Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #5742 üzenetére
Nekem működik szépen a printscreen! (gondolom arra gondoltál)
Pénteken vettem át a vasat, eddig elég sokszor leesik az állam (antutu:35.400) Néha meg-meg röccen, de nem vészes, a kijelző nagyon szép, a hátsó gomb helyett a "két koppintás" a nyerő, viszont telefonálás közben a hangerő szabályozásban világbajnok hogy hátul van, nem oldalt. A kameránál nekem is izeg-mozog, szerencsére hangot nem ad ki, így nem zavar Jah és nagyon csúszós a készülék, folyamatosan korcsolyázik a kezemben, asszem érik a tok
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Gyula88 #6280 üzenetére
Nincs "OFF-ra állítás" ! "High temperature property OFF" van, (ami azt jelenti "magas hőmérséklet védelem kikapcsolása) amit lehet engedélyezni (enabled) illetve tiltani (disabled), tehát ha engedélyezed kikapcsolja a védelmet ->melegedés, akkufogyás (gondolom elengedi jobban az órajelet), ha pedig tiltod a kikapcsolást akkor bekapcsolva marad ( ) azaz védett lesz a magas hőm.től.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak! Rendelni szeretnék spigen hard case-t, de nem szeretnék úgy járni hogy nem lesz jó. Csak egy féle van belőle? Ebay-en nézegetem. Ott főleg az amerikai verziókra írja a megfelelőséget. A verizon az amelyik méretben különbözik az eu verziótól? Köszi előre is
O+8T
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak! Rendelni szeretnék spigen hard case-t, de nem szeretnék úgy járni hogy nem lesz jó. Csak egy féle van belőle? Ebay-en nézegetem. Ott főleg az amerikai verziókra írja a megfelelőséget. A verizon az amelyik méretben különbözik az eu verziótól? Köszi előre is
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #6503 üzenetére
Alléban van fólia, westendben is egy helyen, én ma rakattam rá
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #6668 üzenetére
Melyik részén vetted az ázsiában a szilikon tokot? Jobb vagy bal oldali épület? Szint? Köszi előre is
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #6684 üzenetére
A westendben és az alléban lehet kapni fóliát. Én az alléban tetettem rá.
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #6690 üzenetére
Aluljáró szinten bal oldalon viszonylag közel a bejárathoz. Emlékeim szerint
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #6695 üzenetére
Na, megtaláltam az ázsiában a tokot volt vagy 4 színben, vettem egy sötét szürkét és meglepően passzol a gépre, a westendben is volt egy helyen 3 féle abból kettő nem ment rá, a harmadik meg annyira nem tetszett, hogy fel sem próbáltam rakni. Asszem 1800at megér, remélem nem kell élesben is védenie
Emilchen: sztem én is ott vettem, volt minden mint a búcsúban
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #7079 üzenetére
Háháááá!! Nekem is ilyen van, csak sötét szürkés-barnás-füstösen átlátszó 1800-ázsia
És még jól is áll neki, frankón illeszkedik, nem lötyög, nem kicsi, és a fekete telefonon alig látszik, viszonylag vékony is.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #9065 üzenetére
OSMAND sztem a legjobb offline navi (asszem 10 térkép ingyen van), még a hegyi-erdei túraútvonalak is benne vannak, mátrában túrázni is lehet vele
Palermoban gond nélkül navigáltam vele
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
A T-nél lehet kapni 8k-ért a quick window tokot, bizonyítékom van rá Maga a tok
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Mr.Silkó #9710 üzenetére
Szívesen. Kicsit csúszós a külseje, olyan anyagból van a "bölcső" mint a telefon háza, a mintázata is nagyon hasonló, összességében nagyon igényes és szép darab. Az ablakon keresztül fel is lehet venni bejövő hívásnál, szóval ki sem kell nyitni, a megjelenített óra cserélhető, van vagy 10 féle ill. időjárás és zenelejátszó jeleníthető meg.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
A kinézet tök szubjektív, nekem speciel tetszik mind feketében mind fehérben (csajomnak fehér van) a burkolat. A csúszósságra viszont +1, addig nem éreztem biztonságban a kezemben amíg nem vettem rá egy szilikon tokot, nem tudta a kezem megszokni, vékony is és csúszik is. Nekem is megjött a KK... egyelőre azt döntöttem el hogy OTA frissítek , majd lesz valami
O+8T
-
kekkola
senior tag
Megcsináltam a KK frissítést, teljesen gyári T-s, OTA frissítve semmi mók. Bt bug jelen. A gyári böngészőben a könyvjelzőknél hogy lehet elővarázsolni a google könyvjelzőket? Csak "helyi" opció van. Tud erre vki valami megoldást? Kicsit olyan érzésem van mintha lassult volna, lepörgettem egy antutut és 36król 28kra esett a benchmark király...
Az automata fényerő nekem is sötét egy kicsit így este, majd megszokom vagy megszököm.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
sziasztok!
KK, gyári állapot, OTA frissítés, Tmobil. A beépített gyári böngészőben, hogy tudom elővarázsolni a google könyvjelzőimet? A JB-ben simán legördült a fül, de itt most csak "helyi" könyvjelzőket lehet megjeleníteni. Valakinek van ötlete?más: valaki futtatott OTA KK frissítés után antutut?
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
Igen, én is jobban szeretem Előtte maxthon-t használtam, na az gyors mint a villám, csak nagyon melegedett tőle az SII-esem, a chrome nem jön be, de ott megjelennek a könyvjelzőim Most megnéztem a dolphint is, régen szerettem de elrontották, most viszont újra gyors és jól használható.
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz b.daniel #28122 üzenetére
Üzemidő király, 2 nap sima nálam, kb. 7óra kijelző idővel, gmail szinkron, fb, viber, LTE vagy wifin. Nagyon elégedett vagyok eddig vele. November óta használom, azóta a csajom is vett egyet fehérben mert megkívánta... nem sokkal nagyobb mint a z1c, keskenyebb a kijelző körüli káva + nagyon szép a képe. Gyári KK van fent. Én meg vagyok vele elégedve, a bt bug megvan, de azon kívül nagyon rendben van, az akkuidőm is jobb lett picit, és a rendszer is smooth. Jobb lett a billentyűzet, jó irányba javítottak, olyan lett mint a sensenél a htc-kben. Csak 2 vasra cserélném le: htc one m8 vagy a G3
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
-
kekkola
senior tag
válasz pestibenji #30697 üzenetére
Call meter 3G
Én ezt használom, nagyon jó! SMS-t, hívásidőt, adatforgalmat mér.
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Vikooo #30750 üzenetére
Igen, indítható a kamera akkor is ha jelszóval van védve, de csak fotózhatsz, a galériába nem tudsz belépni csak jelszó megadása után. Nekem jobb lett az akkuidőm KK-n, 6-7 óra kijelző folyamatos LTE vagy wifi, szinkron, face, Viber, szóval nem spórolva (minden gyári állapotú a gépen). A fotózás teljesen átlagos nappal szép képeket csinál, sötétben viszont én sokkal többet várnék tőle.
A 2 év gari mindenre vonatkozik mivel beépített az akksi.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Vikooo #30772 üzenetére
Szvsz:
G2 plusz: kijelző isten, üzemidő, sebesség (KK-val eszméletlen nálam, s4- s5 általános sebességben verve van) Lg GUI sztem nagyon jó lett, nálam csak az 5+ sense veri, 5,2" kijelzőhöz képest kicsi ház, kicsit nagyobb csak a z1cnél
G2 mínusz: nem bővíthető, nekem 16os van - kicsit szűkös, hangszórója elég gyenge, nem vízálló4,3" nekem már kevés lenne
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz vadászcsiga #30823 üzenetére
Ha home gombbal lépsz ki a kamerából megőrzi, ha back gombbal akkor nem. Vagy tévedek?
O+8T
-
kekkola
senior tag
Csak a top kettes valamelyikére (htc one m8, LG G3) cserélném le ezt a gépet. Ne említsük egy lapon a kínaiakkal, komolytalan felvetés. Nekem pl. eddig egy hiba sem jelentkezett azokból amiről itt a topikban olvashatsz (kopp-kopp), ez tényleg egy nagyon jó gép.
Pro: kijelző mérete-minősége, ház méret a kijelzőhöz képest, szép, dupla kopp, hátsó gombok-nekem nagyon bejön hogy nincs oldalt gomb csak hátul pl a beszéd közben hangerőt növelni sokkal kényelmesebb, üzemidő, sebesség (nekem KK-n nagyon smooth, lassan 6 hónapja van meg és egyszer sem fagyott le, miközben sebessége van) , viszonylag jó kamera, Lg UI
Kontra: gyengécske hangszóró, éjszakai fotók nálam nem túl jók[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
-
kekkola
senior tag
Kedves Győriek!
Segítsük leendő fórumtársunkat!O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz Quqesz #33398 üzenetére
Az a baj ezzel az egésszel, hogy mire eljut az emberekhez kinő a szakálluk. Gondolom nem kis kereslet lesz rá, egyelőre az egész egy lufinak tűnik ami szvsz ki fog pukkadni. Úgy kell csinálni mint az apple: az emberek első sokkjára építeni, mire kijön a telefonról az első teszt eladtak 25 milliót belőle, az embereknek nincs idejük gondolkodni, meg kell venniük és még is tudják mert lehet kapni
O+8T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest