Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#114251) RangerFox válasza hombre[EU] (#114249) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Menő, csak spoileres (ha valaki erre érzékeny lenne).

(#114252) Szabi® válasza Sliderxy (#114247) üzenetére


Szabi®
addikt

Mi sem tudtuk lerakni. Legenda. Nosztalgiából ajánlom ezt a filmet, Jonah Hill rendezés, 90-es években játszódik, gördeszka, playstation, és még az Omegától a Gyöngyhajú lány dalt is belerakták :)

[ Szerkesztve ]

(#114253) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Elden Ring done.

Megjelenésekor a brutál hype nekem kicsit visszás érzést adott mert már egyből odaadták neki a GoTY díjat, meg elvileg eltiporta a Forbidden West-et, stb. Én amíg ki nem játszottam a Forbidden West-et addig nem is indítottam el az Elden Ring-et, viszont megnéztem a Digital Foundry előzetesét és ott láttam, hogy a performance mód - ami ilyen souls játékhoz kell, még nekem is, aki inkább grafika buzi - az messze van a stabiltól és a játszató állapot határán van mert 40-60 fps között ingadozott a játék. Ezért még vártam vele. Kijött az 1.05-ös patch és a VRR is a PS5-höz szóval gondoltam itt az idő. Hát van még mit optimalizálni a játékon, mert elég sűrűen érződik az fps drop. Más kérdés, hogy nekem az elviselhető szinten belül volt még ez a jelenség, úgyhogy túlságosan nem zavart.

A játék amúgy egyértelműen kurva jó, de azért annyira szerintem mégsem, mint amennyire el volt ájulva tőle mindenki a megjelenésekor. Nem 96 pontos játék. Legalábbis nekem, akinek a 10 vagy nagyon közel 10 pontos játékhoz kell a cinematic sztori. Tudom, hogy emögött is durva lore van meg a sztori sem lehet szar, de ehhez kb 300 óra kéne, hogy mindent érthetően megtudjak mert sok mindent a kisujjamból kéne kiszopjak, hogy melyik NPC hol van, a mellékküldetések során hova kell menni, stb. A játék furcsa nyelvezete sem segít ezen, pedig nagyrészt vágom az angolt. Mondjuk a játék hangulatához illik ez a nyelvhasználat, ezért én sem haragszok érte nagyon. Tehát vannak azok a játékok, mint pl az AC, hogy le van írva minden, hogy hova és kihez kell menni, meg szarásig van a térkép, aztán van az Elden Ring, amiben kb nulla guide van, viszont cserébe a Google hatalmas barát, valamint a [Elden Ring Wiki] oldalon majdnem annyi időt töltesz el, mint magában a játékban. Azt az érzést viszont jól kreálja, hogy ha látsz egy romot, egy ajtót a hegyoldalban vagy egy camp-et, akkor egyből kíváncsi leszel, hogy na ott vajon milyen loot van, milyen ellenségek várnak, stb, tehát a felfedezés élmény a fejlődési rendszerrel együtt simán elviszi a játékot a hátán. Meg ha már a grafikai minőség nem a legjobb, legalább az art design nem szar, nagyon nem. 125 óra alatt nem igazán ült le a játék feelingje. Pl az AC Valhalla-ba beletett 170 óra alatt azért sokat ült a dolog.

A nehézsége igazából magán a játékoson múlik. Ha elmész balra és meghalsz, akkor elmehetsz jobbra, ahol 3 felé nyílik a map, aztán ebből a 3 irányból újabb 2-3 irány nyílik meg stb, majd amikor ismét visszatérsz a balos irányhoz ahol meghaltál, már szinte 1 hit minden ellenfél. Szóval az ön tápolás nagy szabadsága miatt nekem sem volt igazán nehéz dolgom az egész játék során. Persze pár hardcore fan szemében én pussy lehetek mert használtam kb mindig az idézést, a játék utolsó harmadában a fullos Mimic Tear-t, ami elég OP, egyedül megöli a boss-ok többségét. Engem ez nem érdekelt, inkább nyomtam így, minthogy órákat szopjak 1-2 boss-al.

Ezzel a build-el fejeztem be a játékot: fullos Nagakiba, és Uchigatana, 95 dex, 45 vigor, 40 endurance, 22 strength, Veteran Armor set, Crimson Medalion +2, Erdtree medal +1, vmi Dragon shield medál, Radahn medál és maxos Mimic Tear.

Fenti build-el a végjátékban Godfrey másodszorra, Radagon elsőre, Elden Beast másodszorra lett meg.

Sztori endingem az lett, hogy az Elden Beast megölése után beidéztem Ranni-t. Mondjuk amit kivettem ebből a faszom tudja milyen nyelvezetből, nem ez lehet a legjobb ending.

A lényeg, hogy faszántos volt, bőven megérte az árát és már most várom a következő From Software játékot, ami a pletykák szerint szinte már kész is van és elvileg PS exkluzív lesz. Addigis egy kis souls játék pihenő után a Mortal Shell-el fogom folytatni. Videók alapján eléggé bejön az art design.

Amúgy a GoTY díjra persze nagy esélye van, de azért a Ragnarök-nek is reális esélye lesz a papírforma szerint. Szerencsétlen Horizon szerintem nem sok díjat fog kapni, ha kap egyáltalán, pedig az is megérdemelne párat.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#114254) fausto


fausto
addikt

Magyar profillal feladja már a ps plus 7 napos trial lehetőségét? Múlt héten néztem, akkor még csak az angol profilon adta

(#114255) Aichon válasza KoNZoLik@ (#114245) üzenetére


Aichon
csendes tag

Tudom, de nekem első rendelésem. Ha minden olyan adatot lehúzunk róla ami GDPR para lenne, nem tudnak nekem ismerőseid egy visszaigazolást küldeni, hogy mikor rendeltek és mikor vettêk át? Az Alza orra alá dörgölném most már, mert kurvára kötik az ebet a karóhoz, hogy márpedig még nem tartanak ott és olyan nincs hogy valaki később rendelt és hamarabb kapta meg...

(#114256) ρσгτσ válasza Aichon (#114255) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Mivel nem ígértek semmit, így nem mész vele semmire. Plusz ha írnak dátumot az sem kötelező rájuk nézve, mert fenntartják a jogot a változtatásra. Ráadásul kint osztják szét a rendeléseket.

Szerk.:
Én januárban adtam le rendelést náluk digit gépre. Ajándékba lesz, karácsonyra. De az sem baj, ha valamivel később érkezik.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114257) Wesder válasza Aichon (#114255) üzenetére


Wesder
félisten

Nagyobb gondod az életben ne legyen, de tényleg.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114258) Wesder válasza ImACeltic (#114253) üzenetére


Wesder
félisten

Amit szereztél, az a Good Ending, csak a fordítàsnàl volt valami gebasz, ès teljesen màst jelent angolul, mint japànul. (ezt csak hallottam, de nem nèztem utàna)

Ismerve a többi endinget, szerintem ez a legjobb, vagy a kegkevésbé rossz, ha így jobban tetszik.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114259) ANOka válasza ρσгτσ (#114256) üzenetére


ANOka
őstag

Melyik karácsonyra? ;]

(#114260) ρσгτσ válasza ANOka (#114259) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Valamelyikre csak megérkezik. :D

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114261) hitchins


hitchins
őstag

Regen volt valami lehetoseg hogy lehetett valahogy 1-2 napra ps plust aktivalni.
Van meg valami ilyen “trukk”?

Egy napra kellene plus de nem fizetnek elo mert utana jo ideig nem leszek meg gepkozelben sem.

(#114262) Farkassacred


Farkassacred
őstag

Ritka rossz lett ez a felújított Crash. Szégyent hoz csak azokra a régi szép emlékekre.. Van amihez bizony nem szabad már hozzányúlni.

(#114263) Wesder válasza Farkassacred (#114262) üzenetére


Wesder
félisten

Rossz lett, vagy csak neked nem megy? Nem mindegy.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114264) Farkassacred válasza Wesder (#114263) üzenetére


Farkassacred
őstag

Nem e megy? Ritka bugos az egész, az ugrás az valami borzalom, az ellenfél meg hozzád se ér de máris kinyiffantál. Ez a fajta fejlesztői hozzáállás nálam már nem játszik, ezek az agyvérzésre pályáznak. :K Van a könnyű, a normál, a nehéz és a legnehezebb szint amit én preferálok általában. Ez itt meg szimplán az agyvérzésnek a szintje.

De hogy pozitív is legyek. Kijátszottam a Detroit-ot végül, kerítettem egy kis időt neki. Hát ez valami eszméletlen élmény volt. :Y Ennyi választási lehetőséget játékban én még nem láttam, de azt hiszem hogy ilyen szép robotos elmesélést se. Gratula a csapatnak, ide a pénz mellé kíváló munka is társult. Top 10 legszebb játéka közé simán bekerült énnálam.
Egy éve van még csak ps konzolom, de így is lassan már csak ex címek lesznek benne a listámban. Na ezekért vesszük a kéket, ezekért megéri. Ezek alkotnak is, nem csak szórakoztatnak.

(#114265) cyberkind válasza Farkassacred (#114264) üzenetére


cyberkind
félisten

Mert az ugrás egy átalakított animáció a régi játékokból gombra rakva, cseles. :D

Paranormal Cocktivity

(#114266) ProEvoFan válasza ImACeltic (#114253) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Köszönöm a véleményed. :R
Gondokodom a megvételén, mert mások szerint is az van, amit mondasz. Ha másfele mész, kitartóan farmolsz (nekem nem gáz) akkor normál nehézséget tudsz belevinni a játékba, föleg ha varázslóval mész.
Örültem mikor megláttam ps+ extraban a Demon Soulst meg a Returnalt, de még nem volt merszem játszani velük. :DDD
Lehet az Elden Ring veszi el a souls like szüzességemet!?!? :DD

[ Szerkesztve ]

(#114267) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

GTA VI Bloomberg/Kotaku pletykák.

-Bonnie and Clyde típusúfőszereplőpáros.A nőlatino.
-Helyszín a fiktív miami, és környéke. Az első tervek szerint Észak és Dél Amerika hatalmas területe lett volna benne. De később visszavettek az elképzelésből. Viszont a pálya a megjelenés után lehet, hogy folyamatosan bővülni fog.
-Megjelenés 2024 márciusa előtt. De már most azt írják, hogy több bennfentes szerint ez csúszni fog.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#114268) Bencus88 válasza ProEvoFan (#114266) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Konkrétan az eleje egy picit nehezebb, aztán kb mint kés a vajba nem volt bossom amit ne elsőre vertem volna le. Na de a legvége már megint combosabb, de sok farmolással gyakorlással menni fog az is ;)
Mindenképp próbáld ki, remek játék.

(#114269) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Gamecity cornerbe pedig a várható ár 24k lesz a ps5ös gow ragnarökre

(#114270) ImACeltic válasza ProEvoFan (#114266) üzenetére


ImACeltic
őstag

Én a Demon's Souls-al kezdtem és az nehezebb volt valamivel, mert kevesebb irány van amerre el tudsz menni farmolni. Ennek ellenére beszippantott és nagyon élveztem a DS-t is. A varázslás amúgy ebben is OP. Az Elden Ringben pedig egy olyan dex build is OP tud lenni amivel én toltam.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#114271) cactuar válasza Bencus88 (#114268) üzenetére


cactuar
aktív tag

Souls szűzként vágtam bele az Elden Ringbe, és ugyanígy látom én is. Az első 10-20 órában estem-keltem. Utána ráéreztem a lényegre, mikre kell figyelni, és a végéig már viszonylag könnyen ment, majdnem minden boss lement max 2-3 próbálkozásból. Utánna a vége volt megint szenvedés, főleg Malenia :D

Most próbáltam PS+ extrában a Returnalt, hát számomra ez sokkal nehezebb, mint az Elden Ring.

[ Szerkesztve ]

(#114272) S e t h válasza ProEvoFan (#114266) üzenetére


S e t h
nagyúr

Gamer létem igen-igen komoly tévedése volt, hogy perifériára tettem a souls játékokat azzal az indokkal, hogy van nekem elég problémám, nem akarok még itt is szívni.
Szóval fél éve "szívok" velük és egy barom voltam, hogy eddig kihagytam őket.

Aztán azóta kialakult egy lista, ami szerint a Nioh volt a kedvenc, szorosan mögötte a Dark Souls 3. és az Elden Ring.
Jelenleg a The surge 2 tett függővé és már most agyalok, hogy vajon a Code Vein, vagy az Ashen legyen a következő, vannak fenntartásaim mindegyikkel kapcsolatban, mert kevésbé souls jellegűek.

Megjegyzem nekem a Demons Soul annyira nem jött be, szép, de kb. ennyi, viszont első próbának oké, nálam ez a Bloodborne volt, amit még mindig nem fejeztem be, mert elakadtam, köszönhetően a pálya designak. :)

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#114273) Bencus88 válasza cactuar (#114271) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Mocsok egy boss volt az igen :DDD én még azzal a piros kardozós, ugrált lőtt, megvolt kergülve, na vele szoptam még sokat. Ilyen arany lovas katona volt a bejárat elött, na kb azt se tudtam leölni, jó kis rész az :DDD

(#114274) Aichon válasza ρσгτσ (#114256) üzenetére


Aichon
csendes tag

A tegnapi beszélgetésben többször elhangzott hogy sorrendben adják ki. Tudom, hogy kb semmi jelentősége, de mégis szeretném az orruk alá dörgölni.

(#114275) Aichon válasza Wesder (#114257) üzenetére


Aichon
csendes tag

Én ezt értem, de amikor januárban megrendeltem nem gondoltam volna hogy július végén még nem lesz meg. Az basz fel, hogy Alza egy levelet nem képes küldeni, hogy bocsi késik a rendelésed.

(#114276) ρσгτσ válasza Aichon (#114274) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nincs semmi ilyesmire garancia az Alza -nál. Nekem volt hogy 2-3 nap alatt jött meg egy konzol. Más meg korábban rendelt és utána még heteket várt, vagy 1+ hónapot. Ez persze nem PS5 volt, de ebből a szempontból lényegtelen, mert akkor hasonlóan állt a készlet.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114277) Sliderxy válasza Sliderxy (#114055) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Red Dead Redemption 1-et próbálta valaki?
Igyekszem pótolni, még mielőtt Október 17.-én kikerül a játéklistából, de néha annyira okádék az imput lag, hogy elveszi az ember kedvét a játéktól, főleg egy nagyobb összecsapás közben, ahol azért nem árt a pontos célzás.

Arról egyébként van valami infó, hogy ami kikerül a játéklistából az egyszer még visszakerülhet?

(#114278) ρσгτσ válasza Sliderxy (#114277) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nincs, de szerintem a visszakerülésre van a legkisebb esély előfizetéses szolgáltatásban. Ezt itt senki nem tudja neked megmondani.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114279) sting2 válasza Wesder (#114263) üzenetére


sting2
addikt

Szóval hol lehet feliratkozni a PSVR 2 - re?..

[ Szerkesztve ]

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#114280) Jakesz válasza ρσгτσ (#114278) üzenetére


Jakesz
őstag

Eleve idiótaság a Sony részéről kivenni az olyan játékokat, amiket külön megvásárolni sem lehet. Magyarán az összes streamelhető PS3 játéknak fixen elérhetőnek kellene lennie hosszú távon, vagy legalább legyen mód külön fizetni az adott játék eléréséhez.

(#114281) Sliderxy válasza ρσгτσ (#114278) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Ettől tartok én is. Úgyhogy még megpróbálom kivezetés előtt végigjátszani, de ez a lag eléggé megnehezíti.

(#114282) ρσгτσ válasza Jakesz (#114280) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Csak ezt nem feltétlen ő dönti el, hanem a játék fejlesztője, kiadója.

Az pedig megint más téma, hogy Xbox -on BC, PS -en nem (és nem is lesz). Szóval persze, így elég hülyén jön ki.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114283) Wesder válasza ProEvoFan (#114266) üzenetére


Wesder
félisten

Csak megjelenés óta mondom neked hogy az Elden Ringtől nem kell fosni. Jó lesz, ha megveszed.
Első Soulsnak tökéletes. Ahogy hallottam a Demon's Souls sem a nehezebbek közé tartozik. A Returnal pedig Roguelike bullet hell, ami más műfaj.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114284) Wesder válasza sting2 (#114279) üzenetére


Wesder
félisten

Csak vicc volt, hisz a konzolhoz is a hivatalos előrendelès elött màr gyüjtötték az embereket.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114285) Jakesz válasza ρσгτσ (#114282) üzenetére


Jakesz
őstag

Azért írom, hogy a streamelhető játékokat is forgalmazzák külön. Ez nekik is haszon, ha valaki fél év múlva akarja PS5-ön játszani a RDR1-et. Mert ez így ebben a formában összecsapott gány munka a régi játékok eléréséhez. Boxon az eredetihez képest lényegesen jobb minőségben natív formában érhető el a játék, itt meg nem elég, hogy érjed be az alacsony felbontású, input lagos streammel, de tervezd is be úgy az idődet, hogyha néhány hónapon belül nem végzel az amúgy sem pár órás játékkal, akkor búcsúzz el tőle...

(#114286) Farkassacred válasza Jakesz (#114285) üzenetére


Farkassacred
őstag

Használt cd nem játszik ebben az esetben?

(#114287) ρσгτσ válasza Jakesz (#114285) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Alapvetően én jobb megoldásnak tartok egy visszafelé kompatibilis PS3 -at, mert ott menni fognak a PS1/PS2 játékok is, és aki retrozni akar, annak szerintem nem nagy áldozat egy régebbi gépet venni.

CECHC04 ami egyszerűbb beszerzés, de nem 100 százalékos kompatibilitás. Ami jobb, és hardveresen is képes elvégezni ugyanezt, az a CECHA01, de az már nehezebb ügy.

Persze értem amit mondasz és valahol jogosnak is érzem. Mert BC hiányában új gépről nincs más megoldás, és nem is lesz.

Farkassacred:
Nem.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114288) Wesder válasza Farkassacred (#114286) üzenetére


Wesder
félisten

Hogy szeretnéd hasznàlni azt a lemezt PS5-ön?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#114289) tboy93 válasza ρσгτσ (#114287) üzenetére


tboy93
nagyúr

PS3 FAT-et senkinek sem ajánlanék. Nagyon bajosak, delidelés nélkül mind tönkremegy elöbb utóbb. Inkább egy slim/superslim és mellé egy PS2.

(#114290) ρσгτσ válasza tboy93 (#114289) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Kockázat mondjuk mindegyikben van. PS2 -nél is, csak azt általában egyszerűbb orvosolni. Főleg a lemezfedél érzékelő vagy a fej hal meg. Előbbi javítása mondjuk gyerekjáték, ha a hátsó a sz@r.

Én mondjuk szeretem a PS2 -t. Nálam a slim a favorit, amit ugye PS1 képessé is lehet tenni. Ráadásul egy csomó olyan tök jó retro játék fog menni, ami a soha nem lesz elérhető PS5 -ről.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114291) Sliderxy válasza ρσгτσ (#114287) üzenetére


Sliderxy
senior tag

"Alapvetően én jobb megoldásnak tartok egy visszafelé kompatibilis PS3 -at, mert ott menni fognak a PS1/PS2 játékok is, és aki retrozni akar, annak szerintem nem nagy áldozat egy régebbi gépet venni."

Ez is olyan mint a vélemények a játékokról. Kinek mi. Én biztos, hogy nem vennék ezért egy PS3-at. Örülök, hogy van ez az új szolgáltatás és vannak benne régebbi címek is amik kimaradtak, így pótolgatom őket, de a PS+ éves előfizetői díján kívül nem adnék ki pénzt ezekért. És itt a hangsúly nem azon van hogy a játék meg a konzol mennyibe kerülne, hanem azon, hogy nem akarok a nappaliban egy plusz eszközt látni. De mint írtam ez totál egyéni mindenkinél.

RDR1-en kívül még csak kisebb játékokat néztem meg, azokkal nem volt gond.

[ Szerkesztve ]

(#114293) ρσгτσ válasza Sliderxy (#114291) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Azért is írtam, hogy valaki vagy elfogadja hogy ez van és nem is nagyon lesz másképp. Vagy vesz egy régebbi konzolt és megoldja magának azt, amit a Sony nem fog.

Ez nem vélemény, hanem tény.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114294) RangerFox válasza Nayrobi (#114292) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Ha valakinek van felesleges beta kódja, akkor azt nagyon megköszönném :R

(#114295) ambushka válasza Nayrobi (#114292) üzenetére


ambushka
aktív tag

vrr nincs 1440ben lol

PSN ambushka8989

(#114296) tboy93 válasza ρσгτσ (#114290) üzenetére


tboy93
nagyúr

Van, csak ha a ps2 döglik el az általában olcsón orvosolható (olvasó se drága hozzá), ha meg a ps3 fat cpu megy el akkor az egész gép kuka.

(#114297) Sliderxy válasza ρσгτσ (#114293) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Te jobb megoldásnak látod a PS3 beszerzését én nem. Ezek eltérő vélemények.

A tény az, hogy az egyéni véleményünk alapján döntünk dolgokról.

(#114298) tboy93 válasza Nayrobi (#114292) üzenetére


tboy93
nagyúr

Na végre, egy rakat hasznos funkció. Mondjuk ezek day1 jöhettek volna, nem 2 évvel megjelenés után, de jobb később mint soha :D

(#114299) ρσгτσ válasza tboy93 (#114296) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Igen, ezt írtam én is, csak nem akartam ennyire mélyen belemenni. :)

Van akinek elég az amit a PS+ retro játékok alatt kap. Van aki nyilván kézenfekvőbb megoldásokhoz nyúl, ami attól függ mennyi helye van (vagy mennyit akar) erre a lakásban, vagy mit tesz meg érte, hogy más alternatív megoldás működjön.

Sliderxy:
Nem én tartom jobb megoldásnak régebbi konzolt venni. Hanem ez az egyetlen megoldás arra, ha a fenti dolgok valakinek problémát jelentenek.

Ahol/amire nincs BC, ott ehhez hozzá kell szokni. Máshol sem működik minden probléma nélkül, hiába próbálják valahogy megoldani az újabb gépeken hivatalos módon. Pl. Nintendo retro címek Switch -en.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#114300) tboy93 válasza ρσгτσ (#114299) üzenetére


tboy93
nagyúr

Van nekem is ps3, tavaly vettem, elötte sosem volt. Elöbb veszem elő mint hogy ps5-ről streameljem a ps3 játékokat :K De nem mindenki ilyen (hülye) mint én :P

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.