Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9504) pdavid


pdavid
csendes tag

sziasztok!

nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de nagyon nagy gonddal szembesültem.
windows 7 ultimate van a gépen. nem volt semmi probléma, egész mostanáig mert bármire kattintottam "programfuttatási hiba"-t adott. Berágtam rá, mondom újrarakom a rendszert. Egy vinyón ketté van osztva a partíció (c:windows, d:adat). A szokásos módon akartam újratelepíteni, de valamiért nem engedte. Valami ilyesmit írt, hogy nem képes a windows a rendszer partíció létrehozására és nézzem meg a naplófájlt. Mondom fasza. De viszont volt egy lehetőség hogy rendszer visszaállítás egy biztonsági mentésből. Ezt gond nélkül le is játszotta magának, elindult a windows, csakhogy a "d:" meghajtóm teljesen üres!!!! :o
minden más visszaállt de ez nem. És mondanom se kell, hogy nagyon fontos dolgok voltak rajta!! találtam egy olyan leírást, hogy vissza lehet állítani egy visszaállítást visszavonó paranccsal de azt meg nekem nem kínálja fel a rendszer a rendszereszközök->rendszer visszaállítás menüben.

A lényeg h vissza akarom kapni a d meghajtómat!

valakinek valami ötlet?? :F

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.