Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Nekem 1 dolog hiányzott a G2-ből, amire régóta vágyok/vágytam, a drótnélküli töltés.
Viszont most megtaláltam talán a megoldást, ebayen lehet kapni microusb csatival ellátott Qi tekercseket, kell valami tok, amit amúgy is rendeltem, és kész is van.
Mindjárt meg is rendelem, aztán beszámolok majd róla...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
bounty123
őstag
-
mimate
csendes tag
válasz vadászcsiga #6450 üzenetére
Végül milyen a csere telefon? Még mindig nem nyekereg?
Én szerdán vettem át, a boltban semmi baja nem volt, csütörtök reggelre meg elkezdte. Nem vészes, csak akkor süllyed 1-2 mm-t és ad ki hangot, ha direkt ott nyomom a hátlapon, rendeltetés szerű használatnál nem. Más baja nincs, nem tudom, hogy vissza vigyem-e. -
hobbitka_
tag
Az egyik webshop az érdeklődésemre úgy reagált, hogy van nekik ázsiából beszerzett készülékük, illetve magyar garanciás.
Kértem őket, hogy nekem a második típusból adjanak.Kérdések ezzel kapcsolatban:
(1) mit jelent az egy év magyar garancia? Ez nem bolti, hanem LG garancia?
(2) hogyan tudok megbizonyosodni róla, hogy a készülék magyar piacra lett szánva? Hol látható a régió/ország kód a beállításokban? Ez a kód nem kerül felülírásra, hogy feltelepítenek rá egy magyar romot (ha jól értettem a korábbiakat, akkor ennek semmi akadálya Ázsia készülékek esetében sem).Mire kellene még odafigyelnem, hogy ne egy használt készüléket sózzanak rám? Fóliák, ujjlenyomatok? Van az oldalán is fólia eredetileg, ugye? Recsegő hátlapot majd check-olom.
Köszi előre is a tippeket!
-
WiZARD
addikt
-
hobbitka_
tag
válasz -HajTömeg- #6456 üzenetére
A levelekre gyorsan válaszoltak és csak kicsit tűntek simlisnek Annyira nem olcsó, hogy gyanús legyen (133e)
Mindenesetre egy korrekt árösszehasonlítós oldalon találtam őket és az értékeléseik jók voltak.Esetleg válaszok a többi kérdésre?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #6438 üzenetére
Nem igen.
A Qualcomm APQ8064 chipset egy négymagos, magonként 1,5 GHz-es órajelen üzemelő Snapdragon S4 Pro processzort rejt magában. Mindezt megfejelték 2 GB RAM-mal és egy Adreno 320-as grafikus gyorsítóval.
Össze se hasonlítsd az Exinos4-el. az Snapdragon S4Pro+Andreno320 azért odabasz még ma is rendesen. Tudom, mert volt nálam nexus4, és S3-am van. Összetudom hasonlítani. kamerában megint csak jobb a G az s3-nál, inkább az S4-hez közelít minőségben, sőt sok tesztben le is verte azt. Nincs Snapi600-as szint, de azért még sem MALI 400.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz hobbitka_ #6458 üzenetére
Én sajnos a kérdésekre nem tudok válaszolni,de egyre mindenképpen felhívnám a figyelmed.
Nekem Ray-em van, most szeretnék G2-re váltani.
Nem is tudom hány ember írt már a Ray topickba,akik ilyen-olyan sufni helyen vették a telefont és csak a problémájuk volt.
Ezek az okostelefonok előbb-utóbb produkálnak valami hibát,tehát a garancia nagyon fontos.
Na ekkor nem mindegy,hogy a Labib GSM-be viszed vissza, ahol akkor javítják csak meg,mikorra beérkezik egy lopott telefon alkatrésznek vagy korrekten garanciázzák.
A Ray topickba író sufnisok arról számoltak be,hogy heteket vártak a cserére,majd visszakapták ugyan olyan hibásan,ahogy leadták.
Össze-vissza hazudoztak nekik,hogy kiküldték Németországba stb. és semmi sem történt.
rengeteget szívtak.
Én szolgáltatónál vettem, eddig 5ször volt szervizben, mindannyiszor 2-3 napon belül cseréltek mindent szó nélkül.
Ebből háromszor kijelzőt, egyszer alaplapot.
Szerinted ezt egy kis bolt mikor csinálta volna meg?
Én tuti nem vennék ilyen helyen, inkább fizetnék picivel többet,de megbízható helyről szerezném be, simán megér +10ezret.Alias: Júzer error
-
hobbitka_
tag
válasz -HajTömeg- #6460 üzenetére
Az egyik kérdés pont arra vonatkozott, hogy mit jelent az egy év magyar garancia.
A boltos külön megírta, hogy az Ázsiaira bolti, a másikra pedig magyar garancia van. Ezért reménykedem abban, hogy ez LG garanciát takar és nem fogok szívni ha bármi elromlana.
Mindenesetre ezt a kérdést feltettem nekik is, remélem reagálnak még a szállítás előtt rá.Nekem eddig 3 androidos telefonom volt és mindegyik tökéletesen működött, nem kellett egyszer sem szervizbe adnom őket, ezért nem érzek ekkora nyomást erről az oldalról (persze Murphey szerint az első gagyi garanciás telefonom lesz az, ami majd megmakkan )
-
manokaki
addikt
válasz -HajTömeg- #6460 üzenetére
Nekem még szerencsére csak 1x kellett Gsm üzletben szervizeltetnen ( PartNero Gsm ), pont nyár volt jó idő , a kedves fiatalember elment nyaralni és aki helyette volt átvette a telefont , de a 4. hét után még semmi nem történt igy inkább visszakértem ugy ahogy volt ......
Attila
-
Oneil_85
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy ha megveszem a telefont, akkor lehet is már egyből használni, vagy előtte fell kell tölteni. Hogyan kell az első pár töltést végrehajtani , azaz mennyi ide ideig kell h rajta legyen, és a második töltés előtt meddig mehet le az aksi? Köszi
LG G2 32GB kártyafüggetlen, Black + 2 év teljeskörű garancia
-
hobbitka_
tag
válasz -HajTömeg- #6462 üzenetére
Most beszéltem a boltos sráccal, azt mondta, hogy a készülék új, nulla perces és 1 év LG garancia vonatkozik rá. Cserébe csak fehér színben elérhető, ha feketét akarok az Ázsia lesz.
Ergo: a fehér az nagyon szép szín, már meg is barátkoztam a gondolattal -
dave_gahan
aktív tag
Köszi!
Csak azért kérdeztem, mert a T-sek panaszkodtak, h tele lett szemetelve mindenféle appokkal és azt gondoltam, h a Telenornál is ez a helyzet...
Valszleg én is feketét veszek, netto 98-ért, 2 év gyártói garival pöpec vétel lesz, egyedüli kompromisszum, hogy 16-os lesz, nem 32GB... -
bounty123
őstag
válasz Oneil_85 #6465 üzenetére
Érdemes rögtön töltőre rakni, nem tudhatod milyen töltöttséggel érkezik, és kb. a teljes lemerüléssel lehet csak ezeket tönkretenni, bár ezt az elektronika úgyse hagyja. Lithium akksikkal nem kell már szórakozni, töltsd amikor jónak látod, nem lesz baja, nem romlik ettől. Sőt, az élettartamnak jobb a többszöri kis töltés, mint a ritkább nagy.
-
Oneil_85
csendes tag
És az első egy két töltéskor mennyi ideig kell rajta hagyni, vagy mindeggy amikor feltöltött már le is vehetem.
Régebben kellett kisütni meg kutya faszaLG G2 32GB kártyafüggetlen, Black + 2 év teljeskörű garancia
-
Oneil_85
csendes tag
Azért is kérdezek ilyen alap dolgokat ,mert mos még egy k750-es telóm van ,arról fogok váltani
-
F-ECT$
titán
válasz dave_gahan #6468 üzenetére
Telekomos G2 első induláskor tényleg telepít 6-8 progit, de azokat mind le lehet törölni. (Bár 1-2-t akár érdemes is lehet fenn hagyni, pl Műsorújság.)
#6465 Oneil_85: nekem olyan 80% körül volt az akksi, levittem 20%-ra, utána dugtam csak töltőre.
#6473 vadászcsiga: nem tudják elfelejteni ezt a régi beidegződést. Igazából kárt nem okoz, szóval akár töltheted is addig. (Meg persze lehet, hogy a legalsó kategóriában van még olyan akksi, aminek kell.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sirály12
őstag
Beálltam a táborba. 10 perce jött meg a teló, mit mondjak, besza, behu.
A pio erősítőmet kapásból kezeli, gyors mint a villám, és a kijelzője gyönyörű!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Lecs@
addikt
Tyű, lassan több G2 felhasználó van már most, mint S4
512 GB
-
Oneil_85
csendes tag
Én szerdán megyek érte Nekem nemhogy s4 nem kellene , de super amoled kijelző sem. Élőben összehasonlítottam a note3 kijelzőjét az lg g2 ips kijelzőjével és sokkal természetesebbnek láttam az lg színeit.
Persze ez csak egyéni vélemény.[ Szerkesztve ]
-
Rush77
aktív tag
másoknak is nagyon nagyon lassan fókuszál a kamera videózás közben vagy ez csak velem fordul elő?
a másik amit észre vettem (lehet én vagyok a nyomi és nem tudok normálisan videózni ) de beltéri videón nagyon erős a zajszűrés.
Ez alapból ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
válasz tzsolesz #6480 üzenetére
Nekem nincs okom szidni a Samsungot semmi miatt, de amit látok, tény hogy rengeteg új G2 tulaj van naponta. És ezek csak fórumozók. Mennyien nem is tudnak PH-ról. Szóval ezzel csak annyit akartam írni, hogy LG szerintem nagy lépcsőket lépett felfele most. És ne csessze ezt el. Csak így tovább.
512 GB
-
Oneil_85
csendes tag
Mondjuk nemhiába van a professzionális felhasználásra készült monitorokban is ips kijelző , nem pedig amoled.
-
PS7A
tag
válasz dave_gahan #6468 üzenetére
Nincs mit Az enyém is 16-os és 10,1Gb volt szabad. Ha nem rakja tele az ember fullhd filmekkel akkor nem lesz szerintem baj. Nálam legalább is orrba szájba van wifi, úgyhogy éljen a felhő
-
Oneil_85
csendes tag
Sőt nekem például nincsen semmi bajom a samsung termékekkel. Csak sokkal jobban tetszett nekem az lg kijelzőjének a színei.
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak! Rendelni szeretnék spigen hard case-t, de nem szeretnék úgy járni hogy nem lesz jó. Csak egy féle van belőle? Ebay-en nézegetem. Ott főleg az amerikai verziókra írja a megfelelőséget. A verizon az amelyik méretben különbözik az eu verziótól? Köszi előre is
O+8T
-
fledtamas
tag
G2-ben lehet havi nézetes naptárat tenni lezárt képernyőhöz?
G Pro esetében lehetett válogatni:
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2013-08/100703/lg_g_pro_n15.jpg
Vagy csak én nem találom?
-
fanthomee
tag
Csak be szeretnék köszönni, én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak. Nagyon meggyőző a telefon mind tudásra, mind kinézetre. Engem megvett kilóra
Amúgy a T-nél ahogy látom megszűnt a 20% online kedvezmény...[ Szerkesztve ]
-
TMT7TMT7
tag
Akinek like 300-a van a G2-höz, azoknak is folyamatosan váltogatja a 3G-EDGE-t? Mert nekem 4G-t még egyszer nem írt ki. . . Azt nem tudom, hogy ez előfizetés miatt van, vagy nekem is sikerült (megint) egy szoftveresen bug-osat kifognom?
-
torrente777_
aktív tag
Ez a PartneroGsm mekkora egy fos bolt tegnap rendelek egy G2 őt 32Gb fekete azt mondja ma hozza a futár nem megyek dolgozni várom a futárt most hívom a boltot,hogy hol a telefon amit rendeltem azt mondja ,hogy Hétfőn lesz telefon nincs is raktáron ez mekkora egy paraszt bolt.
Rommer.
-
student
őstag
válasz torrente777_ #6494 üzenetére
-
aszamóca
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
Samsungéknál nyilván bepánikoltak látván a G2 eladásokat, mert vagy 40.000-el olcsóbb lett az S4 a ténél
-
Viper26
nagyúr
válasz torrente777_ #6494 üzenetére
Párszor le lett itt írva, hogy nem feltétlen jó ötlet ott vásárolni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Akve
tag
Sziasztok!
Túlvagyok az első töltésen. Azt szeretném tudni, hogy normális-e, hogy a töltéskor a töltőfej melegszik?
Élek és élni hagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest