Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47751) trol75 válasza Bence008 (#47748) üzenetére


trol75
tag

Köszönöm mindkettőtök válaszát.

Közben kipróbáltam wifi nélkül, csak USB kábelen összekötve és kb. ugyanolyan értékeket kapok a letöltésre. Így nem biztos, hogy megéri megvenni a TP-Link modelljeit. Főleg, hogy csak 2,4Ghz eszközökkel használom. Inkább a meglevő E5577-s-t függetlenítem a telenornál és már tudom vinni külföldre is.

Köszönöm a válaszotokat és a segítségeteket. :R

(#47752) Bferibörs válasza milenda (#47734) üzenetére


Bferibörs
addikt

az sms érkezésének a napjától

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47753) benczeb


benczeb
aktív tag

Sziasztok,

A napokban kaptam a remek hírt a Telekomtól, hogy sajnos nem tudnak bekötni semmilyen internetet, mert elfogytak a szabad portok, így, csak akkor lehet netem, ha valaki lemondja. Még jó, h kb 80 háztartásnak lenne igénye internetre a következő 3 hónapban. Mivel nem fogadják el a pénzem, így elkezdtem internet-szolgáltatót keresni, és a Telenor Hipernet Home L csomagját találtam.

Nem olvastam vissza, elnézést ezért, van valakinek tapasztalata Home L + MyTV + Apple TV kombóval?

Köszönöm!

(#47754) erzol válasza benczeb (#47753) üzenetére


erzol
őstag

Hasonló okok miatt használok Home L csomagot tavaly október óta teljes megelégedéssel.
Extra keretbe az éjszakai 100 gb netet + családi mytv csomagot is használom.
Akkor még nem volt apple tv, így arról nem tudok nyilatkozni, de a hozzá adott dlink stick+router stabilan hozza a 90/40-es sebességet 15-ös pinggel nálam.

(#47755) benczeb válasza erzol (#47754) üzenetére


benczeb
aktív tag

Na, ez jó, akkor van tapasztalat a szolgáltatással.

A családi MyTV érdekelne engem is, az HBO GO-val. A MyTV-t hogy nézed, valamilyen eszközt rádugsz a TV-re, vagy nem TV-n nézed?

Egyetlen félelmem, hogy gyakran video konferenciázom, ahhoz pedig nagyon stabil kapcsolat kell, ilyet nem tudom próbáltál-e? Akár Skype huzamosabb ideig....? Köszi még1x.

(#47756) chungee


chungee
addikt

Napot!

Kaptam 1 ilyen sms-t adategyeztetés után. Az a kérdésem hogy én kézzel aktiválhatom a kedvezményt vagy ők szabják meg hogy mikor kell aktiválnom:F

[ Szerkesztve ]

(#47757) 4Grider válasza benczeb (#47755) üzenetére


4Grider
nagyúr

A mobilnet természetesen nem azonos minőségű mindenütt, de ha van 4G (és az esetek legnagyobb részében van), akkor nem szokott gondot okozni egy több órás videókonferencia.

(#47758) azbest válasza benczeb (#47753) üzenetére


azbest
félisten

Nem ismerem az appletv-t, csak arra figyelj, hogy egy 4g router is van a pakkban, viszont többféle 4g routerrel is lehet választani. Én mondjuk a mifit nem feltétlen ajánlanám hozzá, mivel butább és gyengébb lehet, mint az asztali router., amire ráadásul külső 4G antenna is csatlakoztatható, ha jobb vételre lenne szükség. De persze ettől még működhet jól a mifi is. Az appletv + asztali router pakkokra viszont be kell fizetni valamennyit az eszköz árába (15-20eft, attól főggüen melyik asztali), míg az apple tv + mifi esetén nem kell ráfizetni.

A MyTv a hónap közepén megújul, a mostani csomagokat váltja valamilyen még nem ismert megoldás. Hogy miben lesz más, azt még nem tudni.

Nem tudom milyen netfogyasztás mennyiséget tippelsz magadnak. Esetleg telenor alapú flottás valami is megoldás lehet, mert abból állítólag létezik néhány korlátlannak mondott fajta is. Bár a böngészés a home csomagnál is korlátlan. A tévé pedig nem számít bele. Viszont a sima home csomag árából van extra pénz keret, ami csökkenti a tévé előfizetés árát. Szóval ki kell matekozni, hogy számodra hogyan kedvezőbb.

[ Szerkesztve ]

(#47759) benczeb válasza azbest (#47758) üzenetére


benczeb
aktív tag

Köszönöm szépen a tanácsokat!

(#47760) azbest válasza benczeb (#47759) üzenetére


azbest
félisten

Ja és még annyit, hogy asztali router alatt a huawei E5186s és B525-öt értem. Az utóbbi az újabb és valamivel drágább. Bár ha jól látom appletv kombóban ezen kívül csak a mifi van. A dlink router + stick sem túl jó választás, mert az a router is elavult (a 10eft alatti 2.4GHz-es olcsó routerekhez hasonló).
Egyébként a modemek oldalon látható mindenféle kombináció. Kiválasztás után lehet hozzánézni azt, hogy milyen csomagban mennyibe kerül.

Ja és még annyit, hogy a HBO Go az külön alkalmazásként szokott menni. Szóval nincs beintegrálva a MyTv alkalmazásokba.

Ha esetleg a tévéd androidtv rendszerű, akkor arra van mytv alkalmazás. A hbo go androidtv változatát pedig a nyárra ígérik, remélem hamar megoldják.

Videokonferencia kapcsán, ha rendben van a térerő, akkor túl nagy probléma nem lehet. Ráadásul publikus ip-t kap a home csomag. Szóval a hang és video rendszereknél nem okoz plusz problémát, hogy esetleg ne tudnának összekapcsolódni. Ma én is használtam egy multikontinentális konferenciához, mert azt hittem gond van a vezetékes netemmel. Jól ment mobilneten is. Az egyik partnernél voltak bajok, nem az én oldalamon, mert a németek és pestiek is láttak, hallottak engem és én is őket

[ Szerkesztve ]

(#47761) benczeb válasza azbest (#47760) üzenetére


benczeb
aktív tag

Köszi szépen, a B525 tetszik, kelleni fog egy fizikai eth port néha. Illetve azt hadd kérdezzem meg, hogy a MyTV szolgáltatlást hogy tudom online megigényelni, vagy Te hogy igényleted? Az nem választható. Csak feladom a rendelést a netre meg a routerre, és később bekapcsoltatom? Illetve havi 3,500 Ft kedvezményt is valahogy lehet érvényesíttetni....

(#47762) azbest válasza benczeb (#47761) üzenetére


azbest
félisten

Ha majd meg lesz az előfizetésed és a telefonszámod, akkor miután aktiválták a számodat (átvétel után pár napon belül), akkor a my.telenor.hu oldalán csinálhatsz egy regisztrációt, oda fel tudod venni a telszámodhoz tartozó előfizetést. Annak a felületén is lehet kapcsolgatni szolgáltatásokat, de ha jót akarsz, akkor nem ott aktiválod a mytv-t.

Hanem a mytv saját oldalán is van regisztráció a már meglévő telenoros számmal és ott választhatod ki a csomagodat. Úgy valsz kevésbé hajlamos elkavarodni bármi és nem kell ügyintéző segítségét kérni, hogy rázza helyre :) A mytv oldalán a csomagoknál csak óvatosan kattintgass, mert pillanatok alatt lehet váltani másik csomagra és teljes havi díjat felszámolhat a lemondottra is. Plusz, ha hűségeset választol és véletlen lemondod, akkor kötbér is lehet. Bár, állítólag hűséget csak személyesen lehet kötni, de a gyakorlat nem biztos, hogy ez :D

A my.telenor.hu oldalon írni fogja, hogy mibe kerülnek a szolgáltatások, de az nem veszi figyelembe a kedvezményeket, szóval nálam is most 8ezer + 3 ezer a megjelenített összeg (net + start & hbo go + éjszakai 100GB), de valójában a 6 ezer a vége. A 3000 pedig belefér a 3500-as kedvezménykeretbe. Automatikusan levonják az extra szolgáltatások díjából a kedvezménykeretet, nem kell semmit külön intézni vagy állítani.

Ja és az átutalgatós, kártyás fizetős megoldás helyett lehet csoportos beszedést is csinálni. Az első számlát meg kell várni, azon lesz rajta az azonostó, amivel a bankodnak adott megbízásnál meg tudod adni ki vagy. Cib netbankban ezután 1 perc volt kitöltenem a megbízást, hogy legközelebb már ők szedjék be és ne nekem kelljen fizetgetni.

Az ne lepjen meg, hogy a számlával kapcsolatos adatok átfutása 1 hét is lehet a különböző oldalaik közt. Simán lehet, hogy egyiken már befizetendő számlát jelez, a másik oldalon már befizetett, a harmadikon meg még semmilyen sincs :D A csoportos beszedésnél is több mint egy hét átfutás volt, mire levonás után a rendszerük is teljesítettnek jelezte.

Pár száz forintért lehet kérni adatmegosztó simet is, ami natos netet ad, ugyanarra a keretre. Útra, laptophoz, vagy telóba másod sim slotba ideális lehet.

[ Szerkesztve ]

(#47763) erzol válasza benczeb (#47755) üzenetére


erzol
őstag

Sajnos nincs smart tv-m, igy egy Beelink Mini MXIII boxot használok, de telefonon, tableten is nézem a mytv appot.
Egyszer kiváncsiságból elindítottam mind a 3 eszközön a tv-t és még netezni is maradt lendület a rendszerben. :K

(#47764) benczeb válasza erzol (#47763) üzenetére


benczeb
aktív tag

Köszönöm azbest és erzol.

(#47765) joelke HU


joelke HU
senior tag

A hipernet home s vagy m csak az adott címen használható a mifivel? Vagy mobilba is betehető a sim kártya? Meg a korlátlan böngészés pontosan mire vonatkozik? Teszem azt chromeba nyitok Youtube-ot, akkor az is mehet korlátlanul vagy az már nem böngészésnek minősül? Appot gondolom nem enged használni vagy igen?

Motorola G51

(#47766) Bferibörs válasza joelke HU (#47765) üzenetére


Bferibörs
addikt

jelenleg nincs címhez kötve , youtube szerintem nem mehet hiába böngészőben indítod ( nekem is az a gondom ezzel a csomaggal, hogy sok filmes zenét (klip),rövidfilmet nézek neten a havi forgalmam így 160 GB körül van, ez a max. csomag meg 100 GB.).

más :
gond van az adategyeztetéssel, a Telenor nyilatkozott

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47767) #08205312 válasza Bferibörs (#47766) üzenetére


#08205312
törölt tag

"Sokan elveszthetik mobiltelefonjaikat az adategyeztetés lassúsága miatt"

tehát majd törvénnyel kitolják a határidőt pl szeptember 30-ra
Nem kell parázni.

(#47768) Bferibörs válasza #08205312 (#47767) üzenetére


Bferibörs
addikt

nem mondtam, hogy parázok :DDD , elsősorban az ügyintézés lassúsága miatt tettem be ide.
hiába ül többszörös Mancika az egyeztetések "helyén" ha a központi rendszer nem bírja.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47769) aprokaroka87 válasza #08205312 (#47767) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

" mobiltelefonjaikat"

Csak én érzek zavartott azerőben?

(#47770) #08205312 válasza aprokaroka87 (#47769) üzenetére


#08205312
törölt tag

én csak copy-paste-eztem a cikk címét, és idézőjelbe is tettem....arról nem tehetek, ha újabban mindenki cikket ír. :DDD

(#47771) radio100jozs válasza Bferibörs (#47766) üzenetére


radio100jozs
őstag

Nem 100 GB, hanem 100+100 GB, mert este 23-tól reggel 8-ig az esti 100 GB-ot fogyasztja, így lényegében van egy nappali 100-as, meg egy éjszakai 100-as kereted.

De ha ez is kevés, akkor ott van hasonló árban a Hello Data korlátlan csomagja.

(#47772) tsteve


tsteve
senior tag

a legelkeseritőbb az, hogy mivel az nmhh nem szolgál egységes iránymutatással, a 2 ügyeskedő szolgáltató jól jár, míg szegény Telenor megszívja ezt az egész adategyeztetést... hiszen ő mindent törvényesen csinál, azaz nem köti össze az adategyeztetést előfizető gyűjtéssel az online felületén mint a másik 2 cég... megint a törvény határán egyensúlyozók vagy azon átlendülők jártak jól, a törvényesen eljáró cég meg jóval több prepaid előfizetőt veszít emiatt a másik 2-nél... :(

(#47773) Bferibörs válasza radio100jozs (#47771) üzenetére


Bferibörs
addikt

há figyu a 60-at taposom, nem vagyok már éjszakai bagoly :DDD - igen tudom a + éjszakai 100-at, éjjel sajnos aludni szoktam :DDD

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47774) Bferibörs válasza tsteve (#47772) üzenetére


Bferibörs
addikt

hát azért a kártyások is rendesen sárosak, márciusban adat egyeztettem tponton, (t.komnál sem volt akkor sorban állás,ott is voltam-vodánál sem, majdnem egymás mellett vannak mindhárman ) senki nem volt előttem, nem csak adategyeztetés miatt,egyébként sem és nem eldugott helyen jártam-más alaklmakkor is 3-5 főt láttam ott max. ügyet intézni, de jó magyar szokás szerint ráérünk arra még, aztán ez van

(#47775) 8

na ja

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47775) #08205312 válasza Bferibörs (#47774) üzenetére


#08205312
törölt tag

Pont mint az adóbevallás...

(#47776) lugosi válasza azbest (#47758) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Arra a huawei 55 akárhányas mifire is lehet rakni külső antennát amúgy, csak mondom hogy tudjátok, hátha hasznos. Gondolom olyan helyen, ahol gyengébb a vétel. Én lehet, hogy kipróbálom, mert nálam a térerő olyan 2 pálca 5-ből, és lehet hogy jobb lenne a sebességem egy külső antennával. Vagy rosszul gondolkozok?

(#47777) azbest


azbest
félisten

Hát, mivel olyan rendszeren dolgozom én is, ahol százezres felhasználószám van, így átérzem a problémát. Ha nem optimális a lekérdezések, köztes rétegek kommunikációja, akkor nagyon be tud állni. Nameg, az állami nyilvántartás rendszere sem tudom mennyire gyorsan válaszol az ellenőrzéskor, azok is be tudnak állni. Ilyenkor kell erős kreativitás, hogy a fejlesztők megtalálják a módját a terhelés elosztásának vagy a szűk keresztmetszetek megkerülésének. :)

(#47778) azbest válasza lugosi (#47776) üzenetére


azbest
félisten

Hát, talán gyorsabb lesz. Attól függ, hogy most a térerő fogja -e vissza. De az is sokat számít, hogy milyen zsúfolt cellában vagy. Város központi részén, ahol sok ember van, vidéken, ahol nagy méretű a cella, ott inkább az 50 megabit letöltés tűnik számomra átlagosnak. A város külső részén meg 100-at nyaldosta. Valsz a telefonom nem képes többre, meg nem is 4g+-os készülék.

Eh, most jöttem rá, hogy jobb, ha nem sietek adatmegosztó simet kérni, mert személyesen lehet most népvándorlás van :)

Bevallom rasszista vagyok a mifivel szemben :D Amióta megtudtam, hogy nem képes egyszerre 2.4G és 5G wifit szórni, hát még kevésbé tartom jónak. Sok kütyü nem ismeri az 5GHz-et, társasházban meg a 2.4G néha teljes katasztrófa a zsúfoltság miatt. Tévézéshez, videózáshoz, jobb notihoz jobb az 5G wifi, telefonok meg eldöcögnak a 2.4-en is, asztali routerrel.

[ Szerkesztve ]

(#47779) lugosi válasza azbest (#47778) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Mackósháza városrész :D Szerintem az már inkább úgy kint van, mint bent. De ugyanezt mértem Rókus legszélén is, 2 pálcás térerő, 40 megabit le. Tényleg nem panaszképp, csak mikor láttam a fórumon hogy mértek 170-es letöltést is, akkor megnyaltam a szám szélét. :DDD

(#47780) azbest válasza lugosi (#47779) üzenetére


azbest
félisten

ja most esett le, hogy szegedi vagy te is :) 100 felett valsz 4G+-os készülékkel mértek. Nem tudom ezek a routerek mit tudnak ilyen szempontból. :U

Mifiből az 5786-ot írják +-osnak [link]

[ Szerkesztve ]

(#47781) lugosi válasza azbest (#47780) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Bizony szegedi :D
A telefon amiben próbálom elvileg tudná. De most 27/2.9-et mértem 119-es pinggel, ettől azért tényleg lehetne jobb akkor is, ha telefonon tökre elég. Ha a gépre tetheringelek akkor kevés.

(#47782) Atesz 666


Atesz 666
aktív tag

Üdv mindenkinek.

Kérdés.

-Ez az adategyeztetés mizéria vonatkozik az előfizetős ügyfelekre is,ha igen meddig van határidő?

A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm. :R

Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

(#47783) darvinya válasza Atesz 666 (#47782) üzenetére


darvinya
titán

Nem kártyásokra vonatkozik.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#47784) Viktor0610 válasza darvinya (#47783) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

„A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.”

Nem, ( ;] ) kártyásokra vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#47785) darvinya válasza Viktor0610 (#47784) üzenetére


darvinya
titán

Áldott vessző. :DDD

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#47786) k-adi


k-adi
nagyúr

Sziasztok,

Csupán 1 gyors kérdéssel térnék be ebbe a topikba: Telenornál a legolcsóbb egy adott készülék, én viszont telekomos vagyok... tehát vásárlás után függetleníteni kellene a telefont.

A kérdés: ez hogy megy a telenornál? az oldalukon nem találtam infót erról.. tudna valaki linkelni valami tájékoztató oldalt erről? Vagy aki már csinált ilyet.. mi a menete? és mennyi?

(#47787) Tav-Csoves


Tav-Csoves
őstag

A hello Data díjcsomagot szeretném egy olyan helyen használni, ahol lassú a net.
Ehhez tesztelni szeretnék, és emiatt interneten igényeltem egy SIM kártyát.
Kérdésem: melyik internetet állítsam be a Telenor feltöltő kártyásoknak szánt kínálatból?
És azt hogyan tudom aktiválni?
A lehető legolcsóbb kellene, amin az adott cella teljesen letesztelhetővé válik.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.

(#47788) darvinya válasza Tav-Csoves (#47787) üzenetére


darvinya
titán

Klikk

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#47789) DrBubo77 válasza k-adi (#47786) üzenetére


DrBubo77
addikt

A függetlenítés díja: 7650 Ft.
Kártyásnál bármikor kérheted a függetlenítést.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#47790) Bferibörs válasza darvinya (#47788) üzenetére


Bferibörs
addikt

hogy ez nekem nem jutott eszembe, ue. a célra kellene telenor net.

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#47791) trol75 válasza lugosi (#47776) üzenetére


trol75
tag

Szia.

Bocsánat, hogy zavarlak, de hátha tudok segíteni antenna ügyben.

Nekem egy E5577s-321-s MiFi-m van. Ebben dupla antenna TS-9-s csatlakozó van. Rendeltem hozzá Kínából egy rendes 4G/LTE antennát hozzá. De szerintem a telenor vagy a MiFi tiltja a külső antennát. Az első antenna csatlakozónál rádugásánál még működik. De amikor a másodikat dugnám rá akkor elmegy a teljes térerő 0-ra.
Vagy azonnal átvált 3G-re a MiFi.
Az antenna a leírás szerint 4G/LTE.

De lehet, hogy az antennám rossz.
Ha érdekel el tudom küldeni az antenna linkjét.

Üdv

(#47792) Somatom válasza trol75 (#47791) üzenetére


Somatom
veterán

Jó lenne erről valami "belsős" infó, mert én is hallottam ilyen antenna tiltósdiról.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#47793) whiskeys


whiskeys
őstag

Deezert hogyan lehet lemondani? Csak ügyfélszolgálat 1220?

"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."

(#47794) darvinya válasza trol75 (#47791) üzenetére


darvinya
titán

Senki nem tiltja.
Itt elektronika kialakításról van szó.
Ha 1 belső antennára van tervezve, akkor utólag rászerelt külső antenna csak rontja a vételt.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#47795) trol75 válasza darvinya (#47794) üzenetére


trol75
tag

Gondolom, hogy ha ki van alakítva az eszközön és van is két TS-9-s csatlakozó rajta, és ez a külső antennáknak van kialakítva akkor lehetne használni is. De nekem nem jött össze. Nem, hogy erősített hanem rontott a jelen.

(#47796) azbest válasza trol75 (#47795) üzenetére


azbest
félisten

milyen antennát dugtál rá?

(#47797) azbest válasza trol75 (#47795) üzenetére


azbest
félisten

annyiból normális, hogy akkor történik változás, amikor mindkettőt rádugod, valsz akkor vált át a belsőről a külsőre.

gondolom ilyesmi

[ Szerkesztve ]

(#47798) zseko válasza DrBubo77 (#47789) üzenetére


zseko
veterán

Két napos készüléknél is? Vásárláskor azt mondta az ügyintéző, hogy csak a garancia lejárta után tehetem meg, mert különben elbukom azt, amit azért hülyeségnek tartok, csak nem álltam le vitatkozni. A csomagra nincs hűség (Hello Data), a telefonra sincs hűség mert egy összegben kifizettem, a függetlenítés hivatalos lenne mert maga a Telenor végezné, így semmi akadályát nem látom.
Mennyi idő amúgy, pár óra alatt megvan (kétlem:) ) mert akkor indulok is Pestre megcsináltatni :D

HR24.hu

(#47799) trol75 válasza azbest (#47796) üzenetére


trol75
tag

Szia.

Én ezt rendeltem hozzá LINK..

Modell: LF-ANT4G01

(#47800) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

Azok is kapnak adategyeztetésért 500mb-ot, akik az első napon csinálták meg,amikor indult az online egyeztetés?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.