Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Remekelek28 #47597 üzenetére
Nem.
"Fontos, hogy 2017. jan. 1-e után vásárolt feltöltőkártyás SIM-ekre az adategyeztetést 2017-ben már nem kell elvégezni!"
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Szerintetek meddig lesz érvényes hello data ajánlat a jelenlegi formájában? (ár + 0 hűségidő)
UPC korlátlan eu adatroamingot ad júni 1-től aug 5-ig, és külföldön nincs sebességkorlát, megy amennyivel a csövön kifér, azt még kihasználom és aug 6-án viszlát upc, hello data
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Ezért kérdeztem "szerintetek"
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tsteve
senior tag
válasz Viktor0610 #47600 üzenetére
akkor újabb jó pont részemről a Telenor-nak... az előzőt azért kapta a céged mert sokkal törvényesebben műveli az adategyeztetést a másik 2-nél... a harmadikat pedig azért, mert lezárt csonagok esetére is biztosítanak roaming-ot a keretek terhére és ezt időben nyilvánossá is a Telenor...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Viszonylag új a csomag, több fajtája is elérhető, szerintem év végéig kitart, hacsak a többi szolgáltató nem lép valamit.
Más!
Tegnap délelőtt kint voltam dolgozni (egy multi. energiaszolgáltatónál dolgozom) és egy Telekomos műszakis emberrel egyeztettem. Kérdeztem tőle, hogy lép-e valamit a T a korlátlan data csomagra? Meglepődött a kérdésemen, mert szerintem semmi sem korlátlan illetve a T-nek is van jó csomagja-szerinte. Felvilágosítottam, hogy 6k-ért a T nem sok mindent ad....
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz reddoors #47599 üzenetére
Egy új, 2110 -es Nokiával vettem a mostani számomat, és már előtte is Pannonos voltam. Nincs okom váltani, de nem írt alá a Telenor hűséget nálam, úgyhogy ha találnék jobbat, akkor már venném is a kalapomat. De, jelenleg a dual SIM teló egyik slot -jában korlátlan, flottás net , a másikban kártyás MyMinute számomra a legjobb konstrukció.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #47610 üzenetére
Úgy, ahogy írtam. Nem keresett meg a képviselőjük azzal, hogy X évig garantálnak hiperszuper feltételeket azért, hogy náluk maradjak. Miért csak én vállalhatok kötelezettségeket? Sztem egy szolgáltató is lehetne elkötelezetten hűséges az ügyfeleihez (tudod, az az eset, amikor nem csak egy új szerződő kap fantasztikus kedvezményeket). De, ha nem, hát nem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
hemaka
nagyúr
Most szerintem kivarasra jatszik. Nyar vegeig jo neki a promo, aztan majd ha ugy latjak van ertelme, akkor lepnek. Igy is rengetegen turbozgatjak a netjuket egy csomo penzert agyatlanul, hazzajuk nem hiszem, hogy eljut fejben, hogy van masik szolgaltato is, korlatlan mobilnettel.
A masik, hogy most a csomagvaltas miatt sok mindenkit megfogtak a 2 ev ujrainditasaval, ok eleve nem is tudnak lepni... -
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #47610 üzenetére
elnézi, hogy másik 3 millió emberrel is kapcsolatban van. Igazán nyitott a kapcsolatuk
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
-Nekem 2002-ben az élvonal béli időszakban ez volt a kezdet.
-Aztán jöttek az Ericsson-ok,SonyEricsson-ok és a SONY-k..
-Azóta rá se néztem más szolgáltatóra,de nem is fogok..[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
törölt tag
válasz Atesz 666 #47621 üzenetére
A további hsz-eket kérném ide írni: Milyen volt az első mobilod?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz #08205312 #47622 üzenetére
-Ez most csak rám vonatkozik,mert nem nokia volt az első telefonom?
-Csak mert előttem kettővel is linkeltek első telefonokat.-Biztosíthatlak,hogy nekem ez volt az utolsó hsz-em első telefonnal kapcsolatban...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #47596 üzenetére
Hol? Mert neten engedélyezve van.
Nem tudom kétkártyás-e de csak egy sim van benne -
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #47626 üzenetére
Igen. Aktiv
Egyelöre a play aruhazbol a ki be jelentkezest sem talalom. Letezik?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Ha a Hipernet Home M csomagom mellé aktiválva van az éjszakai 100GB net, akkor elvileg még van felhasználható kedvezményem 1500 forint értékben. Namost, ha aktiválom a mymusic deezert 2290-ért, akkor nekem az plusz 790 lesz havonta, vagy nem vonja le a kedvezménykeretből?
-
MODERÁTOR
válasz PRDZsolesz #47629 üzenetére
Úgy van, ahogy írod. Levonja a kedvezménykeretből a díj egy részét.
Xiaomi 13T
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Viktor0610 #47630 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm!
Szerk.: És ha jól értelmezem, akkor így a hipernet adatkeretem sem fog fogyni, ha a deezert használom?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz PRDZsolesz #47631 üzenetére
Bocs, a MyMusic Deezert szerintem nem tudod majd megrendelni, csak a "sima" Deezert.
Xiaomi 13T
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Viktor0610 #47632 üzenetére
És ennek mi az oka?
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #47628 üzenetére
Telenor azt mondta nem volt aktiv hiaba irta a neten az volt. Bekapcsoltak. Már jó
-
MODERÁTOR
válasz PRDZsolesz #47633 üzenetére
Már a régebbi csomagok mellé is csak az alap Deezer volt megrendelhető. Úgy tudom, ez nem változott azóta sem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
spanglee001
addikt
erre valaki?[link]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
félisten
Sziasztok,
Jön majd a roaming díj eltörlése... vajon céges előfizetésre is érvényes? Vagy ott mások a szabályok ilyen téren is.
-
zzola
titán
válasz spanglee001 #47636 üzenetére
Ez egy hordozható modem, szerintem az USB csak töltésre való...nekem van egy hasonló (Huawei), azon is csak töltésre való a port...
Amúgy itt a használati útmutatója... -
Bferibörs
addikt
cserélhető akkumulátorral ellátott hordozható wifi (mifi)
az USB töltésre és kommunikációhoz való
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
spanglee001
addikt
válasz Bferibörs #47641 üzenetére
ugye én is ezt vettem le a zixelnél hogy lant ir az usb portra is bár az angolom eléggé nulla, de a képeken is úgy vettem ki vezetékkel is mehet a gépbe és rádión fogja a netet a feljebb linkelt használati 8. oldalán. de ha ez nem ilyen akkor esetleg tudnátok olyat linkelni? az sem baj ha csatolható rá külső antenna 50k ig elmennék maximum
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz spanglee001 #47642 üzenetére
Az általam mutatott Huawei 5377 mindent tud amit szeretnél.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bferibörs
addikt
válasz spanglee001 #47642 üzenetére
passz én nem tudom, soha nem szoktam USB-ről netezni mifiről
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
bepe79
addikt
Nekem most a HelloData Start sokszor megy a nagy asztali PC alatt is, úgy, hogy a telefont rádugom a gépre USB-n, beállítások->internetmegosztás->megosztás USB-n, leveszi a PC-met a WiFi-ről, ahonnan amúgy kapná a netet, és átmegy LAN-ra (USB-s Telenoros HelloDataStart).Működik szépen, 13ms-es ping, le olyan 50-60 Mbs, fel 20-30.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy az online adategyeztetésnél sehogy se akarja elfogadni a lakcímemet. Valakinek volt ilyen problémája?
-
spanglee001
addikt
válasz bepe79 #47645 üzenetére
az okés de nekem homenet l van, és nincs telenoros mobilom sem, szerintem egy telefon méretű csak netre kihegyezett ketyerének jobb kell legyen legalábbis remélem, plusz még ottvan a plusz antenna csatlakoztatási lehetőség, ezért keresek ilyet mert online játszom és ott nagyon nem mindegy. ezzel az asztali modemmel meg vagyok elégedve, viszont mivel hordozom így jobb lenne kompaktabb, amit rádugok a gépre kapja az áramot és a netet is, és nem kell a nagy dobozt lan kábelt meg a töltőjét hordoznom
-
asdf_
veterán
válasz yuri90 #47646 üzenetére
Nezd meg itt https://www.nyilvantarto.hu/ugyseged/OkmanyErvenyessegLekerdezes.xhtml Ha itt elhasalsz, akkor valamit rosszul irsz be. Mondjuk szuletesi hely helyett akarsz lakcimet beirni? Nekem nem remlik, hogy kert volna lakcimet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok