Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23051) hevizms


hevizms
addikt

Sziasztok.

Szeretném megkérdezni hogy az megoldható e hogy a PC-n megy egy neten nézett film és azt szeretném a boxon keresztül a tv-n nézni.Mindegyik egy hálózaton van kábelekkel összekötve.

A boxon azért nem tudom nézni mert a hülye HBO GO alkalmazásban nincs ott az a része a filmsorozatnak ami a PC-n megnyitott HBO GO-n meg igen.

[ Szerkesztve ]

(#23052) blakey válasza Cold5 (#23050) üzenetére


blakey
titán

Miért nem csatlakoztatod a NAS-hoz? Sokkal megbízhatöbb, stabilabb lenne.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23053) Cold5 válasza blakey (#23052) üzenetére


Cold5
senior tag

Ezen én is gondolkoztam...

Igazából a NAS-t "kellene" cserélnem egy 4lemezesre...
Aztán gondolkodtam, nem kell mindent elérem a hálózaton, de elkell

Lehet az lesz amit mondtál...

[ Szerkesztve ]

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#23054) junkpod válasza SunMount3r (#23047) üzenetére


junkpod
nagyúr

Bár nekem nincs himedia playam, ahogy gondolod neked sincs amlogic, de megpróbálok segíteni: a rocceneseket a streaming esetén inkább az okozza szerintem, hogy mpg2 lehet. Az amlogic esetében vannak mpg2 dekodoloasi problémák és ezt úgy lehet megoldani, hogy a hw gyorsításnal az mpg2 esetén kikapcsolod.
Ha viszont te allandora kikapcsoltatod kollégával a hw gyorsitast akkor a h264 h265 anyagokkal gondja lesz. Ezért írtam.

Box's don't touch!

(#23055) slecht


slecht
aktív tag

Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de ez mégis egy Amlogic topik, elvileg.
Nos, a kálváriám akkor kezdődött, mikor megvettem életem első Android-os TV Box-át, nevezetesen a beelink GT1 Ultimate nevű box-ot 3G RAM-mal és 32 GB ROM-mal.
Egy ideig szépen el voltam vele, aztán előjöttek apró hibák (Google Play Services vagy maga a Google Play leállt hibaüzenetek) az alap 6-os droidon. Gondoltam semmi gond frissítsünk rá! Hát a nagy büdös semmit nem jelent, hogy egyes webshopokban azt írják, hogy Android 7.1 van rá. Mert nincsen, legalábbis hivatalosan nincsen. Van a beelink-nek egy fóruma, ahova elvileg friss ROM-okat töltenek fel. Nos ezeken az oldalakon csak Teszt ROM-ok vannak, tehát még a gyártó sem meri kiadni a gépekre. Ráadásként kétféle WIFI chip-pel vannak szerelve a box-ok, és a gyártó ezt is elfelejtette közölni a fórumon, csak azután írták, hogy valaki sikeresen félreflash-elte a box-ot és nem is indult el neki. Szériaszám alapján be lehet azonosítani attól függően, hogy S912, G912 vagy A912-vel kezdődik.
A lényeg az, hogy eléggé tele szaladt a t.k.m és kipróbáltam a LE-t egy barátom javaslatára, hát ez egy hihetetlenül jó kis fejlesztés annak, aki -mint én- csak filmnézésre és torrentezésre akarja használni a box-ot. Azonban ez a "ROM" számomra teljesen névtelen volt a box vásárlásakor. Ha valaki hamarabb mondja, hogy az S912-es procin nincsen ez teljesen támogatva, akkor eszembe sem jutott volna a GT1 Ultimate-et megvenni, mondjuk ez teljesen az én saram, mert ha jobban utána nézek, akkor valószínűleg mást keresgéltem volna.
Amire ki akarok lyukadni, az az, hogy, ha valaki egy teljesen letisztult, gördülékeny boxra vágyik, nem nézi mindenféle 5.1-es hangrendszeren, meg "Dolby Digital DTS HD stb" a filmeket, uram bocsá' esetleg torrentezik és szeretné használni a legjobb torrent programot (gondolok itt a Transmission-re) az MINDENKÉPPEN FELEJTSE EL A FENT EMLÍTETT AMLOGIC S912-t.
MINDENKÉPPEN VEGYEN S905(X)-es BOXOT ÉS AZONNAL TEGYEN RÁ LE-T. Jómagam nemrégiben hozzá tudtam jutni jutányos áron egy Mini M8S II-höz -bár csak egy 1/8-as példányhoz- remélem ez a kis mütyűr beváltja a hozzá fűzött reményeket. Akinek ilyen van az megírná, hogy melyik LE volt nála a legstabilabb ha csak maximum 720p filmek TV-n hallgatva és torrent érdekel? Nem nagyon van már kedvem tesztelgetni, lassan két hónapja azt csinálom a GT1-en, meg még egy ideig várnom is kell az új jövevényre.
Bocs a terjedelemért, és előre is köszönöm a javaslatokat.

[ Szerkesztve ]

(#23056) kicsi007 válasza slecht (#23055) üzenetére


kicsi007
tag

Van nekem is egy Mini M8S II (1/8), 8.1.6-os LE fut rajta teljesen akadásmentesen.

Apple TV 4K/ Iphone 13 Pro Max/ Apple Watch NIKE S9/ Ipad AIR 4. Gen

(#23057) janisjoplin1 válasza kmarci25 (#23043) üzenetére


janisjoplin1
tag

Nekem is Beelink Mini MX III II, LE 8.0.2e.és nálam is csinálja,de nem mindíg.

Janis Joplin

(#23058) Pelican válasza slecht (#23055) üzenetére


Pelican
őstag

Azért az LE-t kipróbálhatod rajta, amíg megjön az új box.
kszaq írta, hogy sikerült megcsinálnia a "tearing"-et a GUI-ban, a következő verzióban már az is jó lesz.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23059) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Olvasgatom, fülelem már itt egy ideje a hideget és a meleget is az LE kapcsán... Eddig azért elég pozitívnak tűnik a mérleg. DE: rendes 1080p-s YT (KODI-alá) és egy webböngésző még hiányzik nekem a képletből.

Az utóbbi tudom, hogy technikailag elég nehéz lenne (bár részleteiben nem vagyok informált). Talán, ha valami nagyobb lélegzetvételűbb módot találna magának az Amlogic-os World Wide LE "közösség", hogy propagálja ezen igényét valamelyik ismertebb "böngészőgyártó" felé, hogy akár co-op módban az LE fejlesztőjével összehoznák rá valahogy a dolgot, ésatöbbi...?! Sejtem miket írnátok majd néhányan erre, de: Lehetetlen?! :F

És azután már tényleg pá-pá a fércmunkás, support nélküli, lamer Android rendszereknek...

(#23060) Pelican válasza SunMount3r (#23059) üzenetére


Pelican
őstag

A böngésző igényt nem nagyon értem.
Pl. ez az oldal (ph fórum) fixen 667 pixel széles, ez már a 2560x1440-es monitoromon is elég bénán fest, akkor a 4k tévén meg pláne milyen lenne...
És ki tudná elolvasni 2-3 méterről?
Böngészni ott a laptop, tablet, asztali gép.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23061) junkpod válasza hevizms (#23051) üzenetére


junkpod
nagyúr

Próbáld meg upnp playerkent használni a kodit. Sima böngésző lejátszással emlékeim szerint ez működött.

Box's don't touch!

(#23062) junkpod válasza SunMount3r (#23059) üzenetére


junkpod
nagyúr

Hányszor írjuk le neked, hogy van 1080p yt Kodin (LibreElec)?
Böngészés számomra még legegerrel is iszonyú kényelmetlen kanapéról 2 méterre lévő tv-n.

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#23063) darvinya válasza junkpod (#23062) üzenetére


darvinya
titán

Ezzel a légegérrel már nem annyira szenvedés.[link]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#23064) julius666


julius666
addikt

Na a már említett K1 PRO masina (S905D) megjött, első tapasztalatok:

A Mini M8S II-hez képest nagy, ami annyira nem baj, mert így sincs nagyobb, mint egy átlagos set-top box. Viszont emellett látszik igazán, milyen picurka a Mini. :P A LED-je (ami egyben fizikai ki/be kapcsoló gomb is) őrjítően erős, lásd a képek. Ezt sötétben filmnézéshez mindenképpen le kell ragasztani!

Meglepően melegszik. Nem mondanám, hogy tűzforró lett, de a M8S-hez képest (amin alig érezhető langyosodás), kifejezetten meleg, a fém csatlakozóknál (koax) már-már forró. Ez nyilván a fogyasztásra is hatással van.

Alapból 7.1.1-es droid van rajta, ami beállítása szerint kiadja a 4k 60FPS-t, de gyakorlatban nem próbáltam. A szokásos módon probléma nélkül felmegy rá SD kártyával a legfrissebb kszaq féle LibreELEC (8.1.6). Annyi csak, hogy a device treesből a gxl_p230_k1_pro.dtb kell neki.

A rendszer pont úgy fut rajta, mint a Mini M8S-en, 4k 60FPS itt sincs valamiért, 30 FPS a kiválasztható max itt is, úgyhogy inkább sima 1080p 60FPS-ben nyomkodtam ezt is. Így a menük szépen futnak, a 4k-s tesztvideók, Youtube megy csonk nélkül itt is. A 10 bites H264 animéket nem HW gyorsítja ez sem, 1080p-ben szaggatnak ugyanúgy, szóval anime fanoknak ezt a ketyerét sem ajánlanám. :(((

Nincs itthon se kábel TV, se antennás, így a tuner részét nem volt módom kipróbálni, azt majd szüleimnél ha kijutok hozzájuk. Annyit megcsináltam, hogy felraktam a Tvheadendet repóból, az felment és nekem úgy tűnt, fel is ismeri a tunert, de mivel még nem használtam a szoftvert ezelőtt, kipróbálni meg mint írtam nem tudtam, ezért ezt ne vegyétek készpénznek.

Ja, gyors hálózati tesztet futtattam, hogy tényleg tud-e gigabitet a kicsike, ez alapján nekem úgy tűnik, hogy igen, a 100 mbitet legalábbis megugorta simán:

[ Szerkesztve ]

(#23065) julius666 válasza julius666 (#23064) üzenetére


julius666
addikt

Ja igen, még valami: LibreELEC alatt a távirányító nem megy, visszalapozva úgy nézem ez másnak is előjött már.
Született azóta rá valami megoldás?

[ Szerkesztve ]

(#23066) DoItYourself válasza julius666 (#23065) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Kösz a gyorstesztet. :)
A távirányítóhoz valószínű meg kell szerkeszteni kicsit a remote.conf-ot, Pelican leírta a hogyant, az összefoglaló 62e pontjában találod a hsz linkjét.

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#23067) SunMount3r válasza junkpod (#23062) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Mondjuk eddig hányszor írtátok le nekem?! Mind 1, neked igazán nem kell többször nekem bármit is leírnod, köszi, jobb is lesz az úgy valahogy.

"Junkpod"-> a név kötelez?! :D :F

Sorry, és jó éjt...(és további házsártoskodást, csak ne velem).

[ Szerkesztve ]

(#23068) azbest


azbest
félisten

hm egész érdekesnek látszik a geniatech 1965 box specifikációja. dual t2-es tuner, giga lan, ac wifi, s905d. De árat nem láttam még.

(#23069) RedCat válasza darvinya (#23063) üzenetére


RedCat
senior tag

Valakinek van már ilyen? Érdemes megvenni, vagy esetleg van jobb?

(#23070) kmarci25 válasza janisjoplin1 (#23057) üzenetére


kmarci25
veterán

Akkor lehet, hogy maga a box a hibás? :Y

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#23071) DoItYourself válasza kmarci25 (#23070) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Ugyanaz a LE verziótok, inkább szoftveres gondnak tűnik. Másik verzióval is csinálja?

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#23072) julius666 válasza DoItYourself (#23066) üzenetére


julius666
addikt

Köszi!

A [link] leírás alapján sikerült életet lehelni a távkapcsba, most már működik (hibás volt a fájl, pont ahogy a hsz-ben írva van).

A funkció gombok egy része sajnos nem működik még, ha lesz időm, próbálok játszani azzal is és akkor megosztom az eredményt!

Maga a távkapcs egyébként jópofa, ez a kattogó gumigombos, elég sok hasznos gombbal. Szerintem simán jobb, mint amit a Mini M8S II mellé adtak.

(#23073) TCr


TCr
veterán

Sziasztok!

Már egy jó ideje nem követtem a topikot, így visszaolvasni sem szeretnék többezer hozzászólást. :)

Az S905X-nek van-e bármilyen előnye / hátránya az S905-höz képest, szigorúan LE-vel mérten?
Mintha azt olvastam volna régebben, hogy HDR-t csak az X tud... ilyesmikre gondolok.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23074) SunMount3r válasza TCr (#23073) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Összefoglaló. :)

(#23075) TCr válasza SunMount3r (#23074) üzenetére


TCr
veterán

Ok, VP9 és HDR az X javára, látom, köszi.
De LE szinten is, vagy csak Android?

Mindennapi felhasználás szempontjából egymás mellé téve 2 kütyüt?
Nincs egyéb különbség?
Mondjuk a kisebb órajelnek köszönhetően lassabb LE menüben lépkedés, vagy ilyesmik?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23076) kmarci25 válasza TCr (#23075) üzenetére


kmarci25
veterán

905X-en nincs gigabit.
Nekem az van, mármint 905X, viszont nem volt soha 905-öm, így összehasonlítani nem tudom. Amit tudok az az, hogy a gigabit hiánya nem okoz gondot, pedig full hd filmeket nézek NAS-ról (persze a box LAN-on csatlakozik a routerhez). LE van rá, egyszerű feltenni. 2GB rom van az enyémben és egy 16GB-os kártyán van az LE. Menü gyors, nincs akadás. Karácsony óta használom, eddig kb. 3-szor fagyott le (menüben, nem lejátszás közben, általában kiegészítő letöltésekor, telepítésekor). Ekkor a tápkábel kihúzása, visszadugása segített.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#23077) GZoli7 válasza TCr (#23075) üzenetére


GZoli7
senior tag

905-ösben létezik Gb LAN, 905x-nél nincs.

(#23078) Pelican válasza TCr (#23075) üzenetére


Pelican
őstag

S905-ről (Mini MX 2GB/16GB) váltottam S905X-re (Mini M8S II) nekem jobban tetszik az utóbbi.
Az egyetlen hátrány a gigabit lan hiánya lenne, ha azon másolgatnék, de filmezésre elég a 100 mbps is (bár én gigabit adapterrel használom).

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23079) megott


megott
tag

Sziasztok!

Segítségetekre lenne szükségem, S902-es box LE, Kodi Krypton 2,5 USB HDD a környezet, Blu-Ray lemezkép (nem ISO) legnagyobb streamet betallózva lejátszás elindul, majd Chapter léptetésnél megáll és kifagy. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat!
Megott

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#23080) TCr válasza kmarci25 (#23076) üzenetére


TCr
veterán

Sima S905-öm van (Beelink MiniMXIII, 2 GB), igaz csak 100-as hálón, de a 4K sem okoz neki gondot NAS-ról játszva.

Viszont van egy demó letöltve, amin kiakadt, ezzel az S905X vajon megbirkózik?
2160 / 59.94p

(#23078) Pelican: mi az, ami miatt jobban tetszik az S905X?

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23081) kmarci25 válasza TCr (#23080) üzenetére


kmarci25
veterán

Ha nem lesz más, aki vállalja, és kibírod estig :), akkor megnézem otthon, hogy mit szól hozzá. Anno kíváncsiságból megnéztem demókkal, a legbrutálabb 2-nél beszaggatott, lehet, hogy ennél is fog. Ez nekem nem szempont, egyrészt mert nem ilyen bitrátájú filmeket nézek, másrészt ilyen árú eszköz irányába nincsenek túlzott elvárásaim.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#23082) Pelican válasza TCr (#23080) üzenetére


Pelican
őstag

Hogy lehet innen letölteni? Megnézném, ha le bírnám szedni...

Droidmester írta:
LG Chess - HDR vagy pl: sony_sushi_uhd-DWEU.mkv ez ugyan nem 10.bit ... s905.ön LibreELEC alatt hibátlan

[ Szerkesztve ]

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23083) junkpod válasza darvinya (#23063) üzenetére


junkpod
nagyúr

Neked nem, nekem igen:)
Én szinte már csak mobilt használok böngészésre.

Box's don't touch!

(#23084) Pelican válasza megott (#23079) üzenetére


Pelican
őstag

S802 vagy S912?
S902-t még nem láttam.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23085) TCr válasza Pelican (#23082) üzenetére


TCr
veterán

A (tengeri herkentyűs) képre kattintva.

Nem értem, nálam pár másodperc elteltével elkezd akadozni a lejátszása.

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23086) Beni2360 válasza megott (#23079) üzenetére


Beni2360
félisten

Szia!
Én úgy tapasztaltam, hogy amikor az m2ts fájt tallózom ki és játszom le akkor a lemezen található lehetőségek ( Chapter , hang megnevezés és a fi-nál is) nem választható, vagyis csak sorszámok vannak és ott kell kibogarászni, hogy melyik hova tartozik. Ezért szoktam a média tárba beolvastatni és akkor a filmek-címek alól megkeresve már minden állítható.
Ha félre értettem a kérdést akkor tárgytalan.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#23087) junkpod válasza SunMount3r (#23067) üzenetére


junkpod
nagyúr

Örülök ha tudtam új infót adni:)
Csak azért írtam személyesebben, mert szembetűnő, hogy telesirod ezt a topicot tok felesleges dolgokkal, mintha nem olvasnad, csak írnál.
Vegyél egy amlogicot te is, oszt élvezd inkább. :D

Box's don't touch!

(#23088) junkpod válasza TCr (#23075) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nincs órajel különbség tudtommal.

Box's don't touch!

(#23089) korcsi


korcsi
veterán

Én teszteltem gigabit vs 100Mbit kapcsolattal boxokat, kicsit pattogósabb a gigabit, de nem jelentős a különbség.

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#23090) TCr válasza junkpod (#23088) üzenetére


TCr
veterán

Ha jól emlékszem, a megjelenésükkor pont ezen ment itt a rugózás, hogy vajon érezhetően gyengébbek lesznek-e emiatt?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23091) junkpod válasza TCr (#23090) üzenetére


junkpod
nagyúr

Lehet, de a sima 905 sem 2GHz, mert amlogic csak viccelt a herzekkel :(

Box's don't touch!

(#23092) TCr válasza junkpod (#23091) üzenetére


TCr
veterán

Értem.

Akkor már csak az a kérdés, hogy vajon nálam miért akadozik a Sony sushi-s videója? :)

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23093) junkpod válasza TCr (#23092) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szmsz nem érdemes teszt videókon rugozni.
Tölts le egy rendes filmet az elérhető legjobb minőségben: ha viszi akkor nyugodj meg, nem lesz gondod.

Box's don't touch!

(#23094) TCr válasza junkpod (#23093) üzenetére


TCr
veterán

Planet Earth II van kikölcsönözve, gond nélkül megy.

Az X inkább az extra fícsörök miatt érdekelne, pl. a fent említett HDR miatt is.
De van egyáltalán olyan tartalom, ami ezt kihasználja?
Amire még nem kaptam választ: LibreELEC alatt is működik?

A nagy magyar virágbolton kívül hol lehet még kikölcsönözni normális 4K (esetleg HDR) filmeket?
(Privátban is jöhet, ha ezittnemareklámhelye, meg egyébként is...)

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23095) Beni2360 válasza TCr (#23085) üzenetére


Beni2360
félisten

Sajnos van fent egy verzió a sony_sushi_uhd-DWEU.mkv-ból ami hibás és akadozik.
Én letöltöttem máshonnan és vígan viszi a box.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#23096) TCr válasza Beni2360 (#23095) üzenetére


TCr
veterán

Szóval akkor nem a 60p miatt?
No, akkor majd kapok le másik 2160 / 59.94p demót ugyaninnen.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#23097) Pelican válasza TCr (#23096) üzenetére


Pelican
őstag

Leszedtem a videót, de szerintem ez a file hibás, a vágásoknál kihagy a hang és a kép pedig se a bitráta se a buffer nem indokolja. S912-n is ugyanilyen.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#23098) kmarci25 válasza TCr (#23094) üzenetére


kmarci25
veterán

Amire még nem kaptam választ: LibreELEC alatt is működik?

Itt pontosan mi is a kérdés? Mi működik LE alatt? :F

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#23099) blakey válasza TCr (#23096) üzenetére


blakey
titán

Simán mennek a 2160/59.94-es videók S905-ön, sőt minden megy ami a többin is, "hátrány" a HDR és a VP9, bár nekem a VP9-es videót is vitte, nem mintha napi szinten azokat nézném. Az említett videóval valami nem kerek.
Ha kell a HDR és a VP9 akkor én inkább olyan eszközt vennék ami LE-től függetlenül is jól tudja, sajnos ezeket még nem nagyon "reszelgetik" LE alatt, lehet, hogy lesz olyan verzió amivel hibátlan aztán a következővel meg gond van.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23100) darvinya válasza junkpod (#23083) üzenetére


darvinya
titán

SE X1 óta én is csak azon.
De ezzel a távval könnyű lenne box-on is, mert van egérpad.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.