Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy terméket, ami több színből választható. A kívánt színt hol tudom megadni a megrendelés előtt? Nem akarom véletlen továbbnyomni, a kiválasztás nélkül elküldeni a pénzt.
Köszi!
-
Dicker
őstag
válasz Telegdy #22977 üzenetére
Hát én is ezt nézem. Érdekes egy ajánlat. Vásárló csalogató. Érdemes lenne jelenteni.
Szerk.:
Nem hiszem, hogy kiszűrhető. Jelenteni kell aztán egy idő után elfogynak. Bár én még nem találkoztam sok ilyennel. Nem tudom, hogy ennyire fent kell e akadni rajta.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Angliából rendeltem egy autós töltőt. Elvileg a jövő héten érkezik, mert a feladás után várható érkezést is írt, 5-11 nap között.
Viszont ma szeretném megnézni a terméket, és ezt írja:"Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay."
Miért nem engedi megnézni, amikor pár napja még láttam?
Persze nem zavar, ha a termék megérkezik a következő héten, de zavaró, hogy ezt írja, amikor megnézném.Magyar ebay-en pedig mutatja:
LinkNem értem mi lehet a gondja a nemzetközi változatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Zoleee89 #23068 üzenetére
Akkor azt vedd itthon. Expansys-ról csak a legújabb modelleket érdemes megvenni. Na meg nagy esélyed van, ha eBay-ről, és hasonlóról vásárolsz, hogy megfogják a vámon. Az meg úgy már abszolút nem éri meg.
Itthon SGSII 100 körül kapható 2 év gyári garival.
S Adavance pedig 80-90 körül.
Én az SGSII-t ajánlom.
GSM boltban véve függetlenül 101-2 ezerért megkaphatod, csak ügyelj a garanciára, hogy gyári legyen.
Szolgáltatónál más az árazás. De gyere át ide ezzel a kérdéssel, hogy itt ne menjünk át off-ba:
Link[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Nálam Chrome-ban az ebay.hu valamiért elérhetetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval?
"The application encountered an error. Please contact your System Administrator."
Ennyit ír ki...
Mozillában viszont megy. Tegnap pedig még jó volt. -
Dicker
őstag
Az olimpia ellenére nekem ma két apróbb csomagom is megjött Kínából, és UK-ból is.
Nagyjából 5 nap kellett neki, plusz a hétvége. -
Dicker
őstag
Közben az egyik nyomonkövethető csomagomat is megnéztem:
Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2012.08.27 20:14 SGSINA(SINGAPORE) Célországba elküldve / Item sent abroad2012.08.31 18:27 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.08.31 18:29 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Ezt is a múlt héten rendeltem.
Amúgy ilyenkor már biztos megfogták a vámon? Értékre 22 € alatti összeget írattam rá, de kicsivel többe kerül. -
Dicker
őstag
válasz hevizms #23154 üzenetére
Értem. Jó lenne, ha nem fognák meg. Nem is a plusz költség miatt, csak nem tudok rá ennél a hétnél tovább várni.
Meg az eladó is kérte, hogy jelezzek vissza neki, ha esetleg nem jönne meg 14 napon belül. Aki egyébként az eddigi legjobb eladó, akitől vásároltam. Ingyen nyomon követhető csomag, gyors, és korrekt olyan szempontból, hogy ha 14 napon belül nem jön meg visszafizeti az árát. Utóbbi eddig nekem új volt. Pedig nem is kis összegről van szó, és Szingapúrból jön.Amúgy, ha megjön, akkor egy hét alatt jött meg 3 csomagom, 3 különböző országból, és még egy negyedik is jön, ami biztos ezen a héten ideér. Szóval nincs itt lassulás, csak az eladók bénázhatnak, vagy tényleg csak egy kis szerencsén múlik, hogy most belassul e a szállítás, vagy sem.
Szerk.:
asound: Én úgy tudom az a határ magánszemélyektől van. Az illető pedig cégként működik, és akkor úgy tudom már csak 22 € a határ.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz pjoci9 #23171 üzenetére
Öööö... abban a kijelentésben némi irónia is volt.
----------
Egy-két javaslatot amúgy adnátok, hogy mivel érdemes küldetni a csomagokat?
Mondjuk USA,UK,CH,HK,GER csomagoknál.
Melyik a legbiztonságosabb? Én eddig általában nem kértem semmi különlegeset az eladóktól, de ha rendelek egy nagyobb értékű dolgot, akkor szükségem lehet rá.
Általában levélben jön. Bubis, nem bubis, sok bubis, kevés bubis kiszerelés, változó..
Ahogy kivettem valaki szavaiból ez a Singpost jónak minősül Szingapúri viszonylatban. Követhető is, és ahogy érzékelem gyors is. Mi az, ami még hasonló más országokban?Köszönöm!
-
Dicker
őstag
Na, amit én délután írtam, az mostanra átment a vámon.
------------------------
2012.08.31 18:29 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2012.09.03 06:55 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
------------------------Pedig ez még akkor nem volt ott hiába reggeli az időpont... Nem kapkodták el a frissítést.
Akkor holnap várhatom nagy eséllyel? Csak, mert a postaládába nem fér be, és itthon kell lennem, hogy át tudjam venni, mert nem szeretnék utána futni.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Még jó, hogy azt se tudják mit beszélnek, ezért nem aggódok én ilyenek miatt.
Lényegében az első, és utolsó mondatuk ütik egymást. De inkább az utolsó hülyeség, mert kihagyta, hogy "nem" magánszemélyektől érkező, és nem általa rendelt
De én mától kinevezem magam közszemélynek, és ámen. Minden csomagomra ezentúl ráírtam a kedves vámosoknak, hogy XXX XXX közszemély részére.
Csak kellene hozzá valami államot alakítani itt Mo.-n belül, vagy a határmentén a semleges területen. De megoldom Aztán mindenki rendelhet mindenmentesen bármit, csak írjon előtte -
Dicker
őstag
válasz ^Clown #23406 üzenetére
Szingapúr egy gyors ország
2012.08.27 20:14 SGSINA(SINGAPORE) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.31 18:27 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.08.31 18:29 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.03 06:55 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.09.04 12:00 Balatonszentgyörgy posta Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
Amúgy nem Balatonszentgyörgyre jött a csomag, mert nem ott lakok. Miért az van ott? Most láttam meg, de nem értem.
-
Dicker
őstag
válasz szijartg #23466 üzenetére
A VAT éppen értelmes szót jelöl.
áfa - VAT - hozzáadott értékadó
Hogy miért van ott azt más majd elmondja. Lehet, hogy olyan termék, ami külföldről kerül az UK-s eladóhoz, és azt akarja még jelölni ezzel.
Szerk.:
Így a link birtokában is inkább csak tájékoztató jellegű. Ha megnézzük UK-ban az áfa 20%.
A termék 180 Font. VAT-nál 150 szerepel. Ha ahhoz hozzáadod a 20%-ot akkor megkapod a 180 fontos végső árat.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz omarion23 #24029 üzenetére
GUANGZHOU. Egy Budapest melletti település.
Visszaküldeni nem hiszem, hogy visszaküldték volna. Másik oldalon nem tudod megnézni a csomagkövetést? Hátha mást ír. Én úgy értelmezem, hogy vám alatt van. Bár lehet hiányos a nyelvismeretem. Értékéből adódóan megfoghatják a vámon?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Daniel Alves #24052 üzenetére
Szia!
Nem, mert eu-n belül van. Egyébként, ajánlom a Hi 5-os pólót is. Nagyon ütős kis darab. Bár nehezen beszerezhető. Ezelőtt lekéstem róla. Azóta nem találok.
-
Dicker
őstag
válasz Daniel Alves #24059 üzenetére
Én is voltam egyszer régen 3-3-n, (az egyik kedvenc meccsem volt) illetve egyszer a Bernabeuban. 0-2-n.
Én anno zászlókat hoztam be.
Jó nagy bőröndöt viszel meg egy pólót/nadrágot. Visszafele meg megtelíted Mondjuk én nem értékesítettem itthon, ezért a csomagolást eltávolítottam, hogy ne köthessenek esetleg bele. -
Dicker
őstag
válasz randras #24170 üzenetére
Egyes márkák számozása teljesen eltérő, hiába eu számozás, és stb.-. De megszokott márkát lehet venni szerintem nyugodtan. Legalább, ha kicsi tudod, hogy hamisítvány, vagy az itthoni volt az
De én itthon pl. felpróbáltam egy 50-51-es cipőt. Kb. akkora volt, mint egy 45-ös. Persze jó reklám, hogy van ekkora is, de semmire se jó. Egy másik márka 47 2/3-asa tökéletes volt. Igazából ez a méret, ami általában jó, de én inkább végigjárok 20 boltot, mert ez a netes rendelés ekkora méretben nagyon necces... Bár megnéztem ezt az oldalt. Vannak nagy méretek is, de rögtön találkoztam is pár darabbal, amit ismerek, és nagyon nem akkora, mint gondolná az ember a számozásból. -
Dicker
őstag
Egy egyszerű led égő. Sosem találkoztam vele. Necces lesz a szállítása épségben arra készülj fel, ha meg akarod venni, mert ugyebár törékeny.
Ez van benne:
Package Included
1 x RGB LED light bulb
1 x IR remote controllerEhhez még kell a kezed, ami betekeri a megfelelő foglalatba.
Meg talán elem a távirányítóba, ha nem adnak. -
Dicker
őstag
válasz Hooper #24207 üzenetére
Szia!
Igen vannak. Talán próbálkozz randras-nál, vagy Winner_hun-nál.
Meg lehet rendelni, és a szállítás ingyenes.
Áfá-t viszont már lehet, hogy kell rá fizetned. Bár tisztelt, és okos vámosaink, ha kibontják a csomagodat, akkor se látnak mást, mint egy táskát, amit jó eséllyel átengednek. -
Dicker
őstag
válasz Hooper #24211 üzenetére
Ezt a posta hozza nem futár, és ha nem veszed át a megadott címen, akkor hagynak értesítőt, és bemész érte a postára. Ekkora értékre már általában adnak nyomkövetést.
22/45 euró az értékhatár. Attól függ, hogy magánszemélytől veszed e vagy sem.
De a csomagra kérésre ráírják, amit akarsz. Helytől függő. Lehet 1 hét, de lehet 1 hónap. Amit linkeltél inkább közelít a hónaphoz.
Szerintem inkább intéztesd mással.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Az oké, hogy eBay topic, de nem ismerünk minden terméket. Valószínűleg, azért olcsóbb, mert nem viseli a márkanevet (legjobb esetben), vagy gyengébb az anyaghasználat, kivitelezés, esetleg tök bóvli. (legrosszabb esetben)
Talán próbálkozz a telefon topicjában, vagy az adott terméknél. Itt ilyen speciális dolgokra nagyon ritkán kapsz választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest