Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39405) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Nekem is volt már hongkongi webshopból cucc, amit alá kellett írni, de szerintem a shop kért magának tracinget, mert én nem kértem 2 dodoért egy 11 dodos csomagra, de amikor 44 nap után nyitottam paypal-on egy panaszt, a shop megadott egy tracinget rá. Utána a paypal visszatette a pénzt, és közel vagy több mint 3 hónap után megjött a csomag is, és alá kellett írni. A pénzt nem küldtem vissza, de nem is kérték. A paypal szerint egyértelműen gebasz volt a shoppal, mert villámgyorsan visszanyomták a pénzt.
Nem si tudom, hogy a shop kérhetné-e a magyar postát, hogy nézzen utána, hogy xy a helyi kisposta postásának aláírt-e valamilyen átvételi papírt.

supreme7: Én is kibontattam egy pár csomagot, mert olyan helyről rendeltem, ahonnan korábban nem, meg volt két db lámpa üveg lappal. Legalább 3 futárnak szóltam a futárnak, hogy a bolt írt, hogy nézzem meg átvételkor a csomagot, és vetessek fel jegyzőkönyvet a futárral, ha gebasz van. Mind azt mondta, hogy kibonthatjuk, de nem tud jegyzőkönyvet adni, mert nincs.
Szóval ez is megér egy külön misét. A futár és a postás is sietne, ma a postáshoz kiértem kb 8-10 másodperc alatt a csengetéstől, és még beszól, hogy már mind1, bedobta az újságot, itt egy csomag, és már ment is.
Nem fog a futár várni, amíg kibontod, átnézed, stb.
Ami jó hír, hogy többször belefutottam, hogy kibontva a csomagot, kiderült, hogy valami gebasz van, és a boltot hívva eddig mindig megoldották a bajom. Tavaly volt 2db forgószék, az egyiknek hibás volt a háttámlája, küldték az újabb futárt, vitte a rosszat, adta a jót.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.