Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #24300 üzenetére
Mini MX-re van Minix ROM, azzal megy minden.
(#24303) Imi1981
Tudja a tv-d a frekiváltást, nyugi. Olyan 10 évvel ezelőtt voltak olyan tv-k amik nem tudták a 24p-t, de az 50/60p.t tudták.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
válasz #99499520 #24301 üzenetére
De akkor libreelec-el is baja kéne legyen nem? A tv nem olyan régi ami egy Samsung 48h6400. Lehet az 1gb-os ram-os beelink mini mx nem tudja de a 2 gb-os ram -os már igen.
(#24302) blakey Igen ezt már írtad nekem csak ahhoz kell usb egér és billentyűzet nekem meg nem az van. Meg kicsit béna is vagyok és félek hogy nem a hozzá valót töltöm le.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz #99499520 #24298 üzenetére
Ha már GT1, van ajánlottabb ROM, mint a gyári 6-os (113M0)?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
blakey
titán
válasz #99499520 #24305 üzenetére
Tudja a tv-je a frekiváltást, ne zsibbaszd ennyire, hogy nézze meg, tökéletesen tud minden frekit.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #24303 üzenetére
Légegér is elég. Mini MXIII-ra jó volt. De ha van otthon egy vezetékes egered akkor az is jó.
-
Imi1981
veterán
válasz blakey #24309 üzenetére
Régi gépem van és ps2 egér és billentyűzet hozzá de holnap kérek valakitől. Előző hsz-ben raktam egy linket onnan kell leszedni a minix romot? Nem szeretnék rossz romot rá rakni amivel elcseszem a tv boxot.
(#24308) beluudj azért kösz neked is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #24310 üzenetére
Itt a topikban volt egy topiktárs aki jól működött alkotott, ezt használtam még az MXIII-on.
[link]
[link]
Itt lesznek a letöltési linkek: [link]ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Imi1981
veterán
-
junkpod
veterán
válasz #99499520 #24314 üzenetére
Így van, droidra jó, ha nem kell a hibátlan, gond mentes média player.
Ha kell droid is és MP is akkor minix Neo u1.
Ha csak MP akkor bármelyik ajánlott box.Látod minél többet beszélünk róla annál több "kihívás" kerül elő az s912 használhatóvá tételéhez...
Box's don't touch!
-
ERPY
őstag
Már úton van az X96 2/16-os rendelt boxom, és csak érdeklődnék hogy a libreelec-et miről tanácsos futtatni, pendrive-ról vagy micro sd kártyáról? Ha utóbbi, akkor egy 4 gb-os elég neki? Ezt (Transcend 4GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10) néztem ki, ez megfelel az igényeknek? NAS-ról kapna minden tartalmat.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
MicroSD az ajánlott, így nem foglal USB portot sem. 4GB elég, hacsak nem extrém méretű a médiatárad, vagy mindenféle plusz infókat is letöltesz a filmekről az alapértelmezett mellé. Ha így van, akkor dobj rá egy ötszázast, és vegyél egy 8GB-ost.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
ERPY
őstag
válasz DoItYourself #24318 üzenetére
Értem és köszönöm. Szerintem elég a 4gb, mivel nem gyűjtök semmit. Megnézem és törlöm. Nekem a kodi is csak sima film vagy sorozat lejátszásához kell, semmi egyéb.
A sebessége számít, hogy class10, vagy elég a 4 is?[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #99499520 #24320 üzenetére
Manapság semmi sem hibamentes, de aki követi az eseményeket és netán van anyaga amikkel letesztelheti, az bizonyára sokmindent megállapít, hogy mi az ami a legjobb számára, több, mint 50 tesztfájlom van, hogy az esetleges hibákat kiszűrjem, a legújabb LE mindent visz, a 22050 Hz-es hangokat is hibamentesen, de ez csak egy sarkos példa volt, szóval kijelenthető, hogy számomra a legújabb LE hibamentes, eddig a legjobb. 1 hibája van ami lehet, hogy csak nekem az, a film utolsó 2 másodpercében a kép kimerevedik, tehát a "fade out" nem működik tökéletesen, LE9-ben már az lesz, de az még alfa stádiumban van.
-
hunaqua
addikt
válasz Bigmasterl #24321 üzenetére
Attól függ,hogy mire kell. S905W van benne. 30usd.- ért szerintem az S905 -ös Megogo a sláger.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Bigmasterl #24324 üzenetére
Akkor LE lenne a legpraktikusabb,az alatt meg az S905W-n nincs wifi. Illetve ha raksz bele usb-s sticket akkor van csak. (...vagy cseréled belső Realtek-re)
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
GIJoe
addikt
Üdv, van egy amiko 8800 műholdvevőm, egy ilyen csoda S912 DVB-S dobozra cserélném, tehát 99,5%ban TV nézés,(ccam) PVR max, és esetleg egy minimál NAS funkció, mennyire stabil ez a TV tuner dolog, tehát asszony gyerek is tudja majd kezelni? Másik : elég drágának látom mindenhol 90$ körül... Érdemes e rámenni a Khadas VIM2 Basic TV Box 2-re? Van e valami stabil TV cucc rá, supportja lesz/van/alakul?
Lehet elég lenne egy 905 tuneres is, de ha x1 lesz időm/őnk, mi van ha ráőróbálnék pár játékra, az S912 combosabb lenne, én azt hiszem..
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Gondolkodom a HTPC-m leváltásán egy ilyen lejátszóra a 4K HDR miatt. A CEC támogatás alapkövetelmény. Olyan boxot szeretnék, amin ez hibátlan LE alatt.
Tudom, hogy nem fogyaszt sokat a box, de szeretném, ha a TV kikapcsolásakor alvó vagy kikapcsolt állapotba lépne a box is. A TV bekapcsolásakor pedig feléledne. Van akinél ez stabilan működik?
-
ekrisztian
őstag
Szia, nekem 905-n TV-re droid alatt használhatatlan volt a box. Cam részére válaszolva, ennek mindegy milyen 905 vagy 912. A TV része pedig egy Amikohoz viszonyítva kicsit bonyibb, mindegy, hogy LE vagy Droid alatt fut a KODI..
Én dreamboxokat akartam kiváltani, ventilátor miatt, de nejem frászt kapott a menütől..[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz ekrisztian #24328 üzenetére
igen ettől félek én is, villámgyors csatornakezelés... extra dolgok, de a menü, a család megölne
nekem még kodi sem kell... pedig ahogy látom amikonak van droidos box-a azt hittem ebből kiindulva gördülékeny már ez a ccam dolog...[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Szia,
én S905-öt használok DVB-C-re LE alatt TVHeadenddel és tökéletes.
(Mondjuk most spec pont nem, mert az közszolgálati adók mindig visszaugranak SD-re, de tuti valamit elállítottam. )Egy problémával szembesültem, hogy ha HD adót nézek és elkezdek lelölteni a boxra kötött HDD-re, akkor -
gondolom - az USB2 korlátozott sávszélessége miatt max. 3 MB/s-mal tudok írni rá, mert el kezd pufferelni a TV adás. -
M_AND_Ms
veterán
A Kodi beállítható, hogy induláskor rögtön tv-vel, az utoljára nézett adóval kezdjen. A többi menüt, ami nem kell le is szetheted, stb.
A csatornaváltás, némileg lassabb, de mondjuk egy E2-vel futó Amiko Alien2 se gyorsAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
a.t.t.i.
senior tag
Megogo-t honnan rendeljek hogy gyorsan itt legyen?
-
hunaqua
addikt
válasz a.t.t.i. #24332 üzenetére
Gearbest,máshol drágább sokkal.
Az alap belgával rendeltem, 3 hét volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
ozdeak
újonc
Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha a frissen vásárolt MX-Q Pro médialejátszóm nem játssza le az ISO formátumú filmeket. A főmenü még megjelenik, de attól tovább nem tudok lépni (beállítások, extrák, jelenetek, lejátszás).
A főmenü hangja sem hallható. Se tv-n (hdmi), se erősítőn (jack-av)
A próbálkozások után már az mkv, avi formátumok sem szólnak, a filmeket még lejátssza. -
oszkarfincs
aktív tag
Sziasztok! Tudom hogy nem Kodi fórum, de végülis a probléma nem Kodi specifikus. Vettem egy xiaomi mi box 3 lejátszót, amin szeretném beüzemelni a Kodit úgy, hogy windows 10-es gépen megosztott fájlokat elérjem. Beállítottam az SMB protokollt és működik is, de baromi lassú a fájlok lelistázása. Egy alap fájlkezelővel gyorsan meg tudom nyitni a hálózatot, de azok meg nincsenek optimalizálva a TV nézetre.
Szóval elméletileg működik, a lejátszás sebessége és minősége megfelelő, de mire megtalálom a mappát, annyit homokórázik, hogy beleőszülök.
Mit csinálok rosszul?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hunaqua
addikt
-
Patice
nagyúr
válasz oszkarfincs #24339 üzenetére
Kapcsold ki a Kodi beállításaiban a TAG-ek olvasását.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
hunaqua
addikt
Az S905W, attól függ,hogy mivel használod,és mire kell.
-
Patice
nagyúr
válasz junkpod #24347 üzenetére
Azt nem írta, hogy hogyan vannak elrendezve a fájljai, ha vegyesen, akkor lehetséges, hogy ez az oka.
Próbáltam otthon és NFS-en is tölt pár másodpercet, amikor a zenei könyvtáraimban mászkálok, ha be van kapcsolva a TAG Reading.Este otthon megnézem hol van, de a Médiatár alatt rémlik, vagy a lejátszó beállításainál.
Amúgy a filmeknél is van olyan opció, hogy beolvassa-e a helyi fájlok tulajdonságait (felbontás, fájlformátum, képarány, hangsávok, stb.)
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest