-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Igaz,hogy nincs jelentősége és nem is ezekre készült,de én a régebbi dobozokon is használom a cpm verziókat. Akinek van kedve játszani ezekkel akkor az A12 verziót rakja fel,mert az A13-nál nem állítható lejátszás alatt a fényerő.Illetve állítható csak nem változik semmi,és elég sötét a kép. Az A12 nem produkál ilyen hibát.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Slimboxtv-re tudtok (w2 doboz) olyan Skyshowtime app-ot ami működik? Ami a store-ból lejön annál nem indulnak a filmek.
-
hunaqua
addikt
Nagyon Boldog Karácsonyt!
-
hunaqua
addikt
válasz
gyűrű #104704 üzenetére
Igaz, én nem vagyok mérvadó. Nekem most egy sima S905x2 dobozon van a cpm verzió.Semmi hátrányát nem éreztem vele a régi boxon, működik. Ez nem tud DV-t megjeleníteni de eddig az előző munkádban helyesen jelent meg a kiírás alul HDR .Most viszont mindenre a DV jelenik meg alul.
"Fájlnézetben a fájlméret mellé, ki lehet íratni a fájlhosszt is.
Fájlnézet bal gomb blade menü"Nekem sem jelenik meg ez a menüpont
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz
zazenke #102489 üzenetére
Nem vont le semmit. 168usd volt a termék "ingyen" szállítással. NL posta hozta,ami átküldte a Magyar postának. Ők kérték be az igazolásokat. Amikor rákérdeztem akkor mondta az eladó,hogy csak 150usd alatt intézik.Kvázi azt mondta,hogy felette lévő ár az nettó,fizetni kell majd a postán sarcot. Azért is írtam,hogy nem teljesen egyértelmű. A 150usd alatti rendelés elvileg tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Az Alin vigyázzatok,hogy milyen értékű terméket vesztek. Elvileg fizetik az adót,de ez csak 150usd értékű vétel alatt. Ez felett áfát és illetéket is kell itthon fizetni.
-
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #102159 üzenetére
S905X2 és X3 cuccra NG ,az S905X4 NE
-
hunaqua
addikt
Régi CE-t még nem néztem
Erősítővel is ezt csinálja.
Arra gondolok,hogy nem tartalomhiba mert nem mindig ugyan ott jelentkezik.
Elvileg az OMV műszerfalon rendben vannak a hőmérsékletek és a terhelés is -
hunaqua
addikt
válasz
Joshi #102089 üzenetére
A "magosról" kölcsönzött uhd tartalmaknál nagyon nagy számban fordul elő. Tehát nem gondolom,hogy tartalommal lenne minden esetben gond. CE 21 ng alatt néztem több lejátszóval Vontar X3,X4 , A95X Max. A tartalom egy OMV szerveren van 16TB Seaget Exos hdd-n. Valami kódolási hiba,de nem tudom mi lehetne a megoldás?
-
hunaqua
addikt
Szerintetek ezt mi okozhatja? Nas-ról (OMV) UHD lejátszás CE Omega (próbáltam S905X2.X3.X4 dobozon is)
-
hunaqua
addikt
Van egy régi A95X Max (S905X2) dobozom,amire készült most egy nagyon jól sikerült SlimboxTv android. Újra életre kelteném,és annak idején készített "Csicsóka" egy SSD-re irható CE-t. Az lenne a kérdésem,hogy ez nincs meg valakinek véletlen? Jó lenne azt aktualizálni.
-
hunaqua
addikt
válasz
Márton #101470 üzenetére
Szerintem a kínai "olcsó" dobozok közül talán a legstabilabb vétel a Vontar X4. Nekem a belsőre telepített Omega NG van rajta. Amire én használom arra megfelelő. Egy baj van vele,hogy ronda mint a bűn. Én vettem hozzá másik házat,így jó.
pinnacle
Ebben az Ali-s házban van nekem is,a ventit be sem raktam.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Akkor NG verzió van rajta. Tölts rá egy Nightly NG verziót,hátha magához tér. Működnie kéne pedig.
-
hunaqua
addikt
Sokkal többet foglalkozunk ezzel a melegedéssel mint kéne.Én nem azért cseréltem a Vontar X4-en házat mert zavart a hőmérséklete ,hanem mert nagyon győzikés volt.
szeva000
Sok doboz van a közelemben évek óta S905-től S905x4-ig ,de még ebbe egy sem pusztult el.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Vontar X4-re új Slimbox cfw
https://slimboxtv.ru/vontar-x4/
-
hunaqua
addikt
A tegnapi "CE NO Nightly" viszont már jól működik ! Akinek alkalmas lejátszója van, akkor másik kártyával egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Óvatosan a mai NO-val! Az S905W2 elszállt frissítéskor,az S905X2 friss telepítéssel sem indul.
-
hunaqua
addikt
Azért lehet normális házat is kapni az Ali-n Vontar X4-hez. Van hozzá nagy borda és venti is. A ventit nem is raktam bele. Van átlátszó vagy fekete vagy "tej" szín is.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
A Tanix w2 -n CE alatt is működik a wifi (NE). A hétvégén megmérem a teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz
tcsaba007 #100461 üzenetére
Nekem egy ilyen boxon volt belsőn a régi CE. Az NG ugyan úgy mint neked a kártyáról nem indult el. A megoldás az volt,hogy tettem rá egy Slimbox androidot. Az S905X cuccokra többféle verzió van a wifi chip szerint. Ez után kártyára ment az új NG verzió. Androidra felment egy CE indító apk. ami tökéletesen elindította a kártyán lévő új NG-s CE-t. Tökéletesen működik.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...