Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45980) cocka


cocka
veterán

Szép jó napot!

Következő kérdéseim lennének.

Tévés:

Olvastam ezt itt a tudástárban:

Akárcsak a DVB-T esetében, ha a tévé rendelkezik saját DVB-C tunerrel, akkor ez esetben nincs szükség külön médiabox bevetésére, ám ez esetben is (többnyire) a szolgáltatótól beszerezhető CI slotba helyezhető megoldások közül kell válogatni, hogy a kódolt adásokat is foghassuk.

Tehát ha van DVB-C képes tévém, akkor mindenképp kell médiacard vagy beállítható a tévé anélkül is a szolgáltatás vételére?
A kódolt adások alatt mit ért? Mind kódoltnak tekintendő vagy itt csak az HBO-ra és társaira gondol, amire külön kell előfizetni?
Ha mindenképp kell a médiacard, akkor inkább maradok a médiaboxos megoldásnál, mert ott tuti van felirat, viszont a médiacardnál nincs. Ha esetleg létezne a 3. opció, hogy egyik sem kell, csak a tévét kell megfelelően beállítani az adások vételéhez, akkor vajon elérhetőek lesznek a feliratok?

Internetes:

Olvasom ezt a cikket: [link]

És látom, hogy 2014-es, én meg nézek ki a fejemből, hogy most akkor mi a rák van, amikor még mindig 2016-ban is Cisco EPC3212 modemem van. És ha már itt tartunk.. az mitől függ, hogy a három modem közül melyiket kapod?

Ubee EVW3226
Cisco EPC3925
Technicolor TC-7200

Érdemes egyáltalán lecserélni a jelenlegit, ha router is van?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.