Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8001) Dr. Venkman válasza vargalex (#7988) üzenetére


Dr. Venkman
tag

Ez egy Tplink WR841N. Nem egy különleges darab. Megpróbálom majd még amit írtatok, de már csak holnap reggel tudom. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget különben és bocsánat, hogy ennyit írok a problémámról a topikban, majdcsak rendeződik már valahogy.

(#8002) Imi1981


Imi1981
veterán

Ez az M18 jobb mint a mini? Kicsit hülye vagyok ezekhez de annyit azért tudok hogy mindkettő S905 procis amivel kevesebb a gond. De most már annyi verziót láttam ezekből már megőrülök ☺ .

(#8003) djnice válasza junkpod (#7996) üzenetére


djnice
veterán

Mindegyik lejátszó alapbeállításon volt. A Realtek 1186-osnál ez ismert "hiba", olyan mintha a chroma el lenne csúszva, az RTD1295-nél már nincs ilyen gond.

(#8004) DroiDMester válasza Imi1981 (#8002) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

dupla annyi ram/rom 1/8 vs 2/16, a wifi része ugyan olyan(hiába a külső antenna), a távirányítóján nem csak az alap funkciók vannak, fém ház, van microusb otg port,és van AV kimenet is!

Tehát simán megérné a +10.dolcsi felárat a 1/8.as MiniMX hez képest viszont itt aliról 90% esélyed van hogy megcsípik a vámon ami még + 5-6000.Ft a MiniMX meg EU raktárból 100% NAV mentes és 1.hét alatt nálad van, az M18 meg az is elképzelhető hogy karácsonyig már ide sem ér!

És még egy fontos dolog: GearBest nél ha esetleg Garanciális gondod lenne sokkal gyorsabb és normálisabb az ügyintézés! Alinál nem fogsz olyat látni hogy vissza kapod a pénzed és meg tarthatod a megvett terméket is és heteket levelezhetsz al eladóval!

[ Szerkesztve ]

(#8005) Hyena


Hyena
senior tag

Új firmware jelent meg Beelink GT1 tvboxra a mai napon mely elérhető a készülék online frissitesek keresese opcioja segítségével.
Nekem gond nelkul felment...

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8006) Hyena


Hyena
senior tag

Frissítés után minden kínai lett, szóval csak óvatosan...

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8007) Chal válasza DroiDMester (#8004) üzenetére


Chal
addikt

Azért ez nem teljesen igaz, az Alinak is van egy saját jól működő panaszkezelő rendszere. Nekem eddig két ügyem volt velük, mindkét esetben probléma nélkül visszautalták a kártyámra a vételárat. Talán nem volt olyan gyors a dolog mint ebay esetén, ha jól rémlik maximum 30 napot írtak, és mindkét esetben 2 hét körül jött meg az összeg.

(#8008) Imi1981 válasza DroiDMester (#8004) üzenetére


Imi1981
veterán

AliExpress-ről már rendeltünk párszor (barátnőm) és eddig sose kellett semmire vámot fizetni. Egyszer Svájcban lefoglaltak egy árut (körmös cuccokat rendelt) mert tűzveszélyes volt. De tény hogy 3 hét mire ide ér. Sőt volt már másfél hónap is mire ide ért az áru. Ez csak a bajom az aliexpressel.
A minit LibreELEC-el használnám. 1gb ram elegendő és nincs semmi probléma miatta?
Amúgy dual bootba indul az android és a LibreELEC és induláskor lehet választani ha jól tudom. Azt be lehet állítani hogy a LibreELEC induljon ha nem választok pár másodperc múlva (mint PC-n ha két rendszer van telepítve) ?

[ Szerkesztve ]

(#8009) junkpod válasza Chal (#7999) üzenetére


junkpod
nagyúr

Okokok. Rendben. Nem értek ehhez.

Box's don't touch!

(#8010) DroiDMester válasza Chal (#8007) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Alival nekem mondhatom elég nagy tapasztalatom van: csak idén 118.csomagot kaptam tőlük(volt amiben 3-4-5.termék is volt és jelenleg is várok 6 csomagot), és ebből több mint 10.db Refunds & Disputes lett, volt ami természetesen nem garanciális probléma hanem egyszerűen meg sem érkezett, de volt sok ami hibás ként érkezett!

Persze van itt is panaszkezelő, csak épp nem mindegy hogy milyen eladóval szállsz vitába! volt aki saját maga fel ajánlotta hogy kérjek Refundot de volt akivel 15-20.levelet is váltottam mire dűlőre jutottunk! Pedig arra mindég törekedtem hogy olyan eladótól vásároljak akinek több 10 000. értékelése van, akinek csak néhány 1000.volt/van nem is veszek semmit tőle!

[ Szerkesztve ]

(#8011) bostone válasza Hyena (#8006) üzenetére


bostone
addikt

Jól hangzik. :/

Inkább hagyom alapállapotban. Így legalább tudom mire számíthatok.
A zöld pittyenést még mindig nem értem mi okozza, semmi rendszer nincs az egészben. Ma például kimaradt 2-3 órán keresztül.

(#8012) a8l válasza djnice (#8003) üzenetére


a8l
aktív tag

Te milyen megjelenítőt használsz az LE-s S905 boxokhoz?
Szerintem rendben van a képminőség, én Full hd SXRD SONY HW10 projektoron nézem a filmeket, eddig Asus oplay gallery volt évekig, (de jó hogy már nincs), minden tekintetben jobb az s905 box LE-vel.
Képminőség mondjuk rendben volt az asusnál is, de a többi sehol sincs.
Hamarosan cserélem a megjelenítőt HW65-re de ahhoz is a minimxIII-at fogom használni.

(#8013) Hyena válasza bostone (#8011) üzenetére


Hyena
senior tag

Vissza lehet allitani magyarra, csak eloszor jol meglepett a dolog.
Azota kb masfel orat teszteltem es egyszer sem volt zold villanas.(de persze ez nem garancia semmire mert neha par percenkent is volt eddig, neha meg sokaig semmi)
A firmware verzio most GT1_105M0
Valtozas meg a firmwareben egy CEC-et erinto lehetoseg az beallitasoknal.

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8014) djnice válasza a8l (#8012) üzenetére


djnice
veterán

Nincs gond az S905-tel ahogy írtam is, Sigma minőség. A megjelenítőm az csak egy 46"-os Full HD Toshiba TV, de teszteket HDMI capture-el végzek, hamarosan majd bekerül az Amlogic is.
SD esetén homályosabb a felkonvertált kép a többi lejátszónál, főleg sw dekóderrel pl DVD ISO-nál, ezért érdemes ezeket mkv konténerbe ámuxolni, úgy már nem fog akadozni a kép hw dekóder esetén sem.

[ Szerkesztve ]

(#8015) blakey válasza Imi1981 (#8008) üzenetére


blakey
titán

Tudtommal a fejlesztőnek is 1GB-os eszközei vannak, nem lesz gond az 1GB.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8016) Songoman válasza Hyena (#8013) üzenetére


Songoman
aktív tag

Nekem sajna nem megy fel. Az mondja, hogy rosszak a beállításain, és emiatt kapcsolta az OTA lehetőséget. Mér a múltkor sem ment az előző OTA, csak full resettel.
BTW, azt mondják, hogy az új firmware nem tudja kikapcsolni, csak újraindítani és alvóba tenni. Meg tudnád nézni?

(#8017) Songoman válasza Hyena (#8013) üzenetére


Songoman
aktív tag

Illetve azt is írták, hogy a sötét képet is javította. Ez is igaz?

(#8018) Hyena válasza Songoman (#8016) üzenetére


Hyena
senior tag

Nekem van kikapcsolas, ujrainditas, es alvo mod is , par perce kapcsoltam ki gond nelkul.
A tul sotet kep pedig azon a tvn amire most van kotve nem jelentkezett eddig sem igy azt nem tudom kiprobalni.
Egyebkent en ugy gondolom, hogy a tvtol is fugg ez a sotet dolog valahogy a tv kepjavito eljarasait bolonditja meg. A masik tvnel amire volt kotve ott az altalam keszitott felhasznaloi profil kepbeallitasnal besotetedett, de ha valamelyik gyari profilt valasztottam, (elenk, sport...) akkor nem.
A telepites gond nelkul elindult annyi zokkeno volt, hogy ujrainditas utan kinaira allitodott a nyelv es vissza kellett navigalni a nyelv beallitosokhoz es ujra magyarra allitani.
Aztan mikor az uj cec menuben matattam ujra kinaira allitodott mert abban van egy nyelv szinkronizalas opcio is. A nyelv szinronizalast kikapcsoltam ujra visszatettem magyarra es azota minden jo.
Reggel ota ment meg vagy 2 orat es tovabbra sincs zold villanas.
Egyebkent en is lattam a hivatalos forumot , hogy tobbeknek van problemaja ugy tunik nekem szerencsem van, eddig minden ota update gond nelkul felment az utolso ketto raadasul wifin.

[ Szerkesztve ]

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8019) Hyena


Hyena
senior tag

Wetek Play 2-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A tv tuner resze miatt (is) gondoltam eppen erre...

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8020) vilga


vilga
tag

Felraktam a pc-re a kodit és oda jutottam kell egy ilyen kütyü a kis Dune /101/ mellé,visszaolvasgatás után sem látom tisztán melyik az ajánlott / minimxIII vagy m18/ illetve honnan rendeljen :F

(#8021) blakey válasza vilga (#8020) üzenetére


blakey
titán

Összefoglalóba benne van minden.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#8022) Imi1981 válasza blakey (#8015) üzenetére


Imi1981
veterán

Akkor oké az 1gb-os ez jó hír.

Erről tudtok valamit? Android 6.0.1 MXQ Plus aka KI Plus + DualBoot OpenELEC/LibreELEC TV okosító S905 box (4xUSB, WiFi)
Hardverapron találtam. Vagy inkább beelink mini?

(#8023) DoItYourself válasza Imi1981 (#8022) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Inkább a Beelink.
MXQ Plus | K1 Plus ez két lejátszó.

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#8024) Imi1981 válasza DoItYourself (#8023) üzenetére


Imi1981
veterán

Így volt a hirdetés címe én csak másoltam és itt beillesztettem. Akkor ez így kicsit fura mert 1 lejátszóról ír és a képek is 1 lejátszóról vannak.
Na mindegy holnap rakok pénzt a számlámra (ha postán tudok OTP-s számlára) és megrendelem a minit gearbest-ről. A pontos címet fizetéskor kell megadni? Mert regisztrációnál nem kérte.

[ Szerkesztve ]

(#8025) XtremLor válasza Imi1981 (#8024) üzenetére


XtremLor
őstag

Imadom az ilyen magyar hirdetest konkretan azt se tudni mit arul, 6.0 droid csak 905x van ugy remlik. Miert nem lehet leirni, es csinalni par rendes kepet amin a tenyleges box van? :(
Jofogason lattam tv hirdeteseket, oda irjak szep nagy, megkimelt, de a vevo talalja ki milyen tipus.

[ Szerkesztve ]

"Legen...Wait for it...Dary"

(#8026) Beni2360 válasza Imi1981 (#8024) üzenetére


Beni2360
félisten

Egy linet adnál és máris látnánk miről van szó. Nekem van egy K1 pluszom is még vezér vásárló voltam 11 hónapja. De most már ugyan úgy megy rajta a LE stabil 12V táppal megy.
A gearbest és minden Kínai vásárlásnál mindenképpen csinálj egy paypal számlát és azon keresztül fizessél, mert védelmet ad. Semmiképpen sem direkt kártyáról. Menjél erre az oldalra és ott segíteni fognak ha még nincsen.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#8027) Beni2360 válasza Imi1981 (#8024) üzenetére


Beni2360
félisten

Még 1: OTP-nek van ingyenes web kártyája és azt kell regelni a paypal oldalán. Amikor vásárolsz a neten keresztül átutalsz a webkártyára annyi összeget ami éppen kel meg 1 picivel többet a váltás végett.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#8028) DroiDMester válasza Hyena (#8013) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

No megnéztem én is ezt a GT1 es OTA -t! Tegnap még a Rikomagic RKM MK22 ROM volt fenn, így most fel kellett tennem az utolsó GT1_104M0.img -t feltettem első indulás után semmit nem állítottam egyből engedtem neki az OTA 105M0 frissítést.
Nálam nem váltott át kínaira marad angol nyelven ahogy volt, kikapcsolás menüben ott van a leállítás de ha rányomok csak újraindul próbáltam 4X is de ugyan az tehát kikapcsolni nem lehet Alvásba lehet küldeni a működik!

a Hang beállításoknál is lett egy új menüpont Dolby Sounds

És ezen belül DTS DRC mód aminek 3 állása van

És a KERNEL ben is matattak valamit mert már a VALÓS Maximális 1500.MHz CPU órajelet jelzi ki!

Zöd villogást még nem láttam de ez még nem jelent semmit van mikor nálam se csinálja órák hosszát utána meg hirtelen folyamatosan

(#8029) Fleto93


Fleto93
tag

Sziasztok!

Van egy beelink mini mx-em, és valamiért egyszercsak nem indult belső memóriából a LibreElec. Újratelepítettem a 007-es verziót (ez volt rajta eddig is), mindent úgy csináltam mint korábban, de most valamiért nem működik a gyári távirányítója - be tudom kapcsolni vele a boxot, viszont onnantól semmire nem reagál.

Valaki be tudná nekem másolni a cucchoz való config fájlokat, és hogy hova kell őket helyezni?

Előre is köszönöm!

(#8030) Imi1981 válasza Beni2360 (#8026) üzenetére


Imi1981
veterán

Direkt nem akartam linkelni mert szabályokba ütközik ha jól tudom. Amúgy van elég részletes leírás és képek is. Azt is írta kérésre vissza rakja a 5.1 droidot. Korrektnek tűnik de én ezt sose tudtam jól megállapítani.
Á leszarom belinkelem: [link]

Ja és van PayPal - om! Igaz eddig csak négyszer használtam. Nem nagyon szeretem és nem találtam biztonságosnak mikor egyszer akartam fizetni valamiért és havidíjas volt (seedserver). Persze az oldalon ez nem volt feltüntetve.

(#8031) Hyena válasza DroiDMester (#8028) üzenetére


Hyena
senior tag

Egy erdekes felfedezés. Az Rii legegerrel ha ranyomok a lealliasra akkor nekem is ujraindul. (ratanitottam a ki/bekapcsolast) de ha a gyari tavkapcsolojaval kezdeményezem a kikapcsolast akkor simán kikapcsol.

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#8032) tothl válasza DroiDMester (#8028) üzenetére


tothl
addikt

Nekem nem akarja az OTA -t a ketye, igaz, az RGB fixes 104MO van fönt... hmm

(#8033) DroiDMester válasza tothl (#8032) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

az RGB-s re nekem se ment fel, nem jelezte ki hogy van OTA a sima 104M0 tedd fel arra egyből jelezte hogy van!

Hyena nálam sehogy nem működik a kikapcsolás se gyári távról se alul a nav sávról sem pedig feltelepített reboot programmal mindegyikkel ugyan az csak ujraindul

(#8034) Chal válasza Imi1981 (#8030) üzenetére


Chal
addikt

Pedig a paypalban pont az a jó, hogy nem fér hozzá az eladó/szolgáltató a kártyádhoz, emiatt biztonságos. Na meg vissza tudod fordítani a vásárlásokat könnyen vele, ha nem vagy elégedett. A havidíjas dolgokra meg vigyázni kell, de ezeket is szépen látod a paypal felületén, és bármikor vissza tudod vonni az előfizetést.

Igazából manapság már úgy áll a dolog, hogy akkor érdemes gyanakodni ha valaki nem támogat paypalos fizetést. Erre néhány esetben van magyarázat, pl. az Aliexpress olyan bődületesen nagy cég, hogy saját payment rendszert fejlesztett, és nem akar a paypal-al leállni. Viszont amikor nincs ilyen mögöttes egyértelmű indok, és nincs paypal akkor én azonnal kerülöm el az adott webshopot/szolgáltatót.

(#8035) Beni2360 válasza Imi1981 (#8030) üzenetére


Beni2360
félisten

Hát egy kicsit nekem is zavaros a leírás hát még annak aki nem ismeri a dolgokat.
Paypallal kapcsolatban meg ment Pü.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#8036) Songoman válasza tothl (#8032) üzenetére


Songoman
aktív tag

Nekem azt írja ki, hogy "your system is damaged, wireless update is disabled"

Ezután hard resetet csináltam, de ugyanezt írja ki.

(#8037) Imi1981 válasza Chal (#8034) üzenetére


Imi1981
veterán

Jó az az első használatakor volt és én vettem észre (már fizetés után) a paypal-on, hogy ez bizony havidíjas és szóltam neki és korrigálta. Szóval nem lett gond csak bosszantó volt.
Na de nem akarom tele offolni a topikot. Akkor megjegyeztem és használhatom nyugodtan.

(#8038) sp8787 válasza Chal (#8034) üzenetére


sp8787
addikt

Ez nem ugy volt ,hogy az Ali-n is volt Paypal csak az Ebay megvette a Paypal-t.....?

[ Szerkesztve ]

(#8039) Chal válasza sp8787 (#8038) üzenetére


Chal
addikt

Nem, egyszerűen csak kinőték magukat, és nem akartak az amerikaiaknak jutalékot fizetni, ezért csináltak egy saját payment processort (alipay). Egyébként az Alibaba csoport (az Aliexpress is az övé) brutálisan nagy, volt már rá példa hogy megelőzték forgalomban az ebayt. Szóval a Paypalnak nem kicsit fájt a dolog, mert az Ebaynek hiába konkurenciája az Ali, azért a pénz az pénz, és itt milliárd dollárokról volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#8040) Janaboy


Janaboy
veterán

Jol lattam h a libreeelecen megy a frame packed 3d isobol?

Janaboy

(#8041) DroiDMester válasza Janaboy (#8040) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

És hol láttál te ilyet? vagy hol olvastad? :F

u.i. : És mit hogy állítottál be mert én próbálgattam múltkorában de semelyik beállítással nem volt jó vagy a kép volt szétcsúszva vagy a kép sima 2D volt és csak a HUD volt 3D ben!

************************************************************
Songoman Előbb telepítsd fel a gyári GT1_104M0.img -t és erre szépen fel fog menni a 105M0 OTA

[ Szerkesztve ]

(#8042) Janaboy válasza DroiDMester (#8041) üzenetére


Janaboy
veterán

Kiprobaltam es mintha ment volna :D

Janaboy

(#8043) jézusom


jézusom
addikt

Sziasztok!

Használ valaki Rii i7-est Beelink mxiii-hoz? A légegér nagyon frankó, de az irány gombok nem működnek. Vagy melyik hasonló egeres távirányító működik jól?

LG TV CEC távja is elég jó, csak az meg lassú.

A gyári távon meg librelec alatt nem megy a back :D

(#8044) a8l válasza DroiDMester (#8033) üzenetére


a8l
aktív tag

Nálam se megy a kikapcsolás, csak reboot-ot.
Felraktam a 105-öt ota-n. Eddig 103 volt rajta, először kapott 104-et, majd megint ota-n a 105-ös update-et.
Zöld villogás nem volt eddig egyszer sem, bár előtte is csak pár alkalommal láttam.
Sötét kép effektus eltűnt, eddig pl kodi film menüben a lista elég sötét volt, de lejátszás alatt is mintha sötétebb mint kéne. Ez most nincs.
Amúgy van bármi hátránya az alvó módnak?
Elég gyorsan feléled.
Én továbbra is azt mondom hogy elég jó kis box ez, ha lesz egyszer rá libre akkor nagyon jó lesz.
Ha megoldják a hang problémát akkor meg használható lesz lejátszónak.
24p-re állítva teljesen rendben van a film lejátszás nem látom röcögősnek, a menü sem rossz kodiban, android alatt sem amig betölt a kodi. Ha meg másra is kell akkor át lehet állítani a 60p-re.
Nincs vmi app vagy ikon amivel kedvencekből lehetne egy kattintással állítani a képfrissítést?
HA ez a hangtovábbítás probléma nem lenne akkor tartalék lejátszónak megfelelne.

[ Szerkesztve ]

(#8045) Janaboy válasza DroiDMester (#8041) üzenetére


Janaboy
veterán

Ison lejatszas playing in 3d mode, aztan same as movie es irta h 3d jel erzekelve..

Janaboy

(#8046) DoItYourself válasza jézusom (#8043) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

A legutolsó fejlesztői LE verzióval működik a vissza gomb is, azt tetted fel?

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#8047) jézusom válasza DoItYourself (#8046) üzenetére


jézusom
addikt

LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.008-fix.img.gz ezt raktam fel.

Most nézem a 4k videóktól konkrétan kikapcsol a LE. Ez normális? Alap droidos kodi viszi.

[ Szerkesztve ]

(#8048) DroiDMester válasza a8l (#8044) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

én ahogy írtam nem gyári rom volt fenn így nekem fel kellett tennem előtte azt, fel is tettem a teszt verziós 104M0 RGB -t hát arra nem jelezte hogy van OTA így futottam még 1 kört a sima 104M0.img -t tettem fel arra egyből jelezte hogy van OTA
Felment szépen hiba nélkül nálam csak ez a kikapcsolás nem megy, és elővettem megint a jól bevált MINIX_XBMC.apk -t és ezzel ugyan csak sima DTS amit enged Passthrough módban de itt TÖKÉLETES a hang semmi akadás vagy csuklás pont olyan mint LE alatt! És természetesen a HD-Master hangok is mennek de csak sima DTS be küldi ki! így már mondhatni lehet használni android alatt is média playerként a GT1et

a sima Kodival továbbra sem jó mert ott valami oknál fogva sorba jönnek a kihagyott/eldobott képkockák! :W

************************************************************
jézusom : ezt tedd fel ezzel megy a vissza gomb

olvasd el miről beszélünk Beelink GT1 Box ról van szó és a friss Gyári Android 105M0 OTA frissítésről, neked ezzel nem hiszem hogy foglalkoznod kéne ha LibreELEC et használsz ott megy minden hang!

[ Szerkesztve ]

(#8049) jézusom válasza DroiDMester (#8048) üzenetére


jézusom
addikt

Melyik progi küldi ki HDMI-n a HD hangokat?

(#8050) Hyena válasza a8l (#8044) üzenetére


Hyena
senior tag

Csak kivancsisagbol kerdezem, neked is kinai lett az elso reboot utan? (mas is irta, hogy neki kinai lett es neki is megy a leallitas. az is lehet, hogy a CEC zavarja be a dolgot egyeseknek...)
A hivatalos forumon az alabbi tanacsot adjak mikor nem kapcsol ki amit valaki kesobb meg is cafol , hogy neki nem jo, de talan 1 probat meger.

"Just disable "one power button" in HDMI-CEC settings."

Nekem siman mukodik a leallitas igaz, csak a gyari tavkapcsoloval.
A zold villogas ugy tunik megszunt, haloszobai hasznalatra immar tokeletes.

Az idokozben felmerult tv tuner igeny miatt azonban esetleg lecserelnem egy olyanra amiben van az is, ezert kerdezem nincs valakinek wetek play 2 keszuleke tapasztalata rola? Ahogy utananeztem az eleg jonak tunik android alatt is. Valami ellene vagy mellette? Vagy jobb otlet?

[ Szerkesztve ]

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.