Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12901) salapp válasza erdoke (#12900) üzenetére


salapp
addikt

Így, hogy addig is plazmát nézhetünk, amíg veszünk egy nagyobbat, könnyen lehet, hogy a másodiknál már rögtön a 60e6500 lesz a cél.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#12902) Anonymus23 válasza ZEN1TH (#12888) üzenetére


Anonymus23
veterán

Kösz a tesztet, továbbküldtem a leendő gazdájának.
Én is elfogadnék egy ilyet, de nem az én pénztárcámhoz van méretezve az ára :)

;) - The Power of the Light Side

(#12903) Socket A


Socket A
aktív tag

hali
a mai naptól kezdve tulajdonosa lettem egy Samsung PS51D490 plazmának
filmet már néztem rajta nagyon szép
valami általános kalibrálás kell? (állítgattam pár dolgot de ha van egy leírás akkor azt megköszönném)

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#12904) -HajTömeg-


-HajTömeg-
őstag

Élettartamban van különbség plazma-led és lcd közt?
Kb mennyit bírnak ezek a tévék,ha lehet átlagolni...
Ahogy olvasgatom a régi 20éves tévémmel ezek sosem lesznek egykorúak :D

Alias: Júzer error

(#12905) DM-Fan válasza Socket A (#12903) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ezt a típust nem tudod kalibrálni, nincsenek olyan fejlett beállítási lehetőségek. Ha van olyan DVD-d, amin mondjuk van egy THX-optimizer, akkor azzal be tudod állítani a megfelelő kontraszt/fényerő szinteket, illetve nagyjából a színtelítettséget. Ezzel nagyjából be is állítottad a TV-t. Az élességet vedd le minimumra, digitális jelnél nem igazán van létjogosultsága!

Get Moded!

(#12906) DM-Fan válasza -HajTömeg- (#12904) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez nemigen lehet egzaktul definiálni. Azt mondanám, hogy szerintem nincs szignifikáns különbség. A panel technológiája eltérő, de mindkettő elég tartósnak nevezhető, a vezérlésük hasonló elektronikai elemekből épül fel, inkább azok fogják előbb megadni magukat. Hogy mikor? Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked. Ez függ attól, hogy mennyire minőségi alapanyagot használnak, mennyire jó az összeszerelés, aztán függ attól is, hogy a tulaj mennyire optimális körülmények között és milyen felhasználói szokásokkal használja.

Alapvetően mostoha körülmények között is illik legalább 5 évet elmenniük ezeknek a TV-knek. Ha megfelelően odafigyelsz rá, akkor akár a 10 év sem kizárt, de mondom, ez nagyon soktényezős dolog és szerencse is kell hozzá.

A javítás viszont már nem olyan gazdaságos, mint a CRT-knél volt, itt nem nagyon lehet egy-egy alkatrészt kiforrasztani, többnyire teljes alaplapot, vezérlő elektronikát kell cserélni, ha valami elszáll, így a javítás költsége magasra rúg.

Get Moded!

(#12907) Socket A válasza DM-Fan (#12905) üzenetére


Socket A
aktív tag

köszi nincs ilyen dvdm :)

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#12908) BBéci válasza Socket A (#12907) üzenetére


BBéci
titán

[link]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12909) DM-Fan válasza Socket A (#12907) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ha mást nem is csinálsz, tölts le néhány kalibrációs patternt, küldd rá a TV-re arról a készülékről, aminek a bemenetét be akarod állítani (akár DVD-lejátszó, akár médialejátszó legyen is az adott készülék) és addig állítsd a kontrasztot/fényerőt, amíg a feketeszinttel is meg vagy elégedve és látszanak az egyes sávok is.

Arra figyelj oda, hogy minden egyes bemenetet külön be kell állítani (tehát minden egyes használt HDMI, vagy egyéb videóbemenetet, illetve magát a TV-tunert is).

BBéci pedig linkelte előtte a THX Optimizer-t is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12910) Gabor970 válasza DM-Fan (#12905) üzenetére


Gabor970
addikt

biztos vagy benn, hogy a samsungoknál az élességet le kell venni minimumra? Ha nem minimumon van, akkor valami eljárással az eredeti élességet fokozza? Most ugyan nem vagyok odahaza -két hetes édes balatoni nyaralás,most is a teraszon ülök-, de mintha nullára levett élességgel nem tetszett volna a kép nekem. (persze ettől még lehet az a helyes mód) kb egyharmadig húztam fel a nullától.

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12911) Socket A válasza Gabor970 (#12910) üzenetére


Socket A
aktív tag

pont ezt akartam kérdezni nullás élességgel vacak volt a kép

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#12912) Gabor970 válasza Socket A (#12911) üzenetére


Gabor970
addikt

nekem is egy alsókategóriás PS50C430-as plazmám van. Film módot választottam minden forráshoz, és ezt a módot finomhangoltam. Minden digitális képjavító szarságot kikapcsoltam. Ez minden esetben nálam csak rontott a képen, mintsem javított volna. ECO módot úgy állítottam be, hogy cellafény minimum 13, és a TV-n fel van emelve 17-re. Így ha világos van a szobában, akkor felengedi magas értékre, este filmnézésnél meg -számomra- normál fényerő van. Szépen csökken a fogyasztás mérve, ha az ECO leveszi, de nem tetszett a kép 13-as cellafény alatt. Nekem az első két hétben (kb napi 6óra üzem) sokat javult a képminőség alapból. Meglepett, hogy a plazma ilyen, de ezt mások is írták.
Mik a forrásaid, amiről nézed a tévét?

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12913) DM-Fan válasza Gabor970 (#12910) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Normál esetben, digitális forrásnál le kell venni a képélességet nullára, vagy esetleg 1-re, lényeg, hogy minimálisra. Nem rémlik, hogy a Samsung-nál ennek hatására bekapcsol-e valami segédelektronika - nem szabadna neki. Elég tipikus hiba ugyanis a túlélesítés, ami mondjuk HD-adásnál/anyagnál vagy BD-nél teljesen fölösleges és csak képzajfokozó hatása van. Sajnos általános manapság, hogy az üzletekben is maximumra húzzák az élességet, hogy még megkapóbban éles képet állítsanak elő és sajnos az emberek ezt gondolják természetesnek, holott sok képzaj kerül miatta a képre és amúgy is teljesen életszerűtlen. Nálam mindenhol a legalacsonyabb lépcsőre van állítva a Pana-knál és így kapom azt a képet, ami a BD-re eredetileg szántak.

Get Moded!

(#12914) Gabor970 válasza DM-Fan (#12913) üzenetére


Gabor970
addikt

Ha jól értem, akkor Te panasonicok beállítása alapján írtad, hogy az élesség beállításhoz 0 beállítást használjon. Szerintem a samu ezzel lágyít a képen a normálhoz képest. Igaz, én nem BD forrásra írom a tapasztalatom, mert olyanom nincs. Sajna -ahogy sokszor írtam már-, csak UPC kábeles digitálisa -HD is- és a TV beépített lejátszója a két forrásom.
Azt hiszem a lejátszó nem várat magára sokáig, igaz csak egy egreat EG-R6C lesz, mert az már annyira olcsó, hogy nem akarok többet vacakolni az esetleg nem jól futó anyagokkal. Legutóbb pl a Csík zenekar idei müpás koncertjét "szereztem be" ami a tv lejátszójával valami fura csíkosodós csúnyaságokat mutatott a mozgalmasabb részeknél.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12915) Fail3D!


Fail3D!
addikt

az mennyire normalis hogy jatek utan a kb 20 prcig ugyan ott levo abra fekete kepwrnyo eseten meg latazik a tv-n? film egyebb nezes kozben 15 cm rol sem lathato de par cm rol egy darabig ott van, hoszabb tavon ebbol lehet gondom?

(#12916) Jim-X válasza DM-Fan (#12913) üzenetére


Jim-X
őstag

Ezt majd megnézem én is otthon a G30-ason, hogy hova állítottam és korrigálom ha kell. Ennél a Panasonicnál is minden egyes HDMI bemenetre külön memória van a képbeállításra?

De igazából én csak egy HDMI bemenetet használok a G30-on, mert az összes forrás az erősítőbe van dugva. Gondolom akkor ide csak egy optimumot kell beállítani, atöbbit meg az egyes forrásokon?

Üdv

A játék az nem játék!

(#12917) Jim-X válasza Fail3D! (#12915) üzenetére


Jim-X
őstag

Bizony ezt hívják ghost-nak...a változó tartalom "kimossa" a panelből a ghostot hosszabb-rövidebb idő alatt, attól függ meddig volt rajta az állandó kép.
Vannak erre érzékenyebb és kevésbé érzékeny panelok is.

Azonban vigyázni kell, mert ha hosszabb ideig van rajta az állandó tartalom, akkor akár be is éghet és azt már nem mossa ki semmi...

A játék az nem játék!

(#12918) Fail3D! válasza Jim-X (#12917) üzenetére


Fail3D!
addikt

es a beeges is vsak par cm rol fog latszodni v az mar 1 filmnezesnel is kijon? amugy naponta csinalom a kepernyokimelo futatasat par percig jatek utan neha kozben de felek 1 xer ebbe belw.unok:) de hatalmas elmeny 50" on jatszani bar ez kb masfel meterrol mar nagyon nagy meg ha tetszik is innen a tv t nemtudom rendesen belatni hogy mindent lassak:) de agybol a filmnezes mintha moziznek:) tudtam en hogy mindig jo a nagy... 37 42 es most az 50" utan megtalaltam a szobamba valot ugyerzem... illetve meg annyi hogy ez a ghost allando dolog meg komolyabb plazmakban is v ez mar azt jelenti hogy a tv kezdi a veget jarni? es igy hirtelen meg 1 kerdes:) ha nagyon kozel vagyok latszodnak a gaz recskednek ahogy furan mozognak, ez is normalis? az a baj hasznaltan vettem tv-t es ilyen dolgokra nem keszltem fel plazmabol:) es tokeletes a tv kepe es imadom,, de ha par cm rol nezelodom akkor teljesen mas dolgokat tapasztalok az lcd hez kepest:D sry a naiv kezdo kerdesekert csak nemtudom ennel a tv mi normalis es mi nem... es ha gaz van meg idoben megprobalom vissza adni...:)

[ Szerkesztve ]

(#12919) StLui válasza Gabor970 (#12914) üzenetére


StLui
veterán

Csík zenekar, persze, hogy csíkosodik :D bocs, gyenge volt de csak leírtam :)

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#12920) Gabor970 válasza Fail3D! (#12918) üzenetére


Gabor970
addikt

sztem pl nem normális pár cm-ről nézni :)

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12921) Fail3D! válasza Gabor970 (#12920) üzenetére


Fail3D!
addikt

gondoltam nem uszom meg ezen beszolasokat:D de mivel megvettem es nem akarok xart magamnal tudni igy muszaly nezni az esetleges hibakat, reakciokat pl jatek utan a huzamaosabb kep eseten mi tortenik stb.

(#12922) Gabor970 válasza Fail3D! (#12921) üzenetére


Gabor970
addikt

LG 50PK950?
Értem ám, amikor ghostot találtam a samunkon, én is centikről nézegettem, míg el nem tűnt.
Sajna nincs tapasztalatom PC-s játékokkal plazmán, így csak ötletelés lenne részemről, bármit írnék. Egy alkalommal játszottunk a fiammal battlefield3-at 50"-en, valóban hatalmas élmény!

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12923) Jim-X válasza Fail3D! (#12918) üzenetére


Jim-X
őstag

Az a baj, hogy be tud égni annyira, hogy sosem tűnik el és elég zavaró...

Amúgy a mostani plazmák már nagyon jól tűrik ezeket a fajta igénybevételeket. Nekem pl G30-as Panasonicom van, mint azt írtam feljebb, ami 2011-es modell. Még sosem láttam rajta ghostot sem, igaz nem is játszok rajta, csak filmnézésre és tv-zni használom. Azért az EB ideje alatt kapott rendesen (az eredménykijelző ugye folyamatosan ott van) de így sem volt semmi, pedig én is vizslattam közelről is ;)

A plazma beállításai azonban fontosak, ha dinamic módban használod (ami amúgy teljesen életszerűtlen, eltúlzott kontrasztot és színeket ad) akkor az bizony elég veszélyes lehet ghost és beégés szempontjából.

Plazma és plazma között is van különbség (akár ugyanannál a típusú modellnél is), valamelyiken már elég rövid idő is elég, hogy meglásd a ghostot és van akinél sokkal hosszabb idő alatt sem jön elő. Persze függ attól is, hogy milye az a képtartalom, a játékok HUD-ja kifejezetten erős, de pl vannak olyan csatorna logók (retekklub és társai) amik ugyancsak veszélyesek!

Nem kell képernyőkímélő, elég ha valami halvány logós tvműsort bekapcsolsz, vagy kizoomolsz egy olyat amin durvább a logó.

Amúgy mikori a TV? Mert a régebbiek érzékenyebbek erre és az sem mindegy az előző tulaj hogyan járatta!

Üdv

A játék az nem játék!

(#12924) Fail3D! válasza Jim-X (#12923) üzenetére


Fail3D!
addikt

hat tv musort meg nem sokat neztem rajta. foleg film meg jatek megy a tv-n... szoval ott tapasztaltam ezt a ghostot.. az elozo tulaj nemtudom, hogy jaratta o aztmondta rendesen batn a tv-l de mindenki azt mond amit akar:) remeljuk hogy nem lesz komoly. amugy masfel eves darab 2010 model szoval remlejuk a szamomra nagyon impozans kep utan ez a beeges nem fogja elvenni a kedvem, igyekeszem indonket asztalra valtani stb szoval igyekszem elkerulni a bajt.

(#12925) janos666 válasza DM-Fan (#12856) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az a bajom a consumer 4k2k-val, hogy ha a közeljövőben lépik meg, akkor megint elmarad a precizitásnövelés (8+4/4 helyett mondjuk 3x10 vagy akár 12 bit/channel) és tuti megmarad a chroma subsample is valami combos XYZ helyett. Én ezeknek most jobban örülnék, mert az apró pixelek megint felfogják majd a kontrasztot is (LCD-n és plazmán is nehezebb tartani a magasabb kontrasztarányt kisebb pixelekkel).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#12926) DM-Fan válasza Gabor970 (#12914) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Inkább úgy mondanám, hogy abszolút általánosságként beszéltem az élesítésről, márkától vagy típustól függetlenül. Természetesen SD-anyagnál, analóg adásnál megvan a létjogosultsága, sőt, használni is kell, de ott sem szabad átesni a ló túlfelére. Nem emlékszem, hogy a Samsung mit csinál minimumra véve, de alapvetően mosnia azért nem szabadna. Érzésre állítsd be, ahogy kellemes a szemednek, illetve oda, ahol még nem látsz miatta élesítési zajt!

Get Moded!

(#12927) DM-Fan válasza Jim-X (#12916) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A TV HDMI-jét ilyenkor az erősítő kimenetéhez kell állítani, ahhoz képest (illetve az azon módosítás nélkül átengedett, szintén módosítás nélküli képhez) kell megfelelőre kalibrálni. Ha az erősítőre aggatott eszözeid meg véletlenül nem ugyanazon színtérrel/profillal dolgoznának, akkor azok beállításaiban tudod őket egyedeileg beállítani, így nem kell mingid a TV-t állítgatni. Ha ez mégsem sikerülne tökéletesre, akkor nincs mese: a TV ugyanazon HDMI-bemenetéhez be kell állítani két profilt és váltogatni, ha a másik eszözt használod.

janos666: igen, nekem is ez a félelmem. Inkább a jelenlegit kellene csúcsra járatni véleményem szerint is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12928) Bullet_ válasza DM-Fan (#12855) üzenetére


Bullet_
tag

Minőség-fanatikusként gondolom IMAX-ben nézted. Akkor viszont tudtunkon kívül egyszerre és egy helyen néztük. :)

Nekem is tetszett, igazán jó film volt. Én még megfontolom, hogy mégegyszer elmegyek és megnézem.

(#12929) M_AND_Ms


M_AND_Ms
addikt

Na jól van!
Akkor sikerült a királyi tv-knek folytatni a nem éppen plazmabarát logók sorát. Ráadásul most négy adó van, aminél mindig ott lesz bal oldalon egy fehér kör. :C Ez megnöveli a beégés esélyét. :O

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12930) BaLee válasza M_AND_Ms (#12929) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ez remélem nem komoly, hogy egész opimpia alatt ott lesz...

Bár ha HDben adják akkor bőven elbírja a zoomot, de azért az mégsem az igazi...

(#12931) M_AND_Ms válasza BaLee (#12930) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Miért ne lenne ott? Ez nem az Olimpiát beharangozó logó, ez az új adó logó http://www.mtva.hu/hu/arculat

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12932) spiky03 válasza M_AND_Ms (#12931) üzenetére


spiky03
veterán

Csodálatos, még jó, hogy mindegyik plazmabarát :DDD

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#12933) gulylali


gulylali
csendes tag

G30-ast vettem az auchanban. Utolsó kiállított db volt.Tökéletesen működik de miután az összes analóg csatornát átneveztem egy bekapcsolásnál vettem észre a bolti feliratot.A tv-t normál beállításban használom főleg .Szerintetek érdemes visszaállítani gyárira vagy a bolti beállítás okoz valami gondot?

(#12934) salapp válasza gulylali (#12933) üzenetére


salapp
addikt

Húúú, hogyan tudod egyáltalán nézni a bolti beállítással? Úgy borzasztóak a színek és úgy általában túl világos a kép. Mindenképpen javasolt egy reset és az "első bekapcsolásnál" kiválasztani az otthonit.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#12935) M_AND_Ms válasza salapp (#12934) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Szerintem egy hegesztőszemüvegben elég elviselhető ;]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12936) gulylali válasza salapp (#12934) üzenetére


gulylali
csendes tag

Szó sincs nagy fényerőről és túlzott szinekről.Én igazából semmi különöset nem vettem észre.Hol lehet megnézni hogy otthoni vagy bolti a beállítás?

(#12937) Mezi1982


Mezi1982
tag

Csak gratulálni tudok az új köztévé logókhoz. Gondolom nem egy ember döntése, hogy ilyen logók lettek, de azért kíváncsi lennék, hogy ők otthon milyen TV-t használnak. Hogy egy plazmatulaj nincs köztük azt nem hinném, azt már inkább, hogy magasról tesznek rá.

(#12938) madgie válasza Mezi1982 (#12937) üzenetére


madgie
titán

Most őszintén, ezek után mit vártok a királyi tévétől?

(#12939) ZEN1TH válasza madgie (#12938) üzenetére


ZEN1TH
őstag

:W

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/

(#12940) FefeeX válasza madgie (#12938) üzenetére


FefeeX
veterán

most komolyan kérdezem: kinek a hibája, hogy ingyenes sablonnal készült a honlap?
Szerintem jól néz ki, és ez a lényeg (nem mellesleg megjegyzem, hogy tanítottam honlapszerkesztést az egyetemen anno) - és én, aki úgy gondolom, hogy valamelyest azért értek is hozzá, én sem nézem meg általában a forráskódokat. Tehát ugorjunk vissza. Nem tudjuk, mennyit fizettek érte, csak feltételezzük (sztereotípia); jól, igényesen néz ki, és nekem, mint ezzel már korábban dolgozónak sem jutott eszembe, hogy utánanézzek; kinek kellett volna utánanézni (másik sztereotípia akkor - úgysem ért ott senki semmihez, de még egy multinál sem elvárás, hogy a marketinges webszerkesztő is legyen)
De tényleg csak azért, mert ebben az országban divat fikázni. A logó meg nekem bejön, bár sajnos valóban nem plazmabarát.

(#12941) madgie válasza FefeeX (#12940) üzenetére


madgie
titán

Állami szférában szerinted 60 ezerért csinálták meg ezt?

(#12942) gyiku válasza madgie (#12941) üzenetére


gyiku
nagyúr

percenkent.

hüllő

(#12943) blakey válasza Mezi1982 (#12937) üzenetére


blakey
titán

Véleményem szerint az arculat milyensége szubjektív, mindenkinek nem tetszhet, nem az arculat a gond hanem a logó használata a különböző csatornákon, ezeket lehetne némileg áttetszővé tenni, ez sokat javítana a plazmások "konfortérzetén". :) Ráadásul 5 csatornát érint (m1, m2, m3D, duna1, duna2)
Levelet kéne küldeni az mtva-nak, hogy legyenek szívesek 20-30%-kal csökkenteni a logók telítettségét.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#12944) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

üdv!
samsung d8000-es modellről van valakinek tapasztalati, érdemi véleménye?
ezt láttam, de esetleg más vélemény?
:R

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#12945) Mezi1982 válasza blakey (#12943) üzenetére


Mezi1982
tag

Ez így van, a logó dizájnja konkrétan nem érdekel viszont az élénk fehér szín kiverte a biztosítékot nálam.

Levelet kéne küldeni az mtva-nak, hogy legyenek szívesek 20-30%-kal csökkenteni a logók telítettségét.

vagy tegyék áttetszővé a fehér kört

[ Szerkesztve ]

(#12946) spiky03 válasza Mezi1982 (#12945) üzenetére


spiky03
veterán

Jaja, meg ne rakják tele színes logókkal, amikor valami új műsor lesz
Szerintem az emberek felfogják akkor is ha csak halvány fehér, áttetsző.

Én támogatom a levelet.

Igaz még nincs plazmám, de legalább ha lesz valami hatása a megmozdulásunknak, akkor addigra már talán normális logók lesznek.
Jah de akkor már az AXN-nek is írhatnánk. :DDD

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#12947) FefeeX válasza Mezi1982 (#12945) üzenetére


FefeeX
veterán

vagy tegyék áttetszővé a fehér kört
ezt támogatom, még annyi hozzáfűzéssel, hogy ne csak azt, hanem a csíkokat is... mert ez nem plazmakomform

madgie: igen, de mindaddig, míg nincs róla pontos infó, csak feltételezés

(#12948) M_AND_Ms


M_AND_Ms
addikt

Én írtam már. Írjatok ti is, ne csak itt jártassuk a szánkat

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12949) DM-Fan válasza spiky03 (#12946) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Meg lehet próbálni, de sok foganatja nem hinném, hogy lenne. Anno a főbb kereskedelmi adóknak is küldtünk páran innen a topicból, emlékeim szerint válaszra se méltattak senkit és változás sem volt tapasztalható.

Nem csak a logóval van baj amúgy sem. Tegnap odakapcsotam az m1HD-ra és konkrétan mind a négy sarokban volt valami, egyik durvában plazmagyilkos, mint a másik. Hanyatt-homlok menekültem is másik csatornára. Ráadásul igencsak kevés a színvonalas, értékelhető műsor, vadászni kell rájuk sajnos.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12950) spiky03 válasza DM-Fan (#12949) üzenetére


spiky03
veterán

Gondoltam, hogy nem egyszerű, nah meg nem hiszem, hogy foglalkoznak a mi kis mezei tv nézési szokásainkkal és igényeinkkel. Pedig jobban tennék, mert ugye mondhatni belőlünk élnek. nah mindegy ez van ezt kell szeretni.
Még szerencse, hogy én nem nézek tv-t csak az F1-et elvétve, inkább filmeket nézek.
igaz az asszony meg nagy tv párti, így majd vele kell vigyázni, hogy okosan tv-en ha meglesz a plazma, mert hip hop beégetné majd szerintem.

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.