Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67031) DarthSun válasza Ganz-[HUN] (#67030) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Végülis ezeknél jórészt természetesnek mondható. Én ST251- el kezdtem még 88- ban az akkori melóhelyen. Ez volt az első PC- ből (286), persze előtte más típusú célszámítógépek, de x86 csak ekkor érkezett.

- MFM vinyókon szokott lenni egy bad track list gyárilag, ezt a verify(mélyformázás) előtt be lehet előre írni a biosba a megfelelő helyre, akkor azokat már nem is nézi.
- nem gyári bad track is gyakori, ezeket teszteli, ha gyenge de még használható bent hagyja (ugyanúgy mint a dosformat), de ilyen újra inicializálja a fejet jelenséget nálam nem produkált (sajátban is volt kettő, azok sem)
- a cégnél levő egyéb példányok újrainstallálásakor is lement hiba nélkül a verify/partícionálás/dosformat, viszont gyakori volt az eltűnt file/read-write error/teljes partíció eltűnés (nem bootol a gép, tehát teljes adatvesztés, ráadásul a könyvelésen)
- a 90- es években eladtam, 2db volt 251- ből, nekem nem produkált adatvesztést, de már nem bírtam a nagyon erős flexhangot, mely zárt házból is zavaró, IDE Seagate és WD Caviárra álltam át a 386- ban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.