- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
steve1021
csendes tag
válasz
Kickass #62138 üzenetére
Fogyasztás 5.2 es 5.7 között van főleg fő úton használom 100/110 haldava.Üzemeltetés:komplett vezérlés vízszivattyúval, lengés csillapitó csere,kézifék kötél,olaj és összes szűrő csere,müszaki vizsga,klímatöltés,futómű beállítás ez volt munkadijal 150.000ft.Cakli pakli szerintem nem vészes.Ami viszont esedékes lesz még az idén az a kettős tömegű csere
de hát ez van.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon #62144 üzenetére
Fincsi darab, csilliárd balesetmenteset!
És röviden: igen, imádni fogod. -
-
trassher
addikt
válasz
Luck Dragon #62140 üzenetére
Ez is csinos kis jármű.
Van benne minden ahogy olvasom és ez a kombi forma sokkal mutatósabb számomra mint az 5 ajtósé.
Petyyyyy: Tudjuk, hogy mi a jó.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon #62140 üzenetére
Nem látni rajta a koszt és micsoda extra lista. Nem is tudtam, hogy a H-ban is van villanybehajlok tükör.
Motorkód?trassher - Úgy úgy, csak a GTS.
-
Nos ahogy ígértem a másfél nap után és közel 3-310-Km megtétele után eddig szépen megvagyunk a kis karavánnal. Most még egy picit koszos azt kérlek nézzétek el nekem, majd holnap egy nagytakarítást kap tőlem.
És fel is hívom a szakszervizet is, mert a vásárlás előtt megígértem magamnak legyen akármilyen is az autó, de kicserélem maga a vezérlést. És be is tartom, De a könyvét elnézve lassan a gyertyák is csere érettek lesznek, Így jobbnak látom nagy szervizt . Gondolok itt a vezérműszíjra, feszítőgörgőkre, vízpumpára, gyertya csere, olaj csere és a szűrök cseréjére. A fékek szépek, azokat nem kell piszkálni, és nagyon is teszi a dolgát. Klíma szépen csendesen hűt ahogy kell. Az akkumulátort kellett utána tölteni.Sebesség váltó is gyors és pontos, pedálok pipa. Semmilyen olyan zavaró tényezőt nem vettem észre eddig az autón, de majd több ezer km- után derül ki mi is a valós tényállás.
A felszereltsége Enjoy Plus
Tempomat,digitális klíma,középső kartámasz,elektromosan behajtható tükrök.Vezetőülés dőlés-magasság- gerinctámasz állítási lehetőség,állítható hátsó ülések,dönthető utasülés,ülésmagasság állítás,hűthető kesztyűtartó,Bőr multikormány,deréktámasz,ISOFIX, oldallégzsák,utasoldali légzsák,vezetőoldali légzsák,hátsó fejtámlák,állítható kormány,fedélzeti komputer,teljes értékű pótkerék,fényszóró magasság állítás,el. ablak,el.tükör,fűthető tükör,színezett üveg,ABS,indításgátló,centrálzár,szervokormány,CD-s autórádió,AUX-csatlakozó,MP3 lejátszás,6db hangszóró,(hátul is)
, Nagy kijelzős fedélzeti komputer.Ködlámpa elől-hátul, Gyári sötétített szélvédők. stb. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Egyhapsi #62132 üzenetére
Nekem ezt kb 1 évig játszotta a régi akksival. Az újjal már nincs ilyen gondom.
Más: (F Astra, 1.6i caravan) Apró gázadásnál enyhén lökdös az autó, aztán ha picit jobban lenyomom, elkezd ugye megjönni a hangja, és elmúlik a lökdösés, folyékonyan halad tovább. Eddig ezt csak 2-esben csinálta és csak hideg motorral. Most meleg motornál is, 2-ben, 3-ban, 4-ben...
Ötlet? -
Egyhapsi
csendes tag
Sos!
Hátha volt így már valaki.., írom a tüneteket.
Nehezen, darabosan indul a Corsám (Z12XE) első indításkor. Történetesen reggel.. De este is ha már elég sokat állt.
Ha már egyszer pl. reggel elindult, utána viszonylag jól indul de utána is elő-előfordul, hogy kb. minden 10-ik indítózásra relatíve sokat teker az önindító..
Semmiféle hibakód nincs.
Mondjatok valamit, hátha valaki megfejtett hasonló hibát. -
steve1021
csendes tag
válasz
Luck Dragon #62130 üzenetére
Köszönöm szépen!Nekem is tetszik remélem beválik.Bár sokat olvasgattam és ezt a disel motort ajánlották nagyon jó és megbizgató.Még van egy két apró hiba amit ki kell javitanom és tökéletes lesz!De hát nem új autó😄
-
-
steve1021
csendes tag
válasz
AMD Power #62127 üzenetére
A több hely mindig jobb mint a kevesebb ez az én véleményem,hosszú távra tervezek vele így ha már veszek akkor nagyot veszek a sedán alapból ki volt lőve a csomagtartó ajtó miatt.Igy maradt a caravan, gts meg vem volt olyan állapapotban ami jó lett volna.Nem bántam meg a caravant.
-
steve1021
csendes tag
válasz
Petyyyyy #62125 üzenetére
Öszintén irom beleültem gondoltam megy ez meg lehet szokni előre felet nem is volt baj nem éreztem,hogy mi van mögöttem.Aztán jöt a parkolás hát az 1 -2 parkolás alatt kicsit leizadtam bevallom öszintén.Aztán ugy 1 hónap után már simán ment és mára már érzem,hogy hol és hogyan férek el vele.Tehát meg lehet szokni elég hamar.Másik vices dolog megvettem 2 hétre rá futót kelett húzni vele hát azzal kihivás volt tolatni, kölcsönző ahonan hoztam még az Astrával egy ívben simán kifordutam az útra,na ezzel nem nem fért ki akkor monda öcsém,hogy C jogsi kell hozzá kétszerre tudtam kiálni a kölcsönzöből az útra na az vicces volt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
steve1021 #62124 üzenetére
Ezt most teljesen komolyan kérdem: milyen gyakran és mértékben kerülget(ett) a szívinfarktus egy ekkora döggel az Astra után? Vagy hamar megszoktad a méreteit?
Csak mert nekem G Astra után egy 50 méteres távon is úgy tűnt, hogy ez az autó valami óriási - még csapott kivitelben is.
Egyébként meg szép darab.A porlasztóval kapcsolatos mért értékek nagyon rosszat jelentenek?
-
steve1021
csendes tag
válasz
Kickass #62120 üzenetére
2005 évjárat 11 havi Opel Vectra C Caravan 2015 decemberében lett az országba behozva Németországból(Drezda mellől) gyári Gts kivitel(ültett futómű gts lökháritó).273000 KM VAN BENNE.
Extrákkal jól megtömve (ha kell felsorolom).Vásárlás után rögtön egy vezérlés csere volt első lengés csillapító olaj csere szűrökkel,klima töltés,műszaki vizsgáztatás.Fogyasztás nekem 5.2 és .5.7 között.Minap járt porlasztó ellenőrzésen a képen látható eredményeket hozta.Nem tudom mit szeretnél még róla tudni? -
AMD Power
titán
-
wwhy
veterán
Kondenzvíz kivezető hol van C Corsában? valószínűleg eldugult, mert pár hete légkondi közben a jobb oldali ülés elé tócsa gyűl
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #62112 üzenetére
Nah ez tök jó! Gratulálok!!!
Képeket és beszámolót várjuk!
-
-
beg
veterán
válasz
Luck Dragon #62112 üzenetére
Ez a H kombi amit linkeltél korábban? Képről jól nézett ki, kíváncsi vagyok. Sok problémamentes km-t hozzá
-
Ma haza hoztam a kis karavánt. Hogy jobban megismerjük egymást megközelítőleg 370Km-t tettünk meg a mai nap során.
Elsőre kicsit fúra az elektromos rásegítők garmadája az olajoshoz viszonyítva, de hamar hozzá szoktam.Ami tetszik benne a rövid utat megjáró váltó, és a nagy féktárcsák ami kordában tartja a 16" papucsokat.
Holnap készítek róla képet és meg mutatom majd számotokra. -
Skizz
addikt
Lidlben 18-tól lesznek érdekességek szerszámfronton, ha érdekel valakit.
-
haddent
addikt
Nekem sem! Az életben feléjük se néztem. Elismertem, hogy "japán, biztos jó" aztán helló, rá se néztem. Most sem mondom, hogy kinézetre megvesz bármivel is az R34 GTR Skyline és a mostani GTR -en kívül, sőt, a mostani konszumer Nissanok kifejezetten rusnyák
, de pl ez a Primera P11 szép eléggé. De mondom nem ez a lényeg, hanem hogy meglepett, hogy egy Japán autó ennyire.. ilyen. De összességében kellemes meglepetés, mert barátnőmnek pont ilyen kell, ezt egyből jól vezette, enyémet a mai napig nem tudja úgy, hogy ne rángasson stb
-
Petyyyyy
addikt
Jut eszembe: nem mocorog valaki még a héten Pécs - BP vonalon urak?
-
w333
félisten
válasz
haddent #62101 üzenetére
Ha japán akkor csak és kizárólag Honda ... Nissan soha nem jött be !
Szerk.
Nem elég hogy 1 hétig alig tudok majd aludni, de már parkolni sem lehet a sok szigetes miatt ... arról nem is beszélve hogy 30 perc kell míg eljutok a "madaras" boltig a sok madár miatt, pedig csak 800m -re van tőlem
-
haddent
addikt
Elhoztuk barátnőmnek a Nissant amit találtam neki. Primera 1.8, 2001 -es, 114 lóerő, 250 ezer km -rel, 330 ezer Ft -ért. BRUTÁLIS. Full extrás, minden működik, műanyag lökösök lógnak ahogy illik, meg bal első ajtó zsanérja is lóg picit, de ennyi, fullos. Nagyon szép nyomatékos alul, légkondival is, pörögni azt nem nagyon szeret, 4000- től hal lefele kb., 5000 -nél már nagyon üveghang. Ez meglepő számomra, olyan huncut GTR -es számlapja van hatfélig, gondoltam majd tiltáson bőgetem, de nem szereti. Nagyon finom, mindene, iszonyat jó autó, ennyiért lopás volt, már most imádom én is.
Ugyanakkor mondom, érdekes módon, nem szeret gyorsan váltani, pörögni, gyorsulni túl hirtelen. Kb dízeles vagy minimum 8 szelepesnek tűnikNagyon kényelmes, hihetetlen jó. Érdekes, beleülök, és csak tespedni és kényelmeskedni akarok. Beleülök az enyémbe és 4000 alá nem akarrok menni. Két nagyon más autó azonos teljesítménnyle, és pont fordítva gondoltam rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest