Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13051) BBéci válasza vMk^ (#13050) üzenetére


BBéci
titán

Ha nem mindegyik csatorna jön be, az nem nevezhető tökéletesnek. Belülről az ablakra tapasztott antennával, laptopom csak hangot vesz az M1/2-ből, képet nem. Holnap rákötöm a padláson lévő antennát, kíváncsi vagyok, azzal milyen lesz a vétel?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13052) vMk^ válasza BBéci (#13051) üzenetére


vMk^
csendes tag

Jogos. Ellenben ami bejött az 100%-os volt.

(#13053) DM-Fan válasza CoolBoy323 (#13037) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A szervizmenü elérése.

Hát, a két modell között az alapján kéne döntened, hogy szükséged van-e a 3D-re, a DVB-S tunerre. Ha igen, akkor a GT30-at kell venni. Igazából a 200 eFt elég jó ár a 42GT30-ért, ahogy a 180 eFt még jobb a 46G30-ért. Viszont utóbbival kapcsolatban: bemutató darabot nem szívesen vennék, abba csak nagyon alapos észrevételezés után menj bele, nagyon meg kell nézni, mennyit futott, van-e ghost/beégés a panelen. Egyébként a 42G30-ért sem rossz ár a 150 eFt, bár engedhetnének még belőle kicsit, tekintve, hogy 1-2 hónapja dobozost adtak 160 eFt-ért.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13054) #66323456 válasza BBéci (#13032) üzenetére


#66323456
törölt tag

Viszont egyikük sem próbált ki jó minőségű, nagyobb nyereségű, jobb vételi helyre felszerelt passzívat. Mindenki az elektromosoktól várja a csodát.

Ez már megint általánosítás vagy inkább csúsztatás. Honnan veszed? Honnan tudod?
Nem arról kezdődött a vita (ha volt ilyen egyáltalán), hogy melyik a jobb megoldás (szerintem).

Anélkül, hogy közöm lenne a dologhoz, vagy a konkrét személyekhez, azért idemásolnám, amit Fefeex írt a hozzászólásaitokról, a vitáról:

Azt mondtam, hogy amit ebből általánosítottatok (az erősítő semmit sem ér) az egy óriási urban legend. Egy nyelvtant és statisztikát nélkülöző nagyképű általánosítás.

Hát ezért (is) lehet veled jókat összeakadni itt. Függetlenül attól, hogy az általános alapokat tekintve éppen igazad van-e vagy sem. És azért csak neked címzem, mert DM-Fan a higgadtabb válaszoló kettőtök közül.

(#13055) DM-Fan válasza #66323456 (#13054) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Azt mondtam, hogy amit ebből általánosítottatok (az erősítő semmit sem ér) az egy óriási urban legend. Egy nyelvtant és statisztikát nélkülöző nagyképű általánosítás."

Pontosan azt írtam le a délutáni HSZ-emben is - linkelve a kereső találatait is -, hogy ilyet ("az erősítő semmit nem ér") soha nem mondtunk, úgyhogy ez volt a legdurvább általánosítás, amit a topic majd' összes ezzel kapcsolatos HSZ-éből alkotott a vitát kirobbantó, majd mikor erre abszolút nem sértő módon rávilágítottam (igaz, ez zsinórban a többedik volt, de hát ugye a korábbi esetekben sem voltak helytállóak az általa leírtak), ezt megfejelve már az elején arrogánsszemélyeskedéssel (ez csak az első, enyhébb volt) még ő sértődik meg a későbbi reakciókon, aztán állítja be magát sértettnek. Érdekes azért.

Igazából nem érdekel, mindenki láthatja miről volt szó, az antennákkal kapcsolatos, a topic döntő hányada által eddig is állított tényeken ez mit sem változtat. Vegye mindenki azt, amire ingerenciája van a fent leírtak alapján!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13056) #66323456 válasza DM-Fan (#13055) üzenetére


#66323456
törölt tag

A belinkelt "személyeskedés" hozzászólásban egy deka személyeskedés nincs. Vagy rosszul linkeltél vagy hiperérzékeny vagy.

Én csak az antennás hozzászólástól néztem a csörtét, tény, hogy pontatlanul fejezi ki magát, rosszul vezeti elő stb., de arra hivatkozni, hogy már előtte is hülyeségeket beszélt és/vagy haragudtunk egymásra....
A beidézett mondatát - függetlenül az előzményektől és hogy hol olvasta a "semmit sem ér"-t, melyik topicban, itt vagy másutt, szó szerint ezt olvasta-e vagy csak ez zanzásodott ki a fejében a lényeget tekintve, aztán meg itt lett tőle beszélhetnékje... - az általánosításokkal kapcsolatban helytállónak tartom.

Szerintem csak annyit kéne tenni, hogy nem eleve elrendelésként kéne kinyilatkoztatni, hanem finomítani néha...pl."Általánosságban elmondható, hogy:..., de előfordulhat olyan is, hogy:...."

És most nehogy példát mondass velem a topicból, mert ez is csak egy általánosítás most.

A "de" utáni rész hiánya szerintem sokaknak sokszor böki a csőrét, aztán hogy ki milyen cizelláltan tudja ezt elővezetni, ha már nem bírja tovább, az már más kérdés, de mindenesetre mindig jó alap egy felesleges csörtére.

És mégegyszer utoljára: az általánosításról beszéltem. Nem érdekel ki kivel van, vagy ki ütött először.

[ Szerkesztve ]

(#13057) Marci79 válasza StLui (#13035) üzenetére


Marci79
aktív tag

Tavaly halott/elavult technológiának neveztem a plazmát. Az idén egy lcd tv tulajdonosa voltam pár napig, de lecseréltem életem első plazmájára (PS43E450). Most ott tartok, hogy már énsem piszkálnék lcd-t bottal sem! Ledest pláne nem, a sok felhősödés miatt.

Mindig ilyen "tv"-re vágytam. Csak nem is tudtam róla, addig amíg megnem vettem.

(Csak lennék már túl, azon az 500 órás bejáratáson...) :(((

[ Szerkesztve ]

(#13058) DM-Fan válasza #66323456 (#13056) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Én csak az antennás hozzászólástól néztem a csörtét, tény, hogy pontatlanul fejezi ki magát, rosszul vezeti elő stb., de arra hivatkozni, hogy már előtte is hülyeségeket beszélt és/vagy haragudtunk egymásra...."

Ja, bocs de ő ugye veheti személyes sérelemnek, amiért többször kijavítottam korábban, amikor nem helytálló dolgokat írt?! Szóval pontosan ő hivatkozott erre, nem én. Neki ugye lehet, másnak nem?! Ráadásul akkor sem és korábban személyeskedve javítottam ki és ráadásul nemcsak én, csak pont engem volt kedve kikapni a reagálók közül, mivel újra én reagáltam a helytelen meglátására, a korábbi HSZ-ekből tett durva általánosítására. Ennyit a hiperérzékenységről.

A topicban véleményem szerint korrekt szakmai vélemény fogalmazódott meg az antennákkal kapcsolatban korábban itt a topicban, kifejezetten sokan írták le a tapasztalatukat, amit vagy tévesen értelmezett, vagy nem tudja magát kifejezni, ő maga általánosított tévesen, kijavítottuk, elmondtuk mi az oka annak, amit lát és hogy mivel jobb az általunk leírt megoldás, erre jött hogy ilyen meg olyan a stílus. Nem tetszhet mindenki stílusa mindenkinek, nyudogtan lehet ignorálni egymást, vagy akár az egész topicot.

Részemről nincs több hozzáfűznivalóm, már így is bőven több off született, mint kelett volna.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13059) Grawens


Grawens
senior tag

Van itt valahol egy admin? Bassza ki már innen ezt a sok "offoló" gyökeret! :(

(#13060) DM-Fan válasza Grawens (#13030) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Áramtalanítsd, húzd ki az antennakáblet is, várj pár percet, dugj vissza mindent, nézd meg mi történik! Ha így sem jó, akkor szerviz.

Get Moded!

(#13061) Toobee


Toobee
veterán

Különben meg az én apukám a legerősebb, úgyhogy akár be is fejezhetnétek a gyerekeskedést. Okos enged...

https://barbieripnk.hu/

(#13062) StLui válasza Grawens (#13059) üzenetére


StLui
veterán

Off-ba sem teszed, és közönséges is vagy, lehet veled kéne kezdeni? Valamint nem láttam eddig hogy minden nem plazmáról szoló hsz áradatnál beírtad volna ezt, pl médialejátszok, filmek stb

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#13063) CoolBoy323 válasza DM-Fan (#13053) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Koszonom szepen, kiprobalom!!

Ghostot nem lattam, beegest sem... tvt es blurayt is neztem rajta.

3D nem igazan kell, a gt mellett az szol, h ujabb tipus (jobb e ezert?)

Es ugye a CI+ nem tamogatott? UPC media card... csak a sima CIt tudja?

(#13064) DM-Fan válasza CoolBoy323 (#13063) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem újabb a G30-nál a GT30 sem, csak utóbbi az előbbi 3D-s verziója, kicsit talán jobb foszforral ellátott panellel, amitől talán a 2D képminősége is jobb egy leheletnyivel, de a G30 is közel tökéletes TV. A CI+ kártyát természetesen mindkettő kezeli.

Get Moded!

(#13065) Grawens válasza DM-Fan (#13060) üzenetére


Grawens
senior tag

Szia!

Egész éjszakára minden kanóctol mentesítve volt, de sajnos így sem akarja az igazságot. Közben megtaláltam a hiba okát. Sajnos típushibáról van szó. :((( A tápegységen található egy 5W-os 22Ohmos huzalellenállás ami szépen megadja magát idővel, attól függően mennyit van ki-bekapcsolva a készülék. Őróla lenne szó: KATT . Ennek az ellenállásnak a kimúlását a silány minőséggel indokolják, lehet veszek minőségit belőle egy marékkal. :D

[ Szerkesztve ]

(#13066) DM-Fan válasza Grawens (#13065) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ezek szerint nekiállsz szétszedni otthon? Nem garanciális már a készülék? Remélhetőleg tényleg csak ez a hiba, mert ez könnyen orvosolhatónak tűnik. Reméljük nem vitt magával más alkatrészt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13067) -HajTömeg- válasza DM-Fan (#13066) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Az új mtv logóval most akkor hogy birkóztok meg?
Nem néztek olimpiát? :D

Alias: Júzer error

(#13068) DM-Fan válasza -HajTömeg- (#13067) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én a magam részéről zoomolatok oda-vissza, illetve lehetőség szerint más adón fogom nézni azt, ami érdekel a sportágak közül.

Get Moded!

(#13069) Toobee válasza -HajTömeg- (#13067) üzenetére


Toobee
veterán

Én tegnap elcsámoborogtam egy szórakozóhelyre, ahol van kivetítő :DDD

https://barbieripnk.hu/

(#13070) -HajTömeg- válasza DM-Fan (#13068) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Jáj ez gáz :(
Pedig már annyira ráizgultam a plazmákra... :((( ,de bevallom őszintén nem vagyok az a tipus,aki sokat foglalkozik a tárgyaival.
Én csak használom őket,ők vannak értem.
Se a kocsimat nem bszkurálom,hogy jobban menjen,se vezetés közben nem vagyok hajlandó kímélni, se a telefonomat nem piszkálom,nem cserélek romot stb. nem szeretek ilyenekkel pöcsölni.
Nem tudom mennyire jó választás nekem a plazma.
Egyszer véletlen elalszom mellette és reggel arra kelek,hogy ott a képernyő közepén egy colorbar? :)

[ Szerkesztve ]

Alias: Júzer error

(#13071) szonti válasza -HajTömeg- (#13070) üzenetére


szonti
aktív tag

Azért olajat, gyertyát, légszűrőt csak cserélsz/cseréltetsz a kocsiban, h menjen! Plazma is ehhez hasonló, csak ezred annyi erőfeszítést igényel.

Elalváskapcsoló van pana plazmákban!

[ Szerkesztve ]

(#13072) DM-Fan válasza -HajTömeg- (#13070) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hát, kis odafigyelést pedig igényel a plazma.

Illetve tulajdonképp, ha annyira nem figyelsz oda a tárgyaidra és ennek folytán mondjuk nem is zavar, hogy kiélezett helyzetben látod majd homogén képnél a csatornalogók okozta ghost-ot/beégést, akkor nincs gond. Az elalvással nem probléma, ezt már tárgyaltuk korábban, ilyen szempontból többszörösen is be tudod biztosítani magad, pláne ha Panasonic-ot veszel.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13073) -HajTömeg- válasza szonti (#13071) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Igen,illetve elviszem a szervizbe, ahol kicserélik , én ezzel se foglalkozom.
Az jó,ha azt mondod nem igényel nagy odafigyelést..
Elalváskapcsolóról természetesen tudok,de teszemazt anélkül belealszom egy filmbe...
VAgy tévézés közben valami eltereli a figyelmem és úgy hagyom 2-3 órát,akkor beleég a logó stb: ?
NAjó,lehet túlagyalom ezt,akkor bocs mindenkitől...

Alias: Júzer error

(#13074) DM-Fan válasza -HajTömeg- (#13073) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Elalváskapcsolóról természetesen tudok,de teszemazt anélkül belealszom egy filmbe..."

Leírtam ugye neked múltkor, hogy ekkor sincs gond, mert van egy tétlenségi kikapcsolási időzítő is a Pana plazmákban. Ezt egyszer kell beállítani, megadni a tétlenségi időt és ha addig nem nyúlsz a távvezérlőhöz (mert mondjuk belealszol a filmbe), akkor kikapcsol. Ezt mindig megteszi, csak egyszer kell engedélyezni. Kikapcsolás előtt 3 perccel természetesen figyelmeztet, így nem kell bosszankodni, hogy megint kikapcsolt, pedig nem akartad, nyugtázhatod a dolgot ugyanis és akkor elölről kezdi a számolást.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13075) Toobee válasza -HajTömeg- (#13073) üzenetére


Toobee
veterán

Ha média lejátszóról nézel filmet, akkor beállíthatsz mondjuk 1 perc tétlenség után, valami változó képtartalmat. Egreatnél képeket váltogatott, amik mozogtak ide oda, Dune a logójával ping pongozik, gondolom minden gyártónál van ilyen. X idő tétlenség után, a TV is automatán ki tud kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

https://barbieripnk.hu/

(#13076) DM-Fan válasza Toobee (#13075) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Így van, a Popcorn-ok is fotót mozgatnak ide-oda képernyőkímélő gyanánt, akár már 1 perc tétlenségre is időzíthetők.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13077) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Ez a beeges meg mindig gondot jelent? En ugy olvastam, h a mai plazmak mar nem egnek be...

Akkor gyak tvzesre nem jo, mert ha 3-4 orat nez az ember egy csatornat, akkor az utana meg q retinajaba is begeti a logot... ez gaz, igy nem is kell plazma szvsz... :((

Gari vonatkozik amugy erre??

(#13078) Socket A


Socket A
aktív tag

Hali! Ezt a képet ma lőttem.
http://1.imgland.net/R5OjaeE.png
A felső pár csíknak is világítania kellene?
Mert akkor lehet hogy hibás a készülékem

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13079) Jim-X válasza CoolBoy323 (#13077) üzenetére


Jim-X
őstag

Beégésre nem vonatkozik a garancia, ők sem hülyék...

Amúgy igaz, a mai plazmák már érzéketlenebbek a beégésre/ghostra de meglévő jelenség sajnos...

Üdv

A játék az nem játék!

(#13080) Dorian válasza CoolBoy323 (#13077) üzenetére


Dorian
félisten

Beéghetnek a mai plazmák is, de nem 3-4 órás logós tévézéstől, annyit simán bírnak.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#13081) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Koszi!

Akkor mennyi ido kell?

(#13082) Mezi1982 válasza -HajTömeg- (#13067) üzenetére


Mezi1982
tag

Én például úgy, hogy a kontrasztot 0 veszem, így néztem végig a snooker vb-t is, és ha még mindig túl "élénknek" találom a képet a fényerőből is veszek le, ill. zoom de az nem gyakori.

Próbáltam nyugtatni magam nem olyan rossz a 23" Lcd-n nézni de mégis 5x kisebb képfelület, úgyhogy azon megy párhuzamosan a másik csatorna v. M2, Eurosport.

(#13083) DM-Fan válasza Socket A (#13078) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hát, ebből sokat így nem látunk. Megnézted, amit javasoltam, hogy HDMI-forrásról hajtva is így néz-e ki, vagy csak a tuner esetében csinálja?

Get Moded!

(#13084) DM-Fan válasza CoolBoy323 (#13081) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez nagyon változó. Függ a készüléked egyedi érzékenységétől, a beállításaidtól, attól, hogy milyen az a konstans képelem (telítettsége, tömörsége, stb.), ami jelen van. Pár óra alatt általában csak nagyon makacs ghost szedhető össze, viszont ha tartósabban, vagy tendenciózusan jelen van ugyanazon képelem ugyanott, akkor abból előbb-utóbb végleges beégés is lehet. Az új közszolgálati logók jelen állapotukban rövid úton beégést idéznének elő, ha kontrollálatlanul jelen lennének, mert ráadásul elég kevés a megszakítás ezen csatornákon.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13085) Socket A válasza DM-Fan (#13083) üzenetére


Socket A
aktív tag

ezt a hdmi forrásról fotóztam a gépről raktam be filmeket stb

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13086) DM-Fan válasza Socket A (#13085) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Az a baj, hogy ezen fotóból nem egyértelmű számomra, hogy mit is kéne lássak. Amúgy nem feltétlen kell kiérnie a képpontoknak a káváig.

Get Moded!

(#13087) Socket A válasza DM-Fan (#13086) üzenetére


Socket A
aktív tag


arra lennék kíváncsi hogy a bekeretezett ?pixeleknek? világítania kellene-e
bár ugyaakkora a kávától a távolság mint lent

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13088) DM-Fan válasza Socket A (#13087) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ha alul is ugyanakkora a távolság, akkor nemigen. Töltsd le ezt a kalibrációs monoszkópot és küldd rá a TV-re. Ez 1920x1080 felbontású, ezáltal meglátod, hogy minden megvan-e a képen, aminek meg kell.

Illetve most látom, csak HD-Ready a TV-d, elvileg akkor is jó lesz, mert úgyis downscale-el a TV, de itt egy natív 1024x768-as felbontású is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13089) Mezi1982 válasza CoolBoy323 (#13081) üzenetére


Mezi1982
tag

Ahogy DM-Fan is írta ez változó, az én példámat tudom elmondani.

Nálam az Eurosport2 HD logója okozott komoly ghostingot úgy, hogy figyeltem rá, zoomoltam, ellenőriztem folyamatosan.

A Bundesliga alatt a bal felső sarokba kerül a logó, végignéztem a tavalyi szezont(hétvégenként 4-5 mérkőzés) nagyon durván ott figyelt a logó, kivehető csillagok és a felirat annak is a piros trapézban lévő része hangsúlyosabban. Most 2 és fél hónap után akiknek mutattam, még úgy sem látják ha konkrétan megmondom mit és hol keressenek, de én még mindig látom halványan teljesen fehér és zöld háttérnél a piros live felirat körvonalát.

Normál használatnál egyáltalán nem észlelhető.

(#13090) Socket A válasza DM-Fan (#13088) üzenetére


Socket A
aktív tag


tessék ezt most a nokiás képpel csináltam
nem lehet hogy csak "elcsúszik" a kép mint pl monitornál?

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13091) DM-Fan válasza Socket A (#13090) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

PC-ről küldöd rá? Mert ha igen, akkor valószínű nincs jól beállítva a VGA-d. Ha a konfigodban szereplő ATI-ról van szó, akkor keresd meg a driver-ben az overscan-t és állítsd be úgy, hogy teljesen kitöltse a panelt a kép és ne legyen fekete keret körben!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13092) Socket A válasza DM-Fan (#13091) üzenetére


Socket A
aktív tag

ez már nem pcről ráküldött kép pendriveról raktam rá
de a médiaboxos tv adásnál is ilyen "elcsúszott" a dolog
mégegyszer nem cipelem át a tvt max odarakom a gépet és megnézem amit mondtál

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13093) DM-Fan válasza Socket A (#13092) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem gondolnám, hogy gond lenne a fentiek alapján. Elvileg mindent látsz, ami a képen van, de így nehéz bármit mondani, pláne ilyen közeli fotókból.

Get Moded!

(#13094) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Koszonom az okitast :)

Akkor tesztelni feher kepernyonel kell...

A fenyerovel vannak meg fenntartasaim, mert a MMben a gyati beallitasokon a plazma sokkal sotetebb mint az lcd ( panak)

Mondjuk 2 pana lcd is eg es fold volt, nagyon durvan eltertek alap beallitason.

(#13095) Toobee válasza CoolBoy323 (#13094) üzenetére


Toobee
veterán

Kulcsszó: "MMben". Sárban sportkocsit tesztelni...

https://barbieripnk.hu/

(#13096) DM-Fan válasza CoolBoy323 (#13094) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem feltétlen fehérnél, de homogén felületen kell vizsgálni, legyen több színű háttered, mert előfordulhat, hoy különböző színeken eltérő intenzitással látható a ghost.

MM-ban nem fogsz tudni objetív képet kapni a plazmáról, többek közt ez az LCD népszerűségének legfőbb oka.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13097) CoolBoy323 válasza Toobee (#13095) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

:))

Koszi a sok segitseget Nektek!!

(#13098) dudi


dudi
senior tag

sziasztok,

vettem egy panasonic tx-p50c3 plazma tévét és a kérdésem, hogy hol található hozzá (feltéve, hogy van) firmware frissítés?
az aktuális verzió: 1112-100000

köszi,
dudi

Sounds like your fix is worse than your problem...

(#13099) DM-Fan válasza dudi (#13098) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Tessék, itt a legfrissebb, 1.116-os firmware az 50C3-hoz. Ugyanitt leírják lépésről-lépésre a frissítés menetét.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13100) dudi válasza DM-Fan (#13099) üzenetére


dudi
senior tag

köszi szépen! :R

Sounds like your fix is worse than your problem...

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.