Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12801) DM-Fan válasza FefeeX (#12799) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Te tényként közölsz egy 20 fős minta alapján kapott dolgot."

Ne is haragudj, de ki is írta, hogy a másik 20 eset urban legend? Na ugye! Az meg tény, hogy egy kvázi elégtelen jel erősítése nem hoz olyan eredményt, mintha egy jó, passzív antennával próbálkoznál. Ezzel vitatkozhatsz, csak nincs értelme, gyanítom nem műszaki végzettséged van.

"20 emberes mintából azt mondani, hogy nem működik valami, erős túlzás. Egy guglizást megér."

De IQ-ból kivágni, hogy működhet, az nem túlzás. Persze, minden működhet, mégha más fórumokon leírtak, 20 itteni topictárs tapasztalata mást is mutat. Csak tudod áltatni sem szép dolog másokat. A Google meg kb. mindent és mindennek az elkenkezőjét is kidobja, mint tudjuk. Ennél én jobban bízom a saját és az általam is elismert emberek tapasztalatában, akik nem találgatnak.

Ne zavarjon, hogy az idézett szöveg pont az én igazamat támasztja alá: forgalmazó nem egyenlő az üzlettel/eladóval, jelen esetben ez pont a Pana hazai képviselete és nem a Tesco, Euronics, stb. Lehet akárhogy jogász a menyasszonyod, értelmezze is, amit olvas!

"Nos, egyrészt az, hogy valaki eljátssza az egyszemélyes kommandót, nem a légkör, inkább egy ember sara."

Nem tudom feltűnt-e, az elmúlt 2 napban rajtam kívül vagy tizen írták az ellenkezőjét azon sántító infóknak, amit te.

Ne te vagy az első és az utolsó sem, akit nem lehet meggyőzni nyilvánvaló szakmai szabályszerűségekkel és konkrét tapasztalatokkal sem. Megszoktuk. A tahó stílust, alpári hangnemet meg te ütötted meg, én mindvégig tárgyilagos voltam, most is.

Befejeztem, parttalan a vita, a pontatlanságaidat, tárgyi tévedéseidet meg akkor is ki fogom javítani, ha díszítősort teszel smiley-kból is ha tetszik, ha nem, ha személyeskedsz, ha nem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12802) Bullet_


Bullet_
tag

Sziasztok!

Ma bementem a WestEndben található Panasonic üzletbe, amely hivatalos szervizként is funkcionál. Rákérdeztem az 5 év garanciabővítésre és sajnos elszomorító válasszal szolgáltak:

NEM lesz 5 éves garanciabővítés az olimpia alkalmából országunkban.

(#12803) DM-Fan válasza Bullet_ (#12802) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Igen, sajnos ezt sejtettük már az elmúlt napokban, ugyanis semmit nem publikáltak ezzel kapcsolatban. Szomorú. Ezek szerint meg kell várni a karácsony előtti időszakot. Mondjuk akkor már várhatóan az árak is korrektebbek lesznek.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12804) Jim-X válasza RandomPJ (#12787) üzenetére


Jim-X
őstag

Elnézést, de valamiért 30as szériára gondoltam...my bad :((( :W

A játék az nem játék!

(#12805) < CyberBob > válasza Bullet_ (#12802) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Ahhoz képest, hogy a Panasonic-nak (és a többi tv gyártónak) milyen komoly vesztesége volt tavaly nem nagyon erőlteti az eladást. Mondjuk én is a novembert várom, de ezek után nem lepődnék meg ha akkor sem lenne 5 év garancia akció.

[ Szerkesztve ]

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12806) DM-Fan válasza Jim-X (#12804) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A 42ST50 magyar nyelvű használatijának 98. oldala alapján a TS konténer (m2ts, tp, trp, ts kiterjesztéssel) lejátszható a beépített médialejátszóval/médiaszerverrel. Szóval van esély, hogy működik az új szérián.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12807) janos666 válasza < CyberBob > (#12805) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Talán most abban látják a kiutat, hogy nem licitálnak egymásra (sem árban, se ilyesmikkel, mint a garanciaakció), hanem várnak, míg viszonylag magas áron és hagyományos feltételek mellett is megveszik a termékeiket.

Azt is tudjuk, hogy az előző évek kihozatalához képest jelentősen csökkentették a gyártási mennyiséget (legalább is papíron, mint terv - ha most vinnék, mint a cukrot, akkor tuti belehúznának a gyárban...), tehát kvázi erre rendezkedtek be, ahogy mondod, kis számú eladásra (ha mást nem, ez most önbeteljesítő bal jóslatként válik valóra).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#12808) DM-Fan válasza janos666 (#12807) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Valami hasnoló jutott nekem is eszembe a jelenlegi árképzéssel kapcsolatban. Kíváncsi leszek, hogy megindulnak-e jelentősebben lefelé az árak, de úgy tippelem, hogy csak az ünnepek előtt fognak valamelyest normalizálódni, ha egyáltalán fognak. Kapóra jött ilyen szempontból a csak-2D modellek kivezetése is, gyanítom ezt is hivatkozási alapnak használják most fel. Viszont az 5 év garancia kiterjesztés elmaradását nem értem, de akkor ez ezek szerint hazai, vagy regionális döntés lehet, mert Angliában meg nem maradt el az olimpiához kötődően.

Get Moded!

(#12809) < CyberBob > válasza DM-Fan (#12808) üzenetére


< CyberBob >
őstag

"Viszont az 5 év garancia kiterjesztés elmaradását nem értem, de akkor ez ezek szerint hazai, vagy regionális döntés lehet, mert Angliában meg nem maradt el az olimpiához kötődően."

Miért nem lepődök meg ezen.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12810) BBéci válasza < CyberBob > (#12809) üzenetére


BBéci
titán

Hazai nem lehet, felszámolták az egész céget, minden döntést Prágában hoznak. Még a tévék tesztelésre küldését is ott engedélyezik. Ezzel szívunk hetek óta.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12811) norral válasza < CyberBob > (#12809) üzenetére


norral
aktív tag

Sajnos nem vagyunk piac. Nem is véletlen, hogy összevonták a középkelet-európai régiót, ahogy annyi más gyártó is tette ezt már. Aztán valahogy mindig a csehekhez kerül persze a főhadiszállás. Na én meg ezen nem lepődöm már meg. :)

Le vagyunk mi ... felejtve.

(#12812) junkpod


junkpod
nagyúr

mit szòltok az m1 olimpiai vàrò logojához a bal felso sarokban?

Box's don't touch!

(#12813) athomi válasza junkpod (#12812) üzenetére


athomi
veterán

meg lehet ezt vhol tekinteni?:)

(#12814) StLui válasza athomi (#12813) üzenetére


StLui
veterán

Hirtelen a TV jut eszembe mint lehetséges hely :)

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#12815) junkpod válasza StLui (#12814) üzenetére


junkpod
nagyúr

:)))

ma reggel láttam, teljesen fehér háttér nélküli kontrasztos öt karika és egy dátum alatta...
tuti beégés 10 perc alatt, még LCD-n is :W

Box's don't touch!

(#12816) junkpod válasza athomi (#12813) üzenetére


junkpod
nagyúr

mondjuk itt: http://videotar.mtv.hu/
ha nem azzal kezd, válaszd ki a Balatoni nyár c. műsort például.

Box's don't touch!

(#12817) fjanos951 válasza FefeeX (#12772) üzenetére


fjanos951
tag

Szia!
Ne törődj azzal, ki mit ír. Neked így működik és kész. Ugyanis, ha az antennád nyeresége éppen csak eléri a szükséges szintet, akkor nem biztos, hogy lesz kép a tv-den, mert a kábel csillapítása ezt annyival csökkentheti, hogy éppen nem látsz semmit. Azonban, ha az erősített jelet küldöd a kábelre, akkor a jelerősség még a tv-nél is megfelelő lesz. Persze az említett eset ritkán szokott előfordulni (csak rossz antenna esetén), de nálad ez lehet. Én sok antenarendszert telepítettem már és ezt tapasztalataim alapján írom neked, nem pedig ezt olvastam, ezt hallottam alapján.

(#12818) StLui válasza fjanos951 (#12817) üzenetére


StLui
veterán

Itt Gödön a főút mellet is ez a helyzet tetőantennával, csak a rákapcsolt, igaz külső, nem saját, antennaerősítővel lesz adás a tv-n. Nálam is és pár házzal arrébb is ugyanígy.

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#12819) M_AND_Ms válasza fjanos951 (#12817) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Elhiszed, hogy én is a tapasztalatok alapján írtam a témával kapcsolatban?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12820) BBéci válasza StLui (#12818) üzenetére


BBéci
titán

Tetőantenna esetén a hosszú kábel miatt lehet indokolt a jelerősítő használata, ezt soha, senki nem vitatta.
Az olyan szobaantennákról igyekszünk mindenkit lebeszélni, amikbe be van építve az erősítő.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12821) M_AND_Ms válasza BBéci (#12820) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Tőlem aztán mindenki olyan antennát vesz, olyan erősítővel és akkora tekerővel és kék leddel, amilyen tetszik neki. Ha azzal meg van elégedve, akkor jó egészséget kívánok neki a használathoz!

A tények attól még tények maradnak. És nem azé 20 emberé, hanem a fizikáé.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#12822) DM-Fan válasza norral (#12811) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ez sajnos így van és nem csak a műszaki cikkeknél. Állandó vesszőparipám a BD-kiadványok hazai helyzete. Sajnos egyre több esetben döntenek úgy a kiadók, hogy unblokk kihagyják Magyarországot egyes megjelenésekből. Különösen a Warner kezdte ezt az utóbbi időben, több blockbuster egyszerűen nincs nálunk, miközben adott esetben a cseheknél még díszkiadás is van. Pl. úgy ahogy van lehagytak minket a Halálos fegyver filmek lemezeiről, hogy csak egyet említsek a sokból, pedig itthon is hihetetlenül népszerű szériáról van szó, a DvD-kiadványból igen nagy mennyiség fogyott. Ne jöjjenek nekem azzal, hogy kicsi a magyar piac! A normális filmekre igenis van kereslet, meg lehet nézni a most 100 éves Universal díszkiadású digibook-jait, amelyek 6-7 eFt-os áron mennek, ennek ellenére kb. pár óra alatt szoktuk elkapkodni az 50-100 példányt előrendelésben, ami készül belőlük a magyar piacra. Akkor el lehet képzelni, hogy a 3-4 eFt-os kiadványokra milyen a kereslet. Ok, elhiszem, hogy 1000 kópiánál többet nem nagyon lehet semmiből eladni a magyar BD-piacon, de könyörgöm, az már azért mennyiség, pláne úgy, hogy megjelenéskor 2-3-szoros áron adják, mint külföldön. Ráadásul nem is csak miattunk kell elindítani a gyártósort, mert minden esetben más egyéb országokkal vagyunk egy korongon, a díszkiadványoknak pedig a borítóját, steelbook-ját/digibook-ját sem magyarítják. Az árképzés már szép lassan kezdene helyre állni (viszonylag hamar jönnek a leárazások 3,5 eFt környékére, ami már alig drágább, mint az új DvD-megjelenés), erre most kezdik, hogy el-elmaradnak kiadványok. Nem értem ezt a mentalitást.

Get Moded!

(#12823) < CyberBob > válasza DM-Fan (#12822) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Ha nem kell a kiadóknak a pénzünk elköltjük másra. :)

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12824) DM-Fan válasza < CyberBob > (#12823) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nyilván, csak ebben ugye az a bosszantó, hogy ennek ellenére a studiók/kiadók/jogvédők mindig durrognak, hogy nem vesznek filmet az emberek, okolják a letöltést, stb., miközben adott kiadványokat eleve meg sem tudsz venni itthon, pedig venném, sőt veszem is, mert ilyenkor jön az, hogy az ember keres egy normális külföldi kiadványt - adott esetben magyar vonatkozás nélkül - és megveszi töredékáron, aztán tesz magasról a hazai képviseletekre, ha már ennyire érdektelenek.

Get Moded!

(#12825) bucsher válasza gulylali (#12602) üzenetére


bucsher
őstag

én bizony lecsaptam a budaörsi auchanban az akciós s30asra.
nem bántam meg, gyönyörű beégésmentes képe van, hangtalan táppal, máris nagyon megszerettem.
de 3000 óra volt benne...

In the pipe - five by five!

(#12826) DM-Fan válasza bucsher (#12825) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hát, akkor jól sejtettem/saccoltam, hogy mennyit futhatott. Mondjuk a teljes élettartam tekintetében talán nem olyan vészes a 3000 óra, átlagosan 2 év alatt szoktak a felhasználók ennyit beletenni. Garanciát ugyanúgy megkaptad, tehát 2 év járt rá? Reméljük nem lesz vele gondod. Azért a panelt nézd át tüzetesen homogén hátterek mellett is, nehogy mégis legyen ott valami!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12827) Fail3D! válasza DM-Fan (#12826) üzenetére


Fail3D!
addikt

hogy hany orat futott a kepernyo azt hol tudom megnezni? v minden tipusnal mas? lg pk950 kene ez a lehetoseg modnjuk 15 percen belul mielott megveszem:) mennyi a drasztikus ertek ahol mar nem erdemes ezzel foglalkozni?

(#12828) DM-Fan válasza Fail3D! (#12827) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Tudtommal csak szerviztávirányítóval tudod elérni a PK950 szervizmenüjét. Nézd meg ezt a diasort! A 19. oldalon van szó róla.

Üzemidő tekintetében nincs kőbe vésve semmi, a panelek fényereje 100.000 óra alatt csökken a felére, persze az elektronika úgyis előbb széthullik alatta.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12829) < CyberBob > válasza DM-Fan (#12824) üzenetére


< CyberBob >
őstag

A stúdióknak és jogvédőknek az a dolguk, hogy mást szidjanak a kevés eladásért ami persze nem igaz. Nem kell velük foglalkozni bosszankodni meg pláne nem.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12830) bucsher válasza DM-Fan (#12826) üzenetére


bucsher
őstag

2év gari igen.
én nézem nézem de csak ghost marad ott néha.
minden ok.

In the pipe - five by five!

(#12831) DM-Fan válasza bucsher (#12830) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Akkor rendben, reméljük nem is lesz gond!

Get Moded!

(#12832) zapco1269


zapco1269
tag

Kicsi árcsökkenés....a Panashopok-ban.

http://panashop.hu/items/details/39494/category/303/tx-p42st50e/3_ev_garancia/panasonic_107cm-es_3d_smartviera_okos_tv_ajandek_uhf_antenna/

http://panashop.hu/items/details/39495/category/303/tx-p50st50e/3_ev_garancia/panasonic_127cm-es_3d_smartviera_okos_tv_ajandek_uhf_antenna/

http://panashop.hu/items/details/39568/category/303/tx-p50vt50e/3_ev_garancia/127cm-es_3d_smartviera_okos_tv_2_db_szemuveg/

[ Szerkesztve ]

(#12833) bucsher válasza DM-Fan (#12831) üzenetére


bucsher
őstag

jaja :)
és akkor a pozitívumokról: nem kell bejáratni! :DDD

In the pipe - five by five!

(#12834) BBéci válasza zapco1269 (#12832) üzenetére


BBéci
titán

Ma hallottam, hogy már a mostani árakon sincs nyeresége a Panasonicnak, ha tovább csökkentenek, a plazmák agóniája rövidül, hamarabb szüntetik be a gyártást. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12835) < CyberBob > válasza BBéci (#12834) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Gyorsan kérek is tőlük egy számlaszámot, hogy adakozhassak. :)

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12836) BBéci válasza < CyberBob > (#12835) üzenetére


BBéci
titán

Ezen nem tudnék viccelődni, nagyon szomorú, hogy a koreai LCD és telefongyártók piac-bekebelezési terve beválik.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12837) DM-Fan válasza BBéci (#12836) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Igen, és sajnos az a probléma, hogy a korábbi 1-2 év árversenye beleverte az emberek fejébe, hogy a jelenleginél alacsonyabb árak a megszokottak. Most, hogy a Samsung-nak is elkezdett fájni az általa korábban diktált alacsony árszint és most picivel drágábban adja a TV-it, a Panasonic sem igyekszik olyan ütemben leszorítani az árait. Hozzáteszem, fognak még azért csökkenni ezek az árak és a gyártókat sem féltem annyira, csakhát tény, hogy a koreai cégek bizony komoly bevételekre tesznek szert a telefon- és tabletpiacon, van miből átcsoportosítani a veszteséges TV üzletágba, ami a japánokra nem jellemző.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12838) Csabroncka válasza DM-Fan (#12837) üzenetére


Csabroncka
addikt

Fel tehetjük a kérdést egyáltalán mi nyereséges a mai világban ebben az agyonerőltetett fogyasztói társadalomban?! A végére mindig a háború marad, és ez is lesz ha tetszik, ha nem (felesleges álmokba ringatni magunkat).

"in medias res"

(#12839) nightshadow válasza Csabroncka (#12838) üzenetére


nightshadow
veterán

Fel tehetjük a kérdést egyáltalán mi nyereséges a mai világban

Tudom, ez övön aluli, de pl. a Közgép.

[ Szerkesztve ]

(#12840) DM-Fan válasza Csabroncka (#12838) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Én önmagában azt is feleslegesnek tartom, hogy évente jöjjenek ki az újabb szériák. Nincs akkora fejlődés, ami ezt indokolná, bőven elég lenne 2 évente is. Költséghatékonyabb lenne, ráadásul így látványosabbakat lehetne előrelépni is.

Get Moded!

(#12841) bucsher


bucsher
őstag

ja és ami kimaradt:
úgy indultam neki hogy veszek egy fullhd 32" lcd tv-t, és nagy részben e fórumnak köszönhetem, hogy észhez tértem.
úgyhogy köszi :)

In the pipe - five by five!

(#12842) DM-Fan válasza bucsher (#12841) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Jól döntöttél, ráadásul árban sem lógtál ki az eredeti tervből! Ha tényleg hibátlan a TV, akkor nagyon jó vétel volt. Még annyit esetleg próbálj ki, hogy működik-e minden bemenet! A HDMI-vel csak óvatosan, azt lehetőleg inkább kikapcsolt állapotban csatlakoztasd!

Get Moded!

(#12843) bucsher válasza DM-Fan (#12842) üzenetére


bucsher
őstag

antenna, (legalább egy) hdmi, 2 usb, sdxc ok.
ez így gyakorlatilag elég is.

In the pipe - five by five!

(#12844) DM-Fan válasza bucsher (#12843) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Te tudod! De szerintem azért csak nézd meg, sosem tudhatod, mikor lesz szükség pl. másik HDMI-re, nehogy később érjen kellemetlen meglepetés!

Get Moded!

(#12845) bucsher válasza DM-Fan (#12844) üzenetére


bucsher
őstag

ja ja ja.
köszi, csekkolom!

In the pipe - five by five!

(#12846) < CyberBob > válasza BBéci (#12836) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Nem viccnek szántam, csak pont fentebb írták hogy nem lesz egyenlőre 5 éves garancia akció pedig ilyen dobásokkal lehetne költséghatékonyan növelni az eladást. Egy biztos nem elég jó tv-t gyártani tudni kell eladni is.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#12847) Gabor970 válasza < CyberBob > (#12846) üzenetére


Gabor970
addikt

hát, nem tudom. Lehet rövid távon hoz a konyhára, de megeshet, azt tapasztalják, nem kevésbe kerül ez, amikor elérik a készülékek a 4-5 éves kort.
Miközben itt olvasgattam a hozzászólásokat, én is azon gondolkodtam, mi lenne ésszerű. Ha én lennék a plazma gyártó, azt gondolnám, plazma vásárló nem azért vesz plazmát, mert a sok közül a boltban véletlenül pont az tetszik meg. Aki plazmát vesz, szerintem az esetek 90%-ban pontosan tudja, hogy neki plazmára van szüksége, és nem LCD-re. Szerintem felesleges nagyon olcsóra vinni az árat, mert nem az ár miatt vesszük a plazmát. Ha az 50"-es plazma ma is 350e Ft lenne, akkor sem vettem volna még LCD-t, legfeljebb ma is a CRT lenne a TV.

...... aztán, hogy ez pl amerikában, vagy egyéb nagy piacokon hogy van????

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#12848) norral válasza DM-Fan (#12822) üzenetére


norral
aktív tag

Hát én nem veszek meg egy BD-t se... Nem azért mert nem fizetek a filmekért, szinte minden valamire való filmet moziban nézek. Sokat meg is bántam már... Nekem egész egyszerűen nem kell fizikai adathordozó. Nem tudom hova tenni, sőt nem akarom sehova se tenni. BD minőségű kölcsönzést akarok, a DUNE-mel játszva, a NASomról streamelve. Aztán 1 hét után eltűnhet, vagy ha nagyon jó volt, akkor kifizetem érte a BD árának 2/3-t, hogy megmaradjon, vagy bármikor letölthessem újra. stb. stb.

Sőt az első 30 perc legyen ingyen, mert addigra kiderül, ha valami mocsok nagy szemét, és egy fillért se ér. :)

(#12849) BBéci válasza norral (#12848) üzenetére


BBéci
titán

Az első mondattal egyetértek, viszont moziban 9 év alatt egyszer voltam, valamikor idén tavasszal és jó ideig megint szüneteltetem. Legalább 30 filmem van merevlemezeken, amit, még nem láttam, most töltődik három.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12850) < CyberBob > válasza Gabor970 (#12847) üzenetére


< CyberBob >
őstag

"Lehet rövid távon hoz a konyhára, de megeshet, azt tapasztalják, nem kevésbe kerül ez, amikor elérik a készülékek a 4-5 éves kort."

Nem hiszem, hogy erről lenne szó de ha 4-5 évet sem bír ki (8 lenne a normális szerintem) akkor az nem tv hanem ipari hulladék.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.