Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13651) hunspikey válasza Topanka (#13648) üzenetére


hunspikey
őstag

pont arról megy a meccs, hogy nézed a pendrive-ról a filmet, de sem a PC-d, sem a TV-d nem tudja optimális minőségben azt meg mutatni- ha jól értem a többieket. Ezért kell a média player, ami csak arra van kihegyezve, hogy az eredeti Bluray lemezedről készült biztonsági másolat mkv fájlodat megnézzed az origi lemez nyaggatása helyett :D

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13652) Dorian válasza frei34 (#13650) üzenetére


Dorian
félisten

Mikhez hasonlítva nem érzed gyengének?

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#13653) Topanka válasza hunspikey (#13651) üzenetére


Topanka
aktív tag

De most Te szoftverről beszélsz?

(#13654) dgyuri0123 válasza BBéci (#13644) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Az a bajom, hogy amit egy topikban írnak a Júzerek, nem mindig tudom elfogadni.

Vannak olyan szakmai kérdések , amikre valóban remekül felkészült és magas tudású szakik adnak mindenre kiterjedő válaszokat, amiket én is csak köszönni tudok, de és ez itt a legfontosabb számomra: nem tudom mindíg elfogadni, a felhasználók által sokszor emlegetett, vagy fevorizált készülékeket. Én még nem találtam olyan Dac-ot 20 és 50e között, ami elég szép hangú lenne. Még használtan is 100-120 között mozognak az árak, legalábis amiket én keresek. Az más kérdés, hogy pill. nincs egy fillérem sem, de az egyik kiszemelt áldozat pl. a Furutech ADL-GT-40 USB DAC eléggé távolinak tűnik 140 e-ért. Valami ilyesmit tudnék elképzelni otthonra kb.
Addigis egy Sound blaster külső USB Dac-ot használok, csapnivaló és siralmas 20 e-ért, de szól és addig marad, mig nem lesz pénzem a fent említett Dac-ra.(vagy valami hasonlóra).

"csak a zene van"

(#13655) frei34 válasza Dorian (#13652) üzenetére


frei34
csendes tag

pl technics sl-p300 cd lejátszó,ami nem mai darab,de minőségi..

(#13656) dgyuri0123 válasza Mezga Aladár (#13647) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Persze, de aranyozott csatit nem pazarolnak a leggagyibb lejátszóra. Tudom ez nem érv, de mégis, gondolod csak mókusvakítás? Én csak jókat hallok felőle, persze mindent a maga szintjén kell kezelni. Nem egy többszázezer forintos cuccról beszélünk.
Én sosem mondtam, hogy önálló Dac-ként használnám.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#13657) BBéci válasza dgyuri0123 (#13654) üzenetére


BBéci
titán

Használtan azt a Furut is megkapod 50-ért, éppen egy hónapja kínáltak egyet, haverom meg is vette. Szerkesztőségünknek is van egy, nemsokára az Esprit is megérkezik.
Akárkinek a véleményét én sem fogadom el fenntartások nélkül, de azokét, akikkel többször egyezik a véleményünk, igen.

(#13655) frei34
Elrettentő példának valóban minőségi. ;]

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13658) Topanka válasza dgyuri0123 (#13654) üzenetére


Topanka
aktív tag

Ez a Furutech ADL-GT-40 USB DAC végülis micsoda?
Hangkártyához hasonló, előerősítő, mini erősítő stb.?
Pc-re kötöd? 2.0 vagy 5.1-es?

(#13659) BBéci válasza Topanka (#13658) üzenetére


BBéci
titán

Itt a tesztje.

5.1-es? :Y

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13660) BBéci válasza Topanka (#13648) üzenetére


BBéci
titán

Erről a témáról többszáz hozzászólásban volt szó, nem szeretném ismételni, mert offtopik.
Kérdezősködhetnél a Médialejátszós topikban is.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13661) dgyuri0123 válasza BBéci (#13657) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ez most vicc? Biztos nem. Valami ilyesmire fáj a fogam és ennyiért.

Ha használtban gondolkodunk és 50 ért ezt is meg lehet venni, akkor erre fogok vadászni.
Őszintén mondom, nem gondolnám, hogy ekkora áreséssel adja el bárki is, hiszen nem egy 10 éves eszközről van szó, hanem eléggé friss darab és az újkori ára is eléggé húzós.
A CA Dacmagic első verzióit is drágábban mérik, pedig az sehol nincs. Szkeptikus vagyok, de hátha szerencsém lesz és találok ennyiért. Az ötlet nagyszerű. Kösz.

"csak a zene van"

(#13662) hunspikey


hunspikey
őstag

hiába googliztam, sehol sem találom a Pana exclusive 3D Avatart, tudna valaki súgni, itthon hol lehet kapni?

Köszönettel!

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13663) M_AND_Ms válasza hunspikey (#13662) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

TV-khez adták , ha jól emlékszem, boltokban nem...

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#13664) hunspikey válasza M_AND_Ms (#13663) üzenetére


hunspikey
őstag

köszi, ezt tudtam, csak sajnos már nem adják, viszont tudom, hogy kvázi referencia amit abban a filmben látni, így hát szeretném megvenni. Feleségem sem látta még, és hát legyünk őszinték szívesen én is megnézném mit tud a VT50 egy rendes forrásanyagból kihozni.

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13665) M_AND_Ms válasza hunspikey (#13664) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Maga a filmanyag nem különbözik más kiadástól (tehát nem kell neked a Pana féle kiadást vadásznod)
Amúgy, megnéztem BluRay lejátszókhoz adták itthon. Az USA-ban meg a tv-khez, igaz ott még 2 szemüveg is volt a csomagban

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#13666) BBéci válasza hunspikey (#13664) üzenetére


BBéci
titán

Jó lejátszóval parádés, azzal tesztelek másfél éve.
Sajnos egy 40-60000 forintos BD-játszó nem hozza ki mindazt, amit a lemez tud, de VT50-hez sem való. Egy Pioneer BDP-LX55, az már igen! [link]

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13667) < CyberBob > válasza Topanka (#13643) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Ugyan olyan jó a képe a pc(hdmi) kimenetnek mint egy média doboznak. A PC-nek sokkal több és személyre szabhatóbb beállítása van viszont első alkalommal kell egy kis hozzáértés a beállításához. A média doboz egyszerű mint a faék viszont van amit visz és van amit nem. A kinézet, fogyasztás, alapzaj meg egyén függő viszont mindre van megoldás. Mindkét megoldásnak van előnye-hátránya, de egyik sem rosszabb a másiknál csak más.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#13668) Topanka válasza < CyberBob > (#13667) üzenetére


Topanka
aktív tag

Köszönöm a választ!

(#13669) DM-Fan válasza Topanka (#13668) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Alapvetően azt kell megérteni, hogy a médialejátszó egy célhardver, dedikáltan arra készült, amire a felhasználó használni akarja: film- és zenelejátszásra, esetleg egyéb online szolgáltatások (Youtube, Picasa, Facebook, torrent, stb.) elérésére. Mint olyan, nem sok szakértelmet kíván meg: összedugod, használod. Nem nagyon kell pöcsölni olyan beállításokkal, amelyekhez nem értesz, ugyanakkor a lejátszó garantálja neked, hogy pl. a 24p anyagot folyamatosan, akadásmentesen jeleníti meg, nem kell semmit telepítened, konfigurálnod, stb. Ettől függetlenül általában jól testreszabható felhasználói funkciókkal rendelkezik, amibe vagy belenyúlsz, vagy nem, azok általában csak a kényelmedet szolgálják (pl. menük, képernyőkímélők időzítése, kinézete), de profibbak beállíthatják pl. a használt színtért, csiszolhatják a lejátszási funkciókat, csatlakoztathatnak NAS-t, stb.
Nem lesz gond a formátumtámogatottsággal sem: nekem másfél éve van meg a Popcorn-om és eddig csak egy digitális fényképezőgép saját videoformátuma tudott rajta kifogni, semmi más nem. Adhattam neki bármit: avi-t, mov-ot, mkv-t, m2ts-t, vob-ot, flac-ot, ape-t, szóval tényleg bármit, nem gond. Alapvetően nálam zenelejátszás a fő funkciója, a zenei CD-gyűjteményem archiváltam veszteségmentesen rá, így áttekinthető, rendszerezhető, playlist-ezhető, könnyen elérhető bármi, lejátszáskor teljesen hangtalan és mivel minimalista kialakítású, semmi zavaró tényező, kijelzőfény, stb. nem zavar a zene élvezetében.
Ezek a lejátszók tökéletesen kezelik a feliratfájlokat, legyenek azok beágyazottak, vagy külső feliratfájlban találhatók, ahogy a többszörös hangsávokat is gond nélkül kezelik, legyen az DTS-HD MA vagy TrueHD.
Általában passzív eszközök, tehát nincs bennük ventillátor, így teljesen némák. Általában tudsz beléjük 2,5"-os vagy 3,5"-os HDD-t pakolni, ezen felül hálózatba köthetők, NAS-ról, PC-ről is tudnak dolgozni. Fogyasztásuk rendkívül alacsony.
Többnyire korrekt távirányító jár hozzájuk, a komolyabbakhoz automata háttérvilágítással.
A boot-idő rövid, a rendszer gyorsan feláll és máris üzemkész, nem kell applikációkkal vacakolni, ugyanakkor beállíthatók olyan böngészők rá, amelyekkel plakátszerűen tudod böngészni a filmjeidet.

A PC egész más világ, annak minden nyűgjével. Alapvetően általában nem passzív eszközük, emiatt van némi zajterhelésük, fogyasztásuk magasabb, kezelésük adott esetben körülményesebb (bár megoldható a távirányítás, HTPC-knél pl. alap). Eleinte nagyobb szakértelmet kíván meg a konfigurálásuk és bizony később is előfordulhat, hogy különböző tulajdonságú tartalmaknál bele kell nyúlni a beállításokba, hogy normálisan menjen a lejátszás.
Kép- és hangminőséget tekintve egyáltalán nem írnám le a PC-t, nem jelentenék ki olyat, hogy nem érhető el olyan képminőség, mint egy médialejátszóval, de az tény, hogy több hozzáértés és minőségi hardverelemek kellenek hozzá és így már az anyagi oldalt tekintve sem biztos, hogy célszerűbb a PC-t preferálni (más kérdés, ha már ugye eleve megvan a PC).
...és ugye akkor itt van még a már említett kérdés, az elhelyezés, kábelezés, mert ha az ember nem HTPC-vel rendelkezik, hanem egy szokványos asztali PC-vel, az nem biztos, hogy jól mutat a nappaliban, az átkábelezés meg nem biztos, hogy olcsón és maceramentesen megúszható (szét kell furkálni a falakat, hosszú kábelt kell venni), ha egyáltalán megoldható.

Sok szempontot kell mérlegelni, de szerintem az nyugodtan kijelenthető, hogy egy jó médialejátszó sok macerától tudja megkímélni az embert és a minőséget tekintve sem kell kompromisszumot kötnie, sőt!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13670) Topanka válasza DM-Fan (#13669) üzenetére


Topanka
aktív tag

Kérlek ne vegyétek ezt off-olásnak, de ezt a kimerítő, hosszú, választ tényleg meg kell köszönnöm.

(#13671) Mezga Aladár


Mezga Aladár
veterán

A dac témához.
A technics sl-p300 cd játszó a cég egyik alsó-kategóriás készüléke volt, tompa vattás rosszul definiált hanggal, ezt ne vegyük összehasonlítási alapnak.
A mostani lejátszóknál én azt a problémát érzem, adott esetben lehet tisztességes a felhasznált dac(szerintem nem az), az olcsó analóg körrel, nem lehet jó hangot csinálni.

"A CA Dacmagic első verzióit is drágábban mérik, pedig az sehol nincs. "

Cambridge Audio DACMagic:Sztereó készülék, utolsó ára 65-e ft volt, szenzációs hangja van, messze többet tud az áránál.

[ Szerkesztve ]

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#13672) dgyuri0123 válasza Mezga Aladár (#13671) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Persze, csak nem a Furutech mellett.

Ha használtat akarnék kb. 40 körül tudnék venni , mert az új CA még 100 körül mozog és ez mindig emeli a használt árakat is. Ez mondjuk túl sok érte, ha valóban megszerezhető egy Furutech is ennyiért, + egy tizes, mert az valóban High End kategória. A szenzációs minősítés is max. a saját árszintjére vonatkozhat.

65 azért volt, mert kifutóként "olcsósították". A normál bolti ára 80 körül mozgott.
Nem rossz Dac, de semmi különös. Stabil kellemes készülék, de nekem olyan kell, amitől futkos a hideg a hátamon és nem kell érte 500 ropit kifizezni.

"csak a zene van"

(#13673) frei34 válasza Mezga Aladár (#13671) üzenetére


frei34
csendes tag

Csak azt akartam írni,hogy a dune lényegesen szebben szól,mint a technics sl-p300..

(#13674) krx21


krx21
nagyúr

Sziasztok! Rég írtam ide!

Panasonic P42ST50E Prohardver teszt...

(#13675) Hsanyika1 válasza krx21 (#13674) üzenetére


Hsanyika1
senior tag

köszönjük! úgy néz ki jó tv lett csak nem kap reklámot sehol nem hallani róla.

(#13676) dgyuri0123 válasza frei34 (#13673) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ezt el is hiszem.

A Dune-ket nem szidta még senki és szerintem sem rossz, sőt. 65 körül kap az emberfia egy nagyon jó mediaplayert, amivel még zenét is lehet hallgatni. Ár-értékben nagyon kedvező a Dune mindegyik verziója szerintem.
Ha viszont figyelembe vesszük, hogy használtan miket lehet venni, ezeknél sokkal olcsóbban akkor egészen más megvilágításba kerülnek a dolgok.Tudni kell, hogy elfogadsz-e mondjuk egy mások által "levetett" holmit.
Én biztosan igen, csak alaposan és körültekintően kell választanom és nagyon megnézem, ki volt a korábbi gazdája. Elég sokféle elektronikát vettem már kéz alatt és soha nem bántam meg.

Nekem is volt Technics-em annó és rettenetes volt, az biztos. Ezek miatt a korai vacak cd játszók miatt tartottam meg a Pro-Ject bakelitjátszómat is, pedig azonnal el akartam adni az új technika miatt, de most már örök darab lesz nálam. Ha akarok valami analógos tiszta hangot, felrakok egy vinylt. Bocs, kicsit elkalandoztam. Ez már egy másik topik lenne.

"csak a zene van"

(#13677) krx21 válasza Hsanyika1 (#13675) üzenetére


krx21
nagyúr

Sajnos a Panasonic kicsit visszavett a marketingből, legalábbis itthon.
Ráadásul kiköltözött a részleg a szomszédos országba... :(

(#13678) DM-Fan válasza krx21 (#13677) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A kvázi semmiből nehéz visszavenni, de sajnos sikerült. :(

Get Moded!

(#13679) janos666 válasza DM-Fan (#13678) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Pedig világviszonylatban költeni elvileg költenek rá.
Hogy aztán a marketingeseik mire és hogy költik ezt el... Ja, hát pl. Olimpiai támogatók lesznek, ami biztos nem két fillér, az áruházak meg aztán Samsung LCD-kkel promózzák a 3D-s Olimpiai közvetítést. ;]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#13680) M_AND_Ms válasza janos666 (#13679) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Amit Panasonic cuccossal készítenek, mert ugye a Samu nincs nagyon ott a professzionális technikában.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#13681) hunspikey válasza BBéci (#13666) üzenetére


hunspikey
őstag

azért fura amit mondasz, mert a pana tavalyi 310-es modelljére is azt írja ugyan az a weblap, hogy lélegzetelállító részletesség, 3d kép és felbontás jellemzi, ehhez képest most jött ki az utód, még fejlettebb cpu-val ha lehet még jobb képpel a külföldi teszterek szerint.

tavalyi cucc VT30-al tesztelve:

http://www.av-online.hu/lejatszo/panasonic-dmp-bdt310-3d-blu-ray-lejatszo-teszt_169

az új modellt egyes lapok egyenesen referenciának kiáltották ki:

http://www.areadvd.de/hardware/2012/panasonic_dmp-bdt220.shtml

szóval nem hiszem, hogy egy ilyen lejátszó, ami ráadásul bűvös módon 48 ezer forint, ne lenne jó.

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13682) madgie válasza hunspikey (#13681) üzenetére


madgie
titán

AV online link... nézted BBéci aláírását? :))

(#13683) hunspikey válasza madgie (#13682) üzenetére


hunspikey
őstag

természetesen észre vettem, de pont azért mertem vissza hivatkozni ugyan azzal a site-al, mivel nagyon jókat írtak a régi bluray lejátszóról.

Nem tudom, ahány review-t néztem, mindegyik az egekbe magasztalta a 220-ast, nyílván minden ilyen vélemény az adott árkategóriában értelmezendő, de talán elég jó lehet a 220-as a VT50-hez nem? Vagy ez is olyan, hogy megint kezdhetek 2 hónapig BR lejátszókat nézni élőben :Y

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13684) Toobee válasza hunspikey (#13683) üzenetére


Toobee
veterán

A világ legjobb plazmájához, hozzá illő komponenseket kell(ene) venned. Amúgy mi értelme van?

https://barbieripnk.hu/

(#13685) hunspikey válasza Toobee (#13684) üzenetére


hunspikey
őstag

Egyet értek veled, csak valamiért hinni vélem, hogy a Panasonic ezzel az új lejátszóval csak csinált egy számomra is jó lejátszót.

Ahogy például a cnet fogalmaz:

"If I had to recommend just one Blu-ray player for 2012, it would be Panasonic's DMP-BDT220" Azaz ha csak egy bluray lejátszót javasolhatok 2012-re akkor az a panasonic dmp-bdt 220-as lenne.

Ugyan ez a site a legjobb valaha volt (Kurot nem tekintve) TV-nek a VT50-et tekinti, szóval meg látták ők a tuttit.

De mivel a TV vásárlásakor is az itteni vélemények nagy szerepet játszottak a döntésemben, biztos vagyok benne, hogy most is rendesen megfogadom a hozzá szólásokat, körül fogok nézni alaposan javaslataitok alapján!

Kérdés csak az, hogy hol van az a hely ahol egy GT vagy VT 50 en lehet bluray lejátszó összehasonlító tesztet végezni :F

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13686) GoTReX


GoTReX
őstag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy van egy Samsung LE32C530 LCD Tévém,és fülest akarok használni hozzá pl Xboxra stb...Számomra felfoghatatlan módon ezt hátra tették,ami baromi jó mert falon van.Nem szeretném napi szinten rángatni emiatt.Nem értem miért nem tették oldalra,mint sok más csatlakozót.Van más mód erre hogy oldalról nyerjek ki hangot sima fülessel? :)

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#13687) blakey válasza hunspikey (#13685) üzenetére


blakey
titán

Ha számít valamit, akkor megnyugodhatsz, tényleg nyugodt és részletező képe van a pana blu-ray-nek és mint asztali lejátszó az egyik legjobb. Szerintem elfogadhatóan halk a mechanikája, amit speckó szerint tud, azt tényleg tudja.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13688) krx21 válasza GoTReX (#13686) üzenetére


krx21
nagyúr

Szerintem elvétettél egy kicsit a kérdéseddel...
De van mód!
Venni kell egy olyan plazmát miután eladtad az lcd-t amin oldalt van kimenet... :DD

Bocs, de ha nincs oldalt nincs kimenet akkor nincs...
(egyébként vannak kifejezetten xbox fülesek saját csatival (RCA))

[ Szerkesztve ]

(#13689) DM-Fan válasza GoTReX (#13686) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nincs, esetleg, ha az audió vonalkimenetre (sztereó RCA) egy fülhallgatóerősítőt kötsz, vagy az eleve a TV-re kötött erősítőbe dugod a fülest.

Esetleg kipróbálhatod, hogy beledugsz a hátsó füles-kimenetbe egy jack hosszabbitót, aminek egyik vége ugye tüske (ez megy a TV farába), a másik vége meg foglalat (ebbe megy a füles) és azt kihozod a TV oldalához. A kérdés csak az, hogy a TV olyankor is némul-e, ha nincs a hosszabbítóba bedugva a füles, mert ha igen, akkr nem praktikus ez a megoldás.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13690) GoTReX válasza DM-Fan (#13689) üzenetére


GoTReX
őstag

Nem jó úgy sajnos ,mert akkor elmegy a hang és csak a füles szól.Most látom hogy rossz helyen kérdeztem,elnézést ezért.De amúgy azt mondja már meg valaki,ezt miatoszért teszik hátra? Többet használja az ember szerintem mint az USB-t....Felfoghatatlan ....Rendesen felhúzott hogy itt toszakodok egy új tévével olyanon ,ami egy ezeréves vackon is egyszerű....

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#13691) bucsher válasza GoTReX (#13686) üzenetére


bucsher
őstag

kábel hosszabbító ami kilóg alul? akkor nem kell rángatni a tévét :)

szerk: bocs már megelőztetek

[ Szerkesztve ]

In the pipe - five by five!

(#13692) GoTReX válasza bucsher (#13691) üzenetére


GoTReX
őstag

Nem jó mert akkor csak a fülesbe lenne hang:S Komolyan ezt ugy kellene csinálni hogy buszon alvázon legyen a leszállásjelző,és kapaszkodóról lehessen állítani a gyújtást! Ebből okulva... :F

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#13693) BBéci válasza hunspikey (#13683) üzenetére


BBéci
titán

A BDT-310-ről én írtam a cikket és a múlt héten hasonlítottam a Pioneer BDP-LX55-höz, ami csúnyán lealázta, különösen 3D-ben és hangban. Igen, az árához képest jó a 220 is, de a fasorban sincs az LX55-höz képest.
Olvasd el az AreaDVD összehasonlító tesztjét, amiben a 310 ellenfelei egy Marantz az OPPO 93 és még valami, most nem jut eszembe!

(#13673) frei34
Vakok között félszemű a király. :K

(#13674) krx21
Elkéstél:
[link]

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13694) DM-Fan válasza GoTReX (#13690) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Akkor marad az erősítős megoldás. Hogy miért tették oda? A koreai tervezés kapcsán már semmin nem lepődök meg.

Get Moded!

(#13695) krx21 válasza BBéci (#13693) üzenetére


krx21
nagyúr

De az nem prohardveres teszt... :DDD

(#13696) BBéci válasza blakey (#13687) üzenetére


BBéci
titán

Hasonlítsd össze egy LX55-tel, azután másképp fogsz nyilatkozni. Amíg nem láttam a különbséget, én sem gondoltam volna, hogy 130000 forintért ilyen jó képminőséget kapni, ami majdnem OPPO BDP 95 szintű.

(#13695) krx21
És nem is az a tévé, mert rosszat linkeltem. :o
Ezt akartam.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13697) GoTReX válasza DM-Fan (#13694) üzenetére


GoTReX
őstag

Hihetetlen komolyan....Azért köszönöm a segítséget! :)

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#13698) BBéci válasza GoTReX (#13697) üzenetére


BBéci
titán

Sok tévénél ugyanez a helyzet, hidd el, nem gyakori a fejhallgatós használat én legalább 5 éve nem hallgattam úgy tévét. Valamint a legtöbb felhasználó házimozi erősítővel is rendelkezik, annak a csatlakozójához könnyű hozzáférni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13699) Mezga Aladár válasza dgyuri0123 (#13672) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

"Persze, csak nem a Furutech mellett."

Hallottad egymás mellett a két készüléket?

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#13700) blakey válasza BBéci (#13696) üzenetére


blakey
titán

Nem kell, nem egy kategória, ettől még nagyon jó a pana képe és remélem, hogy mindenki minimum ilyenen nézi. :)
Rengeteg készüléket próbáltam és nem szakmai kötelezettségből hanem hobbyból és azt mondom, hogy a pana nagyon jó asztali lejátszókat gyárt. Ha már hasonlítunk akkor a hasonló árú/kategóriájú pio-nál jobb, pedig a pio, mint márka nagyon tetszik, de "sajnos" a pana jobbnak tűnt.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.