Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45910) ArrayOfLilly válasza zsnorbi21 (#45908) üzenetére


ArrayOfLilly
aktív tag

További info: én leejtettem táskával együtt a 2015-ös 11"-os Macbook Airemet (még az első héten, amikor megvettem), alig látszik, le tudom úgy fotózni, hogy igen, de valójában hetekig észre sem vettem a sérülést, ha nem az alját nézem, akkor gyak. csak egy szögből látható, megfelelő fényviszonyok között egy 1mm-es horpadás a kijelző kávájának bal alsó sarkán. Nyitva egyáltalán nem látszik és az alján sem vészes.

Na most, amikor el akartam adni (csere miatt), akkor a használtmac kereskedők (nem akartam az eladással sokáig szarakodni), 130e forintot ajánlottak a garis (már ha a sérülés miatt nem ugrott), de mindenképpen fiatal és tökéletes gépemért. Nyilván nem ennyiért vennéd meg tőlük te, de jelzi, hogy lehetséges ilyet kifogni, amin minimális esztétikai hiba okoz komoly értékcsökkenést.

Ebben az esetben persze nem árt átnézetni valakivel, mert nekem szerencsém volt és nem lett más baja, de ez nem feltétlenül igaz minden gépre.

Igaz, én a végén inkább megtartottam, jó az valamelyik családtagnak, nem érte meg eladni, de akinek kevesebb gyereke van, annak megérheti, úgyhogy lehet, hogy érdemes kitartóan lesben állni hirdetési oldalak környékén. (Én az Ebay-t preferálom, itthoniakkal kevésbé jó a tapasztalatom, de mások máshogy vannak vele, szóval mindenhol (is)).

[ Szerkesztve ]

http://www.arrayoflilly.com

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.