Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Viper26 #2653 üzenetére
Összekevertem...Én a Quick Windows tokra írtam, ez ablakos. [link]
(#2655) Dondenis
Nekem ázsiai van, és nem huppog.
Akinek gyári független EUR verziója van annak is huppog? Lehet a szolgáltatók megint "bevásároltak"...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bossi
őstag
válasz Viper26 #2950 üzenetére
Akkor, ha időd is engedi esetleg rákérdezhetnél Te is megköszönném
Emiatt hetekre nem adnám be de, ha azt mondják, hogy a helyszínen 1-2 napon belül javítják vagy cserélik az jó lenne.A gyári levelezővel kapcsolatban annyi, hogy csak az nincs benne amit eddig elküldtem.. amit most küldök belekerül.
Nekem viszont kellene az összes elküldött levél is céges dolgok miatt...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Viper26 #3158 üzenetére
Persze. A legújabb fejlesztés. Egy jobb fülessel csodákra képes. One se szólt rosszul, de az eddig hallott okostelefonok közül a G2 a trónon csücsül nálam.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bounty123
őstag
válasz Viper26 #3209 üzenetére
Nekem amúgy az lg launcher nagyon bejön. Talán az első launcher, amit nem akarok lecserélni, a htc sense azonnal ugrott pl. Kapásból lehet 5 ikont egymás mellé tenni, sőt az alsó sávra be lehet húzni még többet. Vagy cserélhető ikon képek pl., fényévekre van ettől a sense.
-
manokaki
addikt
válasz Viper26 #3222 üzenetére
én még az Optimus G-nél jártam igy , kénytelen voltam a párom ezer éves laptopjával frissiteni rajta a szoftwert ! Most minden rendben volt nekem , a lassu letöltésen kivül , de ez lehet az LG szerver tulterheltsége miatt is !
probáld esetleg másik gépen ha van véletlen otthon még !
Attila
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Viper26 #3268 üzenetére
A GSM bolt ahonnan vetted átszoftverezte és EU töltőre cserélte !
SEA vagyis az szerintem akkor SINGAPORE !
Különben közel a mi régiónkhoz tényleg ez a legfrissebb :Link(#3269) Darth_Revan
A tied pedig TWN = Taiwan !
Én mondjuk sokkal jobban érezném magam egy EU / UK gyári Rom -al !
Különben az EU / UK gyári rom alapból tudja az LTE -t, nem kell szerviz menü ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Viper26 #3283 üzenetére
Szerintem csinálj full Wipet az a tiszta telepítés !
Restoret miért külső programmal csináltál ? visszaállításnál majd jól összekavarja a telefont, én a helyedben 3db. mappába menteném a dolgaimat pl. 1. képek / 2. videók / 3. Zenék !
Play Áruház / Saját alkalmazások, kb. 10 perc az egész !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
barnassters
csendes tag
válasz Viper26 #3548 üzenetére
Ha a home screen ikonjaira gondolsz akkor azokra nincs kihatással a navbar ikonjainak átméretezése. Azoknak a méretét valami launcher segítségével tudod variálni.
zazanke:
az ilyen módosításokhoz az esetek nagyrészében root szükséges.<div>Q: How do you annoy a web developer?</span>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest