Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Mágus2 #52612 üzenetére

    Amíg alacsonyra állított aftermarket xenon volt az A4-ben, addig sokkal kellemesebb volt vele autókázni esténkét (közelebb állt a színe a fehérhez, mint a nyomasztó sárga halogén, na meg persze messzebbre vitt a magasabb intenzitása miatt) és a szembejövőt is kevésbé vakította, mint a szabályosan beállított halogén (alacsonyabbra tekerve is messzebbre láttam el vele, de mivel alacsonyan volt, így nem verte olyan közvetlenül a szembejövő retináját - kipróbáltam élesben is apám kocsijából nézve, húgommat beültetve ebbe, mikor gondolkoztam kivtessem-e...).

    Azóta is bánom, hogy kivetettem a rendőrpara miatt (bár egyszer be is kaptam egy masszív útszéli átvizsgálást csak úgy véletlenszerűen, lehet beszoptam volna). Nem is adtam végül el aprópénzért, hátha egyszer fellazítják a szabályozást és nyugodtan visszatehetem (persze vehetnék akkor újat, de ezt csak apróbpénzért akarták elvinni).

    ---

    Amúgy igazad lesz a múltkori nehéz indulásban. :U

    Miután kicserélték a PD elemek gyűrűit, nem teszteltem szándékosan, így egy-két napig nem vettem észre, de ugyan úgy szarul indul még mindig, ha hosszú út után (minimum 20-30km) épp csak pár percet, de pihen. :(((

    Még nem fizettem érte, de ha lehet vele alkudozni, akkor nem is leszek hajlandó többet, csak az anyagköltséget, mert csak azt kértem derítse ki miért indul szarul, az itteni javaslatodra mondtam is neki, hogy gyanakodjon az indítómotorra, aztán hívjon fel, mielőtt hozzányúl, erre szó nélkül cserélte a gyűrűket, ami nem nyert (vagy ha ki kell fizetnem a csere teljes munkadíját, és most még a hiba valódi javítását is, akkor többet ide nem igen viszem az autót *). :W

    * Bár még nem tudom mennyit akar majd kérni, mert fennakadt a dolog, míg rendelt egy csavart a váltóolaj cseréhez (az olaj meg már megjött, úgyhogy azt még mindenhogy ő csinálja, és addig nem számlázott, míg egy hétre fennakadt az ügy).

    De a váltó olajteknő csavar is szép mese. Totál szét van nyírva a mostani feje. Nem is tudja még sneki, hogy lesz végül kibányászva úgy, hogy egy új csavar visszamehessen a helyére.
    Először vettem életemben autót, de az ilyenek miatt legközelebb már nagyon paranoiás leszek, és nem lesz lepacsizva a dolog annyiból, hogy aki a parlamentbe járt vele, az csak nem baszott szét rajta semmit (ezekszerint a faszt nem...).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés