Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43082) Chal


Chal
addikt

Sziasztok!

FIber power 120-am van, TV előfizu nélkül, ezer éves Cisco modemmel (1 portos, wifi nélküli). Utóbbi hónapokban elkezdett szórakozni. A LAN és a koax oldala is szakadozik, de főképp a LAN. Kábeltől és rádugott eszköztől függetlenül dobálja a linket, 10M-en negózik össze, stb... Aztán sok újraindítgatás meg áramtalanítás után stabilizálódik, és akár hetekig jó. Szóval véres a torka, na :)

Felhívtam őket, már attól dobtak egy hátast hogy ilyen régi modemem van, miért nem kértem még újat (mondjuk nem teljesen értem hogy miért kellett volna, meg mi közöm hozzá, de mindegy). Szóval most kértem, 5 napon belül jön.

Amitől félek, az az, hogy valami összevissza NAT-olt shared ipv4 configos rettenet fog jönni, illetve olyanokat is hallok mostanság hogy valamit barkácsolnak az ipv6-al is.

Van itt valaki aki képben van azzal hogy mi jelenleg a helyzet náluk ilyen téren? A munkám miatt elengedhetetlen hogy normál bridge módban működjön a modem, és saját public ipv4 IP-t kapjak. VPN-hez és egyéb munkával kapcsolatos dologhoz kell, eleve egy a cégtől kapott Cisco eszköz terminálja az egészet, nem fog jól működni ha NAT mögé kerül :(

Előre is köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.