Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12701) DM-Fan válasza Fail3D! (#12699) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Vannak ott olcsóbb plazmák is, de azok főként tavalyi modellek, amelyekből már kis eséllyel találsz csak. Az új modellek meg még drágák, akár Panát, akár Samsung-ot szeretnél, az LG-t meg inkább kerüld! Nem épp a legalkalmasabb időpont ez a plazmavásárlásra. Használtan (pláne gari nélkül) én sem mernék plazmát venni, pedig tudom, mit kell nézni rajta. Neked sem ajánlom, maximum akkor, ha ismered az eladót, a készüléket és előéletét és megbízol benne, de garancia nélkül soha!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12702) Fail3D! válasza DM-Fan (#12701) üzenetére


Fail3D!
addikt

oks, akkor ezt szemelott tartom, bar ezek alapjan az infok alapjan nehez lesz kifogni a megfelelot:) de keresgelek hatha.

(#12703) gyiku


gyiku
nagyúr

lehet tudni mikor jonnek a 2013as pana modellek, hogy lenyomjak a 2012es arakat?

hüllő

(#12704) nightshadow válasza gyiku (#12703) üzenetére


nightshadow
veterán

2013 tavasz.

(#12705) junkpod válasza nightshadow (#12704) üzenetére


junkpod
nagyúr

:C

Box's don't touch!

(#12706) StLui


StLui
veterán

Tegnap Aréna Saturn-ban mutogatom barátomnak a 50UT50-et, valami borzalmas képe volt, nem tudom milyen adás ment rajta, körülötte meg dübörögtek az lcd-k brutál fényerővel, épp a forma-1 ment rajtuk. Erre kiderült azok is plazmák, csak gondolom az adás minősége vágott oda szerencsétlen tv-nek. mellette ott volt az oszlop túloldalán 50GT30, azon viszont forma1 ment, de szebb volt a képe valóban még ilyen körülmények között is a fölötte lévő samu plazmánál. mindkét pana tv 299990Ft volt

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#12707) BBéci válasza junkpod (#12705) üzenetére


BBéci
titán

Aztán majd érkeznek a 2014-es modellek és lenyomják az előző éviek árát. Folytathatnánk a végtelenségig. ;]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12708) FefeeX válasza StLui (#12706) üzenetére


FefeeX
veterán

Honnan került vissza az Aréna Saturnba az 50GT30, tudomásom szerint egy darab kiállított modell volt (3 hete kb, akkor még 340ezerért árulták), majd egyszer csak eltűnt, gondoltam megvették...

(#12709) Rekro


Rekro
aktív tag

Sziasztok!

Ha az olimpiáig nem lesz 5 éves gari akció akkor valószínűleg csak karáncsony tájékán várható?(A pana UK oldalára tévedtem ma, ott már júli 1 óta 5 éves gari akció van)

(#12710) whappela


whappela
csendes tag

Üdv! Kérdésem volna. Még előző év végén vettem egy S30-at, akkor be is számoltam róla, hogy az egyik sarokban van egy halott szubpixel (piros). Nem cseréltem emiatt vissza. Na mármost azóta már belement a tévébe jó pár száz óra, és érdekes módon nemrég elkezdett ébredezni az a szubpixel, most már nem teljesen halott, hanem pislákol. A kérdés: van esetleg valami módszer, amivel megkönnyíthetem neki a teljes feltámadást?

(#12711) athomi válasza gyiku (#12703) üzenetére


athomi
veterán

ilyen hülye kérdést feltenni...
ált. év végén éri megvenni az az évi TV-ket :)

(#12712) FefeeX válasza whappela (#12710) üzenetére


FefeeX
veterán

Erre a kérdésedre kivételesen tudom a választ ;]

(#12713) nebulo5 válasza FefeeX (#12712) üzenetére


nebulo5
senior tag

Tök jó megoldás! Csak a megfelelő faanyag fontos a baseball ütőhöz, mint cél szerszámhoz! ;]
(pl: nyárfa az nem jó) :DDD

Üdv: nebulo

(#12714) kisgyerek85 válasza FefeeX (#12712) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

LOL ezen szétröhögtem magam :DD

(#12715) Jim-X válasza FefeeX (#12712) üzenetére


Jim-X
őstag

Ez mekkora... :))

De ezen a hozzászóláson is fetrengtem : "Since watching this video, i have fixed my car, my refridgerator, and my wifes teeth."

:C :C :C

A játék az nem játék!

(#12716) DM-Fan válasza whappela (#12710) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hogy érdemi válasz is szülessen: nincs rá módszer. Kb. annyit ér bármit is csinálsz, mint a ráolvsás. Én próbálkoztam már több TV-n is olyan szoftverrel is, amivel kifejezetten azt az egy hibás pixelt lehet gerjeszteni csak, ment 24 órát is, semmi hatás. Törődj bele: ez olyan és olyan is marad. Közvetlen vásárlás után kell ezt jelezni a boltnak, akkor még van reményed a cserére, később semmi.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12717) FefeeX válasza DM-Fan (#12716) üzenetére


FefeeX
veterán

Vagy most jelezni a boltnak, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen lett. Mondjuk emiatt nem hiszem hogy cserélik, de azért próba cseresznye.
Plusz attól, hogy nálad nem működött a módszer, másnál lehet, hogy igen. Mint ahogy említetted a ghostingot, van akinél abszolút elhanyagolható. Vagy a vinyóknál a helyreállítás, nekem pl helyretette a hirens boot cd-n lévő program az előtte totál használhatatlan vinyót. Érdemes keresgetni, ha valaki írta már (legalább egy), hogy neki működött, akkor nem kell olyan könnyen feladni. Szerintem

(#12718) DM-Fan válasza FefeeX (#12717) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Miért szólna most a boltnak? Hogy kiröhögjék? Tavaly év végén vette a készüléket, itt már csak a gyártói garancia jöhet szóba, az meg a pixelhiba-politika alapján nem terjed ki egy pixel hibájára. End of story.

Én még konkrétan mindenkitől ezt olvastam, hogy nem sikerült a plazma pixelhibát kijavítani. Az LCD-nél alkalmazott egyes módszerek (pl. a pixelmasszírozás) eleve szóba sem jöhet. Mondom: próbálkozni lehet, de előre szólok, hogy elvesztegetett idő lesz. Több készüléken is próbáltam már helyrehozni, többféle módszerrel, mindig sikertelenül.

Azért egy HDD-adatterületi helyreállítást elég merész pixelhibához hasonlítani, a ghost megintcsak nagyon más téma.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12719) whappela válasza FefeeX (#12712) üzenetére


whappela
csendes tag

Kösz, ezt a módszert már ismertem, de sajna nincs baseballütőm, venni meg emiatt nem akarok. :)

Nekem olyasmi jutott eszembe, hogy csinálok egy 1920x1080 felbontású tök fekete videót, amin csak azt az egyetlen pixelt járatom-villogtatom pirossal (maximumra föltolt fényerővel), hátha ez felrázza a félálomból. Vagy ennek semmi értelme? (Mondjuk kicsit macerás lenne kikísérletezni, hogy a képen pontosan melyik is az a pixel...)

(#12720) BBéci válasza FefeeX (#12717) üzenetére


BBéci
titán

Egy pixel miatt semelyik gyártó nem fog cserélni, de még 3 miatt sem. Talán 69 körül van a határ és az elhelyezkedésük sem mindegy. Ha sarokban van egy db, az még egy telefonhívást sem ér meg, mert elhajtanak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12721) DM-Fan válasza whappela (#12719) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Pontosan ezt írtam, van erre szoftver, azon egy pixel gerjesztésére szolgál. Semmi értelme. :( Nem a pixel megtalálása és a gerjesztés ráállítása a probléma (kb. egy perces mutatvány), hanem a hatása, ami sajnos elmarad. Nemcsak nálam, hanem ahogy olvasom, másnál is. Anno ezt úgy oldottam meg, hogy a vásárlás napján jeleztem az eladónak, aki hozott egy másikat, ami már hibátlan volt (és azóta is az, kop-kop-kop).

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12722) whappela válasza DM-Fan (#12716) üzenetére


whappela
csendes tag

Ja, ezt most látom csak, kösz. Nem zavar egyáltalán, mivel nem látom, csak centikről. Szóval csak azért kérdeztem, mert meglepődtem, hogy pár száz óra elteltével félig-meddig mégiscsak felébredt az a piros szubpixel, és gondoltam, ezzel az erővel akár teljesen is életre kelhet.
Mi az a szoftver, amit használtál, ha még emlékszel?

(#12721) DM-Fan: OK.

[ Szerkesztve ]

(#12723) DM-Fan válasza whappela (#12722) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Szerintem nem volt az halott eddig sem, csak maximum nem figyeltél fel rá. Gyanítom subpixel-hiba lesz az, aminek érdekessége, hogy egyes színárnyalatoknál teljesen jónak tűnik, másoknál meg ugye hibázik.

Legutóbb az UDPixel-t használtam ilyen célra. Próbáld ki, hogy megnyugodjon a lelked!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12724) FefeeX válasza DM-Fan (#12718) üzenetére


FefeeX
veterán

Hát, a Logitech-tapasztalataim alapján, ahol még a festékhiba miatt is cserélnek, megér egy hívást/mailt bármi. Mert akkor legalább megpróbáltad. A bolthoz meg hadd ne kelljen kikeresnem a jogszabályt, legyen elég annyi, hogy lazán visszaviheted a boltba, hogy ők intézzék a garanciát, és ne neked kelljen...
A PC Land saját kontóra cserélt nekem anno MSI laptopot másfél év után, plusz küldözgette helyettem SzFvárra a szervizbe, hiába oda szólt a gari.
Tudom, aki kötekedni akar, az talál rajt fogást, az laptop ez meg tévé, amaz meg Logitech, meg különben is... A lényeg az, hogy a sok, Magyarországra jellemző tahó szerviz és hasonló szolgáltatás mellett találkozni normálisakkal is, akik nem csak az előírt dolgokat teszik meg, hanem esetleg tovább is mennek. Nem egyszer tapasztaltam szerencsére ilyet is, bár több a paraszt, aki még azt sem akarja amire törvény kötelezi. De aki meg sem próbálja, az a "b@zd meg róka a porszívódat" esetébe fullad.

(#12725) whappela válasza DM-Fan (#12723) üzenetére


whappela
csendes tag

Igen, szubpixel, a pixelen belül a piros alpixel volt halott. És régebben totál halott volt, ez is biztos, újabban kezdett csak el pislákolni (jó értelemben). Kösz a progit, egy próbát megér!

(#12726) DM-Fan válasza FefeeX (#12724) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"A bolthoz meg hadd ne kelljen kikeresnem a jogszabályt, legyen elég annyi, hogy lazán visszaviheted a boltba, hogy ők intézzék a garanciát, és ne neked kelljen..."

Pedig inkább keresd ki a jogszabályt, mert ilyen nincs! A bolt korábban 3 napig volt köteles cserélni a bizonyíthatóan hibás terméket (jelen pillanatban ez sem áll fenn törvényi szinten, de a gyakorlatban működik). Onnantól kezdve csak abban az esetben vihetsz vissza a vásárlás helyére meghibásodott terméket, ha a gyártónak nincs magyarországi képviselete/szervizhálózata, illetve ha szürkeimportból származik a termék és emiatt a magyarországi szerviz nem fogadja be. A TV-gyártóknak kivétel nélkül van, márpedig onnantól kezdve ők illetékesek.

A netes vásárlás megint más tészta, mert az távollevők között megkötött szerződésnek minősül, ezért ott korábban 8 napig volt lehetőséged a cseréltetésre (most variálnak 15 és 8 nap között), ráadásul ott nem is kell hibásnak lennie a terméknek, ha hibamentes, akkor is visszakérheted a pénzt, mivel a megrendeléskor nem tudsz meggyőződni a termék milyenségéről.

Többszörösen lefutott körök ezek, tapasztalat. Nézz szét kicsit a fogyasztóvédelem honlapján, meg a Homáron!

Ráadásul a pixelhibára még a bolt is mondhatja a 3 napon belül is, hogy elmehetsz vele a sunyiba (többeknek mondták is - próbálták már többen, hidd el), mivel ezt a gyártó sem tartja hibának (kivéve tán a Samsung-ot, ahol korábban volt 3 napos pixelhiba-garancia gyártói szinten is) és a normál működést/használhatóságot nem befolyásolja. Ha ebből kicsúszol, akkor a gyártói pixelhiba-politika lép életbe, az alapján meg többnyire 10 pixel alatt hozzád sem szólnak, ráadásul az sem mindegy, hogy helyezkednek el. Általában felosztják a képernyőt 8-10-12 stb. szegmensre és x darab hibának ugyanazon szegmensbe kell esnie a cseréhez. Nem ma láttam ilyet először.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12727) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Üdv!

Házimozizásra milyen plazma TV-t ajánlotok? Egy max 25 négyzetméteres szobába kéne. Én valami ilyesmire gondoltam. A 3D nem annyira fontos, de látom ilyen árkategóriában már sok TV-ben benne van, akkor nem baj. Erről vélemény? De lehet mást is ajánlani.

(#12728) DM-Fan válasza KisTücsök (#12727) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem az a lényeg, hogy mekkora a szoba alapterülete. Amit tudnunk kell a válaszhoz: mire használnád, milyen készülékkel és milyen felbontású anyaggal hajtanád, mekkora a nézési távolságod, mik a fényviszonyok, milyen szolgáltatásokat kell tudjon, mennyit szánsz rá maximum?

A linkelt TV amúgy az idei legalapabb, belépő 3D-s fullHD Panasonic plazma.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12729) KisTücsök válasza DM-Fan (#12728) üzenetére


KisTücsök
addikt

Filmezés, TV nézés. FullHD filmek nézése. Nézési távolság? Fúú... elolvastam amúgy az első hsz-t. Hogy pl a fullHD-nél két méternél távolabbról már nem lehet észrevenni a különbséget a HDReady-vel szemben, de biztos távolabbról. Hát házimozi lenne, nem lehet azt két méterről nézni. Fényviszonyok? Ablak alatt lenne. Szolgáltatások? Csak adjon szép képet, meg a mai kornak megfelelő csatlakozók legyenek rajta. Ilyen okos tv-s meg netes tv-s izéket nem kell tudjon. Illetve amit linkeltem az pl tud 3D-t. Nem tudom, ennyi pénzért milyen 3D az, de legalább tudja.

(#12730) BaLee válasza FefeeX (#12724) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Teljesen feleslegesen hasonlítasz PC-s meg Logitech garanciás dolgokat TV garanciához. És ez most nem fogás találás, vagy belekötés, hanem tény.

A bolt lesz*rja bármilyen nemű problémádat a tv-vel, mert onnantól, hogy hazavitted és használod, onnantól a szervizzel intézel bárminemű problémát. A bolt annyit fog mondani, hogy hívd a szervizt, ha nagyon rendes a bolt akkor ők felhívják és odaküldik hozzád (nem fogják...).
Kivétel ha valami szürkeimportos helyről vetted a tv-t mert akkor nem, hogy nem fognak foglalkozni a problémáddal már telefonban elhárítanak minden ilyen kérdést, mert ott a szállítás az ő költségük.
De megmondom, hogy a szerviz sem fog kimenni ilyen esetben mert telefonban megmondják, hogy pixelhiba nem garanciális probléma.

Amiért hülyeség egy MSI laptopot egy TV-vel hasonlítani, az pedig az, hogy az törvényben le van írva, hogy egy TV-t (talán 15kg felett, ebben nem vagyok biztos) nem neked kell szállítanod a szervizbe, hanem kijönnek érte garanciaidő alatt. Mivel mérete és súlya miatt nem könnyen szállítható eszköznek számít.
Én is tapasztaltam már olyat, hogy egy sztech bolt "jó fejség" révén adott nekem egy ugyanolyan alaplapot ami nekem hibás volt (30-40 ezres tétel) mert azt mondták, hogy míg visszaküldik a nagykernek ő meg a szervizbe és esetleg még ezt 1-2x eljátsszák az 1.5 hónap és bár nekik már nincs kötelezettségük a 30 napon belüli cserére (éljen az EU...) tudják hogy a végén úgyis kapnak egy új alaplapot helyette, ők addig készletről adnak egy másikat mert nekik ráér, nekem viszont nincs gépem.

Logitech garanciát meg ide keverni megint teljesen felesleges. Ott marha sokat spórolnak azon hogy nem tartanak fel szervizhálózatot, cserébe megengedhetik maguknak, hogy nem kötekednek minden sz*ron telefonban, hanem ha problémád van küldenek inkább egy új terméket és te is elégedettebb leszel és nekik még bőven belefér...

Ennyi.

Ettől még persze nyugodtan hívja fel a boltot és kérdezze meg, kíváncsian várom mi lesz a válasz a kérdésre. ;)

(#12731) DM-Fan válasza KisTücsök (#12729) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Értem. Nos, ha a nézési távolságod 2-2,5 méter és ugye 50"-ban gondolkozol, akkor mindenképp maradj a fullHD-nél, érdemes. A HD-Ready modellek eléggé a legalsó szegmensben foglalnak helyet, ezért általános képminőségben, csatlakozókban és szolgáltatásokban sem a legjobbak, ráadásul a 3D létjogosultsága a HD-Ready modellek esetében még inkább megkérdőjelezhető, mint a fullHD társaiknál.

Ha a Pana idei szériájánál maradunk, akkor 50"-os méretben az általad linkelt 50UT50 a legolcsóbb választás. A specifikációk ott vannak az #1. HSZ-ben. Semmi extra nincs ebben a TV-ben, simán jó képe van, csatlakozókból és szolgáltatásokból annyit tud, amit a táblázatban látsz. A 3D-je nem rosszabb a nagy átlagnál, de tartsd szem előtt, hogy keveset fogod használni, ezért ne is ez legyen az elsődleges szempont. Érdekességnek jó, de az újdonság varázsa elmúlik és a 2D képalkotás lesz az igazán döntő.

A következő lépcső a Panasonic 50ST50 lehet, ami azonban jó 50-60 eFt-tal drágább az 50UT50-nél, viszont már NeoPDP paneles, ami látványos képminőségbeli különbséget eredményez az előbbi modellhez képest.

Ajánlanám a tavalyi modellek közül az 50G30-at, ami ugyan nem tud 3D-t, de leginkább az 50ST50-nel van pariban képminőséget tekintve és olyan 260 eFt-ért ment két hónapja, csak már nincs belőle sehol, az bombajó vétel lett volna.

A Samsung-ok közül szóba jöhet az 51E530, ami árban 200-220 eFt körül mozoghat, de az tán még az 50UT50 szintjét sem hozza, azzal inkább az 51E550 lehet pariban, de az drágább, olyan 250-275 eFt forint között mozog.

Így hirtelen ebben az árkategóriában ezek az alternatívák, de elég rossz időpontot választottál a plazmavásárlásra, most a legdrágábbak a TV-k, mivel az idei modellek még újak és csak kicsivel vannak a nyitóár alatt, a tavalyi modellek meg már szinte mindenhonnan kikoptak és csak bemutatódarabok vannak, amiket meg nem szabad megvenni! Javaslom, hogy várj egy fél évet: a korábbi évek tapasztalatai alapján év vége felé várhatóan azért lesz áresés, valamint a Panasonic minden karácsony előtt 5 év garanciát ad a plazmákra.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12732) Chrys_ válasza DM-Fan (#12726) üzenetére


Chrys_
addikt

Ha még nem elég a halott pixelek száma a gariztatáshoz, van valami módszer arra, hogy még néhány tönkremenjen rövid idő alatt? Persze teljesen véletlenül... :)

(#12733) erdoke válasza Chrys_ (#12732) üzenetére


erdoke
titán

#12712?

A legjobb aláírás a héten

(#12734) salapp válasza Chrys_ (#12732) üzenetére


salapp
addikt

Nekivágsz egy bowling golyót, reccs, aztán irány a szervíz, hogy "tough-panel, meee? szart törésbiztos! csere!!"

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#12735) DM-Fan válasza Chrys_ (#12732) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

A készülékben nyilván tudnál kárt tenni, de az meg nem garanciális probléma, hogy összetöröd.

Get Moded!

(#12736) Jim-X válasza DM-Fan (#12735) üzenetére


Jim-X
őstag

Gondolom úgy értette, hogy lehet-e előidézni pixelhibát valami trükkel... Mint én anno a 90-es évek végefelé amikor kezdtem egy alap swatch órával, aztán be kellett rakni a mikróba még gari lejárta előtt egy fél percre és gariban cserélték ;] Kétszer cseréltem az órámat, mindig eggyel drágább modellre, az utolsó azóta is megvan és hordani is szoktam (ennek 11éve) :C Okosan :B

Szerintem ilyesmire gondolt :K

A játék az nem játék!

(#12737) Marci79


Marci79
aktív tag

Holnap megjön életem első plazmája futárral (PS43E450). Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek karácsonykor. :C

:DDD

(#12738) Jim-X válasza Marci79 (#12737) üzenetére


Jim-X
őstag

Üdv a klubban :C

A játék az nem játék!

(#12739) atok666 válasza FefeeX (#12712) üzenetére


atok666
őstag

:DD :DD :DD
Ez mekkora

Atok

(#12740) KisTücsök válasza DM-Fan (#12731) üzenetére


KisTücsök
addikt

Az a Panasonic 50ST50 még beleférne, ha tényleg annyival jobb. köszönöm!

(#12741) DM-Fan válasza KisTücsök (#12740) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Szerintem az ST50 a minimum, amit az idei modellek közül érdemes megvenni, ha a képminőség az elsődleges szempont.

Get Moded!

(#12742) BBéci válasza DM-Fan (#12731) üzenetére


BBéci
titán

"Hát házimozi lenne, nem lehet azt két méterről nézni."

Egy biztos, nem két méterről nézi, talán még háromnál is messzebbről, ezért eszerint kellene méretet választani. Az 50-es tuti kicsi lesz.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#12743) KisTücsök válasza BBéci (#12742) üzenetére


KisTücsök
addikt

Annál nagyobbak már nagyon drágák, pláne Panasonic-ban. Hirtelen találtam egy ilyet. De a Panasonic elvileg jobb. Amúgy 150 centi már elég lenne?

Esetleg még LG-k vannak olcsóbban, de a Panák 500 fölött kezdődnek.

(#12744) DM-Fan válasza BBéci (#12742) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Lehet, de tekintve, hogy belőtte az árkategóriát, nem ajánlhatok neki 65"-os modellt. Ennyiből az 50ST50 a legjobb, ami kihozható. Mindazonáltal tartható az a 2 méteres nézési távolság szerintem. De legyen 2,5, még ott is elég jó az 50" azért. Nagyobb LG-t meg nem ajánlanék, 59"-os Samsung-ból meg csak az ST50-nél gyengébbek jönnek ki picivel többől, mint az ST50. Nem egyszerű ez sehogy, drágák most a TV-k, na.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#12745) Chrys_ válasza erdoke (#12733) üzenetére


Chrys_
addikt

Azzal megjavítod :)

Jim-X: így van, de csak akkor, ha már vannak hibás pixelek, és nem akarják cserélni. Akkor túl kell lépni a garis hibahatárt, aztán kénytelenek lesznek :)

Azért ehhez meg jó nagy mikro kellene...

[ Szerkesztve ]

(#12746) Csabroncka válasza KisTücsök (#12743) üzenetére


Csabroncka
addikt

Ne aggódj, ha hozzám hasonlóan mezei felhasználó vagy, akkor 10 méterről is szépnek találod egy jó választású plazma képét! Ha 42"...50"-eset veszel valóban közelről jönnek csak ki az igazi részletek, de én úgy vagyok vele, hogy még kikapcsolt állapotban is tetszik a TV-m képe, mert a tudhat, hát igen az is sokat számít!

...Így jártam, amikor kicseréltem a HDMI kábeleket AudioQuest (forest)-re, biztos talán valamivel még szebb lett a kép, de a tudattal, hogy kicseréltem még jobb :K

Az a lényeg a méret terén is, hogy okosan döntsd el mire is kell valójában, milyen helyre, mekkora térbe, és távolságra! ezek után már csak a pénztárca marad...

"in medias res"

(#12747) RandomPJ


RandomPJ
csendes tag

http://panashop.hu/items/category/303/page/2/

TX-P50ST50E

Ez tegnap v. tegnapelőtt még nem 349 volt?

HMVH-ben sajnos nem találtam pana plazmát

[ Szerkesztve ]

(#12748) erdoke válasza RandomPJ (#12747) üzenetére


erdoke
titán

Most akciózhatták le több más modellel együtt. Az 55-ös is lemehet év végére 400-ra. Az 50GT50 másfélszer annyit biztosan nem ér, mint az ST...

A legjobb aláírás a héten

(#12749) spiky03 válasza RandomPJ (#12747) üzenetére


spiky03
veterán

már a 42"es st is csak 220 :)
ezek jó hírek

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#12750) KisTücsök válasza Csabroncka (#12746) üzenetére


KisTücsök
addikt

Igen, mondjuk ez is igaz.

Az az igazság, hogy először projektor+vászon lett volna, de az úgy normális minőségben nagyon drága lenne, a TV olcsóbb, szóval a méret fontos.

És akkor ha mondjuk megemeljük az árat 400-450-ig?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.