eltűnt a listából ez a kártya!!!Mi a franc történik itt?
Annyit esetleg, hogy van egy pár dollárom a Balance-on, ha ez lényeges...
Azt közben elmondanád, hogyan tudom kikapcsolni az automatikus PayPal fizetést? Mert kezdek aggódni, hogy valami árulás van... Egyébként Ebay-ra nincs még kétlépcsős bejelentkezés?)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Botigta #71425 üzenetére
Ha ezeket megléped akkor az is törlődik, mármint a gyors fizetés.
Összefoglaló 14. Ha az eBay-n történő fizetéskor nem megy végig a PayPal fizetésEsetleg tedd a $ egyenleget elsődlegesnek és használ fel a pénz, a hiányzó összeget a kártyáról szedné.
Ebay Checkout oldalon felvittem, nem jó mert akkor a PayPal-on kívüli "vendég" móddal fizetsz és nem lesz PayPal védelmed, ha PayPal fiókhoz hozzárendelted ezt a kártyát, nem biztos, hogy elfogadja így.
A másik kártya az miért nem jó fizetésre?Az eBay-re még nem próbáltam ki a 2 lépcsős azonosítást, mert a PayPal elegendő volt.
Itt tudod elérni az eBay-n.
Belépsz, a bal felső sarokban a neved fölé állva Account settings.
A My Account-ban a Personal Information alul a Security Information, 2 step verification végén Edit és Text me a PIN gomb.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Bővült az Összefoglaló a 2. Az eBay-n 2 faktoros belépési azonosítás aktiválása leírással.
Ha ez és a PayPal két faktoros azonosítása aktiválva van nagyon kicsi az esélye a nevünkben történő vásárlásnak.[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Köszönöm válaszod.
Leválasztottam a PayPalt. Csináltam egy újabb próbát. Ugyanaz a hibaüzenet, tehát már el sem jut a PP bejelentkezésig...
Majd másik böngésző, előzmények, és süti törlés, újabb próba, eredmény ugyanaz...
A többi kártya céges, ezt kell használnom. Viszont most megfigyeltem, kezdésnek mindig ezt ajánlja fel, csak a hibaüzenet utáni próbálkozáskor tűnik el.
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni a Balance-ot? (kerestem, de nem találtam a PayPal összefoglalóban) -
Topikgazda
válasz Botigta #71429 üzenetére
Hozzá adtál egy céges kártyát is a PP fiókhoz? Vagy rosszul értelmeztem, hogy amit felajánl fizetésre az lenen az?
Ami eltűnöget az ugye nem Maestro?
De most ezt azért már nem egészen értem: Viszont most megfigyeltem, kezdésnek mindig ezt ajánlja fel,
Melyiket? Amit primaryként adtál meg?
Hibaüzented meg lehet az is hogy a kártyával van valami gond.Amit javasoltam a gyors fizetés megszüntetéséhez, az alaphelyzetbe hozza az eBay fizetést, mködni kellene végig a fizetésig.
A PP egyenleg beállítás itt olvasható a PP Összefoglalóban: 10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv,
Megnyertem az alábbi licitet... [link]
Ki merjem fizetni? Ennyiért még sosem rendeltem külföldről, de ez nagyon jó ár érte.
Tapasztaltak véleményét kérem.CRF300L
-
Topikgazda
Két dolog.
1. Köteles vagy kifizetni 48 órán belül, ha te vagy a licitáláskor a nyertes.
2. Mivel ez van írva a hirdetésnél: Shipping: May not ship to Hungary remélem a licitálás előtt megegyeztél az eladóval hogy hajlandó lesz-e ide elküldeni és mennyiért.[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Első ránézésre USA-ban van és ahogy elnézem a többi termékét nem szállít Magyarországra. Így mindenképp fel kell venned a kapcsolatot az eladóval. A szállítás biztos nem lesz olcsó ha elküldi egyáltalán ide.
Vételár + szállítás X 27% áfa+ vámkezelési költség ... jóindulattal is kb 45-50K lenne a vége.
Vagy írsz az eladónak hogy sajnálod de nem nézted ,hogy nem postáz ide, törölje a rendelésed.
Ha valamit kihagytam majd a mesterek kiegészítik .elkéstem
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
-
ot93
senior tag
Írtam az eladónak (igaz utólag). Azt írta, hogy ha megfelel, akkor 150$ postadíjjal !!! tudja postázni (plusz ugye a termék ára) Ez elég érdekes, mert ilyent még nem hallottam, ti is írtátok, hogy 8-10e körül van a szállítás, meghát láttam is olyant, aki szállít mo.-ra és ott 8e a postaktg. [link] szintén usa, ugyanez a termék, és elsőbbségivel 8ezer a szállítás.
CRF300L
-
Topikgazda
A 38-50$ az elfogadható és tényleg annyi. Én mindenkinek azt írom, hogy hasonló szituációban mielőtt tenne licitet tisztázza a szállítás témáját. Meg próbálhatod rábeszélni olcsóbb szállításra, de jelen esetben semmiféle ilyen kötelezettsége nincs, mert nem volt Magyarországra szállítás megadva és ez egyértelműen látható volt a hirdetésnél.
Ha nem fizeted ki 48 órán belül akkor indíthat egy nem fizetett a vevő case-t, mert neki már felszámolták a jutalékot és csak így tudja sztornóztatni, neked 10 ilyen esetig nincs komolyabb hátránya.
Lehetőség még az, hogy kéred a vásárlás törlését. -
ot93
senior tag
30-50$ -t írsz, de ő 150-et (az csak a posta lenne, tehát összesen 107,5$ + 150$ = 257,5$) ez így gondolom nem okés.
Ezt írta: (amikor mondtam, hogy nekem így nem jó)It is ok.
You can request cancelation and I will confirm that.
ThanksMár csak az a kérdés, hogy ezt hol tudom megtenni?
Cancel purchase-nál nem lehet: [kép][ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
ha a contact seller-re kattintok, ez jön be: [kép] vagy teljesen hülye vagyok, vagy tényleg nincs ott amúgy az eladónak írtam már azóta, ő a purchase history-ban mondta, hogy a more actions-nál a cancel item-et nyomjam meg, de olyan sincs, azt mondta, hogy oké ne aggódjak, felveszi a kapcsolatot az ebay-el...
CRF300L
-
Topikgazda
A more actionsnál milyen lehetőségeid vannak?
Itt a lépések, mint írtam válaszd a Request to change an order-t, mert amíg nem fizettél az a vásárlás törlése, ez lenne felül az üzenet tárgya: Contact a*b*j about request to change an order
Csak ennyi szöveggel: Contact a*b*j , nincs.More actions választás
A contact seller választás
Ezek a lehetőségek
Request to change an order-t választva alul a kék Contact seller
Az törlés kérési üzenet beírása
[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Bocsánat, ha nem voltam elég érthető:
- a Primary kártya lakossági, és Mastercard, ezt használom évek óta, minden gond nélkül
- a másik két krtyát ritkán használom, csak ha a vállalkozásaim részére vásárolokIgen, ha késöbb, egy idő után újra próbálom kifizetni a terméket, akkor újra ott a Primary kártya, és csak a hibaüzenet után tűnik el (gondolom azért, mivel ezzel nem tudtam vásárolni, ő úgy gondolja, válasszak másik fizetőeszközt)
Amit javasoltál, mindent megcsináltam, de hiába.
Bocs, ha értetlen vagyok, de a PP 10-es leírásban én nem találom, hogyan lehet beállítani Primary fizetőeszköznek a PP Balance-ot...
-
Topikgazda
válasz Botigta #71442 üzenetére
Akkor esetleg a banki limitjeidet is át kellene nézni, nincs-e korlát vagy pénz hiány.
A leírásból idézet:
Alul a Manage currencies kattintás
Ez kép látható:Látható a kép bal oldalán, hogy vannak a rádió gombok a devizák neve lelőtt, kijelölöd amit elsődlegesnek akarsz és alul látod a Make Primary gombot.
De egyébként mindig a Balance az elsődleges fizetőeszköz, csak a megfelelő devizához kell "igazítani".
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Megint itt vagyok - sajnos folytatódik a táblagép tok mizéria.
Az első sikertelen rendelés (nem stimmelt a méret, talán emlékeztek) után vettem egy olcsóbbat, ami a képek alapján megfelelő lehet, mert más a rögzítése (nem a sarkaknál rögzít). Ezt rendeltem: [link]
Viszont egy teljesen más érkezett, aminek a sarkainál vannak a rögzítői, ugyan olyan fazon (gyengébb kivitelben), mint a múltkori, ami nem passzolt. Direkt azért választottam olyant, mint ahogy a képen ábrázolja az eladó, ahol függőlegesen mozgó részek vannak, így könnyebben be tudtam volna tenni a gépet.
Most írtam az eladónak (hiszen pár perce érkezett a tok), hogy nem azt küldte, amit kértem. A múltkori eset után most jobban fogok figyelni.
Ha nem akarja beismeri, akkor indítsak refundot eBay-en keresztül, és bízzam (megint) a customer servicce-re, hogy megállapítsa, hogy "item not as described"? Nem bízom bennük, mert a múltkor is ellenem döntöttek, mondván hiába nem passzol a táblagép abba a tokba, amit pont ehhez a táblagéphez hirdettek, az eladó jól készítette el a leírást...
Ha nem ismerik el, akkor marad a PayPal-os refund?
-
RoSSo3
senior tag
Köszönöm, így tettem! Meglátjuk, mit szól hozzá.
Azt ne tudom, hogy ilyen esetekben - ha nem lenne PayPal-os fizetés - akkor mikor állapítják meg, hogy visszajár a visszaküldés ára? Tegyük fel, gond nélkül megérkezik a termék, de az eladó még mindig mondhat olyant, hogy van rajta egy karc és nem fizet? -
Topikgazda
válasz RoSSo3 #71447 üzenetére
Ilyen esetben célszerű egy videó az állapotról, a becsomagolásról és van bizonyítékod az átvétele utáni esetleges reklamációra, hogy te normális állapotban küldted el.
Ahogy a fogyasztóvédelmi jogszabály is írja, ha lenne minőségi gond a visszakapott árúval, akkor legfeljebb valamivel csökkenti a visszafizetendő összeget, de az egészet nem visszaadni olyan nincs. Akkor ő "lop" meg téged, mert nálad már nincs árú, te "nem vásároltál semmit", a pénzed meg ott van nála csak úgy.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Botigta #71449 üzenetére
Többször írtam már ezt is.
A mellékelt képen látod hogy több deviza egyenleged lehet.Itt 10,83 van a $ egyenlegen, a többin semmi.
Ha $-ban van az eladási ár (mondjuk 25 $) és szeretnéd ezt a 10,83 $-t felhasználni úgy lehetséges ha ezt a $ egyenleget teszed meg elsődlegesnek.
Fizetéskor a sorrend a fizető eszközöknél: 1. egyenleg, 2. kártya, ahol talál pénzt azt veszi igénybe.
Ha fizeted ezt a 25 $-t, akkor így a PayPal megtalálja a 10,83-at és kiegészíti 14,17 $-al a kártyáról.
Ha € lenne az elsődleges egyenleg, ahol nincs semmi, akkor a 2. fizetési eszközt a kártyát veszi igénybe és onnan lesz 25 $ leszedve.
Ha van ott 25 € ami fedezné a $-os vételárat, ahhoz sem fog hozzányúlni, mert az € az €-os egyenlegen van és neki $ kell.Ha 10 $ amit meg akarsz venni, akkor ha $ az elsődleges, szó nélkül felhasználja az egyenlegen lévő pénzt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest