- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
ha kaptam ímélt, hogy full refund-ot kapok akkor az mennyi amig megjelenik a számlámon? és hol fog a banki számlán vagy a paypal-en?
-
bubi92
őstag
erre valaki?
-
bubi92
őstag
eddig csak kissebb, olcsóbb dolgokat rendeltem ebay-ről, de most szeretnék egy cipőt. mennyire valószínű, hogy kamu termék? magyar postások mennyire szeretnek cipőt lopni?
-
bubi92
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
próbáld meg, hogy írsz az eladónak, hogy küldje el neked, hátha.
-
bubi92
őstag
most valamiért k-rva lassan jönnek a dolgok. 43. napon jött meg a cuccom. nem vágom mi van, eddig max 2-3 hét volt
-
bubi92
őstag
válasz
velvet7
üzenetére
ha kaptál internetkártyát akkor alapból kellett lennie hozzá egy számlának. nekem is ezt dobta sokáig paypal mindkét kártyára. mint később kiderült a rendes kártyát nem fogadja el internetes vásárláshoz, mert ott van rá a másik. a másikon meg kell lennie asszem 200 vagy 400 forintnak, hogy aktiválni tudd, persze ezt később visszakapod.
-
bubi92
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
na két napja kifizettem a cuccost, de még nem sikerült feladni, vagy lehet csak, azzal van problémája az eladónak, hogy bejelölje, hogy elküldte. mind1 várok, ha más nem lesz akkor másfél hónap múlva refund.
FuckeR19: az elmúlt egy évben kb. 10 terméket rendeltem. egyet kivéve mind HK-ból és mind ide ért. a maradék egy, az meg amivel most sz_pok vagy, kitudja mi lesz
-
bubi92
őstag
ennél van rá sansz, hogy csak valami kamu másolat? írtam az eladónak, hogy eredeti-e, de nem válaszolt eddig még.
-
bubi92
őstag
az amcsi piacra gyártott termékeken ugye nincs rajta a CE jelzés. ez pusztán csak azért mert nem kell, vagy azért mert minőségben is rosszabb és jó lesz az az amcsiknak

-
bubi92
őstag
Seller charges sales tax for items shipped to: CA*(8.25%) .
* Tax applies to subtotal + S&H for these states onlyezt most nem tudom értelmezni. valaki segítene

köszi -
bubi92
őstag
ha 10-20 napot írnak postára, akkor ugye még véletlenül se legyek optimista, és számítsak 10 napra? azt meg se kérdezem, hogy a hétvégéket beleszámoljam-e

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

első alkalom, mindig fáj ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/