Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheguevara82
újonc
válasz feelurself #6050 üzenetére
Nyugtáztam, köszönöm a segítséget!Out...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz premete #6048 üzenetére
Te varjal mar egy kicsit a jofej beszolasoddal!
Szervizes ember mondta kb. 5-6 telefon produkcioja utan es megerositette egy LG-s emberke is es csak ovra intettek egy esetleges azsiai Nexus 4 vasarlasatol!
Amugy igen benne van mindegyikben, aztan amikor tortura aran lefrissited (ha sikeresen vegbemegy egyaltalan), eltunik belole! Pfff
De engem aztan nem izgat - csak szoltam, gondolom a kollega telefonja is csak mero veletlensegbol szarakszik - ugyebar!?.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Fapuma77624
tag
válasz Gonoszmanoka #5998 üzenetére
Hol szerezted be az SGP-t és mennyi idő amig megérkezett?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz jooker82 #6053 üzenetére
Ez igaz, de nem mindenki vegzett romramolos szakon - foleg egy esetleges mac gepen meg aztan huhuuuuu!
En inkabb hasznalom, mint piszkalom! Persze minden tiszteletem azoknak akik birtokaban vannak e tudasnak!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Viper26
nagyúr
EFS backup-ot, hogyan lehet TWRP nélkül csinálni?Elég, ha simán kimásolom a mappát?
Közben találtam .zip-et hozzá XDA-n.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
premete
veterán
válasz Gábor-KJ #6052 üzenetére
A szervizes emberkék azt is mondták, hogy nem létezik például az LG Blackre Android 4, és megmutattam neki az enyémben, hogy van (utánanézhetsz az xda developersen, tőlem származik az első rom.) Ugyanígy az Atrix2 magyar romja is, erre is rákereshetsz a fórumában.
Minden telefon szarakodhat nem hozzáértő kezekben, vannak olyan állatok például akik annak idején a HTC Universal romomat ráeröltették másik HTC telefonra, mert azt hitték, az "Universal" univerzálisat jelent.
Aztán csodálkoztak, hogy lett egy 200 ezres papírnehezékük.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
lajki7
senior tag
10A Open EUs fw-t érdemes lecserélnem egy 10B Magyar fwre ?? Komolyan kérdem
Zitta: jó emberrel kezdtél ilyen téren vitatkozni sok sikert!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Speed limit
tag
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok ennek a remek készüléknek. Tényleg úgy van, ahogy többen is írták már meglátni és megszeretni. Én egy Motorola Defy-röl váltottam és körübelül az elsö érzésem olyan volt mint ha egy Ladabol Ferrariba szálltam volna be
A mai napon végre megérkezett nekem is az SGP rá, már csak a fóliát várjuk.
Valaki nem gondolkozott még egy ilyen beszerezésén [link]?
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Gábor-KJ #6040 üzenetére
Ha a G2 -ben lévő szoftver frissítésre gondolsz,és mondjuk egy HKG-s teló akkor az arra fog frissíteni,amiben nem biztos,hogy van Magyar nyelv,de ha KDZ-vel csinálod akkor lehetőséged van kiválasztani a Magyart.Vagy eleve Magyart vagy Europe opent töltesz le.
premete:"Minden telefon szarakodhat nem hozzáértő kezekben" <---ez így igaz abból viszont itt sok van,meg még mindenhol...[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Fapuma77624 #6060 üzenetére
Legalabb nem untok egymasra!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Speed limit #6061 üzenetére
Axtaqvaaa!!!
-
Sabinchen3
csendes tag
Jó olvasni titeket, hogy mennyi örömet okoz nektek ez a remek teló... már fáj is a szívem....
-
stonerzsebi
tag
válasz Sabinchen3 #6000 üzenetére
Én megfogadtam anno, hogy egy 4,5 colos képernyő untig elég, az pont elfér a kezemben... Háát, ez is pont elfér. Nem nagy (bár határeset), kényelmes a fogása is.
Egyszer élek, de akkor nagyon. :D - iPhone 6s / Huawei Ascend P7 / LG G Flex 2
-
Gábor-KJ
őstag
válasz rankesz #6070 üzenetére
Na jo - nem szoltam - azt vesztek amit akartok es ott ahol nektek jo...
Azert kicsit ovatossabban is fogalmazhatnal!
Nem ertem miert kell lehulyezni barkit is vagy a mondandojat?!.
-
feelurself
aktív tag
válasz Sabinchen3 #6071 üzenetére
Hajajj, de meg mennyi oromot: epp ma ejtettem bele a set top box taviranyitojat a sloziba, de quickremotban el volt mentve cakkompakk.
-
lajki7
senior tag
Srácok érdemes mst felraknom ezt a 10B Hungary Opent ? vagy jo ez a EU Open 10A ?? Majd csak frissül B-re,egyszer,fél év mulva ????
iPhone 11 Pro
-
rankesz
veterán
válasz Gábor-KJ #6074 üzenetére
Nagyon off, de azért pontosítok, nem hülyéztem le senkit!
Gyakorló szülőként teljesen tisztában vagyok vele hogy óriási különbség van a között hogy ha azt mondod a gyereknek hogy "buta vagy" mint hogy azt mondod hogy "butaságot csináltál"
Érzed a kettő között a különbséget?
A nexus 4 meg mivel referencia fejlesztői készülék, a világ minden táján azonos verzió kerül értékesítésre...
A google nem hogy a szolgáltatói baromságokat nem engedi beletenni, de még sim lock sincs bennük[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
premete és rankesz,melyik volt nektek anno Nexus s,S2?Már találkoztunk,csak a sok telóm ami volt, bezavar
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz rankesz #6077 üzenetére
Persze, hogy erzem a kulonbseget - azert is irtam oda, hogy "mondandojat"!
Valamiert akkor sem ugyanugy muxik a nemet Saturn N4 es a fis-fos gsm fele N4....
-
stonerzsebi
tag
Hoztam én is képeket a szép új tokomról.
Recsegést nincs többé, csúszás sincs többé, és észre sem lehet venni, hogy rajta van, annyira vékony, stabil. Megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #6078 üzenetére
Premete a nexus s topikban nyomta anno,nekem is ismerős volt egyből
Zitta
Én a 4x-et gsmből vettem(btel) és ázsiai import,több mint egy éves és szervizet nem látott még,közben aki trénél vette vitték vissza páran pixelesen cseréltetni....nem biztos hogy úgy van az...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
toto0569
addikt
válasz stonerzsebi #6081 üzenetére
Én is rendeltem ,de Németbe van egy kint dolgozó haver és oda megy.Majd hozza...éppen ma beszéltem meg vele.
Quqesz:Örülnék nekik,1-2 segítő kéz...
Nincs a GSM boltosoknak semmi bajuk,vagy én fogtam ki mindet...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #6083 üzenetére
Kíváncsi voltam az N5-re,de szoftverfrissítés ide vagy oda,G2 jobb mind árban,mind tudásban...csak az időpont kérdéses még,először a melónkat kell rendberakni,aztán jöhet a szórakozás...amúgy érdekes az lg tv-re nyomja a frissítést rendesen,fél év alatt 4x volt rá..
Piripi
Ne aggódj,nem vettél rossz gépet,csak az ázsiai import mivolta miatt ottani simmel kellene reggelni a telót.Frissíts kdzvel(sztem fognak a fiúk segíteni,kb 10perc) és aztán már lehet hogy lesz ota is(4x-nél jb után már ment az ota)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
premete
veterán
válasz toto0569 #6078 üzenetére
A teljesség igénye nélkül: Nokia 9000-9210i_gps, N900, HTC Blue Angel, Universal, G1, Artemis, HD, One x, Samsung Omnia, Galaxy Nexus, S3, Note, Motorola Ming, Defy, Defy+, Atrix, Atrix 2, Razr, Razr Max, Nexus 4, LG Black, G2;
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Emilchen
tag
Gyári garival itthon csak a szolgáltatóknál lehet csal 16 GB-set venni. Igazából meg lehet fogalmazni, hogy a fennmaradó 10 GB nagyjából mire elég, és milyen igények azok, amelyek csak 32 GB telóval teljesíthetők?
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz stonerzsebi #6073 üzenetére
Én pont a mérete miatt tartok tőle némileg...
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz feelurself #6075 üzenetére
-
morphin
tag
válasz Speed limit #6061 üzenetére
Nekem úton van már és több, mint egy hete el is hagyta HK-ot...nem tudom merre kószál jelenleg. Van itt tudtommal egy ember akinek már megjött, de idő hiányában "komolyabb tesztet" még nem tudott csinálni azt hiszem...én azért majd letesztelem gyakorlatban mennyire használható,hogyan kezeli a kártyákat stb aztán firkantok valamit ide. 3e pénzt szerintem megér...ki is néz valahogy és látszik, hogy nem gagyi.
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz stonerzsebi #6081 üzenetére
Nagyon szép lett, használd egészséggel. Amúgy honnan sikerült beszerezned?
-
stonerzsebi
tag
válasz Sabinchen3 #6091 üzenetére
Ne tedd, nekem nincs nagy kezem, de szerintem abszolut nem túl nagy, és azt sem mondanám, hogy pasis telefon. Szerintem fehérben pl. kimondottan csajos. Tettem fel képet egy előző hsz-ben róla, megérkezett rá a tok is, ha ez valaki szerint nem nőcis, akkor nincs mit hozzáfűzni...
-
Lecs@
addikt
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz stonerzsebi #6095 üzenetére
Ma láttam a magentánál egy bemutató darabot, na azt nem volt nagy élmény fogdosni, mivel tele volt mindenféle biztonsági kütyüvel... de az láttam, hogy nagyon gyönyörű... Bár tuti, hogy a sok kütyü nélkül sokkal nagyobb élmény a fogása... Az enyhén lakkozott hátlapja nem nagyon tetszett, tele volt tapicskolással, de egy jó ki tokkal megoldható... Láttam a tiéd, nagyon tuti. Hol vetted?
-
stonerzsebi
tag
válasz Sabinchen3 #6099 üzenetére
Itt. Köszi, nekem is nagyon tetszik.
Lecs@: állítólag csajszi lennék, vagy mifene Aki nem hiszi, járjon utána a profilomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest