Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz ProEvoFan #155350 üzenetére
Nem, nincs!
Szimplán én nagyon szeretem, fizikában és grafikában a 2-höz képest nagy előrelépés.
A grind tesz bele ennyi időt. Szettek, szintek farmolása.
Viszont hamarosan elérem a heti pár órás játékot vele, amikor csak a summitokat kell majd letolni.5/5 Ai szinten azért már tud nehéz lenni.
Én csakis a Forza Horizon 5-tel játszottam a sorozatból, 50 óra után végleg letettem, nem nekem való az a csúszkáló fizika, amit mindenki istenít.
Malaka!
-
marinea2
addikt
válasz markknight #155335 üzenetére
Az en 13 minim le se engedi tolteni
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz spleenszuru #155352 üzenetére
Van egy kis 'elbasznivaló pénzem játékra, csak nem tudom melyiket vegyem meg. Ez a game is célpont, de autós témában most az EA WRCre vagyok rákattanva. WRCt betettem a kosárba viszont még nem vettem meg. A hányadék grafika annyira bosszantó...amúgy minden oké a játékkal. Kontrollerrel jól lehet irányítani, tartalmas stb...szóval ~11ezret még fizetnék is érte, hiába lesz benne EA playban (tippre) május környékén.
-
spleenszuru
őstag
válasz ProEvoFan #155354 üzenetére
Én általában nem vagyok oda sok ideig azokért az autósokért, ahol csak egy felület van, rally esetében ugye a dirt.
Grafikáról beszélve, a Motorfestet én is jobban szeretem PC-n, szebb. A PS5 meg szomorúan tapasztaltam, hogy resolution módban már nem fut szépen, gondolom 30 FPS, ami az én szemem kinyírja, hiába mondták itt a fórumtársak, hogy más az konzolon, én nem így érzem.Na de a lényeg, szerintem nagyobb akcióval érdemes megvenni, ha szeretnéd, mert amúgy megoszló a Motorfest közössége, aki nem grindes jellem, nagyon hamar elfogy a kedve.
Malaka!
-
itroh
tag
válasz ProEvoFan #155354 üzenetére
Szerintem teljesen jó lett a WRC, én vagyok a legnagyobb grafika snob, de itt annyira koncentrálsz ugye, hogy nem zavaró. Továbbra se értem egyébként, hogy olyan nyílt világú játékok után mint a RDR2, Horizont 2 meg mondjuk Póki 2 amiket olyan grafikai szinvonalan raknak össze, miért nem tudnak egy rally játékot a statikus környezettel, többnyire egy autóval a képen, ennél sokkal magasabb szinten megvalósítani.
-
Beretvás
veterán
Hali..
Vane valami hasonló game ps extrában mint a diabló 4. Csak próbaképp kellene az irányítás miatt. Nem játszottam még ilyen játékot ps en.
-
sittes79
addikt
Hi,
Store-vásárlásos kérdésem lenne, megvenném Lou1-et ps5-re, de nem engedi mert behuztam ps+ előfizetésben és még nem járt le az előfizu.
Ilyenkor várni kell amig lejár előfizetés? -
3L1T3
addikt
Kemény ez az insomniac leak továbbra is. a Wolverine PC-s verzióját már le is lehet tölteni minden bolondnak. Nem tudom ezek után mit fog lépni az Insom vagy a SONY mert lényegében a teljes forráskód kint van a játékról.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
phgergo
aktív tag
Koszonom aki ertelmesen tudott hozza szolni a kerdesemhez GoW lett belole
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
3L1T3
addikt
Modders are now fixing bugs and patching the leaked version of Wolverine on PC.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
LÁZ
addikt
9Q7Q-99KM-7KB4
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ez a Wolverine név el van átkozva, az Origins filmmel gyakorlatilag ugyanez történt meg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LÁZ
addikt
season of play nyereményjáték kvescsön
kb mennyi játék került be a katalógusba 2023ban?
40-100
101-160
161-220
több, mint 221illetőleg
kb worldwide gta online játékidő jan1től-okt31ig?
szerk. azt meg tudom nézni vhol, hogy mennyi a gta online regisztrált tag?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Krethx
aktív tag
válasz Bad Pritt #155366 üzenetére
"Ügyes kommunikációval mindenki el fogja felejteni, mire megjelenik a játék."
Annak idején mikor a PS3-mat feltörték és elérhető lett a Debug menü a Sony elégé megszívta. Debug menüt kicsit áttanulmányozva le is lehetett tölteni a játékokat a Store-ból. Kb. fél hónap elteltével bezárt az egész PlayStation Store. Azzal az ürüggyel hogy Hackerek hozzájutottak a felhasználok adataihoz. Amit én ennek tudatában nem hiszek el. De nem zárom ki hogy ilyen is volt.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
cyberkind
félisten
Nah, ezek szerint tényleg van időelőtti PS excím megjelenés PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Ezekről a leakekről szerintem említést sem kellene tennie senkinek, de főleg az újságíróknak, médiáknak nem, mert ezzel a hírveréssel teszik a legnagyobb kárt sajnos.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van GTA V 100% mentése amit át tudna esetleg küldeni nekem?
Sajnos már több konzolon is végig vittem már, és most a ps5-ös verzióval nincs kedvem újra. Jó lenne csak mókázni benne már teljes térképen, minden elérhetőséggel. Köszi. -
phgergo
aktív tag
Szeretnék a Season of Play nyereményjátékra jelentkezni megválaszolni a kérdést de a weboldal nem enged be, egyszerüen ne mhozza elő a bejelntkezésre nyomva a lehetőséget. Se mobilon, se asztalin. Másnak is van gondja vele?
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Van esetleg olyan lejátszó program PS5-re ami külső HDD ről tudna filmeket lejátszani, és képes kezelni a Dolby Vision + Dolby Atmos-t?
-
phgergo
aktív tag
válasz F-ECT$ #155392 üzenetére
Linket kerhetek akar peivatban ? Egyszeruen nekemnem hozza be a logint.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a GigaBash nagyon kis vicces brawler. Semmi extra feature, nagy szörnyekkel gyakjátok egymást, de pörgős, fluid a harcrendszer, jók a karakterek és játékmódok, egész korrekt a balansz, pár órás szórakozásnak bőven megteszi + van 4 játékos local multi is benne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LÁZ
addikt
season of play
bekapcsolod a masinát, és a psplus/season of play ikonra nyomás után beszkenneled a qr kódotinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
negyven2
veterán
válasz tomszli11 #155386 üzenetére
A több konzol között van véletlenül Xbox One/PS4-es kiadás? Ezekhez még megvan a mentés? És hozzájuk is tudsz férni? Mert a játékon belül (ismét) fel tudod tölteni a Rockstar szervereire a Story mentésed, amit azután le tudsz tölteni szintén játékon belül a PS5/Xbox Series X|S kiadásokba!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! Németországban Ps5 mellé kapott Spider-man 2 kódot be lehet itthon váltani ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Wesder
félisten
Azèrt az meglepő hogy az Insomniacnál a Hellblade 2 a visual target a Worlverinenel kapcsolatban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest