Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Declare #63200 üzenetére
Sajna és szerencsére nem tudom mi a tuti. A fólia jól hangzik - ha normális módon van feltéve és nem pöndörödik vagy ég rá. Polír után megóvhatja a búrát, így van értelme.
Fóliával nem igényel polírozást évente, maximum csak a fóliát kell cserélni, ha az veszi fel a sérüléseket, karcokat a búra helyett.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
AMD Power
titán
Most már lassan 3 hónapja ,hogy új féktárcsa és betét van a gépen. Én őszintén megmondva semmi javulást nem tapasztaltam a fékerő tekintetében. Pedig már be is van járatva rendesen mert azóta több mint 2000km mentem vele.
-
trassher
addikt
válasz Petyyyyy #63198 üzenetére
Csak ahhoz meg kell egy ügyes kasztnis aki tud szépen fóliázni vagy búrát lakkozni. Az enyém kint áll és se fólia se lakk és mégis szépen bírja.
zolikaDB: Az mondjuk már bajosabb mert kókányolni kellene. Lehet a legjobban egy szép pár gyári bontott fényszóval járnál.
Redmi Note 7
-
Petyyyyy
addikt
-
Kedves mindenki!
Megszeretném kérdezni hogy az autó automatikusan záródása és a kulcs távolsága hogy befolyásolja az automatikát?
Zsebemben a kulcs és kb 3m távolodom az autótól akkor néha lezár néha nem.
Mi befolyásolja, hogyan is kellene működnie?[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Doggy dog
senior tag
Nemsokára újra az Opelosok táborát erősítem.
H Astra kombi lett a szerencsés. 1.6 benzin.
F astrát sógorom vette meg,de újra bizonyított.Autókeresésre elkértem tőle. 1200km mentem vele.Legutoljára 706 km-re 32L dízel kért.Pálya csak 110km volt benne,a többi vegyes.Volt hegymászás is vele,párszor vissza kellett rakni 2esbe!Nagyon jó autó.Sajnálom is,de itt az ideje a váltásnak.
Jövő7en hozhatom el.Addig elintézik a papírmunkát.
Remélem nem csalódunk benne,magasra tette a lécet a kis F az isuzu motorral.
Úgyis lesz pár kérdés,ha nálam lesz! Pl: a gyári rádiót hogy lehet felokosítani usb-vel,esetleg kékfoggal zenelejátszáshoz?Hogy működtetem a lámpamosót.......[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Luck Dragon #63205 üzenetére
Lehet, hogy gyenge a távirányítóban az elem. Egy cserét próbálj meg.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
zolikaDB
veterán
99-es, 1.6-os fehér sedan fb-on 700e HUF... Van áruk...
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #63209 üzenetére
Igen volt az is.
-
trassher
addikt
válasz Petyyyyy #63204 üzenetére
Háromszögeléses technika? Ilyenről még nem hallottam csak helymeghatározásnál. Nekem a tükörborítások már lassan 2 évesek és semmi bajuk nincs mondjuk ez valószínűleg másfajta fólia mint amit a fényszórókra tesznek.
zolikaDB: Persze, majd este lövök róla képeket mikor beállok vele. Ez még tényleg friss, grátiszban csinálták a fényezőnél a csúszás miatt.
w333: 700 alatt én se adnám oda az enyémet működő klímával. Fizesse meg ha karbantartott autót akar venni. Én vagyok rá a példa, hogy az olcsó milyen szar is tud lenni.
Redmi Note 7
-
w333
félisten
válasz trassher #63213 üzenetére
Na de a tied ha jól rémlik 4 évvel fiatalabb és mindent kicseréltél már rajta ... ez az 1.6 pedig kitudja milyen és mennyit kell még rá költeni !
Arról nem is beszélve hogy 700k -ért már bármi mást is kapok ami fullos !
(#63214) Petyyyyy
Nagyon el vannak tévedve, de lehet csak árulni akarják és nem eladni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Markizmark
addikt
válasz AMD Power #63216 üzenetére
Pedig 300 fölött nem tudnád eladni. Lehet érte sokat kérni, de a piac úgyis beárazza. Persze minden attól függ mi a cél, árulni akarod vagy eladni. Nekem is sokat ér az enyém, már többet beletoltam, mint az ára, de ha el akarnám adni mindenképpen százezreket buknék rajta.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Declare
őstag
válasz AMD Power #63202 üzenetére
es kellett volna tapasztalnod? Marmint csak akkor fogsz különbseget erezni, ha valami komolyabb cucc megy fel. Ha nem volt 0 ra kopva, hanem csak egyszerüen megerett az aktualis cserere es egy ugyan olyan kategoriat felraknak, attol nem fog jobban fogni...minimalisan, meg egyenletesebben ha hullamos volt, de szvsz ennyi.
-
AMD Power
titán
válasz Markizmark #63219 üzenetére
300e soha nem adnám el. Inkább "kijárom" a lelkét. Szinte minden új rajta, fix 149e km 2 tulajos. Az AAA mondta ,hogy ők lazán 400e beszámolják nekem ha oda viszem. És én alig költöttem rá. Szinte alig kellett valamit. Eleve jót vettem.
Ezek vannak "olyanok" mint az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
válasz HoaryFox #63208 üzenetére
Erre nem is gondoltam! A másikban most cseréltem 800 HUF-ért .
Ezt a kulcsot meg lehet egybe cseréltetem az Opelnél. Mert a tulaj egy nagy kulcscsomóra rá akasztotta és tropára van a kulcs háza.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Declare #63232 üzenetére
Most ráfáztál, mert személyesen ismertem egy kereskedőt, akinek az F kombijában állítható volt a hátsó magassága. Gázos volt, ha minden igaz.
Másfelől bratyómé G. És igen, tényleg elég magasnak tűnik. A futómű egyébként új és be is lett állítva, szóval ötletem nincs miért ilyen.
Szerk: csak nincs megültetve, meg ugye 205/40[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Declare
őstag
válasz Petyyyyy #63233 üzenetére
jaja G sorry...az ABC mindig is problemas volt sok mas dolog mellett
Na de nem bantas ez, izlesek es pofonok, csak egy velemeny, nekem ez a felni/kerek nem passzol erre az autora, olyan raeröltetett feelingje van....de mint mondtam szvsz
(#63234) puttonyos valszeg itt a pont...megneztem neten es 17 es kerekkel igy neznek ki....
-
w333
félisten
Más ...
Tegnap autós topikban már írtam, tegnap jött a fincsi levél a biztosítómtól és "hurrá" 11800 Ft helyett fizethetek 18500 Ft negyedévente !
Hogy roh*djanak meg
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Petyyyyy
addikt
válasz Declare #63237 üzenetére
Megesik az ilyen.
Nincs azzal baj, nem tetszhet mindenkinek. Én mondjuk nem hányom el magam tőle, sőt, egész tűrhetően fest. Ráadásul menet közben "visszafelé pörögnek a felnik", szóval nem tagadom le, hogy ismerem a gazdáját ha megkérdezik.
Amúgy meg most Csütörtökön 18:00-kor topik találkozó itt!
Just sayin.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz Declare #63225 üzenetére
Én is csak emiatt szeretném cseréltetni mert vállas és nem akarok szabályoztatni. Kb 15K-val lenne úgy olcsóbb de új tárcsával tudom, hogy nem kell hozzányúlni míg nálam van. Meg akkor már inkább zimmemann coated tárcsa menne fel és az nem is rohad körbe.
Petyyyyy: Ültetés nélkül így már kicsit bután néz ki nem? Olyan mint egy bokorugró.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Luck Dragon #63222 üzenetére
e-baj-t (eBay ) nem nézted? Lehet komplett házat is kapni ott, bár még nincs tapasztalatom velük, de biztosan olcsóbban jönnél ki, mint egy "gyári" új kulccsal.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Petyyyyy
addikt
puttonyos - A tiéd jól néz ki így.
AMD Power - Uram te lassan 4 BMW-vel fogsz járni egyszerre, annyit nyomod a pedált a gyárban.
trassher - Egy cseppet igen, de kivárom a végét. Küszöb nélkül és ilyen peres gumivel becsapós. Majd /50 vagy /55 gumesszal lesz az igazi.
-
odorgg
addikt
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Petyyyyy
addikt
Ugyan ki kell még kérni a car passt a szervízből, meg kell maratni és kell másoltatni egy immo chipet, de 4,5K-t megért. Elektronika is benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest