Hirdetés

2021. szeptember 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-01 15:54:41

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10351) olivera88 válasza Воланд (#10349) üzenetére


olivera88
veterán

Értem.Szerintem a legfrisseb van rajta mivel még csak 1 hete van meg a gép.

LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - Regizzetek Dropboxra --> http://db.tt/U6lbmwWK - WoWS unsinkable_sam_

(#10352) geprombolo válasza #93794560 (#10336) üzenetére


geprombolo
senior tag

Bocsi, hivatalos oldalon olvastam, hogy ezeket nem támogatja a win7, mert régiek. Vagy tévednék? :F Passz
Hoppá, most néztem utána, félig jól tudtam, az Intel 915-945-ös videót nem támogatja a win7. tehát csak akkor van kis gáz, ha az embernek integrált videója van és az pont ez, vagy régebbi.

[ Szerkesztve ]

A Galaktikus Pingvinbirodalom Uralkodója és a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat tagja. Játszani és játszani hagyni! cmd: Ping Win! :L topic mindörökké!

(#10353) #93794560 válasza geprombolo (#10352) üzenetére


#93794560
törölt tag

Az én alaplapom 945GZ chipset-es. Van benne Intel GMA950-es integrált VGA. Ehhez van az Intel oldalán driver, XP-hez és Vista/Win7-hez is. Tudom, hogy működik vele, mert egyszer, amikor bekrepált a VGA-m, s amíg nem vettem újat, egy ideig az integrálttal használtam. Volt vele Aero is.
Az eszközkezelőben felismerte az alaplapi chipsetet is, a Marvell hálókártyát is, csak a VGA-hoz, és a hangkártyához kellett driver. Illetve a hangkártyával adott driver nélkül is hangot, de így csak az alapfunkciók működtek, ezért kellett felrakni a gyári drivert is.
A 965-ös chipsetről nem tudom, hogy támogatott-e Win7 alatt.

(#10354) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Tudom, h nem ide tartozik, csak a 2003 topic-ja már nem nagyon pörög..

Szóval, ha még használ valaki egyáltalán Office 2003-at, jönnek még hozzá frissítések?

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#10355) Lenry válasza hackeeeee (#10354) üzenetére


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

Mainstream support for Office 2003 application ended in April 2009 and extended support ends in April 2014.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10356) hackeeeee válasza Lenry (#10355) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Oho! Akkor jó! Köszi a választ! :R

Véleményem szubjektív...

(#10357) Tappancs2001


Tappancs2001
senior tag

Sziasztok! A következő a kérdésem. A számítógépemen lévő Win7 pro 64 bit op. rendszer lemezkezelés opciója segítségével a gépen lévő egyik 500 GB-os Samsung meghajtón létrehoztam egy logikai meghajtót 120 GB méretben, amit gyorsformázás után letöröltem. Azonban azt tapasztaltam, hogy a felszabaduló méret nem adódott hozzá az 500 GB-os meghajtón található mérethez, hanem szabad terület alatt szerepel a lemezkezelésben szereplő meghajtók között betűjel nélkül. A Samsung meghajtót pedig 270 GB-os nak jelzi. Az említett merevlemezen van még a 80 GB-os logikai meghajtó is létrehozva. Valamit elronthattam a logikai meghajtó törlésekor és így elveszett a 120 GB szabad tárhelyem, vagy esetleg még kijavítható a helyzet? Előre is köszönöm a választ.

(#10358) Lenry válasza Tappancs2001 (#10357) üzenetére


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

nem logikai, hanem elsődleges partíciót kellett volna létrehoznod.
amúgy semmi extra, azt az üres helyen lévő partíciót is töröld és kész.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10359) hackeeeee válasza Tappancs2001 (#10357) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Lemezkezelővel logika? Nekem azt még sosem sikerült.. Csak elsődleges partíciót lehet létrehozni vele, tudtommal..

Betűjelet pedig adni kell neki.

"összeadódni" csak úgy fog, ha törlöd az egészet.. Vagyis lehet lehet valahogy átméretezni is, ezt nem tudom.. Más programokkal lehet, hogy "hozzáadja" a meglévő partícióhoz.

Véleményem szubjektív...

(#10360) Sub-ZeRo válasza hackeeeee (#10359) üzenetére

XP-vel tudsz logikait létrehozni. Az azért jó, mert ha 7-et telepítesz, tuti nem rakja el neked a boot fájlokat, mivel csak elsődlegesen lehet a boot. Nekem az 500-as meg a 750-es is így van. Mind logikai. A rendszer elsődleges csak.

[link]

Akkor vedd úgy hogy nem szóltam. :B :D

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10361) hackeeeee válasza Sub-ZeRo (#10360) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Az oké, de ott van a mondandójában, hogy win7-tel csinálta. :D

Amúgy tudom, ezért lepődtem meg annak idején, hogy a 7-ből már kivették ezt a lehetőséget.

Véleményem szubjektív...

(#10362) exp-uj


exp-uj
csendes tag

Üdv Fórum!

Klasszikus szituáció, eddig minden win (95, 98, xp) alatt meg kellett küzdenem vele, de már nem tudom mit csináltam anno, ötleteket kérek!
A probléma: nem tud a gép leállni. Leállításra kattintok, kilép, megjelenik a leállás felirat, egy darabig dolgozik a hdd, majd csönd. És a leállás felirat marad, nem áll le a gép.
Mit tehetek?
Eddig leállt hiba nélkül, új program nincs fenn.
Hol kell kezdenem a nyomozást a hiba után?

Köszönöm

(#10363) eketomy válasza exp-uj (#10362) üzenetére


eketomy
senior tag

Valamelyik programot nem tudja bezárni és az miatt szokott ilyet csinálni! Esetleg frissítés miatt! Ezeket kellene ellenőrizni, hogy mik mehetnek a háttérben!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#10364) exp-uj válasza eketomy (#10363) üzenetére


exp-uj
csendes tag

hát ez az.
semmi olyan nem fut, ami ne futna száz éve.
ezerszer kipróbált bevált programok.
persze a win frissítéseket ki bírja követni.
nincs vmi naplózás ami mutatja hol akad el a dolog?

fejlemény: újraindítani se lehet. a hiba uaz: leállítás, és itt megáll.

(#10365) eketomy válasza exp-uj (#10364) üzenetére


eketomy
senior tag

Nálam is csinált már a win7 párszor ilyet, én olyankor kihúztam az áramból és a következő leállításnál már nem volt gond! valamilyen progit nem tud bezárni ez lehet a baj! De csinálhatja ezt vírus is!
Először is futass le egy víruscant ill. egy ccleanert vagy wise registry cleanert! ha utána is csinálja akkor a következő indításnál akkor -->
Start menü keresésébe írd be hogy msconfig, majd ott az automatikus indításnál ellenőrizd hogy nincs-e olyan alkalmazás ami fölöslegesen indul esetleg kapcsolj ki mindent utána restart és a következő bejelentkezésnél nézd meg hogy úgy leáll -e ha nem indít el semmi progit a win csak az alap felületet!

[ Szerkesztve ]

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#10366) Воланд válasza exp-uj (#10362) üzenetére


Воланд
titán

esemenynaplo

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#10367) HarryPotter


HarryPotter
őstag

Egy lenovo x120e notebookom van, win7 professional, OEM. A legutóbbi - tegnapi - windows frissítés után semmit nem tudtam elindítani, nem létező útvonal hibaüzenetet kaptam, akármire kattintotam (virusírtó, firewall be se töltött, de a rendszer egyébként felállt). Csökkentett módban visszaállítottam a rendszert, a firefox kivételével minden OK volt. Újra frissítek, de az eredmény ugyanaz. Ismét csökkentett mód, system, recovery, minden jó megint, kiv. Firefox, azt újra kellett raknom. Most itt tartok, frissítést ignorálom, de nem tudom, hogy hogyan tovább.

Létezik, hogy ez a frissítés tett be? :F
Ha igen, mi a megoldás? Mostantól soha nem frissítem a win7-et?

Ja, legális a win 7.

my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order

(#10368) Fire/SOUL/CD válasza HarryPotter (#10367) üzenetére


Fire/SOUL/CD
nagyúr

Igen, valamelyik frissítést sikerült elxarni az MS-nek, mert többen hívtak mostanság, hasonló jelenségekkel. Olyan is előfordul, hogy a korábban telepített, azelőtt kifogástalanul induló alkalmazások a Wu-t követően azt írják ki, amikor indítanád, (x64 alatt), hogy az adott alkalmazás nem ezen Windows változatához készült, lépj kapcsolatba a program készítőjével és hasonlók. Konkrétan nem tudom melyik frissítés felel a dologért, csak azt tudom javasolni (bár több időt fog igényelni), hogy ne egyszerre tedd fel az összes új frissítést, hanem egyesével, akkor kiderülhet, hogy konkrétan melyik frissítés(ek) a ludas(ak)...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#10369) HarryPotter válasza Fire/SOUL/CD (#10368) üzenetére


