LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Samus:] Windows 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [IO.sys:] Ez történt ma, ér röhögni :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Szoke1982
aktív tag
köszi

stonerzsebi
tag
12 óra 13 perc használat után 74%
Egyszer élek, de akkor nagyon. :D - iPhone 6s / Huawei Ascend P7 / LG G Flex 2

jooker82
nagyúr
Tesztre kapták az L-től,tehát kedvence,mert saját,nem lehetett,amint látod,arról se tudtak,hogy az LG-nek idén már volt 2 csúcsa,G,meg G pro. Pont ők azok,akik a hype-olós telefonokat szerették mutogatni,Iphone,meg samsung minden mennyiségben és azért szép dolog az LG-től,hogy már az ilyenek is felfigyelnek rá. eddig az origo szarba se nézte az LG-t...A nexus4 megitéléséről is látszik..
LG G2 32 GB 4.4 AOS

tsuckware
tag
Ezzel az auto hide soft key progival eltűntettem az alsó ronda billentyűket, ha kell alulról előjönnek, és így teljesben megy a youtube, a játékok és minden... na most 5,2 coll az 5,2 coll ;-)

stonerzsebi
tag
De kár, hogy én nem merek így belenyúlni, azért ezt én is megcsinálnám...
[ Szerkesztve ]
Egyszer élek, de akkor nagyon. :D - iPhone 6s / Huawei Ascend P7 / LG G Flex 2

morphin
tag
YT amúgy is megy teljesben...játékoknál viszont hasznos lehet. Hogy jönnek elő? Alulra kell bökni vagy hogy? Nekem nem zavaró sosem...átvált pontra mindhárom piktogram azt kész. Azért lehet kipróbálom majd.

Bossi
őstag
Nincs mit én már egy hasonló nilkin tokra rámentem de, ez jónak tűnik...
(#5149) jilian ha megjön írjátok meg a véleményetek.

PS7A
tag
Ha egy ilyen tokot ráraknék, akkor honnan tudja, hogy úgy kell megjelenítenie például a hívást, vagy a zenelejátszót? Egyáltalán működik a való életben?

feelurself
aktív tag
beallitasok-altalanos-kiegeszitok- quickwindow ablaka. ki-bekapcsolhato a fícsör.
[ Szerkesztve ]

Skabluzuk89
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet megtekinteni, kipróbálni a G2őt? Köszi!

diodd
tag
A d802 ls980 az nem a sprint- es verzió
Mate 7

Rush77
aktív tag
Én az Allee-ban a Trénél próbáltam ki.
Ott a fehér van kitéve.

PS7A
tag
Áhháá, köszi! Még csak szemezek a készülékkel, de most ez is egy plusz pont

Bossi
őstag
Na látod ez jó kérdés...
Viper26 erre nézz rá nehogy ne legyen jó! [link]

Viper26
nagyúr
ezt néztem vagyis ugyanilyet...de most már komolyan mondom a fene se tudja ezek után...
OnePlus 8T | Garmin fenix 6 pro

premete
veterán
Én is azt a fehéret nyomogattam, csavargattam, hátlapját feszegettem, meggyőzött. Majd holnap összevetem a Nexus 4-esemmel és a Nexus 5-össel.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

diodd
tag
A ringke slimnél azt írták hogy nem jó a sprinteshez, ez meg pont ahhoz jó. De a ringke mégse volt jó az internatiol-re. Én már nem ertek semmit
Mate 7

Gonoszmanoka
csendes tag
Nekem californiából jött. 4 nap alatt ideért.
(#5169) vadászcsiga válasza vadászcsiga (#5099) üzenetére

vadászcsiga
félisten
Hazaértem. Először az MM-ben próbálkoztam de kifogtam egy 5%-ra merült példányt ami nem engedett semmi nyúzast OTG-n, pedig töltőre volt dugva es fel is ismerte a pendrive-ot. A Fects által irt erős használat alatti töltést nem produkálta, nem nőtt a százalék inkább csökkent. Hagytam a francba, átmentem a saturnba ott találtam egy fullra töltött darabot. Ahogy kihúztam az USB-t elkezdett visítani a riasztó úgyhogy maradt a felületes teszt.
Itt jegyezném meg milyen érdekes az hogy valamiért Ausztriában nincsenek hülyegyerekek akik lekódolják az összes okostelefont
Amikor kerestem a készüléket sokra hittem azt hogy a G2 de megörültem amikor megtaláltam mert a tobbi ijesztően nagy volt. Egyébként iszonyatos tepsi androidok vannak forgalomban, iPhone miatt nekem kimaradt az utóbbi évek termése.
Ami a lényeg hogy ez sem kicsi, sokszor kell odanyúlni másik kézzel is ha gyorsan akarok haladni de még nem sokkolóan nagy. A gyári tarcsazoban a felul lévő füleket konkrétan nem értem el.
Tetszenek a stilizált kapcsolók, az animációk ami pl az USB vagy jack dugó csatlakoztatasakor van, és az is hogy nem koromfekete a beállítások háttere mint az alap android UI-ban amitől felvágom az ereimet.
Az a két gyári videó egyszerűen elképesztő, leesett az állam. Az osztrák romban a minta zenét a Bécsi fiúkórus szolgáltatja, valami Lg-t dicsőítő számot énekelnek
A hátul levő gombok tényleg nagy ötlet, teljesen kézre esett. A műanyag ház nem túl prémium minőség de inkább ilyen mint a Sony Z edzett üvege.
Az android teli van csicsával: pittyenések, ikonok, widgetek, mint a karácsonyfa de szerencsére ezek kikapcsolhatók. Összeségében kellemes élmény volt, 1 ora után furcsa volt ránézni a i4S-em pici kijelzojére
Bocs ha hosszú voltam de talán másnak is jól jönnek ezek a tapasztalatok.
https://www.facebook.com/sniperstraps/

TMT7TMT7
tag
holnap van az online vásárlás világnapja, hátha T megőrül és a mostani árából is még engednek picit, hiszek a csodákban

Viper26
nagyúr
Remélem tényleg jó döntés volt ez a G2, a nem ébresztős sztoriól a KM 900 Arena telóm jut eszembe...bár nálam jól viselkedett, de lehet az LG platformtól függetlenül ne tudna szofvert írni?
OnePlus 8T | Garmin fenix 6 pro

GLOCK34
aktív tag
Itt is van.
Én most mondtam vissza a ma délelőtti rendelésemet. Persze G2.
[ Szerkesztve ]

TMT7TMT7
tag
Jobbá tetted az estém,köszi A két akció összevonható?

GLOCK34
aktív tag
A 20% online és a -10000? Remélem igen! Szerintem igen,mert a -10k az kuponos valami lesz,ha jól értelmeztem. Lehet visszakullogok a Telekom totyikba és rákérdezek. Ezt az infót is onnan pecáztam.

vadászcsiga
félisten
Tudasd velünk is nehogy lemaradjunk valamiről.

GLOCK34
aktív tag
Persze,beírom. Visszagondolva biztosan nem üti egymást,mert a múltkor is volt ilyen kupon kódos akció és kollégám felhasználta hűségidő hosszabbításnál készülékvásárlásra és az a telefon is -20% volt kirakva online rendelésnél.

vadászcsiga
félisten
Nekem most a tmobil weblapja amúgy teljesen használhatatlan. Jött egy pozitív keszletértesíto de továbbra is keszlethiányt mutat, jelszavammal belépve hibát dob. Napok óta csak nyüglődik
[ Szerkesztve ]

jacis
nagyúr
Rendeltem ma egy LG Quick Windows tokot fehér színben a kicsikémre. Nagyon kiváncsi leszek rá milyen lesz.
Amúgy jelentem, hogy továbbra is nagyon ütős a telcsi
Samsung Galaxy S20+

F-ECT$
félisten
A Fects által irt erős használat alatti töltést nem produkálta
Gondolom egy sima / univerzális töltő van ott, nem a G2 sajátja, ezért nem tudja olyan gyorsan tölteni.
Ami a lényeg hogy ez sem kicsi, sokszor kell odanyúlni másik kézzel
Igen, olyan 4.5 körüli méretig van az, hogy 1 kézzel is megy, itt már az átellenes felső sarok csak fogás váltással / másik kézzel érhető el.
A hátul levő gombok tényleg nagy ötlet
Az esetek 95%-ban az, de pl. a kocsiban amikor mellettem van, akkor könnyebb lenne az oldalán lévő gombokat elérni.
Az android teli van csicsával
Inkább csak az LG UI.
1 ora után furcsa volt ránézni a i4S-em pici kijelzojére
Elég könnyű hozzászokni a nagyhoz, nekem már az Sgs2 4.3-a is kicsi
Dive ever, work never.

vadászcsiga
félisten
Mennyért rendelted? Ma láttam a vösendorfi MM-ben 35€-ért
F-ECT$
Igen valami egyen töltő volt az összes telefonon, így már érthető
bounty123
Természetesen nem, abszolút felületes teszt volt de ez jó hír
[ Szerkesztve ]

bounty123
őstag
"A gyári tarcsazoban a felul lévő füleket konkrétan nem értem el."
Nem tudom észrevetted-e, de ezeket a füleket szerencsére nem is kell elérni, swipe-olhatsz jobbra-balra közöttük a képernyő alsó részén is, úgyhogy 1 kézzel is kényelmes a tárcsázó.
(#5182) vadászcsiga válasza vadászcsiga (#5169) üzenetére

vadászcsiga
félisten
Ja és lefotoztam magam a G2-vel mintha telefonalnek hogy itthon megnézhessem nem mutatok e hülyén egy ekkora telefonnal

jacis
nagyúr
16 lett postaköltséggel együtt.
Samsung Galaxy S20+

lajki7
senior tag
Sracok az LG cloudban h tudom aktivalni az 50GB-ot ?? "nekem most 5GB elérhető :/"
Dropboxon meg van az 50GB,már több éve,de itt nem tudom h kell
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro

TMT7TMT7
tag
Valóban összevonható, most már kiírja t-mobile is (G2 megrendelve).
[ Szerkesztve ]

jacis
nagyúr
Az én hátlapom is elkezdett nyeketegni serácok
Jópár napja hallom már. Azért rendeltem meg a Quick Windows tokot, hogy remélhetőleg majd.megszünteti illetve ad annyi tartást, hogy ne bírjon recsegni fogás közben.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20+

tonlajn
csendes tag
készülékváltással is van ez a kedvezmény? mert ha igen akkor g2 a legjobb vétel jelenleg

TMT7TMT7
tag
Nem tudom,én váltok előfizetést és így akcióban 101e Ft-ért viszem el tőlük (like 300-al 1 évre)

tonlajn
csendes tag
én is így fogom jó ez a teló amúgy? nexus 5-öt akartam,de ez nagyon jó vétel szerintem. meg iphone-ról jövök úgyhogy nagyon furcsa lesz.

TMT7TMT7
tag
Én is iphone 4S-ről váltok, de jó lesz, első LG (najó,talán 2.,még nexus 4 volt ilyen) ami nagyon megfogott, és kell egyszerűen

szebev
senior tag
Szia !
Ha jol emlekszem , Neked volt Wave 1-ed . Milyen a G2 kameraja a Wave 1-hez kepest ?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.

lajki7
senior tag
Atyaeg....ugy vesznek egyesek ilyen rohadt telefont mintha hazat vennenek a 30eves megsporolt penzbol!!! Egyszeruen kabare Ha nem tetszik akkor eladod,ennyi! Vagy kibaszod a kukaba... nm halsz bele
"szerintem,bar kitudja
"
Egyebkent is,olyan fejetlenseg megy ebben a topicban hogy az nem igaz... egy ertelmes fejlesztoi komment nincs "tisztelet a kivetelnek" az kb 2ember Csak az megy h milyen akcioban van a tnel meg recseg e a hatlap ha kicsavarom mint egy "torulkozot
" Valaki kerdezz valamit,valaszt nem kap,kiveve akkor ha a recsego hatlaprol vagy a tmobilos akciorol van szo
maskulomben valaszt ne varjon a user....botrany! Remelem valami ertelem valaszol erre,offcsata nem lesz!mert nm valaszolok ra
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro

migabi24
veterán
Nem, csak új előfizetésre

ferrari1
őstag
+1 Lehet azért nem kap választ a kérdező, mert aki tudna válaszolni az már a kialakult helyzet miatt nem szívesen járkál erre. Én is már csak kétnaponta nézek fel. Na jó, egyszer beleolvasok naponta, de egyre csak rosszabb a helyzet.
[ Szerkesztve ]

toto0569
addikt
Ha értelmét látom a válasznak akkor mindig segítek,de ha pár kommenttel visszább ott a megoldás akkor olvasson a kolléga.Vagy max. elküldöm a hsz. sorszámát.

lajki7
senior tag
hahaRead only! S4 totyikban vannak az ezer eves ismik,ott segitek ha kell meg olvasom azert
Ezt vót a last komment. Sok sikert ferrari kollega
iPhone 11 Pro

toto0569
addikt
Tulajdon képpen te mire várnál választ?Vagy nem konkrétan neked van bajod?Próbáltam visszaolvasni...Jöhet pü. is ha ide nem akarsz.
[ Szerkesztve ]

WiZARD
addikt
Kijelző védőt használtok? Milyet, honnan?
Az új fajta üveges cuccot próbált valaki?
Rendeltem ilyet, remélem gyorsan megjön és jó lesz
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

vfeco
aktív tag
TWN romom van, LTE nincs.
Tudtok linkelni nekem egy D80210b-EUR-XX -t? (Ezzel elméletileg megoldom a problémát)
Magyart vagy Open Europe-t kell feltenni?
Mindenhol csak D80210A -t találok.
Köszi!
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0
- Ryzen 3 3100 // 16GB 3000MHz // RX 580 4GB // 120GB SSD // 5TB HDD // 750W PSU
- Bomba áron, MSI Prestigio 14,1" Gamer gyártói gari, i7-10710U (6 mag)/16RAM/512GBSSD/GeForce GTX1650
- (A+) Lenovo ThinkPad P50 workstation*32GB-64GB DDR4 RAM/vil.MAGYAR bill/akku 9 ciklus/gari 2021.5.25
- IPhone 11 Pro 256GB