Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#80070) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Egész eddig minket elkerült a covid a munkahelyen, csak kollégák voltak karanténban a gyerekeik miatt összesen 3-an, de negatív teszttel jöttek vissza.
Múlt szombaton tűnt el egy kollégának a szaglása, most hétfőn szólt a dokinak, tesztelték, pozitív lett, és 15.-ig van karanténban. Bekérték a kontaktjait, tegnap a cég elvitte őket tesztelésre, de már nem jöhettek vissza, ők a teszteredményre várnak, de karanténba rakták őket. A felesége pedig + további 10 nap karantént kapott, mert egy házban lakik vele. Kollégának onnan indul tehát, amit bemondott, hogy szombaton már nem volt szaglása.
5 embert vitt el a cég tesztelésre tegnap, azoknak még nincs eredménye. 2 ember meg külső cégtől dolgozott mellette, őket is tesztelik.
Én egy 2-3 órát voltam a közelében, beszélgettünk is előtte való nap (pénteken), mielőtt elment a szaglása, de engem nem tesztelnek. Előtte két nappal még reggel találkoztam vele, az előtt meg múlt hét hétfőn. (5 nappal a szaglása elvesztése előtt).
Az egész onnan indult el, hogy a helyi óvodában egy óvónő elkapta, és a csoportjából hazaküldték a gyerekeket. Több gyerekről kiderült azóta, hogy pozitív, valszeg kolléga is a gyerekétől kapta el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.