Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42609) BusinessGuy válasza dannyl (#42601) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

A vírus miatt nem.
Ellenben 5 percet vesz igénybe egy ilyen videó felvétele ! (max 2 perc videózás) és felrakása a netre vágatlanul. Mozi -default, game -default, seperc alatt kép beállítások végigpörgetése, videó és közben egyetlen váltás.
De már ott bukik az állítása hogy behozta a pc módot miközben aa hdtv teszt is ps4-el tesztelt amit akármelyik bemenetre dughatsz ugyan úgy kezeli és felismeri a tv nem pc-ként. :)

Seperc rákeresni a neten továbbá a local dimming hatására, minél komolyabb és több "pontból" áll annál komolyabban növeli az input lagot mert komoly számításokat kell végezni mögötte. Nem véletlenül kapcsolja ki avagy butítja le a game mód ahogy az a videóban is látszik, elhangzik.

Nem vesződöm, egy ember állítása áll szemben hivatalos szakmai tesztekkel véleményekkel de ha úgy tetszik személyes tapasztalatokkal is. Ő kezdte hogy baromságot állítok, én linkekkel videóval szakmai oldalról bizonyítottam hogy nem, a személyes tapasztalatom le van köpve, és csak a szava van mindezzel szemben amit jó magas lóról tol az irányomban, nem érdekel. Hiteltelen...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.