Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz vmk #206246 üzenetére

    Ez lenne a jó és ideális állapot de mivel két VAG van ezért vegyes a kép. A Skoda eddig egy köztesen volt, ami jól alakult. A szerviz ez alapján ok. De a tolatókamera heti 1x nem megy és erre nem mondtak semmit. Index fórumon tudom hogy van aki másfél év levelezés után eljutott a csehekig és elérte hogy vissza kapja az opciós lista árát ha már nem mindig működik a cucc.
    Amúgy jó a verda imádom.

    Az id3 al Fehérváron ahol vettük jol indult a dolog de 3 hónap után téli gumi cserekor kiderült hogy a kerék őr oldó nincs az autóba. Innen jött több hét levelezés pohu központ stb végül a szegedi pohu le szedte és számlázta a fehérvári szalonnak.
    +1 Szegedre újra.

    De a 12 v akku csere és a 2.3 ről 2.4 sw re frissítés (az id3 al) meg Szegeden nem sült el jól mert bár hamar kész lett, (nem egy hét amit elsőre mondtak - csere autó nincs...- hanem 2 nap) de egy napra rá hívtak is vissza hogy bocs de rossz 12 v akkut tettünk bele.
    Megint vissza megint ott volt az autó már csak fel napot de végül hiába kértem az ég világon semmi nyoma nem lett papíron ennek.

    Ami azért vicces mert anno amikor Szeged segített le szedni a kerekeket azt mondták azért nem megy ingyen mert ha bármit csinál az autón ezért számla kell róla. Es hiába csak annyi volt hogy minden keréken le szedte az 5 ből 1 db őr csavart mégis teljes autó 4 db kérek cserét számlázott ami vagy 20 ezer Ft volt.
    De amikor azért van ott a kocsi fel napot mert az új 2 napos akkut máris cserélni kell arról már nem ad papírt semmit. Csak higyjem el becsazora hogy ami benne volt 2 napig az jó bele csak nem úgy jó ahogy kéne.

    Az ilyenek le rontják a bizalmat és az ember hajlamos lesz arra hogy mielőtt szervizbe menne keresse a környék más nagy szervizeit vagy az importőrt is.

    Mert az igazság az egy massza. Mint amikor ki megyek az udvarra mert a 3 fiam ordít és mind azt mondja hogy a másik kezdte.

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés