LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi, ASUS, és TP-LINK routerekhez.
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Boss Norbon#:] Oktatás, Iskola - Elcseszett akármi ez...
- [Re:] [Peter Kiss:] RTX 3060 "megjelenés" margójára
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
andrewb0y
csendes tag
valószínűleg nem nyomod elég hosszan

vadászcsiga
félisten
Á meg van Nem a hosszal volt a gond hanem hogy tökéletesen egyszerre kell megnyomni, nem úgy ahogy írják hogy először a hangero le aztán power mert akkor csak az utóbbit érzékeli és erőltetett ujrainditast érzékel.
Hülye egy megoldás de legalább már működik. Mondjuk a Quick memoval egyszerűbb
https://www.facebook.com/sniperstraps/
(#6653) -HajTömeg- válasza vadászcsiga (#6634) üzenetére

-HajTömeg-
őstag
Lehet,hogy köztudott, én rengeteget navigálok a belvárosban, még sosem veszítette el a jelet.
Ergo ez hülyeség.
Alias: Júzer error
(#6654) vadászcsiga válasza -HajTömeg- (#6653) üzenetére

vadászcsiga
félisten
Mivel navigalsz?

F-ECT$
félisten
A 3 betűssel nekem is ok a dolog, szóval a többinél valami szoftveres bug lehet.
Dive ever, work never.
(#6656) -HajTömeg- válasza vadászcsiga (#6654) üzenetére

-HajTömeg-
őstag
Google, de még Xperia Ray-en.
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error

F-ECT$
félisten
Playből ingyen tölthető és 7 napig használható. A warez pedig tiltott.
Dive ever, work never.

F-ECT$
félisten
Ha épp állsz, akkor nem tudja a mozgás irányát belőni, ekkor előfordulhat, hogy azt hiszi, hogy már befordultál, közben mégsem. Az, hogy nagyon szűk utcában, magas házak között elveszti a jelet, még belfefér, mivel ilyen a célhardverekkel is megesik.
Dive ever, work never.

Sanyaman
aktív tag
AirDroid Most látom már volt.
[ Szerkesztve ]

Johnny1982
csendes tag
Nem tudja valaki hogy hol lehet rendelni ilyet Mo.-on? Meenova Mini MicroSD Card Reader Hiába kerestem a keresőben nem találtam hazai forgalmazót.
Korábban írtam hogy többször eldobta a térerőt a teló, kivettem a SIM-et, megtöröltem, visszaraktam, azóta nem csinálta.
Egyébként kicsit recseg a gombok alatt a hátlap, de csak akkor ha direkt ott nyomkodom. Engem egyeltalán nem zavar, talán ha nem írkálják be ezt a kis gondot szerintem sokaknak fel sem tűnt volna. De mivel sokan írták ezért sokan azzal kezdték kézhez véve a telót hogy nyomkodták a hátlapot, még én is bevallom. Az elején nem recsegett, csak pár nap múlva, de ez legyen a legkevesebb. A cserével én meg vigyáznék, mert ha ezt leszámítva minden fasza a telóval, nem kockáztatnék hisz többen írták hogy csere után ugyan nem recsegett a hátlap, viszont kifogtak olyan készülékeket amiknek egyéb súlyosabb hibáik voltak, teszem azt pixlelhiba egyéb szoftveres gondok stb.
A lényeg hogy a dolgok jelenlegi állása szerint egyeltalán nem bántam meg hogy megvettem ezt a jó kis cuccot.
[ Szerkesztve ]
Ezt a térerő gondot én is írtam, most másik sim-el úgy fest, hogy megoldódott.
Valaki kérdezett pár napja a melegedéssel kapcsolatban. Masszívabb böngészés, játék közben, bár nem kirívóan, de érezhetően melegszik a telefon hátuljának felső egyharmada. Kamera - gombok környéke, de szerintem ez természetes és belefér.
“The Night is Dark and Full of Terrors”

jooker82
nagyúr
Innen vett már valaki? elvileg gyártói garival 135 a 16 gigás.
LG G2 32 GB 4.4 AOS

jilian
addikt
A kliptálcát hogyan lehet elő varázsolni?
(nem válasz akart lenni)
[ Szerkesztve ]

matec7
tag
sziasztok, készülök telót venni, ilyen árkategóriában a T-nél, de most olvasom, hogy erre a kitkat alap formában fog jönni, és nem tudotok valamit esetleg, hogy később kiad majd az lg egy már kozmetikázott verziót is? mert nekem xperia s-em volt, és annak a kezelőfelülete nagyon tetszett, az alap androidot nem találom annyira szépnek, szóval nekem eléggé sokat számít ez a szempont, csak sajnos sonyból most nem találtam ínyemre való telót, a z1 meg túl drága, és a fényképezője se egy nagy kaland

jooker82
nagyúr
biztos,hogy nem a nyers 4.4-et teszi rá az lg.
LG G2 32 GB 4.4 AOS

baluka26
veterán
Én is innen tervezem venni! Plusz barátnőm is innen tervezi venni Nexus4-et
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

vadászcsiga
félisten
Bevitelnel beillesztes mellett ott lesz a kliptalca
Mas
Azsiacenterben semmi nincs G2-höz csak szilikon hátlap 3-4 színben. Egy fehéret vettem mert így biztosabb a fogása. Stabilan belepasszol, kivagasok tökéletesek. Ára 1800 Ft

Akve
tag
http://www.ebay.com/itm/200975218211?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Én ezt a kártyaolvasót találtam. Elég jónak tűnik, 8 dolcsiba kerül
Élek és élni hagyok.

Gyula88
tag
Jah igy mar vilagos koszonom! fogalmam nem volt h h kell keresni, ezert nem talatam mert nem volt sehol
Ez leforditva tudatlan nyelvre mit korlatoz ? marmint a hatterfeldolgozas korlatja?
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...

toto0569
addikt
6641hsz.

FrankMonzano
őstag
Sziasztok. Van lehetosegem hasznaltan hozzajutni egy ilyen keszulekhez. Gyari LG garival adja az emberke. Az lenne a kerdesem,hogy szamla is kell a garihoz ? Mert pl a Samueknal ugy szokas. Az LG nem tudom mikent jar el ilyen teren. Elore is koszi a valaszt.

lajki7
senior tag
Ez jo ronda van szebb is ! F-ECT$szebbet vett. Kérdezd meg a márkáját.
Meenova rendelés!!! Ha tudsz olvasni akkor szerintem nem nehéz pár kattintás
sok siekert
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro

Akve
tag
Ha megkérlek küldesz róla linket? Néztem én is a meenovat, de nem találtam hogy lehet megrendelni.
Akkor írok neki. Köszi
Megtaláltam a rendelést
[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.

lajki7
senior tag
Nincs! Samsungnál van itt nincs
iPhone 11 Pro

Tamás34
senior tag
Sziasztok! Megtudná mondani valaki, hogy a távirányítónak mekkora a ható távolsága illetve szöge kb.? Köszönöm!
Samsung UE 40F6500- Galaxy Watch Active 2-iPhone 11 Pro-Apple watch 5

toto0569
addikt
[link] ma fényképeztem Lenovo super camera app-al,módosított :camera MOD V2.5.4 használatával.

jooker82
nagyúr
innen eltűnt egy hsz...
LG G2 32 GB 4.4 AOS

toto0569
addikt
nem értelek?

jooker82
nagyúr
lajki kolléga alatt volt egy hsz,a hivással kapcsolatban és eltűnt az előbb,hogy frissitettem.
jah,nagyon pihent vagyok,az a sima g topicba volt-van...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS

F-ECT$
félisten
Nekem 4m-ről 45 fokban még működik.
Dive ever, work never.

kekkola
senior tag
Melyik részén vetted az ázsiában a szilikon tokot? Jobb vagy bal oldali épület? Szint? Köszi előre is
O+8T

vadászcsiga
félisten
Jobb. Alsó szint, szökőkút mögött. Sajnos fólia sehol nincs, amúgy is baromi későn reagálnak mindenre pedig ismerik a készüléket mert egyből jön a válasz hogy még nincs.

Tamás34
senior tag
Köszi, ez jó értékek!
Samsung UE 40F6500- Galaxy Watch Active 2-iPhone 11 Pro-Apple watch 5

jilian
addikt
toto!
...félbemaradt a telefon kipucolása! (6645 hsz.-től)

kekkola
senior tag
A westendben és az alléban lehet kapni fóliát. Én az alléban tetettem rá.
O+8T

Davebowman
senior tag
Sima G-hez még nincs olyan kernel, ami kezelné ezt?
[ Szerkesztve ]
Vargalex 1.1.7

Emilchen
tag
Hol vetted ha szabad kérdeznem.

vadászcsiga
félisten
Köszi, meg a mammut2-ben is állítólag, egyiket még útba ejtem ma.
Westendben pontosan hol?
[ Szerkesztve ]

toto0569
addikt

kekkola
senior tag
Aluljáró szinten bal oldalon viszonylag közel a bejárathoz. Emlékeim szerint
O+8T

Naras
őstag
Sztem a számla is kell, a legtöbb esetben a kettő együtt érvényes a garihoz...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

vadászcsiga
félisten
Köszi.
Ma feleségem hívott az egyik bevásárlóközpontból, az első pár perc azzal telt el hogy várjak mert annyian vannak körülötte hogy nem hall, kimegy valami csendesebb helyre. Fogalmam sem volt miről beszél mert én viszont tökéletesen és tisztán hallottam. Ez most melyik készülék pozitívuma?

premete
veterán
Az övé a zajszűrős akkor.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

aszamóca
aktív tag
Ez bolti gari, nem gyártói.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

akooos
veterán
Szintén ázsia center jobb oldali épület alsó szint, jobboldali soron egy mindenes üzlet. Tele parfümmel, tisztálkodószerrel és ajfon tokokkal. Több színben is volt ott. 2000 ft-ot fizettem érte

Fapuma77624
tag
A gyári képeket hol találom meg?Nincs a telón sehol és visszaállítanám a képernyővédőt de sehol nincs.Nen tud vki egy linket adni?
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.