HarryPotter
őstag

köszi. elképzelhető, hogy az MS rövid időn belül orvosolja ezt? Szokott ilyen lenni? Mi erre az MS válasza?

my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order

(#10370) Sub-ZeRo válasza HarryPotter (#10369) üzenetére

Biztos hogy fogja javítani. Szerintem a következő patch kedden, de az is lehet hogy jövőhéten közzé teszik az új frissítést. Attól függ mikor sikerül javítaniuk a hibát.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10371) Fire/SOUL/CD válasza HarryPotter (#10369) üzenetére


Fire/SOUL/CD
nagyúr

Ahogy Sub-ZeRo is írta, ha egyértelművé válik, hogy az MS hibája, akkor azt javítják, a lehető leghamarabb. Sajnos olyan is előfordulhat, hogy egy (vagy több) biztonsági frissítés bizonyos védelmi programokkal nem fér össze. Ilyenkor adott esetben nehezebb az ügy, mert attól függ, hogy milyen védelmi progi(k)ról van szó. Sajnos az "bevett" szokás, hogy ingyenes védelmi progik esetén lazán áthárítja a felelősséget az MS, mondván oldják meg mások, viszont ha ismert és fizetős védelmek(hivatalos MS partnerek közöttiek) is a képbe kerülnek, és számos bejelentés érkezik az MS-hez, akkor már nem lesz kibúvó.

Amúgy tavaly decemberben már furcsa frissítés került ki, anno kérdeztem, hogy másnál is megjelenik-e, de nem kaptam rá választ.
(Ennek a frissítésnek W7 esetén semmi keresnivalója nem lenne amúgy)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#10372) zoli62 válasza Namelesske (#10312) üzenetére


zoli62
addikt

Köszi, ezek szerint prónálkozni kell.

(#10373) Namelesske válasza zoli62 (#10372) üzenetére


Namelesske
addikt

Volt már hogy elsőre sikerült megcsinálnom, volt meg hogy egy óráig szórakoztam vele.

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#10374) lecterdoctor


lecterdoctor
tag

Sziasztok!
Egy szép téli reggelen arra ébredtem, hogy az Asus X61SL notim Win7 Premium 32-bit alatt fogta magát és elfelejtette, hogy van benne dvd-író. Ill. bocsi nem a noti felejtette el, mert a BIOS-ban megvan, hanem a Win7.
Eszközkezelőben a következő eszközökkel talál problémát:
DTSoft Virtual Cdrom device
Matshita DVD-RAM UJ870BJ ATA
XSV LYR056VWT SCSI CdRom Device
Természetesen a driver/firmware kereső semmit nem talál, ill. kerestem de nem találtam neten letölthető firmware-t.
A felső és az alsó eszköz valószínűleg a DaemonTools valamilye, mivel virtuális meghajtót sem lehet létrehozni.
Ilyen esetben mit lehet tenni az újratelepítésen kívül????
Előre is köszi!

(#10375) Fire/SOUL/CD válasza lecterdoctor (#10374) üzenetére


Fire/SOUL/CD
nagyúr

A DTSoft a daemon tools eszköze, a Matshita meg a fizikai meghajtó
Szóval megvan a drive, csak nincs betűjele ezek szerint. Teendő ugyanaz mint hdd-k esetén, a lemezkezelőben adj neki betűjelet.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#10376) katt777


katt777
félisten

Kivettem a gépemből a VGA-t. Visszatettem a lapot IGP-re. POST után W7 azóta rögvest restartol, XP teljesen rendben megy. Mivel XP-ben csak a SATA mód más, W7-et is indítottam IDE-ben, a hiba megmaradt. Original partíciómentést visszatette, a hiba megmaradt. W7-et telepítettem törölt partícióra, a hiba megmaradt. Biosban mindent original-ra téve a hiba megmaradt. Lehúzkodtam eszközöket, de úgy is. WTF "3 wetter taft" szolgáltatás ez? :F :Y
Annyit tudok, hogy régebbi bios-szal telepítettem anno a W7-et, de azóta is ment IGP only módban, amikor teszteltem, és semmi baja nem volt.
Van bárkinek bármi tippje, mi lehet a hiba oka? Ha igen, várom a mielőbbi hibakeresési lehetőségeket, mert fingom nincs, mi baja lett a gépemnek VGA híján. :O

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#10377) lecterdoctor válasza Fire/SOUL/CD (#10375) üzenetére


lecterdoctor
tag

Köszi! Megnéztem, nincs ott a lemezek között a lemezkezelőben. Az egyetlen életjelet bootoláskor adja magáról.

(#10378) CoolMan válasza lecterdoctor (#10377) üzenetére


CoolMan
MODERÁTOR

Akkor vagy nem jó az optikai meghajtó, vagy uninstalláld a daemon tools-t.

(#10379) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Mennyire eszik sokat mondjuk ennyi gadget? [link]

Ram annyira nem számít, mert abból sok van, ami véges az a proci és a winyó. Játék közben nem lenne jó ha ettől néha beakadnék, mert ezek buzgón mérnének a háttérben, vagy épp a netről frissítenek adatokat.

(#10380) eketomy válasza Vasinger! (#10379) üzenetére


eketomy
senior tag

Hát ez egy jó kérdés! Sztem ha egy bika géped van akkor nem fogod észrevenni játék közben! Max egy kicsit lassabban tölt be a rendszer pár másodpercel! Egyébként az a legegyszerűbb ha kipróbálod, indíts el a játékot a sok gadgettel meg anélkül ha nem lesz észrevehető különbség (márpedig nem lesz) akkor nyugodtan hagyhatod had menjenek!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#10381) csƵ


csƵ
őstag

Üdv!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de szerintem nem hardveres hibám van. Megpróbálom röviden összefoglalni.

Mivel a laptopom szervizben van, ezért visszatértem a P4-es asztali PC-mhez. Van egy USB-s hangkártyám, ami zenehallgatás közben recseg/pattog, ha:
- böngészek
- scrollozok
- ablakokat váltogatok
Ha csak a zenelejátszó megy, akkor nem hallom a recsegést. Youtube és egyéb netes lejátszók szintén. Kivéve, ha teljes képernyőre van kitéve. Hozzáteszem, hogy a laptoppal nem csinálja ezt. Ergo a kártya, fejhallgató jó. Az alaplapi hangkeltővel nem pattog a hang.

Próbáltam mindenféle USB portban már, USB hátsó panelban is. Játszottam az energiatakarékossággal. A megjelenítési beállításokat is vettem minimumra, de semmi változás. Drivert nem tudok az eszközhöz telepíteni, mert plug&play megy.

[ Szerkesztve ]

(#10382) Sub-ZeRo válasza Vasinger! (#10379) üzenetére

Ez csak ramot eszik, mást nem. Vagyis hogy eszik az durva. 25 mega ram.
Játékoknál észre sem veszed. Vinyót nem eszik, netet sem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10383) sfdrakex válasza csƵ (#10381) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Egered is USB-s?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#10384) katt777 válasza katt777 (#10376) üzenetére


katt777
félisten

Qru: Na, eszembe jutott, hogy van egy ánglius próbaverzióm. Feltettem, és szépen ment a rendszer, Át akartam menni XP-re, de nem lehetett aktívvá tenni a partíciót, restartnál jöttem rá, hogy a balf@sz w7 belepelepedett a MBR-ba! Akkor rögtön leesett, hogy anno, a megszokottól eltérően, azért kellett először W7-et telepítenem, mert XP után nem működött! :Y Így jár az, aki faszán telepít, és sosem kell újra raknia a rendszerét, közben meg szépen elfelejt ilyen "apróságokat". :W Leszedtem hát az XP partíciót, és voilá, felment a W7 (csak most valamiért nem látta a tuneremet a Media Center). Szóval a hiba megvan, most megy a partíció-visszaállítás a régi mentésből, hátha MBR helyreállítás után rendben lesz, aztán XP partíció vissza. 1 valamit nem értek: miért jött elő ez a hiba a VGA kivételével? :F Hardver-változás miatt b@szakodni akart a W7 a rendszerben? :F

Rengeteget segítettetek. :P

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#10385) eketomy válasza csƵ (#10381) üzenetére


eketomy
senior tag

Nekem is volt anno laptoppal egy hasonló esetem akkor egy bios frissítés megoldotta a dolgot! Próbáld meg hátha! Egyébként ha az egered usb-s az is még bezavarhat ill. amire még gyanakszom az a földeletlen 220-as konnektorok! az milyen?

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#10386) csƵ válasza sfdrakex (#10383) üzenetére


csƵ
őstag

PS/2-es és USB-s egérrel is próbáltam.

(#10387) vilmaboy válasza csƵ (#10386) üzenetére


vilmaboy
őstag

nem tudom segyt e... egy ötlet a földeletlen konektorral kapcsolatban. ha laptopot kötsz össze normál tévével s-videon, akkor szokott gondja elnni, h nem egy konektorból megy... zavaros a kép stb... nem vágom az okát, de ha egy konektorból megy akkor valóban jó. tehát lehet köze a konektorhozz elméletben...

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#10388) zoli62 válasza Fire/SOUL/CD (#10368) üzenetére


zoli62
addikt

Konkrétan mik voltak a hibajelenségek a frissítés után? Google nem volt tele az ilyen jellegű angol nyelvű találatokkal.

(#10389) csƵ válasza vilmaboy (#10387) üzenetére


csƵ
őstag

BIOS frissítés után is fenn áll a probléma. Kezdek gyanakodni a konnektorra, de akkor az alaplapinak is recsegnie kéne, nem?

szerk: akkor jelentkezik, ha gyorsan scroll-ozok és ha betölt a honlap, akkor viszont sűrűn recseg a betöltés közben.

[ Szerkesztve ]

(#10390) eketomy válasza csƵ (#10389) üzenetére


eketomy
senior tag

Ki kellene a konnektort is zárni, laptopnál ugye azért nem jön elő, mert ott az akksi a gépben! Egyébként a gép hátulja mikor hozzáérsz nem csipked?
Azt hogy van-e földelés vagy nincs azt könnyen ki lehet deríteni, ha mélyített a konnektor aljzat akkor földelt ha nem akkor nem, ill. panellakásokban sokszor mélyített de a föld szál csak a fürdőszoba felöli részbe van behúzva, máshol nincs!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#10391) csƵ válasza eketomy (#10390) üzenetére


csƵ
őstag

Laptopnál akkor se fordult elő, ha nem az akksiról megy, hanem áramról. Mondjuk az más konnektorra volt dugva, de egy szobában van a kettő.
A gép nem csipked.

(#10392) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Üdv,

Tegnap újraraktam a rendszert a gépen, drivere, update, minden ahogy kell, de valamiért nem az igazi. Elég lassan tölt be, áll fel a rendszer és gyakran előfordul,hogy néhány szoftvert az indulásnál be se tölt és általában elindulnak a rendszerrel, pl skype, vagy a netgear kártya szoftvere.

Semmi hibaüzi nincs, sőt futtattam 3dMark-ot és a teljesítmény is megvan ott.

Van ötletetek?

Lehet túl korán futtattam CCleanert?

-

(#10393) Sub-ZeRo válasza V.Stryker (#10392) üzenetére

Lehet meg kellene várni, míg indexel, meg rendesen elkezd dolgozni a prefetch. Meg tiszta install után mindig lassú a rendszer.

Kérdés: Minek kell futtatni egy ccleanert tiszta instal után? Mert egy fél éves gépre ha ráindítasz értem, de így.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10394) V.Stryker válasza Sub-ZeRo (#10393) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Jóvan, újrarakom megint. :DDD

-

(#10395) Sub-ZeRo válasza V.Stryker (#10394) üzenetére

Ahogy gondolod.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10396) _seth_


_seth_
veterán

Driver telepítéséhez a bootoláskor az F8-cal behozható menüben kiválasztottam, hogy a driver aláírásokat ne vizsgálja. Azóta a jobb alsó sarokban ott virít a Próbaüzem felirat. Ismét boot+F8 de nincs visszakapcsolója, ugyanúgy azt írja ki, hogy ellenőrzés letiltása. Hogyan lehet ismét bekapcsolni az ellenőrzést?

(teljesen jogtiszta windows 7 mielőtt valaki kérdzné :) )

(#10397) Sub-ZeRo válasza _seth_ (#10396) üzenetére

Ilyet találtam.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#10398) _seth_ válasza Sub-ZeRo (#10397) üzenetére


_seth_
veterán

Megoldotta a problémát, köszönöm szépen!

(#10399) hackeeeee válasza katt777 (#10376) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Érdekes.. Elvileg nem kéne gondot okoznia...

Gondolom az elsődleges VGA így az integrált...

(#10392) V.Stryker: Nekem randomra vannak ilyenek... Bár Nekem az index-elés ki van lőve, de annak nem sok köze van a programok indításához...

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#10400) Sub-ZeRo válasza _seth_ (#10398) üzenetére

Nincs mit! Akkor segített.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.