Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alap tudás, hogy nyomok egy jobbost a YT videón és megnézem a statisztikában, hogy 16fps-el megy a felvétel... Ott van nézd meg magad, buta kritika.
(#526) aqwer21: azzal nincs gond, de nem is kiemelkedő. Amelyik telóban van OIS az mind tud ilyet venni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
toto0569
addikt
Nem kell itt senkit sem B.szogatni.Néztem képeket amiket HTC-vel lőttek, tényleg jók...Viszon azt írták,hogy nagyítani ne akarjuk mert csak maszatot kapunk.Kérdem én minek nagyítani?Menjen mindenki közelebb.Szerintem 8-10 méter után ne várjunk részletes képeket.Ez mobil kamera!És nem hiszem,hogy az LG ha beharangozza a 60 fps videot akkor az olyan xar lenne mint ahogy ezeken a "teszteken" látszik. Ez azért jobb már mint a többi,csak a beállításokon kell finomítani
[ Szerkesztve ]
-
aqwer21
tag
"I don't even know where to start with the software. It is so insanely, universally bad across the board. "
"To me, it was the worst UI I've encountered."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"LG's software layer looks and feels hopelessly outdated, and is bloated to the point of ridiculousness. 60% of my notification bar is completely unusable on the AT&T / international variants. Just, no. Stop it."
"LG, just stop whatever you're doing and please, for the love of all things holo, redesign your UI. It's just so incredibly bad. Even TouchWiz looks classy compared to whatever you're calling Optimus UI now. You could not make this phone fast enough that I would want to deal with it. Case in point, the notification area."
"...the user experience just sucks. I can't let this go. It's just so mind-bogglingly bad. Why, LG?"
Van még tobb is de nincs idom mindet belinkelni
És nem kritika ként kérdeztem ...én is veszek egy LG G2 ot a kov hónapban... csak kíváncsi voltam hogy O mit szól hozzá...
-
zack
nagyúr
Tudod milyen jó dolog volt 720p mozit nézni melóban 5,5" Note2-ön? Arról nem is beszélve, indíts el egy 1080p videót 20-30p időre...Nagyon bekorlátozza a használatot (már) a 16GB tárhely.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem ezen múlik. Ha összejön a melóm akkor Note3, ha nem, akkor marad a 32-es G2, és örülhetek hogy az is lett.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jooker82
nagyúr
azt,,hogy én meg 15.34-kor kezdtem el irni,amikor még csak egy link volt,majd kerestem a tollam 6 percig és 40-kor rájöttem,hogy a billentyűzetet kell használnom,mert a laptopra nem tollal irunk..,utána meg léptem a géptől,mikor elküldtem...
amúgy semmitLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Gabesz11
tag
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam,már kijöttem és ültem a kocsiban és ő jött utánam h a töltő ott maradt.
q2w3: láttam hogy üres a bolt,szerdán vettem a G2-őt náluk. Kinek a pap kinek a papné. Mindenki maga dönti el hogy mit hol vásárol. Nincs ezzel semmi probléma.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem elég jó ár a 151k a 32GB változatra? Nincs nagyon olyan bolt, ahol ennyiért adják full dobozosan, magyar nyelvvel. Ebben a konstrukcióban 160k alatt nincs nagyon.
Annyi, hogy angol töltővel van, de jár hozzá átalakító.Készlet infó...50db környéke érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Átlag felhasználónak 16 GB simán okés.
Ezt mire alapozodNem fogok holmi sufni gsm boltokkal harcolni gari miatt.Sok dolgot olvasni a neten...
Így van: sok rossz, de ugyanakkor sok jó dolgot is lehet olvasni ezekről a boltokról.Te nem véletlen gyári gari párti voltál eddig ? Hogy múlott ez el amúgy?
Személyesen ismeri a nerosokatDive ever, work never.
-
toto0569
addikt
-
F-ECT$
titán
Több 100 000 Nexus 4 tulaj ? Sok 8 GB - os vágyik a 16 - ra.
Vagy még többre. Az N4 nem mai telefon, azóta volt már fejlődés, és amikor kijött, akkor sem volt épp sok a 8/16 Gb.mert szappanoperákat , filmeket nézel telefonon
Kikérem magamnak Szappanoperát utoljára a '90-es évek végén néztem. De valóban: sorozatokat szoktam nézni, sőt olyan filmeket is, amik nem "érdemlik meg", hogy nyugodt körülmények között, otthon, nagyobb képernyőn lássam.Egyébként ismerve az itthoni piacot biztos vagyok benne, hogy nagyságrendileg több 16-os modell fog fogyni, mint 32-es.
Dive ever, work never.
-
ferrari1
őstag
Olyan kettős érzés van bennem. Vannak benne finomságok és vannak bosszantó kis hibák. Üzemidő remek, SW stabil eddig, gyors, akadásmentes, kijelző pazar, beszédhang minősége kristálytiszta. BT kapcsolat is szuper, nincs késés mint a sima G-nél, összeszerelés a műanyag ellenére szintén nagyon rendben van. A hátoldalon lévő gombok nekem kényelmesek, de szokni kell őket. Elsőre kerestem oldalt pedig tudtam, hogy hátul van. Másodikra is oldalt tapogattam Kamerája elmarad az S4-től, bízom benne javítani fognak rajta, és az előbb kitárgyalt led értesítés amit nem tudok hova tenni Miért nem voltak képesek megoldani?
Mindezek ellenére elmondhatom, hogy a legjobb telefonom ami eddig volt, pedig volt mindegyik nagyágyú a Note szérián és a Z1-en kívül.
-
zoleeno1
veterán
Bár nem fogtam a kezemben még egyiket se, de szerintem jelenleg csak az lehet partyban vele
Note mellett szól (nálam legalábbis) az S-pen, a hozzá tartozó fícsőrök, amik nagyon jók szerintem, valamint a nyitott bootloader. Csak az ára... az horror az én pénztárcámnak. Bár én csak jövő év elején jutok el oda anyagilag, hogy cserélem az S2-t, de az ár miatt valszeg nekem is a G2 lesz...Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest