Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44856) fery02 válasza gusthy (#44769) üzenetére


fery02
addikt

Igen, párszor javasoltad már azt az alkalmazást és szinte mindig jöttek is a konkrét vélemények rá, hogy valóban jól néz ki és teszi is a dolgát, de csak addig, amíg nem kell használni a telefont. Úgy meg ugye sok értelme nincs.

De persze elhiszem azt is, hogy nálad jól működik, miközben nem rémlik olyan hozzászólás a topikból, amikor bárki egyéb dícsérte volna rajtad kívül.

balazs.b9311 (#44801):
Igen.

Haugland (#44837):
Többen használnak/tak SlimKat Rom-ot és meg vannak vele elégedve. Smooth rendszer, extrákkal, jó akksifogyasztással és ha jól tudom létezik rá valami portolt távirányító app is, de mindezekről bővebben inkább a Mélyvíz topikban.

Azt nem tudom pontosan az említett kolléga milyen kdz-t linkelt be (lassú mobilnetről vagyok), de mindenképp a legújabb 20F-es firmware-t csűrd fel szükség esetén és ahogy írta, Hungary vagy Open Eur jelölésűt. Ezek függetlenek.

G3 Rom-ok pedig stock G2-höz képest különféle hasznos extrákat tartalmaznak (osztott képernyős mód, ami minden alkalmazással működik, alkalmazásonként elrejthető navbar, Smartnotice...) és szebb dizájn, aminbár szubjektív, de mindenképp modernebb felülete van az tény.
Akksival nem kell foglalkozni, azzal azoknál a Rom-oknál sincs gond stock G2-höz képest, bár az is igaz rég voltam már stock rendszeren.
Az viszont biztos, hogy a JB-s idők akksifogyasztása alapon brutál jó volt és KK-re áttérve érződött e téren kis hanyatlás.

k0c2k4 (#44854):
Hali!
Ha ezek a szempontok érdekelnek vele kapcsolatban és valóban érdekel a Rom, akkor a válasz tömören, röviden:
Tedd fel! :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.