-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Ghostface #188930 üzenetére
Amúgy üssed őket. Ilyennél vissza szokták adni a pénzt walletbe, csak nem szívesen teszik, így szekálni kell a supportot.
Nekem egyszer egy DQ 11 refundot sikerült 2 hétnyi "anyázással" elintézni, ugyanis a megejenése után több mint 1 évvel szétesett a játék grafikája Ps 4 Pro-n, ha FullHD Tv-n játszott vele az ember (bekavart valamit a checkerboarding, aminek nem is kellett volna bekapcsolnia ilyen felbontáson). Annak ellenére húzták először a szájukat, hogy az SE is elismerte egy Twitter bejegyzésben a hibát, amit nem voltak hajlandóak javítani, mert szerintük a Pro konzolt szinte mindenki 4K Tv-vel használja
A support próbált azzal jönni, hogy nem fizetik vissza az árát, mert, hogy letöltöttem és játszottam vele. Mondjuk arrra már nem tudtak mit mondani, hogy ha nem így lenne, akkor nem tudnék a bugról, és ugyan miért is zaklatnám akkor őket. Szerintem egy idő után rámuntak és inkább fizettek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest