Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz sirály12 #9482 üzenetére
Nem ennyire "lenyegretoro" valaszt vartam, de vegulis...
samsung? Az rossz pelda, mert az az igazi fis-fos, de nagy arckepcsarnokkal rendelkezo ceg!
Konkretan ingyen nem kellene toluk semmi!
LG azert is szimpatikus, mert sokkal szerenyebben, de hozzak a minoseget - megha vannak is hianyossagaik!
Tenyleg nem vagyok elfogult, de az Apple nagy altalaban hozza a minoseget - persze neha kis korrigalas kell hozza... es a tobbiek csak azutan johetnek!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
rayoliviero
veterán
válasz sirály12 #18454 üzenetére
Dehogy akarok visszatérni ios-re. iPhone 5 nem kellene megint, több okból: akkuja gyenge, nem olyan gyors, mint az 5S, kijelzőből a nagyobb jobban tetszik. 5s újonnan akkor kellene, ha nem egy év gari lenne rá, akkuja jobban bírná, ára nem kétszer annyi lenne kb, mint pl. ennek a G2-nek és kijelzője nagyobb lenne. De akit nem zavar az egy év garancia, a kis kijelző, 1 napos akku és az, hogy nagyon keményen túl van árazva, annak szerintem az 5s egyértelműen jobb választás. Az olyan, mint a villám, telefonálás közben a hangminőség jobb, Viberes beszélgetés során főleg (olyan, mintha nem is Viberen beszélnénk), a tartozékok minősége jobb és maga a telefon is sokkal magasabb minőségű. Az ios-nek pedig vannak előnyei és hátrányai az androiddal szemben. Egyértelműen nem lehet kijelenteni emiatt, hogy melyik a jobb.
-
Naras
őstag
válasz sirály12 #18541 üzenetére
Engem is nagyon idegesít a Viber, soxor tényleg egy hulladék. Nem bírom felfogni, hogy egy ilyen kaliberű, ennyi ember által használt, és népszerű dolog hogy engedheti ezt meg magának, miért nem képesek megcsinálni. Vagy pont a túl nagy forgalmat nem bírja már el?
Ez a line mennyire jó, mit tud? Olyan, mint a Viber, nem eszik sok erőforrást, stb?Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
rayoliviero
veterán
válasz sirály12 #18541 üzenetére
Jó lenne ha működne ez a Line rendesen, mert most is beszéltem Viberen, de a másik félnél visszhangzik, tegnap ugyanez volt (másik ember). Elég kellemetlen, hogy pont ezen a telón működik rosszul a Viber (legalábbis nálam), mert más Androidos telón (ráaadásul a 15-20 ezres kategória) működik rendesen, folyamatosan volt használva és nagyon ritkán volt vele probléma.
-
jooker82
nagyúr
válasz sirály12 #29182 üzenetére
Idiot egy kérdés,mi Nem is kell komolyan venni. Boldog tulaja lettem egy 32 GB-os G2-nek
Le is frissitettem egy egész napos 4.2-es használat után 4.4 v20A-ra Otán.
Kerestem a hibákat,amiket irtatok,a füles sisztergéssel még csak a gyári visszaállitás előtt se találkoztam,de utána se. A BT hiba az pontosan miről szól? Be van kapcsolva,mindjárt párositom egy másik eszközzel.semmi hibába nem futottam eddig.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
hito
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz sirály12 #33613 üzenetére
Én most frissítettem v20c-re + gyári visszaállítás és ott volt a friss/app menüben a téma letöltés egyből,fel is frissítettem. Amúgy pl sztem az időkép pontosabb itthon,mint a gyári és most jobb lett kinézetre a widgete is..
más
Na nem akarom elkiabálni de a v20c frissítés +gyári vissza után most müxik nekem is a csendes üzemmód,bekapcsol rendesen....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
addikt
válasz sirály12 #33637 üzenetére
Nem lehetséges, hogy esetleg szolgáltató függő telón jelenleg független Rom van vagy fordítva?
Ahogy eddigi ilyesmi problémákból kivettem, erre lehetne gondolni esetleg ilyesféle OTA-s hibaüzenet esetén.Ugyan konkrétan a hibaszámkódra nem kerestem rá, csak számkódos hibaüzenetről jutott hirtelen eszembe ez.
De a root-nak biztos nem lenne köze hozzá. Annyi, hogy esetleg ha mégis root-olva lenne, OTA frissítést nagyon nem lenne érdemes ráereszteni, mert állítólag galibát okozna.Jelen helyzetedben amúgy kdz-s frissítés lenne a legcélszerűbb, ha mindenképp szeretnél frissítést.
Frissíteni amúgy az új firmware-re mindenképp érdemes lenne, megszűnik a füllhallgató sistergés, bluetooth bug, meg talán az akksi idő is jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest