Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28002) TCr válasza blakey (#28000) üzenetére


TCr
veterán

Kizárólag NAS-ról megy lejátszás, SMB-n.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#28003) blakey válasza TCr (#28002) üzenetére


blakey
titán

Annyit még érdemes tudni, hogy a Google "nem engedélyezte" az Apple számára a Youtube 4K-t, a többiek engedélyezték az általuk legmagasabb felbontást.Remélhetőleg hamarosan a YT is 4K lesz.
Hálózati lejátszás, SMB, NFS, FTP, DLNA, stb. nem gond.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28004) gorje


gorje
senior tag

Sziasztok!
A gearbest-es eu raktaras tv box "akciobol" feladtak mar valakinek a keszuleket?

(#28005) blakey válasza gorje (#28004) üzenetére


blakey
titán

Nekem visszaküldték a pénzt. Írtam nekik, hogy mi van, erre írták, hogy nem tudják küldeni.Visszakértem a pénzt.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28006) mexel válasza gorje (#28004) üzenetére


mexel
veterán

Nekem csak hazudoznak hogy feladják 3 nap, már csomagolva stb, mindig mást, egyszerűen szétesett a GB ezzel a dologgal, túlvállalták magukat. Van GB topik ott erről szól most már szinte az egész, persze a fonok még védik a céget de felesleges. Ezt elszúrták a GB-nél nagyon, főleg mert a tájékoztatásuk inkorrekt. Hamarosan refund lesz belőle azt hiszem, már nagyon meguntam az értelmetlenekkel folyó levelezgetést.

(#28007) Pelican válasza mexel (#28001) üzenetére


Pelican
őstag

A helyett, hogy elárasztod a topikot a hozzászólásaiddal (nem kell mindenre reagálni!), inkább tegyél fel egy minta videót, aminél szerinted látszik a különbség a noise reduction kapcsolgatásakor és akkor más is ki tudja próbálni a saját rendszerén.
Így, hogy mindenki mást néz, nem hiszem, hogy össze lehet hasonlítani a tapasztalatokat.
A kapcsoló hatása azonnali, vagy újra kell indítani a lejátszást/kodit?

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#28008) hunaqua


hunaqua
addikt

A letöltött tartalmaknál leszedi a borítókat a net-ről,ez nagyon jó,hogy figyeli,és lehet frissíteni.
..de amennyiben van mondjuk felnőtt tartalom is a HDD-n azt,hogyan lehet beállítani,hogy azt ne figyelje? Beraktam egy külön mappába,de abba is "belenéz".

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#28009) mexel válasza Pelican (#28007) üzenetére


mexel
veterán

Ehhez nem kell mintavideó, vagy látja valaki vagy nem. Ez nem csak egy kis helyen észrevehető, mindenhol látszik. Az tény hogy eltűnik a dolog kikapcsolt állapotban ha csak kézzel szerkeszted, de erre tettem fel a megoldást.
Kb az a hatás mint amikor tv-ken be van kapcsolva mindenféle gyári megoldás amivel képet "javítank" és attól csak elmosottabb lesz a kép. Ha valakinek ezek eleve be vannak kapcsolva az nem is fogja látni a különbséget, de szerintem aki be tud állítani egy tv-t az azzal kezdi megvételkor hogy ezeket a finkciókat lelövi.
Ezt talán jobban hasinlítanám a mozgásmgjelenítéshez ami lcd-knél nagy kéréds még mindig. ( én pl a sony-t preferálom ebben, talán ott a legtermészetesebb de nem akarok ebből vitát)
Fentebb leírtam a megoldást amivel megmarad újraindításkor is a beállítás, az autostart.sh fájl a megoldás Itt írtam hogyan kell megoldani, 1 perc, azért csináltam meg a scriptet és tettem fel hogy ne kelljen írogatni sem.
Utána ha nézni akarjuk a változást lehet kézzel módosítgatni ide-oda a sys/module/di/parameters/ könyvtárban lévő nr2_en fájlt. Ha egy az értéke be van kacsolva a szűrés ha 0 akkor ki. Hibát dob a WinSCP sokszor, de mégis módosítja. Akkor egy részletet többször meg lehet nézni egy filmben, menet közben ha kilépünk a filmből majd újra elkezdjük a zállítás érvénybe lép. Egy tesztet megér. Nekem sokkal " simábbnak" tűnik minden, Talán bekapcsolva olyan amikor kicsit "tömörítik" a filmet. 100% hogy felesleges a bekapcsolt zajszűrés már, talán régen volt értelme de most ezekél a filmeknél csak ront az eredményem, és ez nem csak az én véleményem.
Próbáld ki, érdemes, gondot nem lehet vele okozni. Az első linkelt script amiben csak ez van, ott az afr-hez nem nyúltam, a második scriptben ( az már másik hsz) az afr is level 2-re van állítva, de azt írtam hogy annak utána kell járni nagyon mi is a különbség, nagy eséllyel itt nem fog kelleni, de azért megéri a tanulmányozást. Az nem az én kitalációm hogy ez felesleges és nem jól beállított paraméter, eről már beszélnek egy ideje pár helyen, csak még nem mindenhol alkalmazzák és Libreelecnél még nem merült fel a téma, csak androidon. Miután androidon láttam a változást itt már azonnal szembetűnő volt, azért néztem meg és valóban itt is működik a dolog, megoldani is könnyebb volt mint droid alatt .

Bocs mindenkitől a nem ide való hsz-ekért többet nem raeagálok semmire ami nem kifejezetten a témával kapcsolatos, figyelmen kívül hagyom.

[ Szerkesztve ]

(#28010) Pelican válasza mexel (#28009) üzenetére


Pelican
őstag

Megint leírtad ugyanazt, amit már eddig is többször.
Teljesen feleslegesen.
Amíg nem egy videót nézünk, addig nincs miről beszélni.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#28011) pinnacle válasza mexel (#28009) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Egyébként tényleg nagyon jó szem vagy felvétel kell hozzá. Én a kamerám direkt képét vagy kameráról lejátszva a felvétel néztem össze, az ebből készült 1080p50FPS .mkv fájllal és nem láttam különbséget. Te csak közelről látsz különbséget vagy 2-3 méterről is?
Nézd meg ezt az .mts fájlt, hogy látsz-e különbséget.

[ Szerkesztve ]

(#28012) mexel válasza Pelican (#28010) üzenetére


mexel
veterán

Te kérdezted. :F Akkor ha már leírtam és olvastad is akkor feleslegesen kérdeztél.
Ha érdekel teszteld le. Ha nem akkor ne teszteld.
Feltételezem vannak filmjeid amin tesztelhetsz. Nézz bele néhányba és döntsd el látod-e vagy nem a különbséget. Ainek meg nincs egy videója amibe belenézzen annak úgy sem kell módosítani semmit. Ez nem egy pixelhiba ami csak adott videón látszik.
Mivel látom valóban zavaróak a hsz-aim mert senki nem érti, azt hiszem kérek egy modot törölje mindet, talán az lesz a legjobb biztos velem van a hiba. Már tényleg nem értem miért akkora gond itt ha próbálok megoldani egy problémát :(
Én hülye meg megint azt hittem hogy örülni fognak neki az itteniek, de már többet kellett magyaráznom mint amennyi idő megnézni a dolgot.

pinnacle: ez nem olyan különbség hogy egy divx minőségből 4k-s videó lesz, hanem egy minimális mosottság vagy tömörítés, de hadd ne írjam le megint. Összességében tisztább és simább lesz, és kész. Nem mindig és mindenhol látod, vannak filmek ahol lehet hogy nem is avatkozik be az NR, de ahol igen ott látszik.
Ne egy tűéles minőséggel nézd henem eghy letöltött sorozattal, filmmel 720p vagy 1080p-s filmekkel amik alapból tömörítettek. Valószínű hogy BR filmen a szűrő sem látszik annyira. De nem meggyőzni akarok senkit mert úgy tűnik ez itt arról szól, egy lehetőséget kínáltam.
Hasonlat: sokszor 2 típusú mp3 között alig hallani különbséget, vagy csak egy-két helyen. De miért halgassam a rosszabbikat ha van jobb?

[ Szerkesztve ]

(#28013) Dolphine


Dolphine
addikt

Most én értelmezem félre, vagy tényleg nincs olyan box, amit, ha kiveszel a dobozából használhatod rendesen? :F
A beszélgetésekből úgy tűnik, hogy ezt kell állítgatni, azt kell állítgatni, ez nem megy, meg az nem megy....
Vagy én értelmezem rosszul?

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#28014) pinnacle válasza Dolphine (#28013) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Kicsit piszkálni kell, de csak elsőre tűnik bonyolultnak az összefoglaló. :) Azt mondják a MINIX NEO U1 dobozból kivéve is jó, ha neked megéri a felárat.

[ Szerkesztve ]

(#28015) blakey válasza Dolphine (#28013) üzenetére


blakey
titán

Minix Neo U1/Neo U9-K, Zidoo A5S, Wetek Play2, Wetek Hub.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28016) Dolphine válasza blakey (#28015) üzenetére


Dolphine
addikt

Köszönöm a választ és Neked is pinnacle! :R
Inkább felár, mert hogyha mókolni kell nagyon vele, akkor az asszony tuti kinyír, aztán nézhetek! :DDD

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#28017) dugesz77 válasza Dolphine (#28013) üzenetére


dugesz77
őstag

Ilyen gépek a MINIX Neo U1 és az NEO U9-H is(Wetek-et nem ismerem) Android alól is tökéletes a gyári lejátszó, nem kell feltétlen az LE. Ezekben vannak a legjobb minőségű/teljesítményű alkatrészek is(wifi,nand,usb,) igaz áruk 3x annyi mint a kínai "vackoknak".

(#28018) blakey válasza Dolphine (#28016) üzenetére


blakey
titán

U9-H nem "K"
Nem kell mókolni csak beállítani amit szeretnél. LibreELEC sem nagy mókolás, 1 db rendszerkiírás és utána minden csak a beállításról szól. A mókolások már inkább a szőrszál hasogatás szintje, szeretnének ezt vagy azt még elérni amihez a LibreELEC jó platform, elég sokmindent ki lehet hozni belőle.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28019) sugarforce válasza mexel (#27993) üzenetére


sugarforce
őstag

Nem azt mondtam, hogy csak Te látod, csak annyit írtam, hogy az sem mindegy milyen tv-n nézed, annak fényében változik a végeredmény. Nem mindegy, hogy a tv-t milyen panellal szerelték, milyen elektronika van benne, milyen szoftver van rajta, milyen képjavító algoritmusok vannak és, hogy az milyen mértékben van beállítva, vagy be van e állítva, stb.
És ezzel nem nézlek sem Téged, sem senki mást hülyének, csak a körülményektől függően változik sok minden.

(#28021) djnice válasza mexel (#28020) üzenetére


djnice
veterán

Én kipróbálom majd este, mert az SD anyagok elég homályosak Amlogic-on, hátha segít rajta.

(#28022) Pelican válasza mexel (#28012) üzenetére


Pelican
őstag

Nem érzed, hogy fordítva ülsz a lovon? :)
Kipróbáltam még mikor először írtad, (képzeld, van aki egyedül is tud ssh-zni a boxra), de a filmjeimmel nem láttam változást. Mondjuk ezek BD-k és UHD BD-k, el tudom képzelni, hogy rosszabb minőségű anyagon látható a különbség, ezért kértem, hogy adj egy olyat, amin te látod.
Nem támadtalak, nem mondtam, hogy nem ér semmit, hogy nincs hatása, csak kértem egy videót, hogy ugyanarról beszéljünk.
Egy link, meg egy igen/nem elég lett volna, erre megint írtál egy litániát, feleslegesen ismételve a már többször leírt dolgokat.

pinnacle: ez nem olyan különbség hogy egy divx minőségből 4k-s videó lesz

Pont az ilyen megjegyzésekért nem vagy népszerű, amivel hülyének nézed a többiket és magadat próbálod fényezni minden hozzászólásodban.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#28023) mexel válasza djnice (#28021) üzenetére


mexel
veterán

Sd-n csak akkor ha hw dekódert használsz, elvileg ez az opció sw állapotban ki van kapcsolva. Lehet hogy nem jó az infóm de ezt már 2 helyen olvastam. Én pl épen egy Munkaügyek nevű magyar sorozatot töltöttem le kapásból torrentről mert valaki írta hogy nem túl jó a képe 1080p-hez képest és sok minden nem játsza le rendesen. Ez jó volt a pixelesedéshez. Ebben pl a 3 évad 12-ik része volt az ominózus darab 1080p-ben én a 7. és 10. percet néztem mindig amíg teszteltem, de kb elsőre látszott a különbség, de írom le a konkrét nevét inkább a release-nek. Pl a múltkori verdás tesztvideón semmi sem látszik, az rajzfilm ott nincs ilyen látványos eltérés. Volt utána sok film amit néztem, a letöltött sorozatok és filmek ( előzetese természetesen), mindnél látszik valami.
Ha eltűnnak a hszeim azért lesz mert kértem moderációt és a törlésüket, nem tudom sikerül-e, de nem akarok tovább zavarni.

pelican: látod már megint milyen stílusban válaszolsz? ponrt ez nem hiányzik. Te mire vágsz föl ezzel a stílussal? Miért nem azt írtad az eljén, hogy én kipróbáltam és nem látok különbséget.Pont. És ennyi.
Pinnaclenek pont hogy jó szándékkal írtam, de látom teljesen képtelenek vagytok értelmezni a leírtakat, éreztetni akartam hogy a változás nem égbekiáltó nem hinném hogy abban sértő vagy lekezelő lenne az általad írtakkal szemben.
Nem én akarok okoskodni, nem szándékom, de meg akartam osztani valamit. Erre az van hogy okoskodom. Ez már tényleg nevetséges amit műveltek páran velem. :(
A népszerűségre nem törekszem, de akik priviben írnak és megköszönték a segítségeimet az azért jólaesik, pedig nem vagyok hiú. Nem 1-2 emberről van szó egyébként akik már megcsinálták a boxukon a pixelhibás lejátszást. Ennyit erről.

[ Szerkesztve ]

(#28024) bostone


bostone
addikt

Minix u9-h készüléket honnan érdemes rendelni belföldről? Valaki emlegetett egy ajánlott boltot.

Pár hete találtam egyet az aprón és nekem bagyon bevált.
Azt hol kell beállítani, hogy a netflix vagy az amazon alkalmazás kitolja a 4k-t?
Full hd sem igazán jön össze.

(#28025) junkpod válasza hunaqua (#28008) üzenetére


junkpod
nagyúr

Azt a külön mappát le lehet tiltani, de persze kívül legyen az engedélyezett mappan.:)

Box's don't touch!

(#28026) mayday00 válasza bostone (#28024) üzenetére


mayday00
őstag

pcx ott jó árban is van. :K

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#28027) junkpod válasza Dolphine (#28013) üzenetére


junkpod
nagyúr

Tuti hogy nincs, mindent finom hangolni kell, sőt idővel ha új infók jönnek akkor újra. Nézz át a Hm-erősítő topikba, több százezer forintos rendszereket is folyton állíthat mindenki, mert annyira összetettek ezek az av eszközök és ráadásul mind csak egy komponens egy rendszerben, ami mendenhol más...
Csak a kompromisszum nagyságában van eltérés ezekkel az eszközökkel.

Box's don't touch!

(#28028) TCr válasza mexel (#28023) üzenetére


TCr
veterán

Minden tiszteletem, de neked komoly szociális gondjaid lehetnek.
Állandóan besértődsz a semmin, majd megállás nélkül szajkózod, hogy milyen sz*r neked itt, és hogy többet nem írsz ide, mert nincs értelme.
Aztán restart.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#28030) zselijan


zselijan
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap szereztem egy m8s pro kütyüt. Minden rendben lenne, csak állandóan a bekapcsolásnál visszaáll kínai nyelvre. Mi ilyenkor a teendő? A legfrissebb firmware van rajta.

(#28031) Skillet


Skillet
addikt

Valaki majd lessen rá ERRE, és válaszoljon, ha tud ;)
Köszönöm.

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#28032) blakey válasza Skillet (#28031) üzenetére


blakey
titán

Ha jó a box kártyaolvasója valamint a kártya is elég gyors akkor tökéletes megoldás ha kártyán van az LE, nincs vele semmi gond.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28033) Skillet válasza blakey (#28032) üzenetére


Skillet
addikt

Köszönöm
Mit tud a 3 kártya slot? Milyen kártyát szerezzek be hozzá? Gondolok méretre, sebességre, akár konkrét típusra.

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#28034) blakey válasza Skillet (#28033) üzenetére


blakey
titán

Milyen 3 kártya?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28035) sugarforce válasza Skillet (#28031) üzenetére


sugarforce
őstag

Én a belső memóriát nem piszkálnám egy esetleges szemléletváltás, eladás esetén nem árt ha megmarad az android, rizikómentesen lenne LE-d, egy rendes kártyával minden rendben van sebesség terén.

(#28036) Skillet válasza blakey (#28034) üzenetére


Skillet
addikt

Ohh, akkor az a 3 csak 1, és alatta az a két "csík" mi? Csak a képeket nézem egyelőre.
A kártya slot micro sd-hez van?

(#28035) sugarforce
Én is így gondoltam, de aztán itt olvastam sebesség problémákat (talán borító képek betöltése).
Kártya javaslat? Pl EZ jó lehet?

[ Szerkesztve ]

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#28037) blakey válasza Skillet (#28036) üzenetére


blakey
titán

Nem tudom mit nézel de 1 kártyanyílás van rajta.
Sandisk UHS-I (A), ezek nálam hibátlanul működnek.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28038) Skillet válasza blakey (#28037) üzenetére


Skillet
addikt

KATT

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#28039) blakey válasza Skillet (#28038) üzenetére


blakey
titán

1 kártyanyílás, micro SD. Ott a jelölés, ezért nem értem mit látsz. A két alsó meg szellözőnyílás.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28040) sugarforce válasza Skillet (#28036) üzenetére


sugarforce
őstag

Papiron jo is lehet, de mar mas szivott itt "joarasitott" "eredeti" kartyakkal sebesseg teren. Nekem a minix u1ben egy sima itthin vasarolt sandisk class 10es micro sd van es nincs gondom a sebesseggel egyaltalan.

(#28041) Skillet válasza blakey (#28039) üzenetére


Skillet
addikt

Így már értem, a kepekről nem derült ki, hogy az alsó kettő szellőző.

(#28040) sugarforce
Rendben, köszönöm mindenkinek!
:R

[ Szerkesztve ]

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#28042) hzx0


hzx0
aktív tag

Itteni ajánlásra vettem én is ezt az sd kártyát. Eddig is class 10 kártya volt benne de borzalmas lassú volt. Ezzel egész megtáltosodott a kezelése. Boritó képek is pikpak betöltödnek.
A lassú kártyának köszönhetöen a MECOOL M8S Pro + távirányitot is sikeresen szétnyomkodtam olyan lassan váltot. Amugy is rüheltem a pttogos gombok miatt. Vettem egy olcsó univerzális tanitható távirányitot. Infrárol<>infrára tanitható, nem pattogos a gomb, nagyon erös az infrája. 3 eszközre lehet tanitani.

(#28043) headhunter


headhunter
addikt

Android alatt egy törölhetetlen könyvtárral mit lehet kezdeni, van olyan program amivel eltávolítható? [link]

pl.: (Hasonló mint a Windowsnál az unlocker)

(#28044) adi1234 válasza headhunter (#28043) üzenetére


adi1234
tag

Próbáld átnevezni és utána törölni.

:)

(#28045) Skynet258


Skynet258
veterán

Sziasztok,

jelenleg egy Raspberry Pi2 teljesít szolgálatot OSMC-vel a fedélzetén (de jó ideig LibreElec volt, azzal sincs gondom). Viszont kéne a gyerekszobába is valami, igazából jó lenne ha Wifiről érném el a Qnap Nas-ról a meséket. :B
LibreElec ahogy látom van pár boxra, mennyire húzós felrakni (Raspi esetében csak be kell digni a kártyát és intéz mindent). Azért nem veszek még egy Raspi-t, mert abban nincs wifi, és nézegetem most ezeket az Android alapú cuccokat.

Kinek mi vált be, ha wifin is kéne tolni 1080p anyagokat (és feltehető a LibreElec a közvetlen Kodi indítása miatt, ne kelljen menüből indítgatni)?

Köszi előre is! :R

https://geekpulse.hu

(#28046) Beni2360 válasza TCr (#27994) üzenetére


Beni2360
félisten

Fel tettem kíváncsiságból és tényleg a zene lejátszásnál valami hiány érzetem van.
Még valami amit nem találok, a droidba való lépést.
Nálad ezt hogyan csinálod,

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#28047) TCr válasza Beni2360 (#28046) üzenetére


TCr
veterán

Sehogy, nem szoktam droidba lépkedni, de még csak kikapcsolni sem.
De most, hogy mondod, emlékszem, hogy ez is hiányzik a Shutdown menüből.
Kár azért a "zenelejátszóért", bitang jó skin. :(
Köszi, hogy megnézted!

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#28048) blakey


blakey
titán

Csicsóka írt egy kiegészítőt amivel minden felszín alatt elérhető a LibreELEC beállítások és az Androidba való "belépés". :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#28049) Pelican válasza Skynet258 (#28045) üzenetére


Pelican
őstag

Raspi3-ban van wifi, bár én kábellel használom azokat is.
Azzal lenne a legkevesebb tennivaló: kártya be és kész.
Az olcsó amlogikos boxoknak nem erőssége a jó wifi, de wifi stickkel fel lehet turbózni.

Más:
Ha valakinek olyan gondja lenne, hogy az AVR nem ereszti át a 4k/HDR jelet, annak jó lehet egy ilyen
Rendeltem egyet, ha megjön majd megírom, hogy megéri-e az árát... :)

[ Szerkesztve ]

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#28050) TCr válasza blakey (#28048) üzenetére


TCr
veterán

Olyan nincs esetleg, amivel minden felszín alatt elérhető a fullscreen?
Az én "kínomat" már ez is megoldaná, nem akarom elhinni, hogy nincs benne zenei "teljes képernyő".

Vagy hogyan tudnék erre a távirányítóra egy közvetlen fullscreen gombot rávarázsolni?
Azt a gombot, ami egy billentyűzeten a TAB.

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.