Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60851) bandus


bandus
veterán

amúgy melyik patesz áll emögött a still mass dolog mögött? :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#60852) Radnix válasza Assdak (#60806) üzenetére


Radnix
senior tag

Nézd szerintem felesleges ennyire ráfeszülnöd erre az egészre. Minden elismerésem azoké, akik komolyan foglalkoznak ezzel a sporttal és a hagyományos makro számolós, naponta sokszor (2-3 óránként) evős diétával versenyszintü fizikumokat építenek fel. Természetesen müködik mindenkinél, jó eredményeket lehet elérni vele, de ami sokunknak fontos az a belefektetett energia és az eredmények közötti arány. Nem vitatom, hogy a legkomolyabb eredmények eléréséhez az általad favorizált klasszikus diéta alkalmas egyedül, azonban van a mi széles hobbigyúrós rétegünk, akik nem akarnak a legjobban kinézni, nem céljuk versenyszintü fizikum felépítése, csupán esztétikusak akarnak lenni, és ehhez nem hajlandóak "aszkéta" életmódot folytatni. Nekünk tehát hasznos pl a CBL, mert nem csömörlünk meg a szigorú étrendtől, tehát hosszú távon is fenttarthatjuk a lelkesedést az edzés iránt. Mint mondtam az eredmények nem lesznek olyanok, mint egy klasszikus diétával, de sok embernek kielégítő szintet lehet vele elérni. :R

(#60853) d3tox1c


d3tox1c
senior tag

Koszi a valaszokat ;)
Es igen, ittam proteint is,de legalabb mar tudom;menthetetlen vagyok
😁

(#60854) God Vazzeg


God Vazzeg
veterán

A dogma az olyan mint a magma, csak kutyából készül?

(#60855) Zoo123 válasza God Vazzeg (#60854) üzenetére


Zoo123
senior tag

:N , az a HotDog!
A Dogma az ez. ;]

Amúgy mindenki ennyire ráér? Mi ez a tunyulás, menjetek edzeni!

K!nG: Az jutalomból ehet egy banánt, de szigorúan csak 16h előtt!!!

[ Szerkesztve ]

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#60856) k!nG válasza God Vazzeg (#60854) üzenetére


k!nG
aktív tag

uhh

Zoo123: Es akinek megvolt? ;]

[ Szerkesztve ]

https://www.behance.net/vargadom

(#60857) Assdak válasza Shadowbull (#60850) üzenetére


Assdak
őstag

Értem én, hogy a reklám része, de én azt vallom, hogy A jó bornak nem kell cégér. Főleg nem ilyen. Több helyen hangsúlyozza, hogy minimális edzés mennyiség elég. Igen, a heti 3 óra számomra minimális.
Azok alapján, amit leírtál, a diétád nem volt megfelelően összerakva. Verseny diéta vége felé jut el az ember olyan szintre, hogy a ch annyira minimál, hogy az álltalad jelzett tünetek jelentkeznek. Normál diéta mellett, ha az étrend megfelelő, és természetesen megvan a kellő mennyiségű pihenés, ezeknek a tüneteknek nem szabadna jelentkeznie.
Abba, hogy miért jobb alapesetben délelőtt, reggel CH-t bevinni, nem akarok belemenni.
Én még mindíg csak azt tudom mondani, hogy ha a CBL jobb eredményeket hozna, mint a klasszikus diéta, akkor sokkal elterjedtebbnek kellene lennie.

Hozzáteszem, a CH betöltésnek is megvan a rendszere, a klasszikus diétában is, még versenyfelkészülés alatt is.
Mikor még kicsivel komolyabban foglalkoztam erőemeléssel, rendszeresen tartottam CH betöltős hétvégéket. Ilyenkor 2-3 napon keresztűl csak szar kajákat zabáltam, amit csak megkívántam. Nyilván, ott, és akkor nem a forma volt az elsődleges, és szerencsére a genetikám is olyan, hogy nem volt ebből semmi hátrányom, viszonylag száraz voltam végig.
Most, diéta alatt, úgy, hogy minden ki van számolva sem érzem azt, hogy kevesebb lenne az erő, vagy az energia. Nyilván, oda kell figyelni, és macerás tud lenni, de pillanatok alatt látszik az eredmény.

(#60858) Assdak válasza Radnix (#60852) üzenetére


Assdak
őstag

Értem amit mondasz. De azt azért látni kell, hogy azért nem olyan nagy ördőngösség, egy diétát összerakni. Aszkéta életmódot folytatni meg aztán végképp nem kell.

(#60859) N.Ferry válasza k!nG (#60849) üzenetére


N.Ferry
senior tag

lehet ezen viccelődni,de én igazat adok Assdak-nak, diéta, tömegelés mindegy, de mindent rendesen kimérve lehet a legprofitorientáltabban csinálni!
Pl. diétában ha bedobsz 1-2 banánt kb. annyi volt a napi ch-d ( egy most egy hülye példa,mert nyilván még ennél is kevesebb ch-n van, aki diétázik stb.. ) reakciód meg a plafonon lesz tőle...
Itt kb. mindenki hobby kondis, de nem hiszem hogy olyan megerőltető kimérni a kaját, napi fél órát ha elvesz az életéből, de ez szükséges, aki ezt nem látja be az ne csodálkozzon hogy nem jut 1ről a 2re.
:R

[ Szerkesztve ]

Walking Dead

(#60860) Rabbitf_24 válasza N.Ferry (#60859) üzenetére


Rabbitf_24
őstag

teljesen jogos amit írsz, de pont ezt feszegették lentebb, hogy valakinek belefér az az 1 banán is, mert többet fut/teker/edz és ha kiszámolja, akkor simán meglesz a kalória deficit, más kérdés, hogy kb fél óráig kipattan a szeme, utána meg tarkón verve érzi magát.... Ezért is írtuk lejjebb a körtét/almát, amik azért bele kell, hogy férjenek egy normális diétába és még nem is lesznek tőlük nagy kilengések a rendszerben... :R

(#60861) Tenken válasza Shadowbull (#60850) üzenetére


Tenken
őstag

Én is elolvastam. Meg jópár más irányzatot is. Nekem az gyanús, hogy a cbl-en kívül egyetlen irodalom sem említi érdemben, hogy a ketózis kialakul ilyen rövid idő alatt is. Az összes többi a témát akárcsak érintőlegesen tárgyaló helyen napokról van szó. Minimum... Persze biztos fogysz valamennyit, ha egész nap alig eszel, de a ketózisig eljutni nap-mint-nap, ilyen rövid idő alatt nekem túl szépnek tűnik.

Amúgy meg amíg valaki eredményt ér el egy módszerrel, szerintem felesleges vitatni, hogy jó-e...

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#60862) Shadowbull válasza Assdak (#60857) üzenetére


Shadowbull
addikt

en nem olvastam ezt ki a konyvbol hogy minimalis edzes eleg lenne, de majd ha lesz idom megnezem hogy pontosan mit ir.

A klasszikus dieta amikor az ember zsir akar egetni. Ugye megcelozza az ember a heti 1-0,5 kilo fogyast es belovi a ch-t erre. Nekem a vegen mar nagyon keves ch-val sem csokkent a sulyom egy grammot sem. Persze lehet hogy rosszul raktam ossze, ez nincs kizarva, bar nem tudom mit lehet rosszul osszerakni benne.

En nem allitom hogy a cbl jobb. Azt allitom, hogy a klasszikus felfogason tul is van elet. Ennyi.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60863) Shadowbull válasza Tenken (#60861) üzenetére


Shadowbull
addikt

a cbl ugy indul hogy nyomsz egy 10 napos ketogen dietat bevezeteskeppen. Ezzel trenirozod be ugymond a szervezeted. Hogy aztan valoban kialakul-e nap kozben a ketozis, azt nem tudom, nem mertem ki, es igazabol nem is tudom hogy Kiefer allit-e ilyet, az ultrarovid ciklusu ketogen dieta kifejezest en talaltam ki ra, mert ez fedi a kajalasi modszer lenyeget.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60864) Zola007 válasza Shadowbull (#60863) üzenetére


Zola007
veterán

nem tartom valószínűnek, hogy akár felkészítés után is kialakulna reggeltől estig
[link]
[link]
de belgyógyásztól kérhetsz egyszer egy vérvételt béta-hidroxi-vajsavra. Annak a szintjéből meg lehet állapítani a ketózis fokát. Diabéteszes kóma esetén is nézik gyorsteszten

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#60865) Assdak válasza Shadowbull (#60862) üzenetére


Assdak
őstag

Na most ha nem haragszol, a könyvet nem vettem meg 77 dollárért. Nem azért mert ez sok pénz, hanem mert elvből nem veszek meg olyna könyveket, amiket ilyen reklámszlogenekkel nyomnak a pofámba, egy oldalon 15x. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk a The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding fele ennyi, és azért Arnold már mutatott valamit.
A honlapon szereplő címszavakból szemezgettem.
Nem tudom az milyen diéta volt, de ha csak nem versenydiétán vagy, a napi 1g/tskg CH bevitel alá, huzamosabb ideig felesleges lemenni.
Nyilván, vannak más módszerek is, amik bizonyos szintig megfelelőek lehetnek, de könyörgöm ne ugassuk már le azt, aki effektíve értelmes megjegyzést tesz, csak mert van cbl is. Itt most Misi-re gondoltam. Nyilván a délután 4 óra után nem eszünk gyümölcsöt, akkor igaz, ha az ember mintaszerűen kel, fekszik és megy edzeni.

[ Szerkesztve ]

(#60866) Mikuland


Mikuland
tag

A banán az jó!
Ennyi majom nem tévedhet.... :B ;] :DDD
MMA:
JA!
Ahogy a segg a jövő pin@ja!!!

[ Szerkesztve ]

mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'

(#60867) _NCT válasza Mikuland (#60866) üzenetére


_NCT
őstag

És még GDP-t is termelnek. :D

(#60868) Assdak válasza Rabbitf_24 (#60860) üzenetére


Assdak
őstag

Senki nem is mondta, hogy nem fér bele. Csak hogy mennyi, és mikor.

OFF:
Amúgy nagy kedvencem, mikor jön valaki, hogy ő csak hobbigyúrós, jo ez neki, nincs ideje számolgatni, meg főzőcskézni, amúgy meg nem is akar "úgy" kinézni. Hát a fasztnem akar "úgy" kinézni, csak nem hajlandó tenni érte. Ilyenkor jönnek jól, az új csodaprogramok, amik azt igérik, hogy ez különleges, itt nem kell számolgatni, diétázni, ehetsz mindent, és még ráadásul az edzést sem kell túlságbavinni. Aztán mikor az eredmények nem úgy jönnek ahogy vártuk, és jön valaki aki kinéz valahogy, rögtön megy a jómerkokszol, meg a jó a genetikája szöveg.
És ezt most tényleg nem címeztem senkinek, csak úgy nagy általánosságban írtam.

(#60869) venge válasza Jorus (#60811) üzenetére


venge
tag

Dexar szaga volt? :Y

Megyek edzeni! Megittam a pörgetőt, lemegyek, csinálok egy akkora mell, kart, mint ide Szeged!
Viszlát!

(#60870) deniro2 válasza Assdak (#60868) üzenetére


deniro2
senior tag

Én akkor is számolgatok, ha nem akarok, a háttérben fut az alkalmazás és nem lehet kilőni... :)
Még étteremben is kalkulálom a fogásokat folyamatosan... :)

(#60871) Buster17 válasza Gergosz2 (#60756) üzenetére


Buster17
addikt

Kösz :D

(#60872) Rabbitf_24 válasza deniro2 (#60870) üzenetére


Rabbitf_24
őstag

nálam is pont ez van... le kellene szokni róla, vagy nem? :F

(#60873) Shadowbull válasza Assdak (#60865) üzenetére


Shadowbull
addikt

ha gondolod elkuldom neked. ha adsz privatban egy emailt, akkor megy mellekletkent.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60874) deniro2 válasza Rabbitf_24 (#60872) üzenetére


deniro2
senior tag

jó ez így, szeretem kontrollálni a dolgokat... :)

(#60875) Shadowbull válasza Assdak (#60868) üzenetére


Shadowbull
addikt

"az edzést sem kell túlságbavinni."

A CBLnel speciel ugyanolyan kemenyen kell edzeni, mint egyebkent. Most beszurhatnam a konyv teljes 49. fejezetet, ami errol szol.

"mikor az eredmények nem úgy jönnek ahogy vártuk"

es ha jonnek?

"Nem tudom az milyen diéta volt, de ha csak nem versenydiétán vagy, a napi 1g/tskg CH bevitel alá, huzamosabb ideig felesleges lemenni."

Oke, de ment ment tovabb lefele a sulyom. Akkor mit csinalsz? Novelni az aerobot? heti 6 oran tul mar hova? Hintaztatni? Probaltam... Tobb otletem nem volt.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60876) k!nG válasza deniro2 (#60870) üzenetére


k!nG
aktív tag

Myfittnesspal?

https://www.behance.net/vargadom

(#60877) deniro2 válasza k!nG (#60876) üzenetére


deniro2
senior tag

a zagyam... :D

(#60878) Assdak válasza Shadowbull (#60875) üzenetére


Assdak
őstag

"A CBLnel speciel ugyanolyan kemenyen kell edzeni, mint egyebkent. Most beszurhatnam a konyv teljes 49. fejezetet, ami errol szol."

Rendben, csak akkor ne ezt nyomja reklámszövegként.

"es ha jonnek?"

Akkor öröm és boldogság van. Mehet reggelente a dupla bicepsz póz, hogy meglegyen a napi önbizalom ;)

"Oke, de ment ment tovabb lefele a sulyom. Akkor mit csinalsz? Novelni az aerobot? heti 6 oran tul mar hova? Hintaztatni? Probaltam... Tobb otletem nem volt."

Inkább a módszeren, és az intenzitáson változtatnék. Ha heti 6 órában tudsz aerobozni, akkor vagy gecikemény vagy, vagy nem elég intenzív amit csinálsz.

privát ment

[ Szerkesztve ]

(#60879) #84221696


#84221696
törölt tag

Tök jót gyúrtam ma is. :)
Azt vettem észre, hogy amióta kajálok egy kurva kemény kokszot (ISS vitamin pack) :DDD , többet tudok nyomni súlyban. Csak ne brunyálnék élénksárgát! :D

(#60880) FollowTheORI válasza #84221696 (#60879) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Iszol te eleget? ;]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#60881) #84221696 válasza FollowTheORI (#60880) üzenetére


#84221696
törölt tag

Hogyne, napi 4 liter simán megvan. :D

(#60883) God Vazzeg válasza venge (#60882) üzenetére


God Vazzeg
veterán

:C :D

(#60884) Zoo123 válasza venge (#60882) üzenetére


Zoo123
senior tag

És hány kiló volt a nehezítés?
Csak mert 8 ismétlés elég kevés, ráadásul 1 se szabályos! :D

Net Tom: A bor az szőlőből van, ami tömény cukor, tehát neked annyi! :Y :D

[ Szerkesztve ]

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#60885) Koczó93


Koczó93
őstag

Edzés után vacsira a csirke után ettem dinnyét is.
Úgy éreztem izom lett belőle.
Aztán elmúlt ;]

(#60886) FollowTheORI válasza venge (#60882) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nem is húzta állig... ;] ;)

(#60885) Koczó93

Én a meccs alatt borozok... ezt nem lehet kibírni józanul. :D
Akkor most cukros leszek? Vagy ez nem gyümölcs már? :))

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#60887) Shadowbull


Shadowbull
addikt

Na, 7:1, a vegen mar nekem fajt amit szegeny brazilok kaptak.

De igy tovabb, hatha meglesz vegre a VB.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60888) Dexar007 válasza FollowTheORI (#60886) üzenetére


Dexar007
veterán

Az a gyümölcs legjobb formaja! ;]

De bizony cukros leszel tole,es a majad is lerohad,de szard le,ugyis meghalunk.

Give me your cum,bull!

(#60889) Shadowbull válasza Assdak (#60878) üzenetére


Shadowbull
addikt

level ment.

Igen, valoban gecikemeny vagyok :K

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60890) Dexar007


Dexar007
veterán

Az a fej amikor rajon,milyen rossz mozdulat volt..: DD

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#60891) venge


venge
tag

Tegnap edzettem egy betyárosat!
Fekvenyomásnál, 120 kilóba ment a 4x6, majd hallgattam rátok és nem negatívot nyomtam, hanem egyenes padon egykezesekkel, majd ferde padon tárogattam
Ezután bicepszeztem 4 sorozatot.
Viszont rá kellett jönnöm, hogy a tricepszet át kell tennem másik napra, mert ez így időben nagyon sok! :U

(#60892) venge


venge
tag

Minden egyes bicepsz nap után, ha huzamosabb ideig van behajlítva a karom, alig tudom kinyújtani, a könyökhajlatom, a bicepszem alsó részénél mocskosul bedurran. Lehet ennek valamit csinálni? :B

(#60893) BÁ Nutrition válasza venge (#60892) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

pihentetni, vagy jobban bemelegíteni, vagy kenegeted valamivel. pl a fekete nadálytő is jó ilyesmikre elvileg

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#60894) shteer válasza venge (#60892) üzenetére


shteer
titán

Abba lehet hagyni es akkor nem kell picsogni se ;]

..szerintem jónak tűnik

(#60895) FollowTheORI válasza venge (#60892) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ne erőltesd túl... :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#60897) God Vazzeg válasza Zoo123 (#60855) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Szia!

Én múltkor 16 óra után kicsivel ettem egy banánt, azóta súlyos ginóm van, leszáradt a pötsöm, és a tejút is másik irányba kanyarodott! Soha többet ilyet.. :(

;) :D

(#60898) KoVee84 válasza God Vazzeg (#60896) üzenetére


KoVee84
senior tag

Ezen a képen még cuki voltál! Csúnyán felfújt az a banán :DDD

(#60899) Dexar007 válasza God Vazzeg (#60896) üzenetére


Dexar007
veterán

A csavo is jar melle?

Give me your cum,bull!

(#60900) Yeffy válasza God Vazzeg (#60897) üzenetére


Yeffy
veterán

Szeva!

Ez mind azért van, mert rosszul adagoltad be a szervezetedbe. Rektálisan kellett volna alkalmazni, azt mondják a szakik.

;] :D

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.