Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mágus2 #163875 üzenetére
Ezzel nem is vitatkozok. Csak (#163834) Csaby25 használati módjára kapcsolatban osztottam meg a tapasztalaim.
Holnap remélem le tudom rendezni az alkatrészeket a kocsihoz, mert már a franc kivan ezzel a buszozással meg bekéretszkedéssel.
(#163898) Csaby25:
Seat Alteáról volt szó. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
ALH 1.9 diesel motor 2000es évjárat milyen motorolajat tennétek bele?
5w30 a leírások szerint, de mi a preferált márka? -
chester99
aktív tag
Üdv
Golf 5 vonóhorog takaró lemezre lenne szükségem, esetleg tudna valaki segíteni, hol kapok ilyet?
-
-
mmdms
addikt
Hahó!
Generátor szíjfeszítőből milyen márkákat ajánlott keresgélni egy 99-es 1,9tdi 66kw-os passathoz?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Mennyire megbízhatóak a 2015-2016-os évjáratú Golf Sportvan 1.4 TSI 125le motorok? Korábbiaknál olvastam a lánc problémát illetve olajfogyasztást. Ezeknél is fennáll még ez a probléma? Vagy mik a legnagyobb gondok?
-
beno92
csendes tag
Sziasztok!
2.0 és 1.9 pd-ből melyik motorkód emészthető? Golf 5 és A3 8PA a célközönség. 1.9-ből úgy tudom, hogy a BKC a legjobb, viszont nem bánnék egy kis többlet powert, ezért inkább a 2.0. A BKD félős a repedős hf meg a balansztengely miatt. Van még a BMM ami 8 szelepes, dpf-es(nem akadály), meg talán már láncos olajpumpás? Viszont ennyi az össz infom. Mit mutat nálatok a tapasztalat?
Köszönöm!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #163874 üzenetére
Szerintem városba felesleges erősebb autó.
tibi.234: Ez is jól szemlélteti a ki és beszerelést. [link]
-
tibi.234
tag
kszi amugy a videot ez nagyon nagy segitseg
-
i-sti
senior tag
válasz
gzbotii #163862 üzenetére
Durván 1 - 1.3 km, csillaggarázs, kint -5 és -10 között.
Nyáron pár száz méter.
Adatok arra vonatkoznak mikor OBD-n keresztül kiolvasva 87 fokos a víz. 87nél már nyit a termosztát.
Beindítom, kinyitom a kaput, kimegyek, kapu zár és padló tiltásig, hogy hamarabb melegedjen. -
Mágus2
Közösségépítő
-
tibi.234
tag
Sziasztok nincs valahol valami útmutató vagy videó 1.6cr dpf csererol? Hogy elég e akna vagy fél kell emelni teljesen a kocsit hogy ki lehessen szedni.
-
máyköl
veterán
Mágus,
Ha egy dízelt nem rövid távra használtak hanem 90% -ban pályázni, viszont nem évi 25-30k km -re hanem jóval kevesebbre attól még vehető? (2. autó volt) -
gzbotii
nagyúr
válasz
Motion_Blur #163864 üzenetére
És én írtam olaj vagy vízhőfok is 90-en van? Azt írtam, hogy a mutató a műszerfalon.
És amilyen meleg levegőt fújt olyankor, a víz biztos volt 70 fok körül. -
zoo8800
veterán
válasz
Mágus2 #163855 üzenetére
Az előző Golfunk is ilyen volt, 15 évesen adtuk el 105.000 km-rel. Ifjú titán koromban azzal jártam dolgozni az 1.300 méterre levő munkahelyemre, és hazajártam ebédelni. Napi 4 indítással megvolt az 5 km, és még gurul az autó.
(JSZP-n megnéztem, 160.000 van benne 22 évesen)
Motion_Blur
És bírja
De meddig?Én már a 10 km-es utak miatt is aggódok, nem vagyok normális.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
zoo8800 #163853 üzenetére
Legutóbb do3om fórumtársnál voltam a golffal. 80km oda-vissza, akkor lement a fogyasztás 7 literre, most megint 11. 1500 euróért vettem a golfot, direkt erre a felhasználásra. Rendberaktam a futóművet, meg amit kellett rajta és nem sajnálom, erre van.
Van aki ezt új autóval csinálja, aztán 10 évesen eladja 80 000km-vel az órájában. Csak elfelejti hozzátenni, hogy 100km-re jut átlagban 35 hideg indítás.
Persze a sokat futott autókat kerülni kell, mert csakakevesetfutott a jó.
-
Motion_Blur
félisten
-
i-sti
senior tag
válasz
Motion_Blur #163849 üzenetére
Hol van Norbi a kímélős aranyköpésével?
-
Mágus2
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest