Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127173) King Unique válasza maxika2004 (#127148) üzenetére


King Unique
titán

Itt nem derült ki, hogy milyen Windows 10-verzióról van szó (20H2?), ha friss telepítés akkor teljesen le lett-e frissítve és naprakész-e a rendszer, megfelelő illesztőprogramok lettek-e telepítve manuálisan / WU-n keresztül, nincs-e esetleg valamilyen + periféria csatlakoztatva ami bezavarhat a bootolásnál, + olyan külső szoftver (pl. 3rd party AV) telepítve vagy háttérben futó folyamat ami lassíthat, BIOS/UEFI beállításai megfelelőek-e, valamint pl. ezeket már próbáltad-e, esetleg "javító upgrade"-et MCT-vel / letöltött W10 ISO-t felcsatolni a fájlkezelőben, majd a gyökerében futtatni a setup.exe fájlt a személyes fájlok és telepített alkalmazások megtartása módszerrel, vagy alaphelyzetbe állítást / újratelepítést ha nem cél a telepített programok (és személyes fájlok) megtartása, stb.
A leállítás-indítás az alapértelmezetten bekapcsolt Fast Startup miatt gyorsabb, ellenben újraindításnál (+ Shift + leállítás használata esetén is) már "teljes" leállítás és 0-ról történő indítás történik, ami lassabb, de normál esetben nyilván nem 2-3 percig tart, meg pláne nem SSD-vel. A gyorsindítás kikapcsolását esetleg megpróbálhatód, ha nem használ, akkor az előbb említett egyéb opciókat.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.