- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentboy_hu
újonc
válasz
azbest #111182 üzenetére
Arra gondoltam én is megoldásnak, viszont a 3G-s lekapcsolás után már szinte csak 4G force opció van a beállításokban Telekomos részről. Azt tudom, hogy van talán egy rejtett menü, ahol a cellaadatokat lehet megnézni, és hogy mely hálózaton legyen SIM-enként erőltetve, de nem tudom a kódját hirtelen.
-
válasz
azbest #111076 üzenetére
Sajnos nem látom, és az ügyfélszintű jelszavam sem tudom, hogy hozzátudjam adni..
Előző számlán látom az adatmegosztó telefonszámát, de az még ugye nem ez a csomag volt...
KÜF-ös flotta volt egyébként.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták hogy látják hogy a kártya aktív, tehát nincs letiltva, egyedül a külföldi adatroaming ami ki van kapcsolva... de elvileg mennie kellene.
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
azbest #110214 üzenetére
27* le lett mar irva hogy van korlat. hanyszor kell hogy meglegyen a nempozitiv marketing is? egy hete folyamatosan ez megy. az ilyenek meg hogy jutub napi 500gigat elfogyaszt az nem figyelemfelhivas hanem baromsag. de orulok hogy elolvastad a kommentem es megertetted. ja nem. nembaj, szep napot.
-
TomPack
őstag
válasz
azbest #110141 üzenetére
Éppen ezt írtam én is, hogy nem időarányosan csökken a fizetendő összeg. A kötbérem a hűség első percétől az utolsóig 280eFt. Ez a problémám!
Viszont amikor készüléket cserélek, akkor ezt az összeget nem kell kifizetni, csak a készülékcsere díját, ami hónapról-hónapra csökken.
Ha kihozok olcsó telefont, akkor már ahoz mérten -a készülék kistaárához mért kedvezményhez mérten- kevesebb lesz a kötbér, amit már dalolva kifizethetek?
És erről szólt az eredeti kérdésem, hogy jól látom-e, hogy ez egy lehetséges kiskapu lenne olcsóbban megszabadulni a Yettel-től? -
TomPack
őstag
válasz
azbest #109988 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam!
Hát ez így már nekem nem olyan BestBuy!
Ez egy Vitamax Tuti100+!
Igaz ott 7990Ft az 500GB net 30 napra, de a feltöltögetésre is adogat adatot, és eleve 19Ft a percdíj, amit nem kell megvenni előre, és nem kell elhasználni 30 nap alatt. De ha meg hirtelen kell egy hónap korlátlan net + korlátlan beszéd, az is csak 12.900Ft 30 napra, hűség meg minden nélkül.
Szvsz ezen a Yepp-en még gyúrhattak volna! -
bopeti98
őstag
válasz
azbest #109941 üzenetére
Szerintem a gyakorlatban minden bankkártya terhelés egy 30 napra szóló szerződés lesz ami lemondás hiányában 30 naponta automatikusan megújul, ahogyan az általában a többi bankkártyával előre fizetős szolgáltatásnál is működik. De gondolom az ÁSZF-be majd tisztázva lesz.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
azbest #109388 üzenetére
köszi. most esett le.
szóval szerintem se megoldható mobilneten, hiába jó megoldás kábelen.
a szomszédomnak más az ip címe, más sim kártyával, hiába vagyunk egy cellában és hiába nézzük ugyanúgy a discovery-t.
másik sim kártyára nem lehetne ugyanazt a forgalmat küldeni amikor együtt tv-zünk. -
Oliverda
titán
válasz
azbest #108434 üzenetére
Ennél értelmesebbet nem tudok elképzelni. Szvsz a telefon lesz a ludas, nem a szolgáltató vagy a hívott fél.
-
rin33
senior tag
válasz
azbest #108182 üzenetére
Nálam se Android 13-alapú gyári Miui, se 14 alapú custom ROM-al se rögzíti a Cellmapper az 5G cellákat a telefon. (NR Only módban)
Celluar Pro-ban is csak akkor van 5G NR fül amikor aktív NSA kapcsolat van (root-ot kap az app). Poco F3, mással most nem tudom kipróbálni.
Szerintem nagyon hardver függő a dolog. -
donjohnson
addikt
válasz
azbest #108182 üzenetére
fals információkat terjesztesz, amit később megmagyarázol mintha mi sem történt volna. az idetévedő ember meg rögtön ezt látja.
még most sem veszed a fáradságot hogy kivedd a másik sim-et (30 mp-es művelet), vagy hogy közelebb sétálj a bázisállomáshoz és meggyőződj magadtól, hogy milyen távolságtól lesz folyamatosan connected n78 amit kírnak az app-ok, hanem egy másik embert kérsz meg, hogy bizonygassa neked screenshot-okkal. -
-
donjohnson
addikt
válasz
azbest #108167 üzenetére
nekem az a52s úgy írja ki az n78-at cellmapper-ben, hogy Unknown NR NSA. b1-ről és b3-ról tud fellépni speedtest közben. amúgy nem tartja meg folyamatosan az n78-at alaphelyzetben (csak letöltés közben marad connected).
indíts egy speedtest-et és ha 300-400 mbit/s vagy afelett mérsz akkor biztos lehetsz benne, hogy az az n78. át is léphetsz mérés közben a cellmapper app-ba és akkor látni fogod legfölül az Unknown NR NSA sort (ez valami kijelzési hiba lehet a programban). -
Landsmann
addikt
válasz
azbest #108161 üzenetére
Nincs mindxen telefonban gyárilasg aktívvá téve az SA mód eléártése. Redmikben például csak az NSA van engedélyezve, de be lehet kapcsolni az SA-t. Nem hinném, hogy az A52 műszakilag ne lenne képes kezelni az n78-at. Szerintem ott sincs alapból engedélyezve az 5G SA mód ha nem látja az elérhető hálózatok között az 5G-t. Azt akkor is látnia kerllene, ha a rendszer nem engedi fel a hálózatra.
-
devast
addikt
válasz
azbest #107613 üzenetére
Az a gondom, hogy most hordoztam yettelhez, es a kod amit az uzletben megadtam ugy nez ki nem ugyfel szintu. Hozzaadom a szamom azzal a jelszoval, es hianyos. Megtalaltam az ugyfel szamot, ha azzal adnam hozza akkor azt irja ehhez a szamhoz nincs beallitva jelszo. Szoval lesz megegy utam a yetihez.
-
SztiviVander
addikt
válasz
azbest #107219 üzenetére
"Lehet átállok rá, mint fő netre."
En ezt tavaly szeptemberben leptem meg, hasonlo okok miatt, kuf flottas yeti net. Azota is atomstabil. es talan iden mar sa-ra is felengednek, bar panaszra a 6-700/90-el sincs ok. a telekom koaxan a gigaeros gigabitnek csufolt szolgaltatas harmad ennyit tud, dragabban.
-
@Madmancs
detto. prepaid plusz 5 napos a regi tplinkben mikor videkre megyek. ez igy azert nagyon gaz. plane hogy az volt a mondas a prepaid dijak es a kiegeszito szolgaltatasok nem emelkednek az inflaciokovetessel csak a haidijak. vegulis nagyon nem hazudtak, mert ez valoban nem 15%. kar. mert akkor caak 2250ft lenne. igy meg akkor kb 33%-ot emeltek, azt hagyjuk is hogy ha a kedvezmenyeket is beleszamoljuk akkor inkabb 43-at. -
kemp3
csendes újonc
válasz
azbest #107064 üzenetére
>mivel kizárólag az átlaluk árult nyakörves követővel együtt rendelhető
És az a sor mit jelent, hogy "Az adatot tartalmazó tarifacsomag készülék vásárlás nélkül is igénybe vehető"? Vagy arra gondolnak, hogy valaki egy harmadik féltől szerzi be pont ugyanazt az okosnyakörvet és akkor ő megrendelheti készülék nélkül is a csomagot?
-
azbest
félisten
válasz
azbest #101986 üzenetére
Volt korábban a samsung a52s 5g telefonommal, hogy előző hó közben egyszer csak megszűnt felmenni 5G-re és a hálózatot NR/LTE módra korlátozva nem ment egyáltalán. És előtte meg a vodás simmel is összeakadt, ha az nem volt 2g-re limitálva.
Szóval jött a havi frissítés a készülkre és úgy tűnik megszűntek a gondok. A vodás simmel sem akad össze 4g módban (bár pont a voda is lehet állított valamit, mert bejelentették a vowofit). És újra van 5G. Ha kézzel átváltom NR/LTE only móra, akkor is van net. Legfeljebb az érdekes, hogy az előző hetekben 3cc módban volt 4G-n, most meg a frissítés óta nem láttam abban, max 2cc, viszont 5G-t jelezve és gyorsabb kapcsolattal.
Bármi is volt a valódi ok, a frissítéssel valsz a telefon oldalán változotattak valamit.
-
Sword
őstag
válasz
azbest #101842 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy magánszemélynek volt kedvezmény, értesítés stb. stb.
céges előfizetőknek meg nem. De itt Yetteles dolgozó(k) állítják az ellenkezőjét és nem hiszik el amit állítok.Mivel nem áll szándékomban a számmal a Yettelnél maradni, így nem kezdtem el az asztalt verni a rendes csomagért, kedvezményért és az értesítés elmaradásáért (amit bizonyítani is tudok), hanem beleraktam dual simnek egy nagy adatformalmú mobilnet kártyát és problem solved -
donjohnson
addikt
válasz
azbest #101825 üzenetére
NR State (NSA): Connected.
ott van.
ha ez a rövid idő amíg kapcsolódni tudtál, akkor ez az jelenti, hogy megy az 5g de nagyon erőszakosan vissza akar menni a 4g-re alaphelyzetben.
nem vagy letiltva az 5g-ről, csak ilyenre konfigurálták, hogy spóroljon a telefonod/bázis az erőforrással.
ha tudod, akkor rakd át a sim-et a kolléga a telefonjába próbaképp.
szerintem a telefonod lesz a ludas.szerk.: azt a sort figyelgesd NR State (NSA), annak három állapota van, not_restricted, restricted és connected. második képen középtájt.
-
-
-
Sword
őstag
válasz
azbest #101794 üzenetére
Úgy látszik ez Yettel specialitás. Nálam Hello Data korlátlan mobilnetest átdobtak mobilnet nélküli minimál csomagba. Persze sehol egy megkeresés, hogy mire váltanám, se ajánlat kedvezménnyel és még a számlán se vettem észre, hogy mire fogják váltani (céges). Persze ennek az lesz a következménye, hogy elviszem a Yetteltől ezt a számot, de ők tudják.
Ezzel szemben van egy Telekomos szám a családban, ami nem is tudom hány évvel ezelőtt kivezetett Zöldzóna díjcsomag, azóta is azokkal a konstrukciókkal működik, csak átnevezték valamilyen technikai nevű, nem publikus csomaggá. És persze mindenhova oda van írva, hogy újítsak hűséget és váltsak az új csomagok valamelyikére (csak éppen az az egyetlen csomag, ami csak hívást és netet nem tartalmaz, ezért marad). -
donjohnson
addikt
válasz
azbest #101797 üzenetére
nem lehet hogy felraktál valami havi samsung frissítést amit nem kellett volna és azóta nem akar felmenni 5g-re?
cellmapper-ben mit látsz az 5g sornál? not_restricted vagy restricted?
továbbra is nehezen hiszem, hogy ennyire szigorúan betartanák, hogy ki mehet fel 5g-re. akkor már többen panaszkodtak volna itt a fórumon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
azbest #101797 üzenetére
Csak aztán nehogy NMHH ügy legyen belőle.
Csak hogy egy egyszerű példát mondjak, nekem itt 4G hálózaton ezzel a telefonnal büdös életben nem lesz a 300 mbit/sec, 5G-n meg megvan.
Ilyenkor felmerülhet a kérdés hogy az internet sebbessége vagy a mögötte álló technika számit-eCsak hogy értsd 5G-n könnyebb elvileg azt " teljesíteni " amit 4G-vel nehezebb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
azbest #101781 üzenetére
Nem hinném hogy nekik megérné ezzel szórakozni.
Nyilván azok a csomagok amelyeknél nincs ott hogy 5G hálózat elérhető, ott a szolgáltató saját döntése hogy mennyire tartja be a saját szabályát.
De nem lennék meglepve ha azért enged fel minden user-t hogy valamilyen szinten igy jobban is tudják tesztelni a rendszert. -
donjohnson
addikt
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
válasz
azbest #101484 üzenetére
óó bakker, rájöttem. Ma valamelyik szolgáltatónál változhatott valami. Ha mindkét sim be van kapcsolva, attól kezdve e yetteles net-es simen át nem megy a dns feloldás. Valahogy öszeakad a kettő. Ha csak a sim1 voda aktív, akkor van net, minden pörgős. Ha csak sim2 - yettel aktív, akkor van net, minden pörgős. Ha mindkettő aktív és a sim1 voda kezel mindent (hívás, sms, adat) akkor van net, de mintha döcögősebb lenne. Ha az adat sim2 - yettel, akkor elromlik a dns feloldás.... remek. Ma kb 15 óráig semmi gond nem volt - samsung a52s 5g. De most átteszem mindkét simet a xiami mi a2-be is egyszerre - szerl: hát az úgy tűnik nem finnyás.
-
4Grider
félisten
válasz
azbest #100834 üzenetére
Az garantáltan nem. Meg hogy két évente változtatgatják a törvényt. A lényeg, hogy nem véletlenül szüntette meg magyar szolgáltató a prepaid csomagjainak értékesítését adószámmal rendelkezőknek. Ha pénzügyi teljesítéskor nem lehet tudni, hogy mi lesz az adótartalom, ott a fene megette az egészet.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
-
gabor9991
addikt
válasz
azbest #98644 üzenetére
Az MNB 15-19.5 közé teszi a várható infláció mértékét, ha figyelembe vesszük hogy az inflációkövető állampapírok hozama ettől függ, akkor nyilvánvalóan teljesülnie kell az MNB céljának
Szóval a lottószámokkal sajnos nem tudok szolgálni de hogy 25% nem lesz az idei infláció abban teljesen biztos vagyok.
Mostmár ugorhatunk. -
tomp
félisten
válasz
azbest #98558 üzenetére
Ha nem ad a szolgáltató eszközt amivel nézhető lenne a szolgáltatás akkor az ügyfél nem vesz magának eszközt hanem másik szolgáltatót keres.
Kábeltv-nél se veszel magadnak saját DVB-C boxot a Mediacard-hoz hanem felhívod őket, hogy kérsz boxot.
A szolgáltató pedig nem azt fogja mondani, hogy csak xy utcából rendelve kapsz kizárólag net mellé hanem ekkor vinnénk megfelel e az időpont. -
tomp
félisten
válasz
azbest #98552 üzenetére
Nem kötelező a box, de amíg nem elérhető minden mai rendszerre és eszközre addig a box elérhetőségét korlátozni kicsit vicces mivel lehet, hogy az ügyfél kizárólag azzal tudná használni...
Ha lenne minden eszközre azaz webOS, Tizen, AndroidTV(Sony+Sharpra is!), VIDAA, iOS TV-re akkor nem lenne gond amit a boxal művelnek.
Próbáld meg használni Lite területen LG TV-vel a Yettel TV-t!
TV app nincs. Akkor majd boxot kérsz. Ja azt meg nem adnak.Viktor0610
Én se mondanám le(vodaTV-t kukáztam) de azért nagyon nem tökéletes. Ez egy erős béta állapot. Több olyan dolog is van amelynek már az induláskor meg kellett volna oldódnia és nem "majd később" meg "majd meggondoljuk egyáltalán megoldjuk e".
De hát ugye ezek nem bugok hanem fícsörök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged