Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz junkpod #9975 üzenetére
M18
Kosz
Ez nagyon jo kiosztas bar ez ugye elegge szubjektiv kinek mi all kezereEn azt szeretem ha csak a 4 irany +OK meg a 4 fo gombot kell hasznalni minden surun hasznalt funkciohoz.
Ezeka gombok mind egymas kozeleben vannak gyorsan elerhetoek.Home > Home
Menu > Menu + Subtitle Search
Mouse > Back
Return > Favorites + Subtitle Delay
Fel > Fel + Stop
Le > Le + Play/Pause
OK > Ok + Lejatszasi Kpepernyo
Bal > Bal + Skip xs
Jobb > Jobb + Skip xsDe amit mar itt a forumban leitunk az alapjan mindenki olyanra csinalja amilyenre akarja.
[ Szerkesztve ]
-
yaksi
aktív tag
Eddig az egyetlen dtb, amivel a cucc elindult, az a gxbb_p201 volt. Ebben viszont csak azt látja, hogy 1 GB memória van, és nem látja a wifit.
Android alatt 2 GB a RAM, és van wifi is..
yaksi
-
blakey
titán
Jó dtb-t használsz? Van rajta OTG vagy nincs (leírás szerint nincs)? Ha nincs és nem Realtek WIFI van benne akkor ezt tedd fel. Ha Realtekes akkor meg ezt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csicsóka
őstag
válasz DoItYourself #9986 üzenetére
" belenéztem az eredetibe, ezek a hexa kódok benne vannak, akkor mégse."
Ez engem egyáltalán nem zavart, mert csak android alatt bírt jelentéssel, LE alatt kit érdekel, átírtam arra a mi nekem kellett.
Pld:
0x59 122
droid alatt: key 122 MEDIA_PREVIOUS
átírtam 0x59 45-re, ami az X billentyű leütésnek felel meg, vagy is lejátszásnál a STOP
Így tettem az O,T,S esetén is. Így nem keltett keymap edit sem. -
leximester
tag
Valaki talalt mar mukodo torrent klienst LE-hez?
-
envagyok
veterán
válasz leximester #10009 üzenetére
Transmission?
-
envagyok
veterán
válasz leximester #10011 üzenetére
Hálón belül nem kell a routert állítani.
User/pass?
Port 9091 -
titán
válasz leximester #10009 üzenetére
Nekem megy. Web interfésszel és Transmission Remote GUI-val is. Jót raktál fel, nem lehet, hogy csak a klienst, nem pedig a szervert?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz leximester #10014 üzenetére
LibreElec addonokból. A Kodi repoban a kliens van.
Ez alapján tettem fel: [link] Csak az OpenElec helyett LibreElec addon-nak hívja, természetesen. Meg egy kicsit más a menüstruktúra, de kis keresgéléssel megtalálható. Kár, hogy nincs rendes leírás, de én is lusta voltam megcsinálni, amikor felraktam. Bár hamarosan egy másik kütyüre is felteszem, akkor lehet csinálok egy pontos leírást.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Csicsóka #10006 üzenetére
Az az M18 remote.conf, amit junkpod átvariált szerintem még az OE-es verzió, és abban nekem nem adott kódot a keymap editorban a fölső színes gombokra OE alatt. LE alatt még nem is próbáltam.
Ha gép elé tudok ülni, nekiugrok újra az egésznek, és elolvasom újra a hsz-eket, mert most még nem világos hogy működik a rendszer, hogyan kell saját kiosztást csinálni.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ti mennyivel tudtok másolni FTP-n keresztül a box-ról a gépre? A box (beelink mini mx 1gb) és a PC is vezetékkel van összekötve a routerral! Nekem 4 Mb/s tölt a box-ról a gépre és 2.8 MB/s a gépről a box-ra . Én ez kevésnek tartom. A router 300 megabites! Ezek az ftp szerver alkalmazások között van sebesség különbség? Vagy milyen más gyorsabb módszer van fájlátvitelre a vinyó hurcolása nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Karel2
csendes tag
válasz gabywap #9952 üzenetére
Cégesen rengeteget használunk ezekből. Minden noname eddig irtózatos szívás volt. Képkimaradás, EDID hibák, dühítő egyszer megy - öt perc múlva nem jelenségek, rengeteg garancia időn belül elhullott darab. Azt javaslom, Aten alatt ne gondolkodj, de tutira Gefen, Extron, Kramer eszközökkel mehetsz.
- Karel -
-
titán
válasz leximester #10019 üzenetére
Állj! Rossz helyen nézed. Több helyen is van ugyanolyan nevű LibreELEC Add-ons menüpont teljesen más célra, más tartalommal. Adtam linket, ami alapján keresd.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Médiatárral -katalogizálással- lennének kérdéseim:
Kezdem belakni a készüléket, töltöm fel a médiatárat. Minden nagyon tetszik, fasza Viszont van pár bosszantó dolog:
Amikor a nem felismert vagy új filmjeimet katalogizálom a "Filmekhez" a film infó készítése során időnként, iszonyúan lelassul (1-2 perc/filmenkén), lefagy. Ilyenkor nem tudok mit csinálni, kihúzom a 220-ból
Kérdéseim:
- ez annak köszönhető, hogy csak 1 GB-os a lejátszó (az összefoglalónál azt olvastam ki, hogy 1 Gb-os elég,
ha csak filmnézéshez használom)?
- túl gagyi a 2 GB-os, Class ? kártyám, ha kicserélem egy 8/10-esre, akkor felgyorsul?
- tudom, itt már páran mondták, hogy cseréljem. A
De ami eddig az SD cserétől visszatartott, az az hogy fogalmam sincs, hogy a média adatokat, hova menti a Droid. Nem szeretnék -egy kártyacsere után- mindent elölről kezdeni. Szóval, hova mentheti a katalogizálást?+ az összefoglaló 63. (LibreELEC elérése SSH-n keresztül) cikkét jól értem? Hálózat alatt, akár Win 8.1 alól is tudom -jóval kényelmesebb körülmények között- a katalógizálást megoldani??
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Technoman #10024 üzenetére
A kettő együtt, bár ha gyors a kártya akkor az 1GB RAM miatt nem lenne fagyás LE alatt. Gyprsabb kártyával lényegesen gyorsabb.
A teljes médiatár a bevitellel és a szkenneléssel együtt kb 20 perc volt és van tartalom, mert közel 4TB anyagot kellett megvizsgálnia, tehát én amondó vagyok, hogy új lappal indíts és ezt a kártyát ne bántsd, tehát csináld meg a dolgokat, ismerd meg a viselkedését, stb aztán az új kártyán új lappal indulsz, de még mindig csinálhatsz egy mentést és oda menti ahova beállítod, tehát nem csak úgy magának menti, hanem neked. Rákérdez, hogy hova tegye a mentést.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Akkor neked ez a jó és nincs mit tenni ha az LE nem működik normálisan, max. írsz a fejlesztőnek, hogy nézze meg miért.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
válasz Pelican #10000 üzenetére
Süket vagyok és csak olvasom a feliratokat.
Amúgy nem.
Logitech Harmony taviranyitom van és így ki van kapcsolva a CEC.
De kellettek a plusz gombok: home, play, stop... Meg logikátlan volt az amlinuxos kioszras, ezért csináltam új mappinget.És gratulálok a 10000. hozzászóláshoz!
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
leximester
tag
válasz schawo #10022 üzenetére
Nem jartam sikerrel. Ott ahol a cikk irja nincs, csak akkor ha a SuperRepot is felrakom, azon belul megtalaltam az Unofficial OpenElec repot, innen felraktam a Transmission-t, de valami nem kerek, futtatva a PS parancsot nincs a listaban a daemon, illetve ez sem nez ki tul jol: /storage/.kodi/addons/service.downloadmanager.transmission/bin/transmission-daemon: line 1: syntax error: unexpected "("
-
junkpod
veterán
válasz leximester #10011 üzenetére
Ugye tudod, hogy van egy transmission a kodi repoban ami csak gui egy távoli klienshez. És egy transmission kliens az LE repoban, az kell neked.
Box's don't touch!
-
titán
válasz leximester #10030 üzenetére
Neked a LibreElec Add-ons nevű menü kell, és nem a SuperRepóból. Most nem tudok segíteni, mert nincs itt a kezemben az eszköz.
Rendszer » Kiegészítők » .... » .... » Kiegészítő tárolóhely » Unofficial LibreELEC Add-onsA két pontozott almenü nevét nem tudom, keresgélni kell, a második pontozott valami LibreELECes nevű
(#10031) junkpod
Ezen rágódunk, de nem találja a Libreelec repot.És egy transmission
kliensszerver az LE repoban, az kell neked.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz Technoman #10024 üzenetére
A médiatar eszi a kártya helyet, gyorsan akár GB méretű is lehet és gyors kártya kell hozzá.
Nem, az ssh nem arra való, az egy linux terminál emulator, ahol linux parancsokat tudsz adni a gépnek, sőt akár mc-t is futtathatsz.
Ha a fájl nevek és a mappak stimmelnek akkor annál kenyelmesebb nincs mint pár kattintás a taviranyiton és magától megcsinálja.
A kész médiatar az lehet menteni Kodi alól vagy fajlkezelovel a userdata mappabol.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz leximester #10036 üzenetére
Kiegészítők, telepítés tárolóból, LibreElec addons, szolgáltatások, transmission: a fast, easy and free bittorrent client.
És itt van egy rTorrent client (kliens) is.Schawo: "client" !
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz leximester #10038 üzenetére
Hanyas LE?
Töltsd le webrol a repot és telepítés zipbol.Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz ati888 #10039 üzenetére
Nem feltétlenül, nálam sokkal magasabb a sebesség, bár nem szoktam másolni. Minden kábel gigabites? A hálózat is az? A gépek is valamint a router is?
-
blakey
titán
válasz ati888 #10043 üzenetére
Minimum Cat 5e kábelek kellenek a gigabitethez. Nézd át a kábelezést, az eszközöket, ennél azért nagyobb a másolási sebesség.
-
ati888
senior tag
válasz DoItYourself #10046 üzenetére
A UPC Connect Box-át használom.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #10048 üzenetére
Mini MXIII LE 20191119 developer, megy közben az online stream és 25 MB/s a másolás. Most teszteltem.
Egy Samsung 2,5-es 1TB-s lemezre másoltam, az SD-re gyorsabb a másolás, mert annak jobb az olvasási sebessége, olyan 33-36 MB/s a másolás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest