Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13751) Toobee válasza Topanka (#13750) üzenetére


Toobee
veterán

Ez a Te topicod.

https://barbieripnk.hu/

(#13752) DM-Fan válasza Topanka (#13750) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Tehát a NAS egy adathordozó ház, ami kezeli a bele tehető HDD-ket, és amit a router-re kötök."

Leegyszerűsítve, de lényegében igen. Egy ház, amiben van egy alaplap, amin fut egy dedikált kis oprendszer (többnyire Linux-alapú), amit ugyanúgy tudsz http-alapon vagy saját szoftverrel konfigurálni, mint egy router-t. Ebbe teszed a HDD-t/HDD-ket, amiket akár RAID-be is tudsz konfigurálni és a hálózaton keresztül tudod őket írni/olvasni minden olyan eszközöddel, ami ugyanazon router-hez kapcsolódik, mint a NAS. Adott esetben távolról, neten keresztül is el tudod érni, tudhat P2P-t, fejlett user-jogosultság kezelésük van, stb., ez már mind modellfüggő.

"Azt mire kötöm? Ok, a kimeneti jelet -milyen csatival is?- a tv-re, de ezt is elvileg a router-re csatlakoztatom?"

A médialejátszót leginkább egy HDMI-s erősítőre célszerű egy HDMI-kábellel, ami a hangot leveszi és megszólaltatja a képet pedig már az erősítőről kötöd szintén HDMI-vel a TV-re tovább (azt csak átengedi az erősítő). A lejátszót persze összekötöd a router-rel is, amire a NAS-t, PC-t, egyéb eszközödet kötötted, így azok tudnak kommunikálni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13753) szacsee válasza DM-Fan (#13748) üzenetére


szacsee
nagyúr

Messze lakom Bp-től, de mielőtt vásárolnék mindenképpen megnézem élőben a készüléket.
Ha tetszik és nem fér be ingyenesen kiszállítják, ezen nem múlik semmi. Ha nem tetszik, mert viibrál, vagy zavaró a szememnek, akkor is van alternatíva más boltoknál körbenézni.
Novemberig nem biztos, hogy kibírom várni az akciókat, de megpróbálom. Az 5 éves gar, vagy a leárazás vonzó lehet számomra. :)

(#13754) DM-Fan válasza szacsee (#13753) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Mindenképp nézd meg, a vibrálást csak személyes szemrevételezéssel tudod megítélni!

Ha rám hallgatsz, megvárod az 5 éves garancia-akciót! Egyrészt az árak is csökkenthetnek addig (remélhetőleg fognak is), másrészt meg nagyon nem mindegy, hogy 2 vagy 5 év garanciád van!

Get Moded!

(#13755) szacsee válasza DM-Fan (#13754) üzenetére


szacsee
nagyúr

Vibrálást nagyobb áruházakban is meg lehet nézni, ha a fényerőt lejjebb tekerem, vagy teljesen alkalmatlanok emiatt a tesztre?
Saturnban talán van plazma ott meg tudnám lesni az akcióig, hogy zavarja-e a szemem.
5 éves akciókor pedig rendelek egyet online.... vagy ez rossz ötlet?
50"-os modellt is bevállalnék, de sanszos, hogy a szobában teljesen elvonná a figyelmet másról kikapcsolva pl. 2-2,5 méterről gáz a 42", vagy nagyon sokat dob az élményen, ha 50-es?
Kösz az eddigi válaszokat! :R

(#13756) DM-Fan válasza szacsee (#13755) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A nagyáruházak többnyire azért sem annyira alkalmasak a vizslatásra, mert a neonfényes világítás miatt eleve észlelhetsz olyan vibrálást, amit normál, otthoni környezetben nem feltétlenül. Ezért is jobb egy kisebb márkabolt, ahol adott esetben még le is kapcsolják neked a világítást.

Ha előre kinézed a modellt, akkor később rendelhetsz nyugodtan online, még az elállási feltételeid is kedvezőbbek úgy.

Vállald be az 50"-t, 2-2,5 méterre nagyon kell, hidd el, tapasztalat! Bánni fogod, ha a kisebbet veszed.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13757) blakey válasza DM-Fan (#13748) üzenetére


blakey
titán

Ha elolvasod még egyszer, akkor nem javasoltam semmit, egyszerűen leírtam. Nem leszarom, mert kevés ember van a földön aki úgy vigyázz a cuccaira, mint én, mindenem makulátlan. A szállítás piktogrammja ugyanazon okból van ott, mint bármi más (pl. környezetbarát), gondolom te sem hiszed, hogy az a tv végig állítva volt szállítva és tárolva, még nem láttál futárt, szállítót, hogy hogy bánik ezekkel. Azért az a tv elbírja saját súlyát és persze egyértelmű, hogy a kijelző felül van. Sokmindent láttam, a tv ki kell bírja a fektetet szállítást kijelzővel felfelé, nem lesz semmi baja, de ha valaki állítva szeretné, akkor tegye, de ne higgye, hogy tuti biztosan állítva fogják kiszállítani. Ha ennyire szigorú lenne a szállítás, akkor már a plazmák 70% tönkrement volna.

"egy 200-400+ eFt-os készülék esetében és nem tartja be az egyértelmű gyártói utasítást, az magára vessen!"
Ha minden szabályt betartanánk…

Nem szentírás csak javaslat azoknak akik "bénáznak", ezért ilyenkor kisebb az esélye, hogy megrepedjen, de ettől még bőven megrepedhet mondjuk egy bukkanótól vagy bármi mástól. Szerintem ezt kár tovább feszegetni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13758) DM-Fan válasza blakey (#13757) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A tárolás teljesen más tészta, ott nyugodtan fektetheted, az nincs tiltva, persze, hogy a TV megtartja a saját súlyát, viszont fektetett helyzetben sokkal kevésbé áll ellen a sokkhatásoknak, rázkódásoknak. Ugyanezen okból szállítják az üveget is állítva, speciális teherautókkal. Felületi feszültség, nagy üvegfelületek hajlása, ez megfejelve egy rendkívül érzékeny, sérülékeny köztes kapillárisszerkezettel. A többi fizika.

Én még minden futár esetében azt láttam, hogy plazmák esetében (de más esetben is) betartják a dobozon jelölteket (pedig jópár szállítast láttam már), márcsak azért is, mert ők a felelősek a termék épségéért.

Szakszerűen kell szállítani, többnyire egyszer kell erre figyelni a Tv életében, de akkor nagyon. Ha valaki erre sajnálja a pénzt/energiát/fáradtságot, ezáltal is növelve az esélyét a későbbi meghibásodásnak, az felelőtlenség.

Szerintem is kár ezt feszegetni, ne akard megmagyarázni az egyértelmű gyártói utasítás jogalap nélküliségét, és leginkább ne adj olyan tanácsot másnak, amiből tetemes kára származhat!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13759) hunspikey


hunspikey
őstag

Uraim,

tudtok valami megoldást a kép-hang szinkronra TV adás esetén. Megfigyeltem, hogy a hang hamarabb jön minden adón, mint a kép kb 0.2 sec körül mondanám, de persze nem vagyok műszer :)

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

(#13760) Toobee válasza hunspikey (#13759) üzenetére


Toobee
veterán

Samsung tudja csúsztatni. Hangbeállítások között nézelődj!

https://barbieripnk.hu/

(#13761) Kikike


Kikike
tag

Tisztelt szakértő fórumtársak!
Kinéztem magamnak egy LG 50PZ550 Full HD 3D Plazma tv-t, de az első hozzászólásban azt írták, hogy az LG a leggyengébb gyártó. Akkor ezt a tv-t nem szabad megvenni?
Ha nem, akkor mi ajánlható helyette, hasonló paraméterekkel?

(#13762) blakey válasza DM-Fan (#13758) üzenetére


blakey
titán

Jó, ha lehet tárolni, akkor utaztani is egy jól kipárnázott hátsó ülésen. Te figyelsz is olvasás közben? Nem adtam semmilyen tanácsot, csak leírtam, hogy így szállítottam és nem történt semmi. Mutasd meg ahol leírom egyértelműen a szállításra vonatkozó "utasításokat". Azért nem árt egy kicsit figyelned is. Most sem írtam le, hogy mindenki szállítsa állítva vagy fektetve. Szelektíven olvasol.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13763) DM-Fan válasza Kikike (#13761) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hasonló árban már megkapod a Samsung 51E530-at, ami jobb képminőséggel bír, kisebb ghosting-ra való hajlammal. Úgy 50 eFt-tal efölött pedig már ott az 51E550, ami még jobb.

Sajnos, ami igazán jó volna, a Panasonic 50ST50, az még jóval drágább, olyan 290-300 eFt körül mozog még mindig az ára.

Nézd meg az LG-t, mielőtt megveszed, de én inkább a Samsung-ok, de még inkább a Pana felé terelnélek, ha árban is beleférsz!

Get Moded!

(#13764) DM-Fan válasza blakey (#13762) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Azáltal, hogy azt bizonygatod, hogy márpedig semmi baja nem lesz a fektetve szállítástól (ez már eleve csak nagyon eshetőleges), kibírja a saját súlyát, pontosan azt sugallod, hogy a gyártói ajánlást nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, ajánlás a bénázóknak, nem szentírás, mondod. Nem gondolnám, hogy szelektíven is értelmezek. A tárolás nem azonos a kipárnázott hátsó ülésen való szállítással sem.

Mindenki azt tartsa be, amit a gyártó kér, mindenkinek a saját érdeke.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13765) Kikike válasza DM-Fan (#13763) üzenetére


Kikike
tag

Nem bántam volna ha tud 3D-t, de úgy látszik erről le kell mondanom. Vidéki vagyok így nem sok esélyem van látni a kiszemelt tv-t a vásárlás előtt.
Üzletben láttam egy 3D videót és igencsak lenyűgözött.

(#13766) blakey válasza Kikike (#13761) üzenetére


blakey
titán

Saját szemeddel bizonyosodj meg és ne feltétlenül mások beírásai alapján, Támpontnak jó, de addig amíg nem látod, nem tudod, hogy neked melyik a megfelelő. Láttam lg plazmát, nem volt annyira gáz és gondolom nem hasonlítgatni fogod másik készülékhez hanem nézni fogod a filmeket.

(#13764) DM-Fan
Kár, hogy tényleg nehéz a felfogásod. Az miért baj ha valaki leírja, hogy mit tapasztalt. Azt is leírtam volna ha kettétörik. Továbbra sem javsoltam senkinek semmit. Nekem nincs törött plazmám, neked sincs, én egyet sem törtem össze, te sem, te állítva szállítottad én fektetve, eredmény döntetlen. :)

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13767) DM-Fan válasza Kikike (#13765) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Az E550 tud 3D-t és ott még nem nagy az árkülönbség. A minőség kárpótol, ráadásul az LG 3D-ben sem a legjobb. De meg kell nézni, lehet, hogy teljesen megfelel neked az LG is, Te ismered a saját elvárásaidat. Látatlanban viszont ne vásárolj!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13768) DM-Fan válasza blakey (#13766) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hagyjuk, szerintem már mindenki leszűrte, mi a helyes módja a szállításnak és mi a helytelen, egyébként is ott van az #1. HSZ-ben és a dobozon is.

Get Moded!

(#13769) nightshadow válasza DM-Fan (#13758) üzenetére


nightshadow
veterán

Én még minden futár esetében azt láttam, hogy plazmák esetében (de más esetben is) betartják a dobozon jelölteket (pedig jópár szállítast láttam már), márcsak azért is, mert ők a felelősek a termék épségéért.

Egy webshop saját futárai lehet, hogy betartják, de ismerős pl. az egyik 3 betűs futárszolgálatnál dolgozik, s mondja, hogy az elosztóközpontokban a futószalagra csak úgy dobálják fel a csomagokat, tartalomtól függetlenül, s ugyanez a helyzet a kocsiba pakolásnál is.

[ Szerkesztve ]

(#13770) Kikike válasza DM-Fan (#13767) üzenetére


Kikike
tag

Szóval LG legnagyobb hátránya a beégés/ghost? Rá lenne kötve PC-re akkor ez elég nagy hátrány. Inkább akkor tényleg gyűjtök a Samsungra.
Olyan óriási elvárásaim éppen nincsenek, de baromira idegesít az LCD "feketéje".

(#13771) DM-Fan válasza nightshadow (#13769) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ezért nem kell csodálkozni a sok pixelhibán, rendkívül érzékny erre a plazmapanel. Futárkocsiban még kivétel nélkül csak állítva láttam plazmát, gazdaságtalan volna helykihasználtság szempontjából is fektetve szállítani, nem lehet rápakolni sem, plusz látod Te magad is és visszafordíthatod, ha szabálytalan a szállítás (vissza is kell). A pakolászást meg nem tudod ellenőrizni sajnos, de állított helyzetben még azt is jobban tolerálja, mint fektetettben, ez könnyen belátható, ha dobáltál már nagyobb felületű tárgyat.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13772) Kikike válasza blakey (#13766) üzenetére


Kikike
tag

Hasonlítgatni tényleg nem fogom. Amitől legjobban félek az a beégés, ezt pedig nem tudom tesztelni az üzletben.

(#13773) M_AND_Ms válasza blakey (#13762) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Igazad van, nem javasoltad a fekve szállítást.
De egyértelműen kijelentetted, hogy a plazmák dobozán szereplő erre utaló ikon csak oda van rakva nem kell vele foglalkozni. Pedig, hidd el a sok-sok jelzami ikon, logó ami világunkban körülvesz minket nem véletlenül van ott, ahol van. Nem csak azért, mert jól néznek ki. Mind jelentéssel bírnak, mindnek szerepe van. Nézd csak meg, hogy az ugyanolyan lcd tv-k dobozán nincs ilyen ikon!

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#13774) nightshadow válasza DM-Fan (#13771) üzenetére


nightshadow
veterán

A pakolászást meg nem tudod ellenőrizni sajnos.

Hát ez az, hogy ha előtte kosaraztak vele, akkor már majdnem mindegy, hogy hogyan szállították. Én ezért bízok jobban a személyes átvételben. Persze, hogy hogy jutott el a boltba, azt megint nem lehet ellenőrizni.

[ Szerkesztve ]

(#13775) DM-Fan


DM-Fan
Topikgazda

Közben nézem a Placebo-t, rohadt jó koncertet nyomnak most is!

nightshadow: igen, míg a boltba eljut, addig is átmegy pár kézen, plusz a boltban is ki tudja, hogy pakolnak. Mondom, nem véletlenül sok a pixelhiba, igen érzékeny technológiáról beszélünk.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13776) blakey válasza Kikike (#13772) üzenetére


blakey
titán

Üzletben nem tudod tesztelni, max a ghostolást, de kevés rá az esély. Panasonic sem kivétel a ghost-tól. Az lg gyengéje a fekete, idei modellt még nem láttam, de tény, hogy valamivel gyengébb viszont bőven lehet nézni, persze aki kurohoz szokott, annak gagyi. Nem árt szemügyre venni a tv-ket, mert anélkül tényleg nem fogod tudni, hogy mi a "rossz" és mi a "jó".

(#13773) M_AND_Ms
Azt írtam, hogy azért van ott, amiért a többi, mint pl. a kresztáblák az utakon (amit mindig, mindenki betart :) ). De mondom, szállítottam fektetve 0 meghibásodással, ennyi, pont.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13777) Kikike válasza blakey (#13776) üzenetére


Kikike
tag

Kb. 15-20 éves levetett CRT-m van. Minden csak jobb lehet... :B
Na mindegy sok pénzről van szó, vásárlás előtt futok pár kört, hogy minél több tv-t szemügyre vehessek.

(#13778) blakey válasza Kikike (#13777) üzenetére


blakey
titán

Tedd azt, nézd meg a pana st50-est, a samu e550-est és az lg-t.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13779) alázógyík válasza DM-Fan (#13775) üzenetére


alázógyík
őstag

Quimby-t nézem inkább. A Placebos srác hangja pöppet vékonyka.. ;]

(#13780) DM-Fan válasza alázógyík (#13779) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Szeretem a Quimby-t is nagyon, de azt rendkívül gyakran látom, meg fogom még idén is, a Placebo-t viszont csak pár évente. Egyedi hangja van Molko-nak, ezer közül is felismerni, a zenéjük pedig nagyon kreatív, dinamikus, odatevős, a szövegeik is erősek.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13781) alázógyík válasza DM-Fan (#13780) üzenetére


alázógyík
őstag

Az igaz, jó a zene, és pörgős az előadás. Csak a hangjában lenne egy kis kraft..
Nem akartál egyébként kimenni? Én tegnap voltam, kifulladásig. :P Jó volt, nagyon sokan voltak.

[ Szerkesztve ]

(#13782) DM-Fan válasza alázógyík (#13781) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem hiányzott most. Kollégám volt kinn Ákoson, mesélte, hogy korrekt volt, de engem nem mozgatott most meg. A Placebo-t megnéztem volna szívesen élőben, de már voltam vagy négy koncertjükön az elmúlt 8-10 évben, most kibírtam, hogy csak itthonról néztem. A Quimby-vel ugye ütközött, a Tankcsapdát ezerszer láttam, a Korn-ban meg már csalódtam élbőben. Meg aztán meló is van egész héten, meg úgy unblokk nincs kedvem most a Szigethez. Más már, mint rég volt. Meg elég gyengus is a jubileumi felhozatal, ami azt illeti. Váram volna valami nagy durranást, de nem igazán van, csak a szokottak, de ezt mondta Gerendai is, hogy nem jött össze minden, amit akartak.

Most már nézem a Quimby-t, vége a Placebo-nak. Megszokott színvonal jön Tibiéktől is, nagyon jók, mint mindig! :R

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#13783) Topanka válasza blakey (#13776) üzenetére


Topanka
aktív tag

DM-Fan válasza szacsee-nak:
A Panashop teljesen jó nézelődési célra, legalábbis alkalmasabb, mint az agyonvilágított multik nagy része. Adott esetben még a világítást is lekapcsolják neked, ha megkéred őket.
Ők a hivatalos kereskedők, megbízhatók, nyugodtan vásárolj tőlük! A személyautós szállítás annak a függvénye, hogy mekkora méret mellett döntesz és milyen autód van. Csak állítva szabad szállítani és a dobozmérettel kalkulálj!
szacsee válasza DM-Fan-nak:
Köszi!
Ezek szerint nyitott hátsó ajtóval kell végigjönnöm a varrógéppel Bp-ről, ha 50"-ost veszek.
blakey beleszólása szacsee-nak:
Ehhez csak annyit fűznék, hogy fektettve szállítottam és nem volt semmi baja.

Tényleg csak tényt közöltél, de sugalva azt, hogy ne szenvedjen az állva szállítással, fekve sem lesz semmi baja.
Kár vitatkoznod ezen, aki olvassa az érti úgyis, teljesen mindegy ki mit magyaráz meg.

(#13784) BBéci válasza blakey (#13776) üzenetére


BBéci
titán

Hoztam már haza fektetve tesztkészüléket, nem is egyet, de amiért pénzt adnék, azt kizárólag állítva szállítanám. A zökkenők és a csavarodás tehetnek a plazma panelben károkat, olyanok bizony tucatnyiszor előfordulhatnak a vacak minőségű magyar utakon.

Egy hete idei LG plazma van nálam, napi 8-10 órán át megy rajta az olimpia és határozottan tetszik. Természetesen filmeket is néztem, mindenfélét 720p-től BD50-ig, eredeti Blu-ray lemezekről és mkv formátumban is.

(#13783) Topanka
Tőlem aztán mindenki úgy szállítja, ahogy akarja, saját pénze bánja, de akkor sem fogom javasolni a fektetést.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13785) z00li válasza BBéci (#13784) üzenetére


z00li
senior tag

"Egy hete idei LG plazma van nálam, napi 8-10 órán át megy rajta az olimpia és határozottan tetszik." Szabad megkérdezni melyik típus? :B

(#13786) Socket A


Socket A
aktív tag

http://www.panoramas.dk/mars/greeley-haven.html
panorama foto a marsrol

[ Szerkesztve ]

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13787) BBéci válasza z00li (#13785) üzenetére


BBéci
titán

Szabad.
Meg is kérdezed? ;)

Természetesen a csúcsmodell, a PM6800. Kellemesen csalódtam benne, a korábbiak dermesztően vackok voltak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#13788) DM-Fan válasza Socket A (#13786) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Bazzzz... :Y Brutális.

Get Moded!

(#13789) nightshadow válasza Socket A (#13786) üzenetére


nightshadow
veterán

Nagyon kemény, de ezt még az előző két kiskocsi egyike készítette vagy ez már a mostani Curiosity felvétele?

Közben megtaláltam, ezt még az előzőek készítették.

[ Szerkesztve ]

(#13790) Socket A válasza nightshadow (#13789) üzenetére


Socket A
aktív tag

This is the latest panorama released by NASA July 2012. It was assembled from 817 images taken between Dec. 21, 2011, and May 8, 2012, while Opportunity was stationed on an outcrop informally named 'Greeley Haven'. on a segment of the rim of ancient Endeavour Crater.

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#13791) moddingR


moddingR
aktív tag

Sziasztok!

Adott egy Panasonic TX-P42C2E tv. Hogy tudnám megoldani hogy PC-ről filmet tudjak rajta lejátszani vezeték nélkül? Egyáltalán érdemes lenne belefogni?

(#13792) erdoke válasza moddingR (#13791) üzenetére


erdoke
titán

Ha van rajta LAN csati, akkor viszonylag olcsón megoldható. Ha nincs, akkor felejtsd el.

A legjobb aláírás a héten

(#13793) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Sziasztok!

Lassan veszek magamnak egy konzolt és nem tudom, hogy milyen HDTV dukál hozzá. Csak játékra lenne, esetleg monitorként is szolgálna. Emiatt erősen vacillálok az LCD és a plazma között. Nem szeretném, hogy beégjen a kép. 19-25" között keresném, talán használtan, olcsón jót filozófiát követve. Elég lenne a 720p-s felbontás is. Mit ajánlanátok?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13794) moddingR válasza erdoke (#13792) üzenetére


moddingR
aktív tag

Hát szerintem nincs rajta LAN csati. Ha lenne akkor mi kellene hozzá? Egy router?

(#13795) nightshadow válasza Mister_X (#13793) üzenetére


nightshadow
veterán

19-25" között keresném

Plazmából a legkisebb 42"-es.

[ Szerkesztve ]

(#13796) erdoke válasza moddingR (#13794) üzenetére


erdoke
titán

Pl. egy Asus WL-330N3G. Igen hasznos jószág, jelenleg kb. 11e Ft. :K

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#13797) salapp válasza DM-Fan (#13742) üzenetére


salapp
addikt

panashopos - egyébként nagyon kedves - sráctól magam hallottam, hogy ha sokat kell egyszerre kiszállítaniuk, gyakran ők is (!!) fektetik.
Inkább magam hoztam el, állítva.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#13798) dgyuri0123 válasza BBéci (#13735) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ha te mondod. Gollam.

"csak a zene van"

(#13799) blakey válasza Topanka (#13783) üzenetére


blakey
titán

"Kár vitatkoznod ezen, aki olvassa az érti úgyis, teljesen mindegy ki mit magyaráz meg."
Ahogy mondod, túl értelmezítek az egyszerűt is. Azért félelmetes, hogy egy tv több gondoskodást igényel, mint egy feleség. :)
Részemről teljesen mindegy ki mit és hogyan. Egy fórum azért van, hogy tapasztalatokat is megosszunk, csupán ennyi volt a lényege és semmi más. Nem kell keresni semmi hátulról jövő gondolatot.

(#13797) salapp
Bizony vannak érdekességek és nem csak ezzel kapcsolatban. Vigyázhatunk bármire ha más nem teszi.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13800) norral válasza dgyuri0123 (#13798) üzenetére


norral
aktív tag

Befejezhetnéd már...

Ha meg DAC-ok, akkor ide inkább. Köszi.

Rohadt unalmas már ez az állandó sértődés, meg hiszti.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.