Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz omarion23 #24200 üzenetére
van amikor a rendszer szar, a packagetrackr is azt mondja, hogy nem tudja frissiteni a nyomkövetést, sztem a 7en megkapod, legutóbb nekem is az volt, hogy egy ruhánál megvolt a tracking szám, és összevissza irt mindent minden követős oldal, és megkaptam, igaz 5-6 nappal később, de megjött.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
randras
veterán
-
bubi92
őstag
eddig csak kissebb, olcsóbb dolgokat rendeltem ebay-ről, de most szeretnék egy cipőt. mennyire valószínű, hogy kamu termék? magyar postások mennyire szeretnek cipőt lopni?
-
bul07
nagyúr
Kíváncsi leszek hogy a mostanában rendelt cuccaim menyit fognak késni a Kínai ünnep miatt , így is alig akarnak megjönni nemhogy még 5-6 napra le is állnak mindennel
Sok eladónál ki is van írva hogy meddig nem dolgoznak
Pl az egyiknél: This seller is currently away until Oct 03, 2012. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order.
De van amelyik még okt 4.-et is ír, és ezt már szeptember 28-29-ém kiírtákOktóber 1. : 3 napos nemzeti ünnep (a népköztársaság 1949-es kikiáltásának évfordulója)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hooper
őstag
sziasztok
érdeklődnék hogy elérhető még-e a fórumtárs akin keresztül megbízhatóan lehetne ebayről rendelni?
Ez lenne a tétel
illetve a hozzá értőktől kérdezném hogy ezt egyáltalán meglehet-e rendelni hozzánk, illetve milyen extra költségei lennének?
Abszolút nem vagyok képben -
bul07
nagyúr
válasz Hooper #24207 üzenetére
Winner_hun és randras tud segíteni vásárlásban , keresd meg valamelyikőjüket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dicker
őstag
válasz Hooper #24207 üzenetére
Szia!
Igen vannak. Talán próbálkozz randras-nál, vagy Winner_hun-nál.
Meg lehet rendelni, és a szállítás ingyenes.
Áfá-t viszont már lehet, hogy kell rá fizetned. Bár tisztelt, és okos vámosaink, ha kibontják a csomagodat, akkor se látnak mást, mint egy táskát, amit jó eséllyel átengednek. -
-
Hooper
őstag
Értem, köszönöm szépen
lehet akkor nekivetem egyszer végre magam.. szemezek vele egy ideje.
Egyedül a random csomagátvétellel / érkezéssel kapcsolatban vannak aggályaim, vagy ez esetben is úgy működik mint ha itthonrol rendelek, hogy azért egy nappal előtte felhívnak hogy jönnek majd?
általában mennyi idő alatt szoktak ezek megérkezni?
valamint mi az az értékhatár ami alatt nem vámköteles?
(fotós kiegészítőket tervezek még venni..állványok, fényformálók stb.. gondolom ezeket lehetne kisebb tételekben megrendelni)randras-al közben felvette velem a kapcsolatot
-
Dicker
őstag
válasz Hooper #24211 üzenetére
Ezt a posta hozza nem futár, és ha nem veszed át a megadott címen, akkor hagynak értesítőt, és bemész érte a postára. Ekkora értékre már általában adnak nyomkövetést.
22/45 euró az értékhatár. Attól függ, hogy magánszemélytől veszed e vagy sem.
De a csomagra kérésre ráírják, amit akarsz. Helytől függő. Lehet 1 hét, de lehet 1 hónap. Amit linkeltél inkább közelít a hónaphoz.
Szerintem inkább intéztesd mással.[ Szerkesztve ]
-
Anthony001
senior tag
Erre valaki?
-
W1
senior tag
[link] erről a cuccról valamit tudtok mondani? Itthoni boltban találtam TouchEZ márkaként, de 12k-ért, ugyan az, vagy minőségben hogy viszonyul hozzá?
-
LÁZ
addikt
válasz Anthony001 #24214 üzenetére
meg kellene kérdezni tőlük, hogy konkrétan mi volt a problémájuk a listázással, miért függesztettek fel, mert amit küldtek mailt, abból semmi se derül ki.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Dicker
őstag
Az oké, hogy eBay topic, de nem ismerünk minden terméket. Valószínűleg, azért olcsóbb, mert nem viseli a márkanevet (legjobb esetben), vagy gyengébb az anyaghasználat, kivitelezés, esetleg tök bóvli. (legrosszabb esetben)
Talán próbálkozz a telefon topicjában, vagy az adott terméknél. Itt ilyen speciális dolgokra nagyon ritkán kapsz választ. -
omarion23
tag
válasz albinolynx #24213 üzenetére
és az mit jelent, hogy tárgytalan?
-
Chrystall
senior tag
Ezeknél lehetsége, hogy mindet, ami így néz ki ugyanaz a kínai cég gyárt, és a gyártó kérésére márkanevet tesznek rá. De előfordul olyan is, hogy valami kis változtatást eszközölnek a gyártó kérésére. Pl. Van egy cuccban egy csatlakozó, gyártják nikkel meg aranybevonattal is, és akkor az aranybevonatos jobban vezeti az elektromos jelet. Meg ilyenek. De mindkettő ugyanabban a gyárban készül. Ha nagyon egybevág a technikai leírás, valószínüleg ugyanaz a kettő. Csak az egyik helyen ráraktak némi árkulcsot.
-
Chrystall
senior tag
A kedves eBayezők figyelmébe, bár lehet azóta felmerült, és nem aktuális:
A multkor mondta valaki, hogy az Angliából regisztrálva küldött terméket nem lehet követni, mert idehaza a GLS hozza ki, és a GLS követési számot csak kézbesítéskor tudod meg. Hál istennek nem így van, aki szeretné angliai regisztrálva küldött csomagját követni, az itt megteheti a postai követési szám segítségével:
http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/NL99/EN/5004_gls_track_trace.htm
Ha már közben ez megemlítődött, akkor elnézést...
-
M_o_g_y_i
őstag
Nálatok megy a kínai posta csomagkövetési szolgáltatása?
Nálam folyton 500-as hibát dob...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
szijartg
őstag
srácok.
[link]
na most ezeknek mi a bánatot küldjek vissza amit tutira el fognak fogadni? és nem fognak vele pöcsölni?
ez egy billentyűzet usá-ból.
ebayről való, pp-vel fizettem.
bill-t nem kaptam tőle pp-n... elég lesz nekik vajon a tranzakció details is? -
szijartg
őstag
válasz Winner_hun #24227 üzenetére
thanks, az kaptam
-
Chrystall
senior tag
válasz Kal-El #24224 üzenetére
Nem, mostmár az angol Tracked Package-t a GLS hozza, és a követőszám amit az angol posta ad az angol posta honlapján csak addig használható, míg be nem ér Magyarországra a csomag. Utána a fent említett linken lehet a csomagöt követni ugyanazzal a számmal a GLS nemzetközi oldalán.
-
gergo0007
tag
válasz desirehd #24233 üzenetére
csak nehogy olyantól rendeld, aki közvetlenül a te címedre rendeli meg a terméket külföldről, mert akkor ugyanúgy kivethetnek rá vám és áfakötelezettséget. A vaterások és hasonlók jó része semmi mást nem csinál, csak megrendeli a te címedre az árut, elkéri érte a dupláját, aztán ha megfogják a vámon, leszarja, úgyis neked kell még azt is kifizetned
-
Rainee
csendes tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy szeptember 2-án rendelt cuccomnak van még esélye megjönni, vagy már tegyek le róla? Egy adag fóliát rendeltem a telefonomra, illetve egy táskarendezőt. A harmadik dolog amit aznap rendeltem 1,5 hete megérkezett Hongkongból, de a fólia és a rendező egyenlőre nem. (mindhármat más-más eladótól rendeltem) Több, mint 30 nap eltelt már... :S A fóliát árusító ember szabizik, de elvben mindkettőt feladták már szept. 4. körül.
Ha nem érkezik meg ilyenkor milyen jelzést illik adni az eladónak? Semlegest azzal, hogy nem érkezett meg az áru? Nem nagy tétel együtt (kb. 1500 Ft), de rosszul esik, mert az elmúlt kb. 8 rendelésemmel semmi baj nem volt, kivétel nélkül mind megérkezett.
Köszi a választ.
-
LÁZ
addikt
válasz Rainee #24238 üzenetére
@23965 forrás link.. , max 40 napot várjál, ha türelmes vagy, aztán customer support...illetve a semleges megfelelő minősités, ha visszakapod a pénzed.
fóliáról is van egy sztorim, igaz HUN-ba, másik kerületből rendeltem 2 fóliát, 2,5hét alatt nem ért ide, a feladó elküldte még1x, mivel nem egy nagy tétel, az se jött meg, aztán rá 1 hétre találtam a postaládámban vagy 20 fóliát...
-
BiNGiNGTON
csendes tag
Szeretném megköszönni a segítséget radi8tor1nek es LÁZnak. Minden oké, ma megkaptam a normális számlát, paypallal ki lett fizetve. A rendszer működik
-
Abysmal
aktív tag
Növényt mennyire érdemes az eBayről rendelni? Egy ilyenen gondolkozom, csak nem tudom, hogy mennyire érdemes netről rendelni ilyesmiket. Valakinek van tapasztalata hasonlóval?
-
bul07
nagyúr
válasz Abysmal #24242 üzenetére
Ez csak magot küld, ha jól értem
[ Szerkesztve ]
-
-
bubi92
őstag
erre valaki?
-
Abysmal
aktív tag
válasz bubi92 #24245 üzenetére
Tagadhatatlanul nem egy hagyományos szobanövény Testvérem már hónapok óta könyörög egy ilyenért, de azontúl, hogy nem olcsó a legtöbb helyen, még elég nehéz beszerezni is.
(#24246) ^Clown:
Mennyi idő alatt pusztultak el? Azért kérdem, hogy az utazást sínylették-e meg, vagy valami más bajuk lett. Tagadhatatlanul nagyon érzékeny növények, írták is, hogy vigyázni kell, hogy pl. ne etessük túl, meg hasonlók.(#24247) bubi92
Arra, hogy valódi-e majd valaki válaszol, de a második fele postás függő. Én a szüleimhez postázom a dolgaimat egyelőre, ott megbízható a postás, eddig csak 1 dolog tűnt el úgy, hogy később se jött meg, feltételezem, hogy azt se a postás nyúlta le.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest